» »

Program za odpiranje datotek,zaganjenje Govorni ukaz"..Diktatura Preko Mikrofona v Win xp ?

Program za odpiranje datotek,zaganjenje Govorni ukaz"..Diktatura Preko Mikrofona v Win xp ?

boysta ::

Namreč poznamo skoraj vsi program-software ,ki je integriran v Današnih mobilnikih Govorni Ukaz".(Ericsson,Nokia itd...)Gre za program s katerim ne iščemo po Tel: imeniku..Ampak enostavno rečemo Mama,Ata,Slike itd..In nam v trenutu pokliče ali odpre kakšno aplikacijo..Zanima me če obstaja kakšen program za Moj namizni mlinček..Ukvarjam se z Robotiko,Izdelal sem Robotsko stikalo preko LPT-Printer - porta z miško damo ukaz vklopimo luč v stanovanju ipd..Sedaj bi pa manipoliral z zvokom Govorni Ukaz..(Vklopi luč odpri Žalozije naredi kavo...)Vsem se v naprej lepo zahvaljujem!!
  • spremenil: boysta ()

KaRkY ::

Seveda obstaja jaz sn se pred časom s tem igral pa si za winamp naredil to. Samo jaz sem si sam posebej za to kontrolni program spisal če se ti da programirat pa če znaš poguglaj malo pod speech api boš dobil kr rezultatov za obstoječi program ki bi to omogočal pa ti žal nemorem pomagat.

imagodei ::

Če boš izvajal diktaturo preko mikrofona, boš pravi Mikrofonski diktator! Hehe.
- Hoc est qui sumus -

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google Allo

Oddelek: Mobilne tehnologije
223308 (2864) matijadmin
»

Internet Explorer je bil v letu 2006 ranljiv 284 dni

Oddelek: Novice / Varnost
334330 (2890) darkolord