Forum » Igre » Diablo III
Diablo III
Temo vidijo: vsi
guybrush ::
Uradni PTR patch notsi:
http://us.battle.net/d3/en/blog/2005710...
Nobenega novega contenta. Se Diablo pripravlja na nov dodatek?
http://us.battle.net/d3/en/blog/2005710...
Nobenega novega contenta. Se Diablo pripravlja na nov dodatek?
KaiV6 ::
Glede na to da so pred casom iskali novega art direcotrja pa nekaj novih concept art itd ljudi, ki bi delali na novi "veliki uspesnici" v Diablo svetu, bi prej rekel, da delajo na D4 kot na dodatku :)
<insert>podpis.html</insert>
Mozno sedaj je odprtih 5 delovnih mest za Daiblo: http://eu.blizzard.com/en-gb/company/ca...
Se bo kdo prijavil?
Se bo kdo prijavil?
Matev ::
d4 je samo številka
itak je d3 danes popolnoma druga igra kot je bil tisto leto ko je izšel
itak je d3 danes popolnoma druga igra kot je bil tisto leto ko je izšel
detroit ::
hvala izi,
Matev to je deloma tudi nadležno, ker imaš nov endgame vsake 3mesece. In vedno moraš znova. No ja pristop zanimiv, samo ima dobre in slabe strani.
Matev to je deloma tudi nadležno, ker imaš nov endgame vsake 3mesece. In vedno moraš znova. No ja pristop zanimiv, samo ima dobre in slabe strani.
Skero
Njihov model je že postavljen tako, samo potem upam da bi jih vsi zapustil. Sami so krivi da so arhitekturo postavil tako. Njihovi severji so nepotreben vmesni člen. Tiste nekaj novih popravkov pa tudi ni nekaj ful dela ali efekta
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()
Izi ::
Njihovi severji so nepotreben vmesni člen.
Upam da se hecaš Prav VSAK Akcijski RPG absolutno NUJNO potrebuje delovanje na serverju drugače ni vreden da ga človek pogleda, kaj šele z njim izgublja čas.
Kaj je smisel Akcijskih RPG iger? Nabiranje najboljše opreme in prav nič drugega.
Farmanje za opremo in ostalimi potrebnimi rečmi pa ima smisel samo če ti jih dodeljuje sever. Če ti jih namreč dodeljuje svoj računalnik potem si jih enostavno vzameš in si igro končal v nekaj minutah.
Nekaj klikov miške in imaš top level, neskončno zdravja in najboljšo opremo, kaj torej igri še ostane?
Probal sem Grim Dawn in igra sploh ni slaba, daleč od tega, ampak kaj ko sem bil čez dve uri že level 85 z absolutno najboljšo opremo. In potem naprej ni imelo več smisla.
Tukaj sploh ni kaj debatirati. Vsak Akcijski RPG mora nujno teči na serverju, drugače se ga pravi ljubitelji dotičnih iger ne bodo niti dotaknili.
Ravno zaradi delovanja na serverju je Diablo tako uspešen, da imajo povprečni igralci po več 1000 preigranih ur, medtem ko imajo ostali offline Diablo kloni povprečno po 20 do 30 preigranih ur.
Pravi ljubitelji ARPGjev zato igrajo Diablo ali Path of Exile, na patetične offline izdelke pa lahko samo pomilovalno gledaš kot zabavo za par uric ne glede kako dobro so zastavljeni.
Torchlight, Grim Dawn in podobni Diablo kloni bi lahko bili zelo uspešni, če bi delovali na serverju. Ker izdelovalci niso imeli denar za serverje so vse te igre potonile v pozabo že par tednov po izidu, medtem ko imata na primer D3 in PoE vsako leto več igralcev.
In ne, te igre ne morejo imeti mesečne naročnine. Vedno imaš samo enkratno plačilo in potem še plačilo ob vsaki večji nadgradnji. Mesečno naročnino imajo lahko samo MMORPG-ji, ki so nekaj popolnoma drugega kot ARPG-ji.
Blizzard že ima uspešen MMORPG, kjer pobirajo mesečno naročnino in da bi za svoj ARPG pobirali naročnino jim nikoli niti na misel ni prišlo. In jim tudi ne bo.
Kar se pa tiče novih delovnih mest pri Blizzardu pa še vedno trdim, da o Diablo 4 zaenkrat sploh še ne razmišljajo. Skoraj zagotovo delajo na novi (zadnji) razširitvi, ki je napovedana že od začetka in bo verjetno izšla čez kakšno leto. Po drugi razširitvi bo D3 aktualen še kakšni dve leti potem pa se bo že lahko začelo razmišljati in debatirati o D4.
Skratka na Diablo 4 pozabite vsaj še za naslednje 3 leta, glede na Blizzardovo pregovorno počasnost pa verjetno še precej več.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
togo ::
diablo über alles že od svojega začetka zato ga še vedno igram
nasploh blizzard zna prepričat - tudi nas najstarejše
nasploh blizzard zna prepričat - tudi nas najstarejše
Furbo ::
Farmanje za opremo in ostalimi potrebnimi rečmi pa ima smisel samo če ti jih dodeljuje sever. Če ti jih namreč dodeljuje svoj računalnik potem si jih enostavno vzameš in si igro končal v nekaj minutah.
Ja, če si goljufiv pussy.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Men je bil diablo 2 zakon, offline:) Samo tam sem igral paladina tuki wizza. Sicer se prej nisem strinjal z odločitivijo da posploši d3 na par gumbov in par spellov ampak če malo pomislim itak si v d2 moral vlagati samo v eno vejo skorajda. Še vedno pa ne vidim smisla serverjev. Ampak sm čist prepričan da imajo psihologe/ekonomiste ipd ki vejo kaj delajo.
Skero
111111111111 ::
Ne morem igrati na vikendu. Zato imam rajši Skyrim in nekaj modov, da je težavnost primerna. :) Čez teden pa delam in nimam veliko časa se spopadati s hudičem. :)
EDIT: Typo. Typo.
EDIT: Typo. Typo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
Zmajc ::
Sam nisem nikoli čutil potrebe cheatat v igrah zato nimam potrebe po online only igrah. Eni pač rabijo trdo roko da jim preprečuje zadeve.
111111111111 ::
Jaz sem pa svoj čas trainerje pisal in bota za Traviana. :) Je bilo treba, če si hotel imeti še življenje in obrnt zadevo v nekem doglednem času. :)
KaiV6 ::
In other news .. trilogija Van Helsing (vse v eni igri) na Steam = 14,27€ iz 41,99€ :)
http://store.steampowered.com/app/40017...
http://store.steampowered.com/app/40017...
<insert>podpis.html</insert>
Prilezel cez paragon 1000 :)
Čestitke za vztrajnost.
1000 je še vedno kar lep dosežek. Med tem ko je do 600 potrebno približno 2 dni, je do 800 okoli 2 tedna, do 1000 pa še vedno kar okoli 2 meseca. Če nisi killer86 seveda
Jaz sem trenutno na pavzi, ki se zna zavleči do naslednje sezone.
Hja, težko je karkoli posplošiti, ampak če že probamo potem bi jaz računal takole:
Od Paragon 1 do 1000 je treba vzeti srednji paragon, ki tukaj seveda ni 500 ampak 871.
Enkrat sem že omenil, da če dvakrat prideš do Paragon 871 boš skupno dosegel ravno Paragon 1000.
Torej če vzamem mojega tosezonskega DMO Wizarda sem pri paragonu 871 v enem Griftu 75 naredil 3 Paragone, ampak je treba prišteti še 3 minute, da s speed buidom opraviš navadni Rift in dobiš ključ za GRift.
Se pravi 18 minut za 3 Paragone + 3 minute za ključ = 18 minut za 3 Paragone
Torej 6 minut za en Paragon.
Se pravi 6 minut povprečno za 1 Paragom od 1 do 1000. Skupaj torej 1000-krat po 6 minut.
6.000 minut pa je 100 ur.
Seveda pa noben igralec ne more prav ves čas igrati 100% efektivno. Vmes so teleporti sem in tja, ukvarjanje s prodajo, craftanje, ... Tisti efektivni čas, 100 ur, se lahko v skrajnem primeru tudi podvoji, če igraš zelo lahkotno in si po vsakem Riftu vzameš par minut pavze v mestu.
Po moji računici torej do Paragon 1000 potrebuješ nekje med 100 (Kitajec) in 200 (počasnež) ur.
Če vzamemo povprečje med tema dvema skrajnostma dobiš 150 ur.
150 ur v dveh mesecih pa je 2,5 ur na dan.
Se pravi povprečni solo igralec mora 2 meseca igrati po 2 ure in pol na dan, da pride do Paragon 1000
Od Paragon 1 do 1000 je treba vzeti srednji paragon, ki tukaj seveda ni 500 ampak 871.
Enkrat sem že omenil, da če dvakrat prideš do Paragon 871 boš skupno dosegel ravno Paragon 1000.
Torej če vzamem mojega tosezonskega DMO Wizarda sem pri paragonu 871 v enem Griftu 75 naredil 3 Paragone, ampak je treba prišteti še 3 minute, da s speed buidom opraviš navadni Rift in dobiš ključ za GRift.
Se pravi 18 minut za 3 Paragone + 3 minute za ključ = 18 minut za 3 Paragone
Torej 6 minut za en Paragon.
Se pravi 6 minut povprečno za 1 Paragom od 1 do 1000. Skupaj torej 1000-krat po 6 minut.
6.000 minut pa je 100 ur.
Seveda pa noben igralec ne more prav ves čas igrati 100% efektivno. Vmes so teleporti sem in tja, ukvarjanje s prodajo, craftanje, ... Tisti efektivni čas, 100 ur, se lahko v skrajnem primeru tudi podvoji, če igraš zelo lahkotno in si po vsakem Riftu vzameš par minut pavze v mestu.
Po moji računici torej do Paragon 1000 potrebuješ nekje med 100 (Kitajec) in 200 (počasnež) ur.
Če vzamemo povprečje med tema dvema skrajnostma dobiš 150 ur.
150 ur v dveh mesecih pa je 2,5 ur na dan.
Se pravi povprečni solo igralec mora 2 meseca igrati po 2 ure in pol na dan, da pride do Paragon 1000
sixxs ::
...Izi...verjetno si samo zaradi tega kar si napisal zgubu 3 paragone......drgač pa fajn matematika...
Kenpachi ::
Treba je se pristet udarce RNG na moralo in ragequittanje za nekaj casa :D
Zaraki Kenpachi.
kkemikk ::
Jaz sem prišel v zadnjih 4 dneh iz p917 do p1026 po ene 4-5 ur na dan. Smo se fajn grupirali in smo delali GR 90-100. Ampak samo to. Gre kar hitro, samo dokaj dolgočasno, tako da ne vem če bom kaj dosti dlje šel. Rad bi še edino dodal tista 2 GR na solo da pridem do 80 pa mam to sezono dovlj :D (bo pa treba še par gemov na opremo gor vreč pomoje).
GR 80 down :)
GR 80 down :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kkemikk ()
Mogoče malo off topic, ker se tiče Diablo 1, ampak to zna biti komu zanimivo.
Na dan je prišel (poskeniran) originalni dokument, katerega je firma Condor, Inc., ki je kasneje postala Blizzard North, leta 1994 pošiljala naokoli potencialnim založnikom v upanju, da bi kdo postal založnik za Diablo 1.
diablo_pitch.pdf (8 strani)
Igro v načrtu, z naslovom Diablo, so predstavljali kot Potezni RPG z naključno generiranimi temnicami.
Leta 1996 je igra izšla, ampak se ne spomnim več ali je bila na koncu še vedno potezna ali so boj spremenili v realnočasni.
Na dan je prišel (poskeniran) originalni dokument, katerega je firma Condor, Inc., ki je kasneje postala Blizzard North, leta 1994 pošiljala naokoli potencialnim založnikom v upanju, da bi kdo postal založnik za Diablo 1.
diablo_pitch.pdf (8 strani)
Igro v načrtu, z naslovom Diablo, so predstavljali kot Potezni RPG z naključno generiranimi temnicami.
Leta 1996 je igra izšla, ampak se ne spomnim več ali je bila na koncu še vedno potezna ali so boj spremenili v realnočasni.
Kenpachi ::
Realnocasovni. In to vsak napad si moral kliknit, ne kot d2 dalje, da drzis gumb na sovrazniku :)
Zaraki Kenpachi.
Jerry000 ::
Nekaj me zanima...moj barberian je 64lvl, ko grem v dungeon ali kamorkoli kjer tepem monsterje, jih zlo počas ubivam...ali je barbarian res tako slab?
moj barberian je 64lvl, ko grem v dungeon ali kamorkoli kjer tepem monsterje, jih zlo počas ubivam...ali je barbarian res tako slab?
Če gre prepočasi potem imaš izbrano previsoko težavnost.
Je pa najtežavnejši in najpočasnejši del ravno od level 61 do 70. S tisto slabotno level 61 opremo se moraš nekako prebiti do level 70. Potem ko začneš dobivati končno level 70 opremo vse začne postajati opazno lažje.
Ni fora v EXP da gre počasi...fora je da ko sem 1:1 z monsterjem ga ubivam počasi...brat ko igra wizarda jih pobiva kot za šalo...pri meni pa traja da enega samo ubijem. Glede težavnosti je bil rezultat isti na easy in hard. Kot, da ne bi bil močen character.
Thuban ::
tnx.
Se ne morem načuditi da igre ni na steamu.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thuban ()
PARTyZAN ::
Blizzard svojih iger ne izdaja na Steamu, ker ima svojo platformo za distribucijo. Battle.net
tnx.
No, to sem ti dal fizično igro, lahko pa samo key dobiš, kar je pa še ceneje.
Blizzard svojih iger ne izdaja na Steamu, ker ima svojo platformo za distribucijo. Battle.net
Lahko jo pa doda v steam :P (non steam game)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()
Glede težavnosti je bil rezultat isti na easy in hard. Kot, da ne bi bil močen character.
do level 70 sem jaz prišel v manj kot 20 minutah
seveda multiplayer in boost...
do 70 je itak brezveze
igra se začne od tam naprej šele
Glede težavnosti je bil rezultat isti na easy in hard. Kot, da ne bi bil močen character.
do level 70 sem jaz prišel v manj kot 20 minutah
seveda multiplayer in boost...
do 70 je itak brezveze
igra se začne od tam naprej šele
Ja, ampak problem je v barbarianu in njegovim počasnim ubivanjem 1:1
nič ni problem v barbaru
in nič počasi ne ubija
če bi bil zloben bi rekel da ne znaš igrati
če sem pa malce bolj prijazen pa rečem: hmm bo že
realno se pa priključi kaki grupi in preskoči tisti zoprni del od 60-70lvl
kot ti je že izi zelo lepo svetoval
za to boš potreboval cca 5-10 minut z primerno grupo
in nič počasi ne ubija
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matev ()
nič ni problem v barbaru
in nič počasi ne ubija
Čist možno da ne znam igrat, če bi znal ne bi tukaj pisal o mojih morebitnih težavah :).
Zmajc ::
Najverjetni krivc je slaba oprema. V D3 je praktično vseeno kak build imaš če nimaš dobre opreme si neuporaben.
kkemikk ::
Ali pa ne uporabljaš pravih skilov. Mogoče brez run? Bi ti pa glede tega znal verjetno kdo drug kaj več svetovati, ki igra barbara.
@Izi
Bo kak update lestvice?
@Izi
Bo kak update lestvice?
Imam rune vklopljene. Lahko pa tudi da ne uporabljam pravih...upam da bo po 70lvlu bolje.
Jerry000... dej napiši svoj battle tag... pa da vidimo kako lahko pomagamo...
Evo: #2891
Sej, ne me narobe razumet, se ne razburjam, samo zanima me ker nisem toliko vešč še :)
Shadow666 ::
IntelXeon1241v3 3.5Ghz|GTX 1060 Strix 6GB| 16Gb 1600Mhz CrucialBallistics|
|AsusH97Pro|XFXPro650WBronze|
|1TbWDBlue|Crucial M500 SSD 240GB|Samsung EVO 256GB|ThermalRightRev.A
|AsusH97Pro|XFXPro650WBronze|
|1TbWDBlue|Crucial M500 SSD 240GB|Samsung EVO 256GB|ThermalRightRev.A
sixxs ::
Jerry000...tvoja oprema je na skoraj osnovni ravni( vsaka legendarna je nekajkrat boljša), poleg tega imaš primarne state v opremi malo zgrešene( dexterity v bracers). Pri barbu na začetku( in tudi kasneje) težiš k čim večji moči, ki jo pridobiš z strengh, CHD in CHC.
Vidim, da uporabljaš HOTA, glej za ta način potrebuješ generacijo večjih količin fury-a. znebi se avalancha in raje uporabi warcry, za runo na COTA pa uporabi fury. Orožja MORAJO imeti gem(emerald).Na pasivnih sposobnostih pa raje uporabi Ruthless ,Unforgiven ter Boon-a.
Glej, tole je res čist na splošno dokler ne prideš do 70...pol pa se resnično začne. Izkušnje si nabiraj v riftih in počasi nabiraj opremo....in ne pozabi UŽIVAJ v igri...
Pa malo še prečekiraj youtube, kjer je ogromno enih tutorialov in buildov za barbe in malo testiraj...
Enjoy!!!
Vidim, da uporabljaš HOTA, glej za ta način potrebuješ generacijo večjih količin fury-a. znebi se avalancha in raje uporabi warcry, za runo na COTA pa uporabi fury. Orožja MORAJO imeti gem(emerald).Na pasivnih sposobnostih pa raje uporabi Ruthless ,Unforgiven ter Boon-a.
Glej, tole je res čist na splošno dokler ne prideš do 70...pol pa se resnično začne. Izkušnje si nabiraj v riftih in počasi nabiraj opremo....in ne pozabi UŽIVAJ v igri...
Pa malo še prečekiraj youtube, kjer je ogromno enih tutorialov in buildov za barbe in malo testiraj...
Enjoy!!!
Jerry000...tvoja oprema je na skoraj osnovni ravni( vsaka legendarna je nekajkrat boljša), poleg tega imaš primarne state v opremi malo zgrešene( dexterity v bracers). Pri barbu na začetku( in tudi kasneje) težiš k čim večji moči, ki jo pridobiš z strengh, CHD in CHC.
Enjoy!!!
Hvala ti za ta info. Osnovna raven...to sem dobival od dropov. Drugače pa uživam, uživam, mi je ful fajni špil :). Sam sem prišel do pomislekov pa padev v dvom. Bom upošteval te nasvete pa ima da bo bolje :). Pa seveda počakam na 70lvl