Forum » Kaj kupiti » Bluetooth_GPS
Bluetooth_GPS
r0b3rt ::
LP, kupujem kot je iz naslova razvidno Bluetooth GPS pa me zanima kaj mi priporočate, nekako sem zainterisiran med tema dvema zadevama Nokia in qstarz. Slednja mi je neka prvič slišana leva firma, me je pa navdušilo beleženje poti brez, da je povezan z napravo in 51 kanalni sprejemnik. Kupujem pa za Nokio N81 8G.
- spremenil: r0b3rt ()
Gwanaroth ::
Imam Nokio LD-3W in deluje odlično. Ima že SiRF 3 čip, tako da je zelo natančna.. mam pa v kombinaciji s prenosnikom in Garminovimi kartami.
Za tega Qstarz pa prvič slišim...
Za tega Qstarz pa prvič slišim...
Lights often keep secret hypnosis..
LuGi ::
Kupi raje tistga k ma sirfstar3 čip in poglej na ebay, ker 120 EUR za sprejemnik je čista bedarija.
Business ::
Pozdravljen,
imel sem sprejemnik od nokieLD-3W in je delal super... sem pa ga hitro prodal, ker ga nisem več potreboval.. Sem pa pred par dnevi kupil tega klikni in lahko rečem, da je par razredov boljši od nokiinega in še cenejši... Dela tudi v stanovanju v sobi s polnim signalom v bloku, v primerjavo nokiin ni zmogel niti na okenski polici. hladen zagon je res tak kot piše.. 15s... prek ebaya iz UK dobil v petih dneh od nakupa... priporočam
imel sem sprejemnik od nokieLD-3W in je delal super... sem pa ga hitro prodal, ker ga nisem več potreboval.. Sem pa pred par dnevi kupil tega klikni in lahko rečem, da je par razredov boljši od nokiinega in še cenejši... Dela tudi v stanovanju v sobi s polnim signalom v bloku, v primerjavo nokiin ni zmogel niti na okenski polici. hladen zagon je res tak kot piše.. 15s... prek ebaya iz UK dobil v petih dneh od nakupa... priporočam
krneki0001 ::
Sam imam i-blue 737 GPS (BT) in zadeva deluje odlično, dela na 61 kanalih, cena je pa od 40 do 65 evrov. Za 65 evrov so novi, rabljeni so pa po 40 do 50.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri GPS sprejemnik? (telefon/samostojni)Oddelek: Kaj kupiti | 1309 (1287) | d0rK |
» | GPS za na koloOddelek: Mobilne tehnologije | 4319 (3453) | DaVidmar |
» | Nokia N70Oddelek: Mobilne tehnologije | 2265 (1755) | Vanadium |
» | Kateri Bluetooth GPS sprejemnik za Symbian?Oddelek: Kaj kupiti | 1496 (1438) | Gwanaroth |
» | GPS napravaOddelek: Kaj kupiti | 3036 (2714) | Keyser Soze |