» »

Diablo III

Diablo III

Temo vidijo: vsi
««
82 / 157
»»

WallSreet ::

Kaj Diablo 3 je za PC? Mi lahko nekdo zalepi link od torrenta na Partisu? Ker sam ga nisem našel... lepo prosim...

krneki ::

lol, no...

Bemu, kakšen helm za cold DH-ja mi je odpadu:

Tale rng zna prav trollat, tako da zdaj ne vem al pustim tako kot je al kaj.
Nekak se nagibam k 5cc->socket pa počim notr diamond za 12.5% cd. Zgubim 7% dmg, ampak imam potem skupaj 25% cd.

Insan3Lik3 ::

WallSreet je izjavil:

Kaj Diablo 3 je za PC? Mi lahko nekdo zalepi link od torrenta na Partisu? Ker sam ga nisem našel... lepo prosim...

kupit ga moraš...
NZXT s340 White | Gigabyte GA-B85-HD3 | Intel i5-4690K | Corsair Vengeance 8GB
1600MHz DDR3 | Gigabyte GTX 970 G1 Gaming | Transcend SSD SSD370, 256 GB |
Western Digital Black 1TB | Corsair CS750M 750W

Nummy ::

krneki je izjavil:

Bemu, kakšen helm za cold DH-ja mi je odpadu:

Tale rng zna prav trollat, tako da zdaj ne vem al pustim tako kot je al kaj.
Nekak se nagibam k 5cc->socket pa počim notr diamond za 12.5% cd. Zgubim 7% dmg, ampak imam potem skupaj 25% cd.

Vržeš ven vitality za socket?

Izi ::

Krneki, sem še precejšen novinec glede DH-ja in imam dve vprašanji zate, ki si verjetno velik poznavalec Demon Hunterja glede na solo DH lestvico ;)

Gledal se tvojo KillsByHeels in vidim, da uporabljaš Ognjene Sentrije, kljub temu, da imaš klasičen ledeni build 2.1.2. Kaj je razlog, da uporabljaš Sentrije, ki ti delajo manj škode kot ledeni?
In zanima me še zakaj je Cooldown reduction tako pomemben pri tem buildu, da v čelado mnogi dajo diamant in žrtvujejo četrtino zdravja?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

@Nummy
Ja ni čudno da misliš da je DH čisti glasscannon pri višjih griftih. Teh 950vit je mi prinese +36% toughnessa in ni šans da se tumu odrečem.

@Izi
Spitfire ubistvu dela več dmg kot polar station, ker ta build uporablja balistic passive (+100% za rakete) za dmg. Spitfire sentry strela še rakete zraven, ki delajo +120% dmg, balistic passive pa to spravi na +240%. Isto je pri CA Maelstorm...5 raket; vsaka po 450% dmg (+900% z balistic). Cooldown pa rabiš za dve stvari, hitreje lahko prestavljaš sentrije (če se hitro premikaš, jih rabiš čim več okoli sebe, ker je vsak dodatnih 100% dmg) in hitreje dobivaš hatred s Preparation+companion. Hatreda pa rabiš še pa še, ker vglavem samo CA pokaš...takoj ko ti zmanjka hatreda, lahko edino čakaš na cooldown, loviš health globe ali pa ga nekaj nazaj pridobivaš s hatred generatorjem EF Focus.

Insan3Lik3 je izjavil:

WallSreet je izjavil:

kupit ga moraš...

WTF. Kaj samo tako lahko igraš, da jo kupiš? Ta pa je zanimiva...

Welcome to the real world ;)

Hahaha, otroci so včasih tako ljubki v svoji nevednosti in ignoranci :))
WallSreet, igra niti ni zate. Diablo 3 je igra za odrasle, oznaka 18+, mnogo krvi in nasilja, ...
In ja, kupiti jo je treba, ker glavnina igre teče na Blizzardovih strežnikih, kar onemogoča kakršnokoli goljufanjem, ker ne moreš spreminjati kode ki ne teče na tvojem računalniku.

@krneki
OK, hvala za razlago. To mi je sedaj jasno.
Imam pa še eno misel.
Ali ne bi bilo bolje za čelado uporabljati kar Marauder set čelado, s čimer se znebiš potrebe po RoRG prstanu, ki ga lahko nadomestiš z SoJ ?
Čelada Pride's Fall sicer na papirju zgleda odlično, ampak po mojih izkušnjah (uporabljal sem jo na WDju) te v 5. sekundah ponavadi nekaj zadane vsaj enkrat in potem ni večino časa nobene koristi od te čelade. SoJ prstan bi bil po mojem mnenju mnogo bolj koristen.

vezalke ::

Ej krneki, vidim, da nimaš elemental arrowa - kdo ti potem chilla nasprotnike, da ti cull the weak pride do izraza? Kokr vem ti maelstrom ne chilla oz. stuna nasprotnikov, ali pač? Mislim, nikjer ne piše, da ti jih, pa tudi gibljejo se ne pošasneje, ko jih zadane. Correct me if I'm wrong.

krneki je izjavil:

@Nummy
Ja ni čudno da misliš da je DH čisti glasscannon pri višjih griftih. Teh 950vit je mi prinese +36% toughnessa in ni šans da se tumu odrečem.

@Izi
Spitfire ubistvu dela več dmg kot polar station, ker ta build uporablja balistic passive (+100% za rakete) za dmg. Spitfire sentry strela še rakete zraven, ki delajo +120% dmg, balistic passive pa to spravi na +240%. Isto je pri CA Maelstorm...5 raket; vsaka po 450% dmg (+900% z balistic). Cooldown pa rabiš za dve stvari, hitreje lahko prestavljaš sentrije (če se hitro premikaš, jih rabiš čim več okoli sebe, ker je vsak dodatnih 100% dmg) in hitreje dobivaš hatred s Preparation+companion. Hatreda pa rabiš še pa še, ker vglavem samo CA pokaš...takoj ko ti zmanjka hatreda, lahko edino čakaš na cooldown, loviš health globe ali pa ga nekaj nazaj pridobivaš s hatred generatorjem EF Focus.

Ja če pa preveč damage zbiješ pa potem ne moreš narediti GRifta, ker ti prej zmanjka cajta... V bistvu ugotavljam, da vsi igralci, ki so prišli nad level 40 GRfit nehajo šopat toughness in samo še damage nabijajo, ker več kot očitno je, da ne moreš nabiti toliko defense, da bi lahko preživel. Mogoče imaš samo del sekunde več življenja, ubije te pa v vsakem primeru, ali imaš tistih 950vit gor ali ne. Poleg tega pa lahko nekaj vit nabiješ z paragorni, crit-a dobiš tam samo 5% in kar je na gear-u. Če nabiješ crit in crit damage si direktno povečaš damage lahko tudi za 200% zelo hitro.

Pri meni pa opažam je največji problem ravno paragorni. Jaz trenutno okoli level 340, ostali, ki so okoli levle 40 pa so že krepko na 500 ali celo še več. Paragorni dajo zelo veliko, še posebej potem nad 800 levelom.
10% att speed
5% crit chance
50% crit damage
10% cooldown reduction...
se kar nabere,
potem pa nabiješ crit in crit damage na gear-u da prideš nekje na 75% crit-a in 450% crit damage pav paragornih nabijaš vitality.
Pa tud all ressistance >> armor >> vitality

vezalke je izjavil:

Ej krneki, vidim, da nimaš elemental arrowa - kdo ti potem chilla nasprotnike, da ti cull the weak pride do izraza? Kokr vem ti maelstrom ne chilla oz. stuna nasprotnikov, ali pač? Mislim, nikjer ne piše, da ti jih, pa tudi gibljejo se ne pošasneje, ko jih zadane. Correct me if I'm wrong.

Ja, imaš prav. To je dejansko napaka krneki-jevega builda.
Sem pobrskal in niti "evasive fire (focus)" niti "maelstrom" ne sprožita chill efekta in pasivni skill "Cull the Weak" ne deluje. Krneki ima ta "Cull the Weak" popolnoma brezveze v svojem buildu.

Sem brskal še naprej in "Cull the Weak" se sproži ob uporabi Polar station Sentrijev ali Elemental Arrow (Frost).

Zgodovina sprememb…

vezalke ::

Ravno včeraj sva imela s kolegom o tem debato in sem mu to razlagal, da je po moje temu tako -> Če nimaš polar sentry-jev ali elemental A, je Cull the weak useless. No, super, da je nekdo to potrdil.

vezalke je izjavil:

Ravno včeraj sva imela s kolegom o tem debato in sem mu to razlagal, da je po moje temu tako -> Če nimaš polar sentry-jev ali elemental A, je Cull the weak useless. No, super, da je nekdo to potrdil.

Pravzaprav mislim, da je "Cull the Weak" še vedno uporaben.
Pozabila sva na Gem "Bane of the Trapped", ki daje slow efekt na vse sovražnike v krogu 15 jardov. Ta slow efekt pa kot kaže tudi sproži "Cull the Weak" in 20% povečanje damagea.
Pa Templar ki upočasnjuje sovražnike bi tudi moral sprožiti Cull the Weak.

Zgodovina sprememb…

A kaj mi proca cull the weak? Solo proca follower s thunderfurijem in pa njegovimi skili, v teamu pa imaš zraven WD-ja.

@Nummy
V high griftih na HC pač rabiš toughness to je dejstvo.

krneki je izjavil:

@Nummy

Se popolnoma strinjam.
Največji damage v igri ima Wizard, pa je v visokih GRiftih najslabši.
Sem z mojim Wizadom probal 2 skrajnosti v GRiftih.
Popolni Glass Cannon z neverjetnih 2 milijona DPS in ubogih 10 milijonov Toughnessa. Prišel sem do GRifta 32 pa še to je bila muka. Ves čas sem umiral.
Potem sem šel v drugo skrajnost in spravil Toughness na 35 milijonov, ostalo pa mi je 1 milijon DPS. Z lahkoto sem prišel sem v Grift 36 brez umiranja, ampak mi je na koncu potem zmanjkalo časa za naprej.

Izi je izjavil:

krneki je izjavil:

@Nummy

Se popolnoma strinjam.
Največji damage v igri ima Wizard, pa je v visokih GRiftih najslabši.
Sem z mojim Wizadom probal 2 skrajnosti v GRiftih.
Popolni Glass Cannon z neverjetnih 2 milijona DPS in ubogih 10 milijonov Toughnessa. Prišel sem do GRifta 32 pa še to je bila muka. Ves čas sem umiral.
Potem sem šel v drugo skrajnost in spravil Toughness na 35 milijonov, ostalo pa mi je 1 milijon DPS. Z lahkoto sem prišel sem v Grift 36 brez umiranja, ampak mi je na koncu potem zmanjkalo časa za naprej.

In do level 38 in naprej sploh ne moreš, ker ti zmanjka časa... profit? Capped @36?
Jaz sem kot glas cannon (1,2 miljona DPS) in 8 miljona toughness prilezel do level 35 solo z DH-jem, pa sem šele 350 paragorn, medtem ko so ostali pri tem levelu že čez 500, velika večina jih je nad 600. Lahko bi prilezel še dlje, če bi imel še večji damage, ker določen cajt ne dobim nobenega damage-a, kar pa dobivam pa ponavadi z smoke screen-on counter-am. Problem nastane samo potem, ko zmanjka discipline ali pa te kako zablokirajo z zidi in pod rit nastavijo ogenj kar ponavadi traja par sekund preden prideš ven. V bistvu se da s temi polar station sentry-ji kar dobro držati mob-e na razdalji, problem so samo tisti, ki se teleportajo ali pa uni, ki imajo "fast" affix, zato te najbolj sovražim, ker se jih praktično ne moreš otresti pa če se postaviš na trepalnice. Vsi ostali eliti so piece of cake, samo lepo postavljaš sentry-je in se počasi umikaš nazaj, oni morajo pa čez hoditi počasi do debe, ti pa lepo vmes shotaš ko blesav... Večina GRfitov so pa itak ozki, ta da jih v bistvu zelo forsiraš da hodijo tam kjer tebi paše.

Sicer pa tale model je najboljši solo DH v EU, 52 GRift in ima ves gear full damage, heck še več kot jurja manj vitality-a ima kot jaz. In če je prilezel do level 52 očitno ve kaj dela in veliko bolj kot eni "pametnjakoviči" na slo-tech forumu...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Nummy ()

Ta je že ene petkrat zamenu vso opremo odkar je dosegel 1 mesto pred 3 tedni ;). Žal je leaderbord tako bebavo narejen, da ne vidiš s kakšno opremo je bil grift narejen.
Za softiče se strinjam, da ne rabiš toliko toughnessa, ampak precej več sreče, da ne dobiš rifta kjer so jailerji, ki te 1-shotajo, ker imaš tako malo toughnessa. Že pri meni z 21M mi ga pri grift 41 pobere polovico, ali pa frozen...preden se spokaš z mesta, imaš že ene 1/3 hp manj (bog ne dej da ti ga raznese v faco). Pri HC pač ni popravnih izpitov in se ne zanašaš na srečo.

Nummy je izjavil:

In če je prilezel do level 52 očitno ve kaj dela in veliko bolj kot eni "pametnjakoviči" na slo-tech forumu...

Sprašujem se kaj potem sploh zgubljaš čas na tem forumu med nami "pametnjakoviči".
Tisti igralec je Paragon 900 in taki imajo za vsako opravilo svoj build. Za farmanje T6 je en build, za Trial drug in za GRifte tretji build. Potem je spet drugačen build za solo kot za party.

Tale build, ki si ga linkal niti približno ni za solo GRifte. Je za skupinsko farmanje T6, zato je Unity zamenjal z RoRG in vse usmeril v damage.

Zgodovina sprememb…

Izi je izjavil:

Hahaha, otroci so včasih tako ljubki v svoji nevednosti in ignoranci :))
WallSreet, igra niti ni zate. Diablo 3 je igra za odrasle, oznaka 18+, mnogo krvi in nasilja, ...
In ja, kupiti jo je treba, ker glavnina igre teče na Blizzardovih strežnikih, kar onemogoča kakršnokoli goljufanjem, ker ne moreš spreminjati kode ki ne teče na tvojem računalniku.

Sem dovolj star verjemi :). Pač nisem taki računalniški freak kot ti, ki verjetno po cele dneve nabija samo igrice LOL

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: WallSreet ()

guybrush ::

Evo vse zagerano razen monka + vsi ostali buildi kolikor stash dovoli. Kaj sedaj? :D

guybrush je izjavil:

Kaj sedaj?

Ko misliš, da si dosegel vse se igra šele začne. Začne se tekmovanje. Za to imamo sezone.
Začneš iz nule in to pot moraš pokazati svoje znanje zato imajo sezone vse mogoče lestvice. Izzivov ti zlepa ne bo zmanjkalo.
Izberi si klass, ki ga najbolje obvladaš, počakaj na začetek 2. sezone in potem da vidimo tvoje znanje na lestvicah, če je res kaj vredno in da nisi samo prekopiral builde iz interneta :P

guybrush ::

Izi je izjavil:

guybrush je izjavil:

Kaj sedaj?

Ko misliš, da si dosegel vse se igra šele začne. Začne se tekmovanje. Za to imamo sezone.
Začneš iz nule in to pot moraš pokazati svoje znanje zato imajo sezone vse mogoče lestvice. Izzivov ti zlepa ne bo zmanjkalo.
Izberi si klass, ki ga najbolje obvladaš, počakaj na začetek 2. sezone in potem da vidimo tvoje znanje na lestvicah, če je res kaj vredno in da nisi samo prekopiral builde iz interneta :P

Nisem prekopiral prisezem! Zelo tezko je bilo obleci set :P.

Drgac pa ja nevem, ce bom mel dovolj casa za lestvico. Zdej mal probavam 4 man. Kr zanimivo, ce ne druzga bom mal geme upgrejdal. :D

yxiz ::

to mi je danes padlo :)

http://shrani.si/?3k/Mq/1hfIQyT2/soj.png

drugače pa nikakor ne morem pridet čez grift 32, dober 2 handed mi pa še ni padel, bi to naredilo razliko?
bi kej spremenil v buildu?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/coup...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: yxiz ()

Smurf ::

Za zacetek, zamenjaj pas string of ears ali harrington. Zamenjaj bracerje z strongarmom ali pa warzechian. Za 1h weapon si s craftaj ancient devestatorja.

Vajenc ::

Čestitke za vrhunski SoJ. Poskusi Grift s templarjem. S to opremo bi imo moral priti čez 35.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

pri wizardu morš met templarja z relicom, ess of johan, unity combo seveda in azurewrath tudi ni slab da ti sproži strongarm braces secondary
jst s svojo opremo (samo devastator ancient drugo je normalno + zelo beden amulet) pa pridem tam nekje 36-38

yxiz je izjavil:

bi kej spremenil v buildu?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/coup...

Vidim, da si ga že precej spimpal. Edino kar bi jaz še spremenil je Magefist bi zamenjal z set rokavicami in potem uporabil Cindercoat. S tem bi pridobil ogromno damagea.
Cindercoat je pravzaprav nujni del opreme za vsak fire build. Ne samo zaradi fire damage ampak predvsem ker ti močno zmanjša porabo Arcane Powerja pri vseh fire skillih.
Magefist po drugi strani imajo v sebi vedno Attack speed, ki ga Wizard ne potrebuje. Ne samo da Attack Speed pri Wizardu ne dela nič, ampak ti še umetno dviguje DPS številko in se ti potem zdi, da imaš damagea, čeprav ga v resnici nimaš.
Attack Speedu se izogibaj kot hudič križu. Zato uporabi set rokavice z CC, CD, Inteligenco in Vitalitijem in damage se ti bo močno dvignil, ker boš pridobil 50% critical damage, kar je ogromno, znebil pa se boš 7% Attack Speed, ki ne dela nič samo dps številko ti umetno nabija v višava. Pa še Arcane Powerja ti ne bo nikoli zmanjkalo, ker boš uporabljal Cindercoat.

Zgodovina sprememb…

sicer je perfect magefist boljši kakor perfect cindercoat ane? pač bolša kombinacija je magefist + fb chest, seveda če ti uspe dobit dobre magefist da lahko as rerollaš

Bistvo Cindrcoata je "Reduces the resource cost of Fire skills by 23-30%" in to je za vsak fire build nepogrešljivo.
Poleg tega je dobiti kolikor toliko dober Magefist težje kot dobiti Antični Furnace.
Vsake rokavice morajo NUJNO imeti Critical chance in Critical damage. NUJNO!

Cindercoat po mojem mnenju mora biti v vsakem dobrem buildu. Če imaš res dober Magefist, potem pač hkrati uporabiš Magefist in Cindercoat, kar je mogoče če uporabiš RoRG prstan.

Izi je izjavil:

Bistvo Cindrcoata je "Reduces the resource cost of Fire skills by 23-30%" in to je za vsak fire build nepogrešljivo.
Poleg tega je dobiti kolikor toliko dober Magefist težje kot dobiti Antični Furnace.
Vsake rokavice morajo NUJNO imeti Critical chance in Critical damage. NUJNO!

Cindercoat po mojem mnenju mora biti v vsakem dobrem buildu. Če imaš res dober Magefist, potem pač hkrati uporabiš Magefist in Cindercoat, kar je mogoče če uporabiš RoRG prstan.

sej res, pozabu sm na rorg :D
se vidi da zadnje čase premalo igram ;((

edit: kar se pa tiče mojih fb rokavic, ki so mi dropale pred ancienti, so več kot dobre :P http://eu.battle.net/d3/en/profile/Insa...

Zgodovina sprememb…

@Izi ponavadi je magefist boljsi od cindercoata (jaz imam perfect cindercoat pa solidne magefiste, pa so le te boljsi). Un reduces cost of Fire ti pomaga na t6 farmanju (kjer hitro laufas cez in klikas) pri griftih pa nimas probleme z mano (blizzard se ne stacka).

Podobno se izkaze, da soj bolj uporaben kot rorg v single playerju (v multiplayerju pa itak nosis soj + rorg (namesto unitya)). Zdejle sem stel prisel do grift 40 (mene najbolj nese slab 1h weapon). Kolikor spremljam sceno vecina wizardov uporablja tak build.

@Insan3Lik3
ess of johan ni primeren za wizarde (amulete isces tiste ki imajo int, visok cd in visok cc), idealno pa s craftas dober hellfire amulet. Azurewrath je inferioren proti orozjem, ki ti dajejo +fire dmg ali pa +elite dmg. Strongarm bracerje ze trigas z wormholom (blizzard ti tega itak ne bo trigal).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smurf ()

Smurf je izjavil:

@Izi ponavadi je magefist boljsi od cindercoata (jaz imam perfect cindercoat pa solidne magefiste, pa so le te boljsi). Un reduces cost of Fire ti pomaga na t6 farmanju (kjer hitro laufas cez in klikas) pri griftih pa nimas probleme z mano (blizzard se ne stacka).

Podobno se izkaze, da soj bolj uporaben kot rorg v single playerju (v multiplayerju pa itak nosis soj + rorg (namesto unitya)). Zdejle sem stel prisel do grift 40 (mene najbolj nese slab 1h weapon). Kolikor spremljam sceno vecina wizardov uporablja tak build.

@Insan3Lik3
ess of johan ni primeren za wizarde (amulete isces tiste ki imajo int, visok cd in visok cc), idealno pa s craftas dober hellfire amulet. Azurewrath je inferioren proti orozjem, ki ti dajejo +fire dmg ali pa +elite dmg. Strongarm bracerje ze trigas z wormholom (blizzard ti tega itak ne bo trigal).

smurf če bi prebral sploh kaj sem pisal sem vse to mislil za templarja ;)

Insan3Lik3 je izjavil:

smurf če bi prebral sploh kaj sem pisal sem vse to mislil za templarja ;)

A, mea culpa.

Dokaz, da moski ne znamo multitaskati :D.

Smurf je izjavil:

jaz imam perfect cindercoat pa solidne magefiste, pa so le te boljsi

Saj pravim, da so to lažne številke. Tistih 6% attack speed v tvojem Magefistu ne dela nič, samo dps številke ti nabije nekam v nebo zato se ti zdi, da je boljši. Idealno je seveda uporabljati oba tako Magefist kot Cindercoat.

Saj tvojemu buildu pravzaprav nič ne manjka. Za GRifte je zelo v redu, medtem ko bi za navadne Rifte jaz vsekakor dal noter Cindercoat in RoRG.

Reduces cost za Fire pa še kako pomaga. Ti še vedno uporabljaš Hidro, kjub temu, da je bila v zadnjem patchu močno nerfana. Pa če smo čisto pošteni že prej ni delala kaj dosti damagea.
Meteor se meni zdi mnogo bolj koristen in Meteor (tisti, ki meče 7 manjših meteorjev) lahko spammaš, dokler imaš kaj Arcane Powerja. In tu pride CinderCoat še kako do izraza. Na najhujšega šefa vržeš blizzard in nato zaspammaš še 3 do 5 meteorjev zapovrstjo pa bo boss padel še preden se izteče tistih 6 sekund od Blizzarda. Z Blizzardom in Hydro bi na istem šefu tekal okoli pol minute preden bi padel.

Izi je izjavil:

Meteor se meni zdi mnogo bolj koristen in Meteor (tisti, ki meče 7 manjših meteorjev) lahko spammaš, dokler imaš kaj Arcane Powerja.

Mogoče bi za spammat bil sedaj dober tudi scortch arcane orb?
Woody Allen

Se strinjam, da attack speed ne pomaga nicesar, zato pac prevlada, kje imas boljsi cc, cd.

Za rifte uporabljam wazerchain (speed), in harrington (vec dmga), rorg in cindercoat.

Bom preveril kaksno je razmerje hyra vs comet sedaj. V bistvu, ce pomislim bi sedaj za grift najbolj potreboval spel, ki naredi cimvec dmga na single target (grift bossa), ker mi ta del sedaj porabi bistveno vec casa kot ostalim classom.

meteor je boljši za t6 ker je večji impact damage in prej začnejo mobi goret potem pa fb set itak konča svoje, za grifte je pa hydra bolša

Vajenc je izjavil:

Mogoče bi za spammat bil sedaj dober tudi scortch arcane orb?

Mammoth Hydra - 330% dps za 15 sekund. Porabi 15 AP
Arcane Orb (Scorch) - 221% damage takoj, potem 734% damage skozi 5 sekund (to je 147% dps). Porabi 30 AP
Meteor Shower - 7 krat po 277% damage naenkrat (to je 1939% damage). Porabi 40 AP

Scorch je daleč najslabši od te trojice. Tudi če ga spammaš dela samo 368% dps, kar je samo malenkost več od Hydre, pa veliko AP porabiš, medtem ko na Hydro pozabiš za 15 sekund in se lahko medtem skrivaš kje na varnem.

Meteor Shower je daleč pred vsemi. Seka približno 2000% dps, ker ga brez problema prožiš vsako sekundo. Dva Meteorja v dveh sekundah naredita toliko damage kot Hydra v celotnih 15 sekundah.
Ima pa Meteor kar celo sekundo zakasnitve preden prvič useka. Ampak če spammaš potem naprej od prve zakasnitve letijo kolikor imaš pač attack speed, kar pomeni celo malenkot več kot 1 na sekundo.

Edini problem je seveda poraba 40 AP. Z Cindercoatom jih jaz lahko zaspammam kar 12 zapovrstjo v 10 sekundah, preden mi zmanjka AP.
To pomeni 24.000% damage v 10 sekundah :O Daleč najmočnejši skill v celi igri
Pa ga niti ne smeš spammati toliko časa, ker moraš na vsake 6 sekund obnoviti Blizzardovo Apokalypso.

Zmajc ::

Pod pogojem da vseh 7 meteorjev zadane tarčo. :P

Sem ga mal spedenal, kolk je šlo čez noč :) naredo sem grift 36 brez panike, da bi šel 37 čez mi je pa zmanjkal pol minute, ko so me v zasedi direkt na teleportu dobil :)
Potem sem dobil set fb rokavice, odstranil magefist, kjer sem enchant zajebu, pa dal gor cindercoat :)
Bom probal še z meteor shoverjem, sam mislim, da bi zdej do 38 mogo pridet bp

Zmajc je izjavil:

Pod pogojem da vseh 7 meteorjev zadane tarčo. :P

Ja, res je.
Ampak so pa vseeno kar precej grupirani meteorčki, tako da tudi če streljaš na enega samega sovražnika ga zadane vsaj polovica zadetkov. Še bolje je pa pri Bossih, ki so tako veliki, da se mi zdi, da jih ponavadi zadane kar vseh 7 izstrelkov.

S posameznimi sovražniki se ponavadi niti ne ukvarjam, če pa so vsaj trije skupaj, so pa že moji.
Kot je bilo že omenjeno se tukaj zelo dobro obnese The Ess of Johan na Templarju, ki presenetljivo pogosto potegne sovražnike na kup. Pa seveda naša Črna luknja jih tudi ravno prav zgrupira, da potem na glavo dobijo nekaj meteorjev.

Blizzard Apokalypsa je še vedno glavni skill, ki ga vedno vržeš prvega, ampak takoj na njega pa sodi meteor ali dva in ni treba nič čakati, da počasna Apokalypsa dokonča delo.
Pa Astral Presence pasivni skill tudi skoraj obvežno sodi v ta build poleg Cindercoata seveda in Templarjevega Inspireja, da je AP vedno na razpolago.

yxiz je izjavil:

Bom probal še z meteor shoverjem, sam mislim, da bi zdej do 38 mogo pridet bp

Vprašanje. Meteorji so odlični na T6, kjer so Wizardi najboljši in najhitrejši od vseh klasov. V GRiftih pa ne vem če bo kaj razlike.
Zna biti da se v visokih GRiftih, kjer se te nič ne sme dotakniti Hydra še vedno bolje obnese.

Sploh ne vem kaj se tako trudite z visokimi Grifti. Če so ti GRifti pomembni potem si omisli Demon Hunterja :P
Wizarda je treba izkoristiti tam kjer je najboljši in sicer za hitro nabiranje Paragonov v Bountijih. Tam mu ni para.

Zgodovina sprememb…

Mal za motivacijo :)

Oh, jaz sem mislil, da govoris o griftih, ko si priporocal meteor. Na t6 itak prakticno deluje karkoli (oz. ko enkrat spucas t6 rift v manj kot 5min itak nima vec toliko veze a imas hyro ali metorje).

Zakaj se matramo z grifti? Ker tam se zmeraj dobim na uro najvec legendaryov za svojega wiza. Drugih characterjev ne igram (raje imam 1 odlicnega characterja, kot pa 5 vredu, pa wizard mi je bil od zmeraj najbolj vsec).

Smurf je izjavil:

Na t6 itak prakticno deluje karkoli (oz. ko enkrat spucas t6 rift v manj kot 5min itak nima vec toliko veze a imas hyro ali metorje).

Seveda ima vezo tudi na T6. Hitrost.
Z Apokalypso in Hydro boš ti zelo težko spucal Rift pod 5 minut. Apokalypsa se prekine, če ti oddivjaš predaleč stran. To sta počasna skilla in verjetno bo trajalo okoli 7 minut da pospraviš vse skupaj medtem ko bo z Meteorjem vse skupaj šlo na okoli 4 minute.
Je pa tudi pri navadnih Riftih pomembno katerega dobiš. Zna biti tudi 3 minute razlike, če je zanič Rift s premalo sovražniki.

Sploh pa če greš na XP in Paragone potem so Bontyi tisti, ki časovno gledano prinesejo največ XP. Tudi do trikrat več v istem času koz Rifti, če seveda veš kaj delaš in dobro poznaš lastnosti vseh zemljevidov, da preveč ne iščeš ciljev.

Zmajc ::

Smurf je izjavil:

Oh, jaz sem mislil, da govoris o griftih, ko si priporocal meteor. Na t6 itak prakticno deluje karkoli (oz. ko enkrat spucas t6 rift v manj kot 5min itak nima vec toliko veze a imas hyro ali metorje).

Zakaj se matramo z grifti? Ker tam se zmeraj dobim na uro najvec legendaryov za svojega wiza. Drugih characterjev ne igram (raje imam 1 odlicnega characterja, kot pa 5 vredu, pa wizard mi je bil od zmeraj najbolj vsec).

Za gearirat nov char z nule porabiš manj časa kot si misliš. V par dnevih si t6 viable pol pa je tak vse odvisno od RNG. End game set ponavadi nafarmaš v manj kot tednu dni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Izi je izjavil:

Smurf je izjavil:

Na t6 itak prakticno deluje karkoli (oz. ko enkrat spucas t6 rift v manj kot 5min itak nima vec toliko veze a imas hyro ali metorje).

Seveda ima vezo tudi na T6. Hitrost.
Z Apokalypso in Hydro boš ti zelo težko spucal Rift pod 5 minut. Apokalypsa se prekine, če ti oddivjaš predaleč stran. To sta počasna skilla in verjetno bo trajalo okoli 7 minut da pospraviš vse skupaj medtem ko bo z Meteorjem vse skupaj šlo na okoli 4 minute.
Je pa tudi pri navadnih Riftih pomembno katerega dobiš. Zna biti tudi 3 minute razlike, če je zanič Rift s premalo sovražniki.

Sploh pa če greš na XP in Paragone potem so Bontyi tisti, ki časovno gledano prinesejo največ XP. Tudi do trikrat več v istem času koz Rifti, če seveda veš kaj delaš in dobro poznaš lastnosti vseh zemljevidov, da preveč ne iščeš ciljev.

Ne vem, jaz pri bountyih/riftih ponavadi letim mimo (pac posamezne sovraznike ignoriram), dokler ne naletim na gosto posejane sovraznike/elite. Eliti na to umrejo v nekaj sekundiah (hvala waist za +100% dmg), pa ker spamas blizzard+teleport ti itak veliko shootov za meteor ne ostane (kljub cindercoatu). Hydre niti ne uporabljam, razen pri rift bossu. Rift naredim konstantno v 5min ali manj (mogoce enega na 10 ne). Mogoce bi z meteorjem pridobil pol minute, ampak se mi zdi premajhen gain, da bi menjal skill.

Zmajc je izjavil:

Za gearirat nov char z nule porabiš manj časa kot si misliš. V par dnevih si t6 viable pol pa je tak vse odvisno od RNG. :P

Se tega zavedam. Ampak vseeno rajem pilim enega chara (logicno je pa da za vsak % izboljsave porabis eksponentno vec casa :) ). Pa kot ze receno wiz play style mi je precej vsec.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smurf ()

Smurf je izjavil:

Pa kot ze receno wiz play style mi je precej vsec.
Po tvojem računu sodeč je Wizard tudi edini klass, ki si ga spravil na level 70 :P
Meni so vsi range klassi po svoje zanimivi. Se pa toliko razlikujejo, da se splača vsako sezono začeti nov klass.
Pa še naveličaš se ne, ker je kot bi začel novo igro. Tisti, ki mislijo da je Sezona izguba časa se motijo. V bistvu ti da nov zagon, pa še meriš se lahko z ostalimi.
Nekje do Paragon 500 gre zelo hitro, potem pa se močno zabremza in tam okoli 600 skoraj ustavi. Edino smiselno je, da začneš od začetka drugače se ti zdi kot da nič več ne napreduješ, vse skupaj izgubi smisel in začneš se dolgočasiti.
Je pa res da so z dolžino 1. sezone močno pretiravali. Jaz nisem noben Diablo fanatik, pa bom vsak hip v sezoni dosegel Paragon 600 :O

Sem sprobal par griftov z meteorji. Pri elitih in rift guardianu gre hitreje, na splošno pa počasneje, ker v griftih švohne monstre pustiš za sabo da jih hydra pokonča. Res je, da nisem navajen na meteorje in jih včasih po nepotrebnem stisnem dvakrat spet drugič pa pozabim, da jih lahko spemam(pri elitih in gardianu sem se sicer vedno spomnil), ampak splošen vtis je, da je hydra za grifte še vedno boljša alternativa.

Smurf je izjavil:

V igri ti še vedno kaže grift 38 ;). Jaz pa ne prilezem več kot 35 :(
Woody Allen
««
82 / 157
»»