» »

Diablo III

Diablo III

Temo vidijo: vsi
««
134 / 157
»»

Izi ::

Ending Support for Windows XP and Vista

Če kdo še vedno poganja Blizzardove igre na Windows XP ali Vista bo moral letos končno nadgraditi sistem saj bodo igre prenehale delovati na teh zastarelih sistemih. To velja za vse Blizzardove igre.

Actarus16 ::

Danes mi je crknil PC ... Smrk smrk ... In to lih na koncu gr...se vidimo KO popravim oz menjam...upajmo,DA ne bo prevec everckov odletelo :(

Zgodovina sprememb…

pacman ::

Aha, smo že mislili da si se ustrašil rift guardiana. ;)

Pa ne pozabi kupit takega z mikrofonom.

Drugače pa:
Season 9 konec petek 17.3.2017 ob 17:00

Diagnoza: graficna kartica Rip :( v sredo nekje dobim in ja Pacman...bom vzel se slusalke ;)

Zgodovina sprememb…

Tribal ::

RIP grafikulja, a je še v garanciji? Če ni si jo pokopal tako kot je treba v D3 temi?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tribal ()

ru7 ::

Od grafične kartice se bomo poslovili v nedeljo, 5. marca, ob 14. uri v Diablu 3.

Žara bo na dan pogreba v tamkajšni poslovilni vežici od devete ure dalje.

Slava ji!

Ni garancije vec in v Kopru nimamo ene trgovine,ki bi imela bilo kaj na zalogi grrrr...sem pač naročil in zdej čakat poštarja :P ... Uživajte še same teh par dni,jaz bom pa gledal diablota na Utubu na tablici :P

Kaj si naročil, če ni skrivnost?

V katerem mestu bo žara na ogled v D3?

Da ne bo kdo pozabil ;)

Konec 9. sezone:
Petek, 17. marec 2017 ob 17:00

Začetek 10. sezone:
Petek, 31. marec 2017 ob 17:00

Tudi če pozabimo ne bo nič narobe. Novega ni dovolj da bi igral ponovno, prav tako ne bo nič posebnega razen Necrota ko pride za sprobat.

Narocil sem radeon Rx460 2gb ram... Kej boljsega se pa ne splaca DAT v moj PC...stane pa 132e ...tako DA ni prehudo za druzinski proracun :P

A bo necro ze za season 10?
Jaz sem pa to sezono kr pridno garal...moja najboljsa sezona do zdej :)

Zgodovina sprememb…

Actarus16 je izjavil:

Narocil sem radeon Rx460 2gb ram... Kej boljsega se pa ne splaca DAT v moj PC...stane pa 132e ...tako DA ni prehudo za druzinski proracun :P
Polomil si ga :P RX460 je sicer v redu ampak 2GB VRAMA je pa odločno premalo za današnji čas. Moral bi vzeti 4 GB verzijo, ki je samo par € dražja in občutno boljša.
Na primer GIGABYTE Windforce RX 460 OC 4GB GDDR5 - 134,12 €

Actarus16 je izjavil:

A bo necro ze za season 10?
Optimist ;) Uradni datum sicer ni znan, ampak Necro pride najverjetneje šele v 12. sezoni.

Matev ::

2 giga bo za kake stare dos igrice verjetno dosti

No no :P do sedaj je bila moja ripnjena RadeonHD6800 1GB dovolj za diablota,Far cry3 in Fallout4 čisto OK...tak da mislim da bo vse laufalo...se pa že špara za novega terminatorja itak ;)

Aja...kake pa imate vi stroje , da je 2GB na grafični za dos?? :P

Zgodovina sprememb…

Zmajc ::

16 giga rama + 6 Gb grafično ;)

renofkinja ::

actarus16 ne poslušaj izija. govori neumnosti. zgleda vidi samo šetvilke in avtomatsko misli, da je na omenjeni grafi 2gb bolje kot 4gb.

renofkinja je izjavil:

actarus16 ne poslušaj izija. govori neumnosti. zgleda vidi samo šetvilke in avtomatsko misli, da je na omenjeni grafi 2gb bolje kot 4gb.

Haha, poglej svoje šetvilke. Kaj si sploh hotel povedati? Kje si videl, da sem napisal, da je 2GB bolje kot 4GB? Jaz trdim obratno.
Razlike v ceni med 2GB in 4GB skorajda ni in pa večina lanskoletnih igre uporabljajo med 3 in 4 GB VRAMA na 1080p resoluciji in srednjih nastavitvah.
Za Diablo 3 je pa dovolj že 512 MB VRAM. ampak verjetno ne igra ves čas samo Diablo 3.

Ne se kregat fantje :P se 1 urco pa bom rešu in gremo akcija ;)

Kot kaže bodo v sezoni 10 trije NAJ buildi za doseganje najvišjih GRiftov.
Predvsem je pomembno kako hitro posamezen build uspe ubiti Rift Guardiana tam nekje okoli GR95.

1. Wizard - 6 Tal Rasha, 4 Vyr - Lightning Hydra COE build
2. Demon Hunter - 6 Shadow - Lightning Impaler build
3. Monk - 6 Rainment - Physical Gen build

Kolikor prebiram se do sedaj še ni zgodilo, da bi imeli kar tri uporabne Rift Guardian killerje v eni sami sezoni. Mnogi zato napovedujejo, da bo 10 sezona najbolj zanimiva do sedaj.

Meni, kot solo igralcu se še posebej zdi zanimiv Demon Hunter. Z Lightning Impaler buildom je v PTR-ju že kar nekaj igralcev celo na Hardcore doseglo GR90.
Mogoče se bom v 10. sezoni preizkusil z Demon Hunterjem, če bom le uspel najti čas za Diablo, kajti prihaja Mass Effect Andromeda :D

a lahko kdo prilepi season journey...

kot sem videl iz videov so konkvesti čisto mimo - ful jih je na group play orientiranih

krneki ::

Jaz sem naredil 50M golda, T10 brez seta in cursed chest event. Najbolj sem se zezal z zadnjim ker ni pa ni hotel spawnat (pol je bilo itak že v prvem poskusu). Tist 1 hour vseh 5 aktov je precej zagulen solo. Sem se pa tole sezono uvkarjal z masterijem vseh 24 set dungeonov (najtežji se mi je zdel monk exploding palm set). Pa crknt mi tud še ni ratal ;D

Ajnstajn` ::

Izi je izjavil:

Kot kaže bodo v sezoni 10 trije NAJ buildi za doseganje najvišjih GRiftov.
Predvsem je pomembno kako hitro posamezen build uspe ubiti Rift Guardiana tam nekje okoli GR95.

1. Wizard - 6 Tal Rasha, 4 Vyr - Lightning Hydra COE build
2. Demon Hunter - 6 Shadow - Lightning Impaler build
3. Monk - 6 Rainment - Physical Gen build

Kolikor prebiram se do sedaj še ni zgodilo, da bi imeli kar tri uporabne Rift Guardian killerje v eni sami sezoni. Mnogi zato napovedujejo, da bo 10 sezona najbolj zanimiva do sedaj.

Meni, kot solo igralcu se še posebej zdi zanimiv Demon Hunter. Z Lightning Impaler buildom je v PTR-ju že kar nekaj igralcev celo na Hardcore doseglo GR90.
Mogoče se bom v 10. sezoni preizkusil z Demon Hunterjem, če bom le uspel najti čas za Diablo, kajti prihaja Mass Effect Andromeda :D

to je za solo izi?
//

Ajnstajn` je izjavil:

to je za solo izi?

Saj sem napisal, da so to trije buildi, ki najhitreje ubijejo Guardiana. To so torej "Damage" buildi, kar pomeni, da so dobri tako za solo kot za grupe.
Poleg "Damage" buildov, obstajajo še "Support" buildi, ki pa so dobri samo za grupe, v solo pa z njimi ne opraviš nič. S support buildi se pa jaz ne ukvarjam ;)

KaiV6 ::

Kako pa je s surviveability pri temu Demon Hunterju ? zanima me zaradi HC .. ker DH niso lih najbolj znani trdokožci :)
<insert>podpis.html</insert>

KaiV6 je izjavil:

Kako pa je s surviveability pri temu Demon Hunterju ? zanima me zaradi HC .. ker DH niso lih najbolj znani trdokožci :)

Sam presodi. Tukaj imaš na Hardcore narejen GR90. Videti je pravi Tank. Res da ima 1741 Paragonov, ampak vseeno jaz tako trpežnega builda še nisem videl.
Edino kar me pri tem buildu skrbi je neprijaznost do zapestja. Da tole igram tri ure skupaj, verjetno niti žlice pri kosilu ne bi mogel več držati :)) Ravno zato imam rad Pet Doktorja, ker ga lahko igram 10 ur skupaj več dni zapored brez vsakršnih posledic.

Spxy ::

A bi bil kdo za da bi kake grifte delal skupaj? Načeloma igram DH-ja dps, za group pa monk/barb supporta.

togo ::

Ta video ni merodajen. Ne samo da ima 1700+ paragonov, ima tudi cca 4500dex caldesana, kar pomeni cca 900 dodatnih paragonov.
Malo je takih, ki so v sezoni sposobni narediti tako število pragonov. Tako, da je to brezpredmetno.
V začetku, ko sem gledal videe, sem razmišljal, kako oni lahko jaz pa ne, v čem je fora. Nakar sem začel gledat paragone in opremo in mi je hitro postalo jasno, v čem je stvar. Imajo razne pripomočke dovoljene in ne. V glavnem se na veliko goljufa, da se lahko hvali.

Diabla igram izključno zaradi veselja in ne zaradi lestvic, tako da naprošam, da se ne zavaja igralcev s takimi video posnetki.

Hvala in Lp

KaiV6 ::

Saj stil igranja pa je isti le GR ne bi bil tako visok, kot pa vidim ni nekega zapletenih sekvenc, 2 skila sta vezana na cooldown, in impale pac spamas, tu pa tam vault
ni tako hudo za nas starozapestneže :)
videa nisem gledal zaradi GR le zaradi načina igranja

ker pa je togo tudi vecinoma DH v HC, bom se premislil ali DH ali WD :)
<insert>podpis.html</insert>

Tudi DH je lahko tank...moj HC DH je naprimer do gr65 praktično nesmrten....vault+ring+evasive+bracers+vengeance in to je to...70 sem naredil zelo varno, a z muko ker manjka malo dmg.... pač na HC več dam na tough kot dmg...komur je gr 70 dovolj je ze multishot build lahko varen....na SC pa lahko iz iste opreme še kakih 400k dmg stisnete :D

togo je izjavil:

Diabla igram izključno zaradi veselja in ne zaradi lestvic, tako da naprošam, da se ne zavaja igralcev s takimi video posnetki.

Ne se razburjat ;) Menim, da imamo sodelujoči v tej temi toliko razuma, da vsak lahko sam presodi kako (ne)objektiven je video. Za povrh je ta video narejen v PTR, kjer ni tako tragično če umreš.
Bistvo je, da se mi običajni igralci na Hardcore vrtimo tam nekje okoli GR75. Nekje do GR72 gre brez problema, potem pa vsak naslednji GR skoraj podvoji možnost, da boš umrl.
Moj osebni rekord na Hardcore je GR74. Res pa da nikoli ne pridem preko Paragon 800.
Ko gledam ta video se mi zdi, da bi tudi z P800 prilezel preko GR75.

Največji problem na Hardcore so Guardiani. Če se od Guardiana preveč oddaljiš se bo teleportiral do tebe in to pri GR75+ pomeni takojšnjo smrt. Tale DH pa kot je videti brez večjih problemov preživi "face to face" z Guardianom.

Slo-Tech Diablo 3 lestvica - Konec 9. sezone

Seasonal Journey - 9 Chapterjev (Chapter I-IV, Slayer, Champion, Destroyer, Conqueror, Guardian)

Chapter 9 - Guardian __ potepuhec
Chapter 9 - Guardian __ Izi
Chapter 9 - Guardian __ kita103
Chapter 9 - Guardian __ pacman
Chapter 9 - Guardian __ klasicni
Chapter 9 - Guardian __ Vajenc
Chapter 9 - Guardian __ nuclid
Chapter 9 - Guardian __ killer86
Chapter 9 - Guardian __ togo
Chapter 9 - Guardian __ Matev
Chapter 9 - Guardian __ ru7
Chapter 9 - Guardian __ Actarus16
Chapter 7 - Destroyer _ kkemikk
Chapter 7 - Destroyer _ Andreos1
Chapter 7 - Destroyer _ sixxs
Chapter 5 - Slayer ____ sajmonmofo
Chapter 5 - Slayer ____ Kenpachi
Chapter 5 - Slayer ____ kentrix
Chapter 5 - Slayer ____ miskoslo
Chapter 4 - IV ________ Ajnstajn`
Chapter 4 - IV ________ guybrush
Chapter 4 - IV ________ KaiV6
Chapter 4 - IV ________ bozicek
Chapter 4 - IV ________ Tribal
Chapter 4 - IV ________ Shadow666
Chapter 3 - III _______ Zmajc

Hardcore Solo Greater Rift lestvica

_1. 91 (13:21) __ nuclid - HC Wizard _ :O Očitno je med nami en Superman :))
_2. 80 (13:32) __ pacman - HC Monk
_3. 76 (13:01) __ togo - HC Witch Doctor
_4. 75 (11:57) __ potepuhec - HC Barbarian
_5. 72 (11:28) __ Izi - HC Witch Doctor
_6. 70 (14:05) __ Actarus16 - HC Demon Hunter
_7. 67 (_9:09) __ kita103 - HC Wizard
_8. 65 (_9:20) __ Andreos1 - HC Barbarian
_9. 62 (_9:22) __ KaiV6 - HC Witch Doctor
10. 60 (_7:09) __ Vajenc - HC Demon Hunter

Normalna Solo Greater Rift lestvica

_1. 92 (14:45) __ pacman - Witch Doctor _ Čestitke 8-)
_2. 84 (13:14) __ Izi - Witch Doctor
_3. 83 (14:37) __ Shadow666 - Witch Doctor
_4. 82 (12:43) __ kita103 - Monk
_5. 81 (14:16) __ togo - Witch Doctor
_6. 78 (10:34) __ ru7 - Monk
_7. 77 (11:53) __ klasicni - Witch Doctor
_8. 77 (14:42) __ Actarus16 - Barbarian
_9. 75 (13:00) __ kkemikk - Crusader
10. 73 (14:34) __ sixxs - Barbarian
11. 72 (10:51) __ Vajenc - Wizard
12. 72 (11:24) __ sajmonmofo - Monk
13. 70 (_7:50) __ potepuhec - Witch Doctor
14. 70 (_8:49) __ nuclid - Monk
15. 70 (_9:46) __ killer86 - Barbarian
16. 70 (11:24) __ Matev - Barbarian
17. 60 (_6:49) __ Tribal - Demon Hunter
18. 58 (14:11) __ Ajnstajn` - Witch Doctor
19. 56 (10:03) __ Kenpachi - Barbarian
20. 53 (_6:06) __ miskoslo - Monk
21. 50 (_8:54) __ kentrix - Demon Hunter
22. 45 (_9:51) __ bozicek - Barbarian
23. 20 (_6:41) __ guybrush - Wizard

Paragon lestvica

_1. 1339 | _931 __ pacman
_2. 1017 | _733 __ kita103
_3. 1013 | ____ __ ru7
_4. _979 | _944 __ potepuhec
_5. _761 | _930 __ nuclid
_6. _925 | __35 __ killer86
_7. _913 | _845 __ togo
_8. _900 | _756 __ Actarus16
_9. _900 | ____ __ Shadow666
10. _855 | ____ __ Matev
11. _812 | _731 __ Izi
12. _734 | ____ __ kkemikk
13. _703 | ____ __ klasicni
14. _694 | ____ __ sixxs
15. ____ | _676 __ Andreos1
16. _667 | ____ __ sajmonmofo
17. _600 | _561 __ Vajenc
18. _559 | ____ __ Ajnstajn`
19. _507 | ____ __ miskoslo
20. _444 | ____ __ Tribal
21. ____ | _429 __ KaiV6
22. _409 | ____ __ kentrix
23. _375 | ____ __ Kenpachi
24. _266 | ____ __ bozicek
25. _132 | ____ __ Zmajc
26. __34 | ____ __ guybrush

Najnovejši update o prihajajočem Nekromanu:
Necromancer Update: The Meleemancer
V članku je prikazano nekaj Nekro skillov. Očitno bomo za boljše skille uporabljali svoje življenske točke, hkrati pa bomo kradli življenje tako iz živih kot iz mrtvih sovražnikov. Pa Krvavega Golema bomo imeli za spremljavo :D

Takole bo videti Nekro bejba

Takole bo videti Nekro bejba

Poseben PTR za Nekromana bo, ni pa še znano kdaj. Bo pa ločen od običajnega PTR.
Cena tudi še vedno ni znana. Pride pa nekje v drugi polovici 2017.

Blizzard Wants $8.5 Million Copyright Damages From “Cheat” Maker

Mogoče bo pa Blizzardu le uspelo da bo malo pristrigel peruti temu znanemu Nemcu Bosslandu, ki izdeluje in prodaja Bote za praktično vse večje Online igre. Še posebej je znan po Botih za Blizzardove igre. Na primer Demonbuddy in Honorbuddy sta dva najbolj znana Bota na svetu.
Demonbuddy je Bot za Diablo 3, Honorbuddy pa je Bot za World of Warcraft.
V zadnjih nekaj letih je Bossland prodal več 100 tisoč Botov po celem svetu. Blizzard ga sedaj toži za 8,5 milijona dolarjev. Denarja Blizzard verjetno ne bo videl, ker gre za Nemškega državljana, Blizzard je pa iz Amerike, vseeno pa so dosegli, da je Bossland prenehal s prodajo in izdelavo Botov, saj je kot kaže pobegnil. Nemško sodišče ga trenutno ne najde.

Sem poguglal še za cene in uporaba Demonbuddya stane 13€ za en mesec ali 25€ za 3 mesece. Ta Nemec je moral služiti po več milijonov na mesec in to več let skupaj. Jaz bi mu odsekal obe roki barabi ;(

Kakorkoli že Blizzard se očitno trudi. Po velikem Ban valu pred kratkim so se očitno problema lotili tudi pri koreninah.

Blizzard se proti Bosslansu bori že kar nekaj časa, na žalost so do sedaj imeli podporo nemških sodišč in tako Blizzard v preteklosti ni dosegel ničesar. Sedaj so končno zmagali na vrhovnem sodišču v nemčiji.

http://massivelyop.com/2017/01/19/blizz...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

111111111111 ::

Izi je izjavil:

Jaz bi mu odsekal obe roki barabi ;(

Tip je car. Več kot očitno izdeluje dobre zadeve, da ima toliko kupcev. Če bi bil jaz blizzard bi dovolil bote samo na lestvici ne bi smel biti ali pa bi se vodila posebej lestvica.

detroit ::

tega demona buddya sm pa še kupu enkrat:) samo nimam blage kje je sedaj, anywhat igra ki je samo item hoarder si zasluži dobro orodje kot je to;)
Skero

V časih AH in RMAH ko je bilo farmat opremo in ostati pri zravi pameti skoraj nemogoče sem še jaz preden sem šel na pavzo probal malo botat. Po izidu 2.0 pa sploh ne vidim potrebe za kakršno koli botanje.

Največ ljudi začne botati zaradi lestic. Za uradne talestvice bi po moje morali uvest nek nov način igre ker bi bilo dosti bolj rigorozno poskrbljeno da se botanje prepreči in nadzoruje, pa magari se dovoli skeniranje OS-a in procesov ki laufajo vzporedno z igro. Če koga ujamejo, permaban z uradnih lestvic.

Če se nekdo ne strinja s tem, no problemo bo pač uvrščen samo na neuradno lestvico kjer anything goes.

Zgodovina sprememb…

FireSnake ::

V čem je finta teh sezon?

Jaz imam ta špil in sem ga preigral.

Potem sem še malo bildal characzter in vmes so prišli paragorn leveli. Potem sem še malo igral in nehal.
Ni več neke motivacije.
Če pride nov lik, bi mogoče spet malo poskusil.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Jaz bi mu odsekal obe roki barabi

kaj je pa naredil slabega

v diablo venomer postajo reklame o fast levelanju... kdor je igral in imel vklopljen general chjat ve o čem govorim

zakaj blizard tega ne prepreči

FireSnake je izjavil:

V čem je finta teh sezon?

Finta je da vsi hkrati začnejo iz nule in tekmujejo. Diablo je v osnovi tekmovalna igra, kjer tekmuješ in se družiš s prijatelji. Cilj te dirke je doseči čim višji Greater Rift.
Vsaka prava tekma se vedno začne tako, da vsi štartajo iz iste pozicije. Tekma je zanimiva, dokler so še vsi konkurenčni, ko pa nekdo uide predaleč naprej začne postajati nezanimivo in dolgočasno. Takrat se določi zmagovalce (zato imamo našo Slo-Tech lestvico :D) in čas je da se tekma začne znova spet iz začetne štartne pozicije. To so sezone. Čez 14. dni bomo imeli že jubilejni 10 štart 8-)

Pri tekmi je seveda najhuje če kdo goljufa. Taki izmečki pokvarijo tekmo prav vsem sotekmovalcem. Blizzard jih redno izloča iz igre, seveda pa obstaja možnost, da se spet prijavijo z drugim imenom. Tisti, ki pa omogoča goljufanje, kot na primer tisti Nemec, ki izdeluje Bote so pa pravzaprav teroristi, ker uničujejo dobro in pošteno tekmo milijonom igralcem po celem svetu in si po moje zaslužijo smrtno kazen >:D

Mogoče bi Blizzard naredil za final bossa tega Nemca. Da ga lahko premagaš in očistiš svet zla. :D

Yay, končno sem sem si prislužil Wings of Mastery :))
Vseh 24 set dungeonov opravljenih na Master.
Trdo sem garal več kot en cel teden teden. Sedaj vidim, da ta krila niso kar tako. Vsak ki jih ima si jih je res prigaral. Vem da nisem prvi tukaj, saj so prišla že v Sezoni 5, ampak prav veliko Slo-Techovcev jih pa verjetno nima. Ali se motim?
 Wings of Mastery

Wings of Mastery

Kljub 10 razdelkom v skrinji sem komajda zmogel upravljati z 24 različnimi seti in vsem kar sodi zraven. Nekateri dungeoni so svinjsko težki. Najtežje dungeone ima brez dvoma Monk.

Set dungeno so najslabše kar je prišlo v D3 odkar je izšel. Čist idiotizem kjer glavno vlogo igra sreča in RNG.

Zgodovina sprememb…

killer86 ::

Čestitke Izi, ampak tile dungeoni so res slabo narejeni tko kot pravi Zmajc. Sam se komaj pripravim, da naredim tistega enega za Season Journey in to je to.

Zmajc je izjavil:

Set dungeno so najslabše kar je prišlo v D3 odkar je izšel. Čist idiotizem kjer glavno vlogo igra sreča in RNG.

Po končanju vseh na Master bi rekel, da je ravno obratno. Set dungeoni so praktično edina stvar v Diablo igri, ki ni odvisna od sreče ampak izključno od spretnosti. Ravno zato so set dungeoni deležni toliko gneva, ker nekako ne pašejo v igro, ki temelji na sreči oziroma RNG.
Vsak Set Dungeon posebej se je treba najprej naučiti, kar lahko pri nekaterih traja tudi po več ur. Ko ga enkrat obvladaš in končaš Master naloge, ga lahko brez problema končaš prav vsakič brez kakšne sreče. Od vseh 24 so samo približno štirje taki, ki jih moraš najprej nekajkrat zagnati, da dobiš primerno zgoščene sovražnike, ampak to vidiš praktično takoj ko vstopiš v dungeon. Pa včasih malo najeda, da končaš vse naloge pravočasno, potem pa ugotoviš, da si čisto na drugem koncu dungeona pozabil ubiti enega malega sovražnika, nazaj do tja pa seveda nimaš dovolj časa. Za Master moraš namreč vedno izvesti popolno deratizacijo do zadnjega sovražnika v celem dungeonu.
Pretiravali so edino pri tistih parih dungeonih, kjer moraš skupaj zbrati po 20 do 30 sovražnikov, da nad njimi izvršiš primeren skill, ampak vidim da bodo v verziji 2.5 to število opazno zmanjšali in bo precej lažje.

Še največji problem pri vsem skupaj je, da moraš najprej imeti vseh 6 različnih likov na level 70, kar je že kar problem, ker imamo na voljo samo 10 slotov. Potem pa rabiš prostor v skrinji za 24 različnih setov, praktično po 13 predmetov. Se pravi, da rabiš preko 300 različnih kosov opreme za vse dungeone.
Jaz sem se na to začel pripravljati že takoj ko so v sezoni 5 prišli ven Set dungeoni. Sedaj po 15 mesecih :D ko sem končno dovolj razširil skrinjo in zbral večino potrebnih predmetov, sem se lahko lotil vseh dungeonov.

Sicer pa zelo lepa krila dobiš tudi če končaš vse Set dungeone brez Master dosežka. To lahko opraviš z levo roko, če le imaš vse sete nekje shranjene.

Izi .... Čestitke ni kaj :D

krneki ::

Obstaja kar nekaj filmčkov kako naredit mastery za posamezen set dungeon. Rabiš samo pravo opremo...je pa seveda nekaj sreče, ampak sploh ni tako hudo. Bolj mislim da rabiš srečo da imaš pravo opremo, ker recimo za monka Uliana set je skoraj nemogoče narediti brez fire amuleta (pa itak je že sam po sebi zagulen). Jaz sem vseh 24 naredil to sezono, ker je pač bila to nova stvar zame (sem manjkal skoraj 2 leti).

Freya# ::

Dober dan, D3 slo-tech comunity.

zanima me kako pridem na lestvico :) Vem da je blo že nekje omenjen . Pa vseeno.
Ingame sem že v chat comunityu.
BTag Freya#21832

čestitke za Master set Izi. sam sem jih tudi pred kratkim priigral in morm reč da niso tko tečne kot se mi je zdelo da bojo. Edin kar je bedno je grindat gear da jih narediš. Je pa monk res izmed težjih poleg crusa.
Sedaj pa grind za 100% achievements :)

Shadow666 ::

Včlani se v komuniti in gejm. Potem te mojster dobi avtomatsko notri.
IntelXeon1241v3 3.5Ghz|GTX 1060 Strix 6GB| 16Gb 1600Mhz CrucialBallistics|
|AsusH97Pro|XFXPro650WBronze|
|1TbWDBlue|Crucial M500 SSD 240GB|Samsung EVO 256GB|ThermalRightRev.A

A ni tako, da ti Dungene lahko pomaga kdo naredit in za tabo pobija sovražnike?
««
134 / 157
»»