Forum » Strojna oprema » Moteče piskanje
Moteče piskanje
Antares88 ::
V računalniku se mi pojavlja zelo moteče piskanje visoke frekvence, zaradi katere je to piskanje težko locirati. Se mi pa zdi zanimivo oz. v pomoč, da piskanje prekine ob vsakem kliku na kako stvar, ki odjema procesor, oz ko nekaj bere/melje (miškin klik na firefox.exe, ali pa na mapo recimo in ko odpre spet začne piskati).
- spremenil: Antares88 ()
Vuli ::
Ponavadi piska napajalnik (verjetno gre h koncu). Meni včasih piska matična, ko zelo navije, cpu, ampak malo.
Kakšen napajlec imaš??
Kakšen napajlec imaš??
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vuli ()
PCja nimam navitega. Napajalnik pa je LC Power 420W.
Pa kaj, če imajo napajalniki tako kratko življenjsko dobo?
Pa kaj, če imajo napajalniki tako kratko življenjsko dobo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Antares88 ()
Vuli ::
pol bo ziher napajalc, ker enim so piskal tut LC power 550W, sam sem imel tut tega sam mi ni nikol piskal.
Sej lahko,da ne gre h koncu, lahko da je samo preobremenjen, dokler se ti comp ne resetira sam od sebe je še dobro.
Sej lahko,da ne gre h koncu, lahko da je samo preobremenjen, dokler se ti comp ne resetira sam od sebe je še dobro.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
Pa čudno je, da po nedoločenem času neha piskati. Se da kaj "pošraufat" na samem napajalniku? Verjetno piska kakšna tuljava ali kaj podobnega.
Aha, pa tudi tukaj je verjetno težko določiti kater povzroča piskanje. Verjetno bo najbol, da začasno uporabim drug PSU.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napajalnik piskaOddelek: Strojna oprema | 1350 (1251) | kitara8 |
» | Piskanje PCOddelek: Strojna oprema | 1910 (1713) | AngelOfDeath |
» | LC6550GP - Piska (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5699 (4793) | Pyr0Beast |
» | iz kje izvira ta zvok?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2105 (2105) | Veron |
» | Piskajoč monitorOddelek: Strojna oprema | 1884 (1593) | ali3n |