Forum » Loža » Računalniška knjiga
Računalniška knjiga
7h3_1 ::
Hi,
Zanima me če kdo pozna kakšno knjigo k bi bla ubistvu glavna tema računalništvo/tehnologija. Recimo tko kot je Digitalna trdnjava od Dana Browna.
Hvala za nasvete.
Zanima me če kdo pozna kakšno knjigo k bi bla ubistvu glavna tema računalništvo/tehnologija. Recimo tko kot je Digitalna trdnjava od Dana Browna.
Hvala za nasvete.
netanyahu ::
Morda Charles Petzold, Code: The Hidden Language of Computer Hardware and Software. To je resna knjiga o delovanju računalnikov, a razloženo na zelo razumljiv in dostopen način. Poglej kazalo in komentarje na Amazonu!
whatever ::
Dušan Kodek: Arhitektura računalniških sistemov
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Invictus ::
Softwar
Precej starejša knjiga. Govori o tem kako so Američani prodali Rusom predelan računalnik z vgrajeno sabotažo.
LP I.
Precej starejša knjiga. Govori o tem kako so Američani prodali Rusom predelan računalnik z vgrajeno sabotažo.
LP I.
Hvala za odgovore bom pregledu tele knjige na žalost je samo tazadna prosta v knjižnici trenutno. Šeenkrat hvala in če ma še kdo kšn predlog kr na dan z njim.
Hvala
Hvala
kriko1 ::
Ne vem kaj točno iščeš v knjigi - ampak še en glas za "Dušan Kodek: Arhitektura računalniških sistemov".
PaX_MaN ::
Ne vem kaj točno iščeš v knjigi - ampak še en glas za "Dušan Kodek: Arhitektura računalniških sistemov".
On verjetno išče kaj "lahkega". :)
roli ::
Jaz bi tudi kaj lahkotnega - ter podobnega digitalni trdnjavi. Se bo počasi treba pripravit na dopust!
http://www.r00li.com
hvala za odgovore
Na žalost mi je uspel iz knjižnjice dobit samo eno od omenjenih knjig.
Sm vesel še kšnih predlogov k jih bom pogledu k pridm iz morja.
Uživejte
Na žalost mi je uspel iz knjižnjice dobit samo eno od omenjenih knjig.
Sm vesel še kšnih predlogov k jih bom pogledu k pridm iz morja.
Uživejte
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi programski jezik (kako je deloval)?Oddelek: Programiranje | 5575 (4807) | noraguta |
» | Katero knjigo za na morje?Oddelek: Sedem umetnosti | 7011 (5995) | BigWhale |
» | Nekaj vprašanj s področja rač. arhitektureOddelek: Strojna oprema | 2441 (2254) | BaRtMaN |
» | Seminarska naloga (CPU - Procesor)Oddelek: Šola | 3049 (2846) | Pyr0Beast |
» | Slovenjenje angleških izrazovOddelek: Loža | 2476 (2234) | Tomi |