Forum » Loža » Slovenske pijače
Slovenske pijače
Saircor ::
Lep pozdrav,
če mi lahko malo pomagate pri izbiri slovenskih pijač/spominkov... (čim boljše), kot za darilo nekim tujcom.. oz s čim se lahko predstavimo kot Slovenija.. :p
;) hvala
če mi lahko malo pomagate pri izbiri slovenskih pijač/spominkov... (čim boljše), kot za darilo nekim tujcom.. oz s čim se lahko predstavimo kot Slovenija.. :p
;) hvala
- spremenil: Saircor ()
koyotee ::
kak mini kozolec :)
drgac pa GPS adria autoroute karta za avtonomno cono Ambrus
drgac pa GPS adria autoroute karta za avtonomno cono Ambrus
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Invictus ::
Kakega prešerna mu prinesi (šnops). Po mojih izkušnjah zelo zabavno, če preiskusa pred tabo ...
Tujci niso vajeni naših močnih zvarkov :)
LP I.
Tujci niso vajeni naših močnih zvarkov :)
LP I.
Saircor ::
oh sei jim ni treba da pijejo pač za spomin kkšno flašo.. da mal zgleda pa da je naše.. :) medica/hruškovc.. šekej tazga ?
SodVina ::
medica? Sicer ne vem, koliko je to avtonomna slovenska pijaca, je pa definitivno bolj fensi od navadnega tropinovca. Na trznicah velikokrat dobis medico v flaski v obliki Slovenije.
Meizu ::
Šit moj stric, pa pije šnops že vrsto desetletij :P pa 80% šnops komajda spije :P TO je pa res že hardcore stari:P Še tisti 60% al pa 50% šnopsi so za en k. kaj šele 80 :P
gzibret ::
Najbolj palijo borovničke (borovničevec). To imajo vsi radi. Poznam ene nemce, s katerimi se vsako leto dobimo, in vedno nam popijejo ves borovničevec. Pa ga ne prinesemo malo s seboj. Preizkušeno tudi na Nizozemcih in Portugalcih ;)
Vse je za neki dobr!
msjr ::
Lisjakov teran v steklenici Oskarja Kogoja.
V večjih nakupovalnih centrih jo sigurno najdeš po nižji ceni (novejši letnik). V enaki steklenici je tudi Cabernet Sauvignon.
V večjih nakupovalnih centrih jo sigurno najdeš po nižji ceni (novejši letnik). V enaki steklenici je tudi Cabernet Sauvignon.
Ted ::
Slovenija je bolj kot dežela žganja ali ostalih pijač dežela vina. Tako da ga zapelji med griče Štajerske ali Primorske .
Mah...
Zeberdee ::
Tako: vrhunska vina se kupi za tiste, ki jih cenijo. Za tiste, ki jih ne poznajo, se kupi sladko belo vino like šardone. Žgane pijače: predvsem tiste, ki so sladke: borovničevec, prava medica (medica od kmeta (ki je bolj kot ne sam šnopc) + med). Likerji in te zadeve so bolj problematične, borovničevec v vinu, domač je dobro darilo.
Sadjevec šljivovka po mojem mnenju ni primerna. LP
Sadjevec šljivovka po mojem mnenju ni primerna. LP
PaX_MaN ::
Če bi njegovo glasbo s takole sliko podturili vsakomur, ki obišče ljubo kur'co, bi se ne imeli bati zlobnih tenoristov na domačem pragu. Zato se, prosim, ne hecat z njim!
whatever ::
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
strictom ::
Pelinkovc mu nabavi :)
Jebeš ta absint, pelinkovc, da se mu bo zmešalo.
Al pa šamrnice!
Jebeš ta absint, pelinkovc, da se mu bo zmešalo.
Al pa šamrnice!
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
iNooby ::
jao že absint ma okus po acetonu, kak šele more met 100% alko
baileys ftw!
Šamar' mu daj
baileys ftw!
Šamar' mu daj
Haters gonna hate...
marsovcek ::
Izvirni slovenski spominki so npr. panjske končnice, lectovo srce, kozolec (pomanjšan seveda :), recept za potico, trojanski krofi,... Alkoholne pijače IMO slabše predstavijo deželo, z izjemo vrhunskih vin, za katera moraš zopet imeti nekaj znanja in poznavanja.
iNooby ::
Gorenski šnops mu daj (voda pa z kolom po hrbtu).
da fajn zapeče, ko pravi šnops
Haters gonna hate...
nastyboy ::
kakšen kozarec domačega medu.. pa kakšno reč iz "suhe robe" lahk daš zraven (lesena žlica, kuhalnica... )
overlord_tm ::
Cviček anyone?
PS: Tajkuna iz Piva&Cvetja
PS: Tajkuna iz Piva&Cvetja
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: overlord_tm ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | pijaca za party (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9566 (8305) | dzinks63 |
» | BorovničkeOddelek: Loža | 6708 (5862) | solatko |
» | tipični slovenski izdelkiOddelek: Loža | 9434 (8077) | [D]emon |
» | Ideje za darilaOddelek: Loža | 2615 (2178) | Keyser Soze |
» | Ali slovenci res tolko pijemo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4771 (3781) | shock |