Forum » Pomoč in nasveti » Formatiranje
Formatiranje
WIngs ::
Ko želim formatirati gre vse lepo in prav, formatira disk ok, potem pa ko nalaga file takoj za formatiranje in pred restartom (tam kjer so % prikazani v rdeči črti). Nekaj datotek npr: netword, evernet.dll in podobno notepad.exe, pravi da ne instalirati in imam na voljo 3 možnosti: 1. retry, 2. ignore in 3. izhod...
kako formatirati???
P.S. Vse to se dogaja tam kjer je modro ozadje in bele črke)
Vnaprej hvala za pomoč
kako formatirati???
P.S. Vse to se dogaja tam kjer je modro ozadje in bele črke)
Vnaprej hvala za pomoč
Goldee ::
Lej, poskusi z drugim CD-jem instalirat, če ga imaš pri roki. To je prvo kar lahk narediš.
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
WIngs ::
CD sem 99% prepričan da je vredu, ker sem ga kolegu posodil pred 2 tednim in vse delal... zrisan tudi ni, bom pa vseeno poskusil :D
Invictus ::
To se je tudi meni dogajalo, ampak je bil razlog v CD pogonu. Moj CD pogon preprosto ni zanl pravilno prebrati CD-ja na dločenih sektorjih. Razlog neznan.
Posnel nov CD na drugi znamki, pa je vse normalno delalo. Predvidevam da CD pogon ni imel prav dobrega firmwara. Je bil pa starejše izdelave.
Vseeno poskusi zapeči nov CD ...
LP I.
Posnel nov CD na drugi znamki, pa je vse normalno delalo. Predvidevam da CD pogon ni imel prav dobrega firmwara. Je bil pa starejše izdelave.
Vseeno poskusi zapeči nov CD ...
LP I.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | best CD/DVD/BD cloning tool win10Oddelek: Pomoč in nasveti | 3095 (2077) | Ijus |
» | Formatiranje EDINEGA diska (C disk) - KakoOddelek: Pomoč in nasveti | 7158 (6605) | Cervantes |
» | WTF...problem z Xpjem in bootanjemOddelek: Operacijski sistemi | 2527 (1882) | astrofizik |
» | Namestitev Viste z USB ključaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5254 (4009) | Pancho |
» | Komu je ze kdaj Cd-rom (RW) zlomu cd medtem k se je vrteu?Oddelek: Strojna oprema | 1040 (894) | swar |