» »

Diablo III

Diablo III

Temo vidijo: vsi
««
81 / 157
»»

Izi ::

helsing je izjavil:

Če sprva kupim samo D3 brez ROS, bom pogrešal kaj dokler ne pridem do višjih levelov?

Prvih par dni, ko lezeš do level 60 ne boš pogrešal nič. Takoj ko prideš do level 60 pa je smiselno nabaviti razširitev s katero greš potem do level 70.

Smurf ::

Tudi jaz sedaj farmam z grifti, ker se mi zdi, da tam dobim najvec legov na uro. Ampak tudi XP/denar nista tako slaba. Je pa zabavno, ker imam sedaj s tem dmg nerfom bolj probleme z delanjem dmga kot umiranje (grift 37 imam sedaj mislim da na 12min, lahko pa cisto leno igram in nisem nikoli blizu smrti).

MrX ::

Izi, kje si gledal s2 builde? Se še odločam kater class igrat ...

yxiz ::

Sam ta kridershot je sploh možno dobit? Ene 20k shardov sem zapravo, pa nč

Kenpachi ::

Jaz sem se to sezono tudi osredotočil na long range... Verjetno bom tudi jaz prvo ljubezen v s2 igral (monkica) :)
Zaraki Kenpachi.

MrX je izjavil:

Izi, kje si gledal s2 builde? Se še odločam kater class igrat ...
Gledal sem razvrstitev klasov v PTR 2.1.2 v GRiftih.

Končna razvrstitev je bila:

Sezona 2 solo (ti imajo novo legendarno opremo in geme):
Monk in DH sta prilezla do GRifta 50 (Monk je bil celo malenkost hitrejši)
Barbar in Crusader sta prilezla do GRifta 47
WD in Wizard pa sta prilezla do GRifta 46

Nesezonci solo (brez nove legendarne opreme):
Barbar in DH sta prilezla do GRifta 49
Monk je prilezel do GRifta 47
Crusader, WD in Wizard so prilezli do GRifta 46

Razlike med klassi niso velike, kar pomeni, da je Blizzardu kar dobro uspelo uravnotežiti vse skupaj vključno z novo opremo.
DH je še vedno na vrhu, samo ostali so se mu sedaj precej bolj približali, še posebno Monk, ki je z novim Gungdo na zapestju postal tako rekoč enakovreden DH-ju.

Vprašanje je seveda ali bo Blizzard zadeve še kaj spreminjal od konca PTR do začetka 2. sezone.

Čas za našo osveženo lestvico :D

Slo-Tech Diablo 3 lestvica z dne 20. januar 2015

_1. Skupaj: 838 | 0 ____ Paragon: 545 | 0 ____ S1: 823 | 0 ____ killer86
_2. Skupaj: 649 | 172 __ Paragon: 528 | 104 __ S1: 590 | 132 __ Izi
_3. Skupaj: 615 | 0 ____ Paragon: 615 | 0 ____ S1: __0 | 0 ____ chief
_4. Skupaj: 599 | 0 ____ Paragon: 320 | 0 ____ S1: 579 | 0 ____ Insan3Lik3
_5. Skupaj: _36 | 587 __ Paragon: _36 | 435 __ S1: __0 | 524 __ krneki
_6. Skupaj: 581 | 0 ____ Paragon: 288 | 0 ____ S1: 563 | 0 ____ tursca
_7. Skupaj: 567 | 0 ____ Paragon: 389 | 0 ____ S1: 512 | 0 ____ guybrush
_8. Skupaj: 523 | 28 ___ Paragon: 523 | 0 ____ S1: _23 | 28 ___ Sasquat
_9. Skupaj: 510 | 0 ____ Paragon: 510 | 0 ____ S1: __1 | 0 ____ kentrix
10. Skupaj: 486 | 0 ____ Paragon: 309 | 0 ____ S1: 432 | 0 ____ MrX
11. Skupaj: 476 | 69 ___ Paragon: 208 | 69 ___ S1: 455 | 0 ____ sajmonmofo _ 6. december 2014
12. Skupaj: 462 | 43 ___ Paragon: 405 | 43 ___ S1: 302 | 0 ____ swiftpwns
13. Skupaj: 453 | 0 ____ Paragon: 453 | 0 ____ S1: __0 | 0 ____ Smurf
14. Skupaj: 443 | 0 ____ Paragon: 443 | 0 ____ S1: _21 | 0 ____ detroit _ 18. oktober 2014
15. Skupaj: 441 | 0 ____ Paragon: 230 | 0 ____ S1: 409 | 0 ____ MariX
16. Skupaj: 433 | 40 ___ Paragon: 350 | 40 ___ S1: 321 | 0 ____ Vajenc
17. Skupaj: 419 | 9 ____ Paragon: 201 | 9 ____ S1: 392 | 0 ____ Zmajc
18. Skupaj: 416 | 51 ___ Paragon: 252 | 7 ____ S1: 370 | 50 ___ Tribal
19. Skupaj: 404 | 59 ___ Paragon: 191 | 2 ____ S1: 378 | 59 ___ Kenpachi
20. Skupaj: 403 | 0 ____ Paragon: 391 | 0 ____ S1: 130 | 0 ____ finkec
21. Skupaj: 272 | 17 ___ Paragon: 272 | 17 ___ S1: __0 | 0 ____ Matev
22. Skupaj: 268 | 0 ____ Paragon: 203 | 0 ____ S1: 182 | 0 ____ Turak _ 23. oktober 2014
23. Skupaj: 227 | 0 ____ Paragon: 226 | 0 ____ S1: _27 | 0 ____ TehDucky _ 10. januar 2015
24. Skupaj: _46 | 191 __ Paragon: _39 | 191 __ S1: _22 | 0 ____ Andreos1

pivo ::

Izi: če ti dam link od profila zadostuje?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Klem...
žiulenje ni potica...pa tut testu za štrudl ne

pivo je izjavil:

Izi: če ti dam link od profila zadostuje?
Zadostuje, te bom dodal na naslednjo lestvico :D

ok super...da malo vidmo kako napredujemo ;)

p.s. Izi, kaj pomenijo te cifre?
p.s.2: Če špila kdo (raekor) barba in je za skupno farmanje legendary itemov me lahko doda na Klemzius#1503 pa kako skupej odigramo!

lp ;)

Insan3Lik3 ::

pivo je izjavil:

ok super...da malo vidmo kako napredujemo ;)

p.s. Izi, kaj pomenijo te cifre?
p.s.2: Če špila kdo (raekor) barba in je za skupno farmanje legendary itemov me lahko doda na Klemzius#1503 pa kako skupej odigramo!

lp ;)

paragon levli
NZXT s340 White | Gigabyte GA-B85-HD3 | Intel i5-4690K | Corsair Vengeance 8GB
1600MHz DDR3 | Gigabyte GTX 970 G1 Gaming | Transcend SSD SSD370, 256 GB |
Western Digital Black 1TB | Corsair CS750M 750W

pivo je izjavil:

Izi, kaj pomenijo te cifre?)
Seriously !? :O
Pa tako sem se trudil da bi bilo čim bolj razumljivo. In zakaj bi bil rad na lestvici, če ne veš kaj pomenijo številke? Ravno številke so smisel lestvice.

leve številke - Softcore | desne številke - Hardcore

Paragon - Paragon level izven sezone
S1 - Paragon level v 1. sezoni
Skupaj - Sešteta oba Paragona, kar se bo avtomatsko seštelo, ko se sezona konča

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

sixxs ::

Izi, tudi jaz bi se rad pridružil...s1 sem izpustil, v 2 sezoni pa se mislim malo poigrati z crusaderjem...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/sixx...
thx in advance...

sixxs je izjavil:

Izi, tudi jaz bi se rad pridružil...
OK :D

Če kdo še ne ve se sedaj, po novem, legendarni gem "Boon of the Hoarder" ne dobi več v Vaultu ampak so ga prestavili v GRifte tako kot vse ostale Legendarne Geme.
Verjetno so se nekateri pritoževali, da je Vault preveč redek, čeprav sem ga z Wizardom v tem tednu dobil tudi po trikrat na dan. Mimogrede, Golda imam že okoli 35 milijard :))

Danes sem testiral kateri klass naj igram v Sezoni 2 in sem zlevelal Monka do 70 potem pa me je minilo. Zaguljen klass do konca, pa še Diablo 3 v sedanjem stadiju, ko je sovražnikov ogromni in so hitri ko hudič, ni več najbolj primeren za čiste Melee klasse. Nekaterih Elitnih paketov enostavno nisem mogel ujeti samo švigali so sem in tja okoli mene, in sem komaj kdaj pa kdaj uspel katerega udariti. Skratka obupal sem in Monka pobrisal.
Potem sem naredil Demon Hunterja in ga zlevelal na 70. To pa je čisto nekaj drugega. Od 1 do 70 je šlo lepo tekoče in brez problemov, takoj ko sem prišel do 70 sem malo craftal in že sem z lahkoto šel skozi T4 težavnost. Potem sem preklopil na T5 in tudi gre ampak mi pa že hudo primanjkuje damagea, čeprav sem še vedno skoraj nesmrten. Tudi z Griftom 20 sem z lahkoto opravil s tem nekaj ur starim DHjem.
Tako da bom verjetno kar Demon Hunterja popeljal skozi 2. sezono.
Na T6 je zagotovo počasnejši od Wizarda, ampak DHja se verjetno da levelati v Griftih +35, kjer bi znal nabirati Paragone enako hitro kot Wizard v Bountijih, ali pa še celo hitreje. Bomo videli.

Nummy ::

Eh ko prideš do višjih levelov GRiftov je DH total glass cannon. En se te samo mejčkn dotakne pa si samo še kupček kosti na tleh...

Zmajc ::

Ja to je z DHjem v high griftih daleč najbolj moteč faktor ... pride elite pack pa si v sekundi zmazek na tleh ko vdari jailer ali lightning. Wizard je neprimerljivo bolj sturdy.

Mogoče bodo novi defenzivni gemi pomagali da se ta težava malce mitigira v s2.

krneki ::

Ja ma nevem o kakšnih zmazkih vi to. Včeraj sem z DH-jem brez večjih težav naredil grift 39, bom danes probal 40.
Grift lvl 35 je res mala malca...ga praktično vedno končam med 7-8min.

krneki je izjavil:

Ja ma nevem o kakšnih zmazkih vi to. Včeraj sem z DH-jem brez večjih težav naredil grift 39, bom danes probal 40.

JBG ne pade mi noben unity z dexom = +50% dmg

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Samo pravim da je precej odvisno kakšno opremo imaš na sebi.
Tud meni še daleč ni uspelo najti pravih stvari, recimo kakšen WH bi prav pasal...pa tudi orožje imam prvi ancient craft

Če brezdelno stojiš v visokem GRiftu te bo elitnež z enim udarcem ubil ne glede kateri klass igraš.
Zato pa imamo Life on Hit, Regeneracijo in Resistance.
Life on Hit lahko hitro dvigneš do 50.000 na udarec, celo do 100.000 gre z antičnimi predmeti. In če tolčeš ali streljaš po dva udarca na sekundo se ti zdravje samo iz tega naslova obnavlja po 200.000 na sekundo.

Wizard, ki ima res največji resistance, pa ima ravno ta problem, da je LoH zanj popolnoma neuporaben, ker vrže Blizzard in potem bolj ali manj teka okoli, vmes nastavi Hidro in morda še nekajkrat vrže Meteor. To pomeni, da se zanaša izključno samo na resistance in regeneracijo. Zato je Grift 37 zanj zid, preko katerega praktično ne more brez da bi naletel na Conduit Pylon.

Witch Doctor je podoben, ampak on ima s seboj cel živalski vrt, ki teka pred njim in ga ščiti. V Griftih prileze tako visoko kot uspejo preživeti njegovi ljubljenčki.

Ostali klasi pa se dejansko borijo in ravno udarci so tisto kar jih drži pri življenju. Čim hitreje streljaš tem hitreje se ti obnavlja zdravje.

Skrajen primer je Monk, ki je praktično nesmrten in lahko ignorira skoraj vse dogajanje na bojišču, če njegov sovražnik stoji na mestu in Monk tolče po njem. Problem se pojavi, ker so novi sovražniki vedno pametnejši in nikakor nočejo stati na mestu in celo bežijo. Monk mora zato tekati za njimi in to ga stane življenja.

Demon Hunter je pa zato najboljši, ker je odpravil pomanjkljivost, ki jo ima Monk. DH izredno hitro strelja in si s tem obnavlja zdravje, hkrati pa ima še kup Sentrijev, ki streljajo tisti čas ko mora on bežati. To je tisto kar ga dvigne nad druge klasse.

Monk se je sedaj močno približal DHju, ker ima lahko 2 spremljevalca, ki se ves čas borita ob njemu, hkrati pa naokoli razpostavlja električne stebre, ki streljajo na vsakega, ki se jim približa.
Postal je praktično najmočnejši klass, ampak je pa daleč najtežji za igranje. Ves čas moraš aktivno uporabljati vseh 6 skillov. Tekati moraš za sovražniki in hkrati še naokoli razpostavljati stebre, ki imajo zelo kratek doseg in še hitro izginejo.
DHjevi Sentriji pa stojijo tam za celo minuto in streljajo zelo daleč naokoli, zato lahko na njih praktično pozabiš, poleg tega ti ni treba tekati za sovražniki, saj oni pridejo k tebi. Lahko celo izbiraš ali se boš skrival ali boril, Sentriji pa medtem počasi opravljajo svoje delo.

Edini klass, ki bi lahko ogrozil DH-ja na njegovem prestolu najboljšega in najlažjega je Witch Doctor, če bi mu odvzeli dolg cooldown na respawnanje njegovih ljubljenčkov ali pa če bi mu dodali skill, ki bi jih naredil nesmrtne. V tem primeru bi WD prevzel prestol najboljšega.
Če smo pošteni so DHjevi Sentriji overpower. So nesmrtni in še praktično ves čas jih lahko prestavljaš naokoli.

Vse to velja seveda samo za GRifte. V Bontijih in navadnih Riftih so lahko nesmrtni vsi klassi, če za zdravljenje in zaščito uporabljajo Gold.
To je tudi glavni razlog zakaj so Gold kmalu po začetku vzeli ven iz GRiftov. Da vrnejo gold v GRifte grem stavit, da moj Wizard brez problema takoj pride v GRift 60.

Insan3Lik3 ::

Izi je izjavil:

V Bontijih in navadnih Riftih so lahko nesmrtni vsi klassi, če za zdravljenje in zaščito uporabljajo Gold.
To je tudi glavni razlog zakaj so Gold kmalu po začetku vzeli ven iz GRiftov. Da vrnejo gold v GRifte grem stavit, da moj Wizard brez problema takoj pride v GRift 60.

kaj misliš s tem Gold?
NZXT s340 White | Gigabyte GA-B85-HD3 | Intel i5-4690K | Corsair Vengeance 8GB
1600MHz DDR3 | Gigabyte GTX 970 G1 Gaming | Transcend SSD SSD370, 256 GB |
Western Digital Black 1TB | Corsair CS750M 750W

V igri je Kymbo's Gold ki te zdravi za toliko kolikor golda si pobral. Istočasno je tukaj še Goldwrap ki ti armor poveča za 5s za tolko kolikor golda si pobral. Dodaš Boon of the Hoarder in si praktično nesmerten z miljardo+ armorja.

TehDucky ::

Mogoče tisti belt, ki ti da armor glede na to koliko golda pobereš?

Edit: Zmajc prehitel z bonus info :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TehDucky ()

Wizard je dalec od tega, da bi imel cap pri 37, pomoje je blizje 47. Ze jaz s silo povprecno opremo (sploh orozje imam zanic) pridem trenutno do 38 (s tem, da 39 niti se nisem probal, mogoce tudi gre), ko mi uspe s craftati soliden devistator bo sel se kaksen level ali dva visje.

klasicni ::

Heh, ocitno sem prav zadel :) (s tem, da ljudje se nimajo ancient kompletov in bo slo verjetno se visje). Je pa zanimivo da je najboljs uspesen barbarian.

Izi je izjavil:

Edini klass, ki bi lahko ogrozil DH-ja na njegovem prestolu najboljšega in najlažjega je Witch Doctor, če bi mu odvzeli dolg cooldown na respawnanje njegovih ljubljenčkov ali pa če bi mu dodali skill, ki bi jih naredil nesmrtne. V tem primeru bi WD prevzel prestol najboljšega.

Starmetal kukri v bistvu naredi tocno to.
Zaraki Kenpachi.

Insan3Lik3 je izjavil:

kaj misliš s tem Gold?
S primerno opremo te Gold zdravi in ti daje velikansko zaščito. Pa še izkušnje ti prinaša :P
Zakaj pa misliš, da imam jaz v Sezonski skrinji 35 milijard Golda, ko ga niti približno ne rabim toliko?

Boon of the Hoarder - Legendarni Gem, ki je obvezen in pravzaprav osnova za uporabo ostalih "gold" predmetov. Med pobiranjem Golda ti tudi poveča hitrost premikanja.

Avarice Band - Povečuje območje pobiranja Golda, da ga tebi ni treba pobirati ampak ga sesaš vase praktično iz celotnega ekrana.

Kimbos Gold - Amulet, ki te zdravi z Goldom. Kolikor Golda pobereš toliko zdravja dobiš. To je novi legendarni affix od 2.1 naprej. Mod bojem povprečno pol milijona zdravja na sekundo.

Goldwrap - Dobiš armor kolikor Golda si pobral. Če pobiraš vsaj na vsakih 5 sekund se stacka v neskončnost in v velikih bojih imaš tudi po več 100 milijonov armorja.

Goldskin - Dodatnih +100% GF in še vsakič ko udariš sovražnika lahko ta odvrže Gold. Z Boonom odmetavajo Gold samo ob smrti z Goldskinom pa skoraj ob vsakem udarcu.

Custerian Wristguards - Kolikor Golda pobereš toliko izkušenj dobiš. Upošteva se tudi +25% izkušenj iz Pool of Radiance, tako da ti milijon pobranega Golda prinese 1.250.000 XP

35 milijard pobranega Golda v tej sezoni mi je prineslo dodatnih 44 milijard XP. To je pa že kar precej zastonjskih Paragon levelov ;)

Ne rabiš vseh "gold" predmetov, lahko samo uporabljaš samo nekatere.
Za večjo uporabnost rabiš čim več Gold Find in čim večji Pickup Radius, ampak če uporabljaš prstan Avarice Band za radius ni treba skrbeti.
Goldskina in Goldwrapa jez ne uporabljam ker ni potrebe.
Je še kar nekaj "gold" predmetov, ampak tisti niso tako uporabni.

Kenpachi je izjavil:

Izi je izjavil:

Starmetal kukri v bistvu naredi tocno to.

Samo za Fetišarje. Ti sicer delajo precej škode ampak sovražnikov pa ne zadržijo kaj dosti. Glavna Doktorjeva tanka sta Gargantuan in Zombi psi, še posebno če so združeni v enega velikega psa. Če ta dva padeta in sta na cooldownu, gre Doktor takoj za njima, Fetišarji prav nič ne pomagajo.

Ha?
7 fetish army + 15 sychophants + 3 dogs = totalna blokada koridorja.

Seveda rabis lv25+ pet legendary gem.
Zaraki Kenpachi.

Kenpachi je izjavil:

Kolikor vidim so tvoji Doktorji vsi Jade. Pet doktorja sploh nimaš, jaz pa mojega tudi nisem igral odkar so legendarni gemi zunaj.
Mogoče bolje da ne teoretizirava ;)
Jaz samo modrujem glede na uvrstitve WD na GRift lestvici, kjer so povprečno kar 3 levele nižje od Wizarda. Glede na to da Wizard velja za slabega v GRiftih je WD popolna katastrofa.
Poleg tega je znano, da se pri Doktorju v GRiftih bistveno bolje obnese Jade build. Pet Doctor je enostavno najslabša izbira za GRifte, kar si jo v tej igri lahko zamisliš.

togo ::

kakšno opremo pa predlagate za crusaderja ali pa skile .
lp

Smurf je izjavil:

Wizard je dalec od tega, da bi imel cap pri 37, pomoje je blizje 47.

Ne smeš soditi po nekaj fanatikih. Kje je "zid" za posamezen klas moraš gledati tam okoli 1000. mesta.
Navadni smrtniki se navadno ne moremo primerjati z 1000 najboljšimi igralci na svetu, ampak blizu pa lahko prilezemo.
"Zid" je torej za normalnega igralca ravno tam okoli 1000. mesta.

Če torej pogledamo konkretno lestvico za 1. sezono:

Demon Hunter - 41
Monk, Barbar in Crusader - 39
Wizard - 38
WD - 36

To so realne številke do kjer lahko računaš, da boš prilezel preden se ti bo vse skupaj ustavilo kljub najboljši opremi.
(Razen če nisi HC igralec Krneki ;))

Izi je izjavil:

Kenpachi je izjavil:

Kolikor vidim so tvoji Doktorji vsi Jade. Pet doktorja sploh nimaš, jaz pa mojega tudi nisem igral odkar so legendarni gemi zunaj.
Mogoče bolje da ne teoretizirava ;)
Jaz samo modrujem glede na uvrstitve WD na GRift lestvici, kjer so povprečno kar 3 levele nižje od Wizarda. Glede na to da Wizard velja za slabega v GRiftih je WD popolna katastrofa.
Poleg tega je znano, da se pri Doktorju v GRiftih bistveno bolje obnese Jade build. Pet Doctor je enostavno najslabša izbira za GRifte, kar si jo v tej igri lahko zamisliš.

Wut, moja doctorica je Zuni + starmetal kukri, ki mi daje perma voodoo. Torej perma fetish army(zunimassa), voodoo boogeyman(da priklice 3 zombie pse), potem pa voodoo ghost trance (podaljsa zivljenje petov ohoho).
In potem pridejo se fetish sycophants, ki se jih zahvaljujoc proc rate rain of toads nabere v manj kot pol minute.

Da nisi ti gledal napacnega Doctorja. Gargantuan pa ni vreden slota na skill baru. Zombie psov pa ne rabis imet na skill baru (glej zgoraj glede voodoo).
Zaraki Kenpachi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kenpachi ()

Zmajc je izjavil:

krneki je izjavil:

JBG ne pade mi noben unity z dexom = +50% dmg

Ma sej tud unity ne pomaga kaj dosti. AJde je boljše, samo še vedno nad GRift 36 padeš dol kot cunja.
Zdej edina varianta, ki mi še preostane je ta, da grem totalno na damage in preprosto zanemarim defense, ker pri 1,1 miljona DPS brez problema pobijam level 37 GRift, če spravim tole na 1,3 miljona DPS se to na koncu pozna skoraj kot 100% večji damage overall (vsi sentry-ji, bonus damage iz gemov in skillov,...).

Še najbolj bedno pa je, da po skoraj 340 paragorn levelih še vedno nisem videl niti enega kridershot drop-a. Niti f***ing enga! A to sploh še dropa?

Izi je izjavil:

Smurf je izjavil:

Wizard je dalec od tega, da bi imel cap pri 37, pomoje je blizje 47.

Ne smeš soditi po nekaj fanatikih. Kje je "zid" za posamezen klas moraš gledati tam okoli 1000. mesta.
Navadni smrtniki se navadno ne moremo primerjati z 1000 najboljšimi igralci na svetu, ampak blizu pa lahko prilezemo.
"Zid" je torej za normalnega igralca ravno tam okoli 1000. mesta.

Če torej pogledamo konkretno lestvico za 1. sezono:

Demon Hunter - 41
Monk, Barbar in Crusader - 39
Wizard - 38
WD - 36

To so realne številke do kjer lahko računaš, da boš prilezel preden se ti bo vse skupaj ustavilo kljub najboljši opremi.
(Razen če nisi HC igralec Krneki ;))

Wizardi z mejo grift 38, so dalec od najboljse opreme. Do sem lahko prides brez kateregakoli ancienta.

Yay, niso mi DH-ja fental v griftu 40:P
To je pomoje trenutno max. zame, razen če si mi pač userje pri 41+, da je nekje blizu kakšen power/channeling pylon pri guardianu.

OMG, krneki, si že med prvih 100 :O

Čestitke za 96. mesto!

vezalke ::

Pa dodajte še mene, če lahko --> http://eu.battle.net/d3/en/profile/Simo...

WallSreet ::

Bi mi lahko nekdo povedal ali obstaja kakšna podobna igrica kot je Diablo 3? Ker vidim, da je diablo samo za PS4 in ostale konzole samo za PC ga pa ni :/. Pozna morda kdo podobno dobro igrico?

Matev ::

Ker vidim, da je diablo samo za PS4 in ostale konzole samo za PC ga pa ni :/.

wtf?

za pc diablo JE

Ok, pogledamo mimo tega lapsusa :)

Obstaja: Path of Exile - http://www.pathofexile.com/video
Zaraki Kenpachi.

WallSreet je izjavil:

Bi mi lahko nekdo povedal ali obstaja kakšna podobna igrica kot je Diablo 3? Ker vidim, da je diablo samo za PS4 in ostale konzole samo za PC ga pa ni :/. Pozna morda kdo podobno dobro igrico?

Prvo je bil za PC, šele skoraj čez eno leto so dodali šele konzole... :)

Kaj bi vi na mojem Devastatorju rollali? Takega sem scraftal...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/klas...

Dmg je blizu perfekcije, tako da to ne vem če se splača, int. mogoče?
Čeprav bolj razmišljam o kakem freze on hit?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: klasicni ()

exp spremeni v kaj uporabnega imo... drugo ne vem če se ravno splača.

Vajenc ::

Lahko dobiš še +100 int.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Vajenc je izjavil:

Lahko dobiš še +100 int.

Vem sej zato sem v dilemi kaj narediti... razmišljam če bi bil kak secondary affix mogoče vseeno bolj koristen :/

Vajenc ::

klasicni je izjavil:

Vajenc je izjavil:

Lahko dobiš še +100 int.

Vem sej zato sem v dilemi kaj narediti... razmišljam če bi bil kak secondary affix mogoče vseeno bolj koristen :/

Int lahko rerolaš v str za npr. barbara.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

klasicni je izjavil:

Kaj bi vi na mojem Devastatorju rollali? Takega sem scraftal...

Odličen Devastator ti je uspel. Srečko :D

Tisti dodatni XP na sekundarnem je res precej nekoristen, ampak tistih dobrih 2% za kakšen Crowd Control tudi ni kaj dosti smiselno.
Po mojem mnenju bi največ damagea prinesel 1 dodatni procent za Fire damage. Bi rekel da precej več kot dodatnih 100 Inteligence.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

perfect devastator roll ti je uspel, gz!
Nič se ne matraj z rerollanjem ker je zelo mala verjetnost, da ti bo uspelo karkoli boljšega scraftati oz. spremeniti!
Tudi ostalo opremo imaš zelo dobro, jaz bi se na tvojem mestu raje posvetil dvigovanju levelov Legendary gemov...
««
81 / 157
»»