Forum » Konzole » Nintendo DS igre- r4
Nintendo DS igre- r4
Gaijin12 ::
Stane nekih 70eur, pa pol morš dokupt še kartico, ki te bo tud stala kakih 20-30 eur. Dejansko je zadeva zlo simpl za delat. Špil daš na kartico, kartico v R4 čip, le-tega pa potem v ds. Dsja pa sam pržgeš in dela. Dal boš kakih 100e na začetku, sam se ti bo ful splačal. Da ne omenm da maš loh gor naenkrat več kot 5 špilov, za razliko od originalov.
Če rabš še kej me kontaktiraj.
Če rabš še kej me kontaktiraj.
mik3y ::
Že kupil. Vse skupaj dal 55 eur. Gaijin12 to sploh ni res da toliko pride. Za usb, cd, r4 pa vse sem dal 55 eur novo!!
xyxyxyxy ::
Haha, ne bodite smešni. R4 dobiš za 18 eur. Pomnilniška kartica te stane še kakšnih 10 eur in to je to. 100 eur, LOL!
http://www.gameyeeeah.com/r4-ds-revolut...
http://www.gameyeeeah.com/r4-ds-revolut...
xyxyxyxy ::
Glede samega delovanja ti je pa že Gaijin12 povedal. ROM nasnameš na pomnilniško kartico, kartico vstaviš v R4, R4 v konzolo in zadeva deluje. Otročje lahko.
mili ::
Da ne odpiram nove teme.
Ali je boljša kartica R4DS ali M3DS. Prav zaprav v čem je razlika, če mi lahko kdo razloži.
Hvala za odgovor.
Lp Milan
Ali je boljša kartica R4DS ali M3DS. Prav zaprav v čem je razlika, če mi lahko kdo razloži.
Hvala za odgovor.
Lp Milan
Dr_M ::
Cudno, da nihce ne pozna cyclods. Res huda kartica. Jest sm pred kratkim nabavil NDS + cyclods + 8GB micro sd + ez flash 3in1. To je res use kar rabis. Vse te kartice so me prsle cca 115€ s postnino vred.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
gregor1 ::
Ali bi mi kdo prodav R4 za 25 evrov! Zato ker ne znam nakupovati preko interneta!
Bil bi zelo vesel če bi mi kdo nardil to vslugo!
Ali bi mi kdo prodav R4 za 25 evrov! Zato ker ne znam nakupovati preko interneta!
E-mail: gregor.bull@gmail.com
Ali bi mi kdo prodav R4 za 40 evrov! Zato ker ne znam nakupovati preko interneta!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero ohišje? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 32230 (5994) | kakopak |
» | Mnenje o konfiguraciji (novi računalnik)Oddelek: Kaj kupiti | 1798 (1526) | matej_b |
» | Nintendo 3DS izšel na JaponskemOddelek: Novice / Konzole | 4065 (3598) | St235 |
» | RačunalnikOddelek: Kaj kupiti | 1165 (819) | Yohan del Sud |
» | fizika(naloga)Oddelek: Šola | 2560 (2560) | Bela01 |