Forum » Igre » Diablo III
Diablo III
Temo vidijo: vsi

Xserces ::
To naj bi bil expansion za plačat al bo samo velik update? :D
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Dami ::
To naj bi bil expansion za plačat al bo samo velik update? :D
Its blizzard, what do you think?

Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Vse jasno :D

guybrush ::
Wuluxar (Blizzard): "Changes to the game systems will come in a patch preceeding the release of the expansion - they will be available to all players, including the ones that don't have the expansion (of course for free)."

Ahiles ::
expansion bo še vedno treba plačat tko da če bos hotel lvlat od 60 do 70 pa it v nove zone igrati z novo klaso boš mogu kupt dodatek ostale "core" spremembe bojo pa pac free.

ahac ::
Ja, sej to je tipično za vse Blizzard igre (WoW, Starcraft). Patch pred expansionom prinese glavne spremembe, expansion pa potem doda story, classe, dvigne lvl, itd. Cena je pa ponavadi tolk kot nova igra.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

10 lvlov bojo dodali, da bo trenutni gear postal neuporaben in odstranili cap za paragon lvle in jih bos sponal u neskoncnost lol

Nemixxx ::
Hmmm zgleda hudo ampak sem izgubil malo upanja , ker so ga že z navadno verzijo tako zasračkali
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

+100 paragona...

pomoje bo zdej CAP 70. Paragon pa še zmeraj 100. Lah pričakujemo nove skille in rune?

Ne po novem bo lvl cap bo 70. Paragon bo pa acaunt wide in bo neomejen tko da če bos mel 5 likov ki majo trenutno vsak maxan Paragon bo v 2.0 patchu Paragon 500 za celoten acc in nehejte seštevat lvl od lika in Paragon ker ni isto.
New Class: The Crusader
New Feature: Loot Runs
Loot 2.0
The Mystic
New Level Cap - 70
New Act
Major Paragon Changes
New Monsters
posledično novi skili pa runi za lvl 61-70.
New Class: The Crusader
New Feature: Loot Runs
Loot 2.0
The Mystic
New Level Cap - 70
New Act
Major Paragon Changes
New Monsters
posledično novi skili pa runi za lvl 61-70.

Grimiku: We want to implement a lot of the new systems and features in a pre-expansion patch for free. That should include Paragon 2.0, Loot 2.0, Loot Runs, and Nephalem Trials. For now, you'll need to purchase the expansion to play as the Crusader, explore Act V, unlock the Mystic, and level up to 70. These details may change as development moves along, but we want some of the core gameplay improvements to be available for everyone.

def0r ::
blizzard bi moral delati filme!
Sej delajo http://www.imdb.com/title/tt0803096/ :D
Nekako dvomim da bo 3D ^^

Izi ::
Blizzard pa je sinonim za brzino, šele včeraj so uspeli izdati verzijo za konzole. Skoraj celo leto in pol so rabili samo za predelavo na konzole.
Zato se mi zdi skoraj nemogoče, da jim bo drugo leto uspelo izdati tako prvo razširitev kot še predelavo za PS4. Oboje v istem letu. Saj bodo pregoreli zaradi take brzine
Če je kdo že pozabil pa sta obljubljeni 2 razširitvi. Prvo, ki so jo ravno najavili z naslovom Reaper of Souls, naj bi dobili enkrat leta 2014, drugo pa kakšno leto in pol kasneje, verjetno nekje na začetku 2016. Še veliko dela za Blizzard.
Zato se mi zdi skoraj nemogoče, da jim bo drugo leto uspelo izdati tako prvo razširitev kot še predelavo za PS4. Oboje v istem letu. Saj bodo pregoreli zaradi take brzine

Če je kdo že pozabil pa sta obljubljeni 2 razširitvi. Prvo, ki so jo ravno najavili z naslovom Reaper of Souls, naj bi dobili enkrat leta 2014, drugo pa kakšno leto in pol kasneje, verjetno nekje na začetku 2016. Še veliko dela za Blizzard.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()

Zmajc ::
Škoda da je verzija za konzole to kar bi mogli dobiti na PCju. Ne da mamo neko pokveko z AH in RMAH, ki sta uničila celo igro.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()

Škoda da je verzija za konzole to kar bi mogli dobiti na PCju. Ne da mamo neko pokveko z AH in RMAH, ki sta uničila celo igro.
Ker ni AH imajo pa Drop rate tako visok, da ti na konzolah legendarni predmeti padajo enako pogosto, kot rumeni na PC-ju. Bral sem par reviewov in nekje pri level 20 imajo konzolaši na sebi že komplet legendarno opremo. Na koncu je učinek enak, ali farmaš denar in si potem v AH kupiš kar želiš ali pa ti že direkt pade želena oprema. Edina razlika je, da je denar na konzolah pravzaprav brez vrednosti, ker tisti trgovci v igri ne prodajajo nič kaj koristnega, rabiš ga edino za popravilo opreme, medtem ko je na PC ravno denar glavna zadeva.

MrX ::
more bit tak drop rate, saj konzolaši ponavad nabijajo špil okol dva tedna pol pa gre v pozabo
drgač pa nestrpno pričakujem loot 2.0 za pc
drgač pa nestrpno pričakujem loot 2.0 za pc

PNG ::
1.) AH in RMAH sta zakon, D3 bi bil za en kurac brez njiju (dokaj objektivno, D2 nostalgiki si ga lahko drkate na pohekane iteme gor in dol, dejstvo je, da brskanje po forumih in obskurnih straneh dneve in noči in kempanje če te bo kdo PMjal za en item NI zabavno.
2.) Ta console verzija se sliši bedno, saj je ves point špila da nabiraš in trejdaš gear. Komur to ni všeč, mu ni všeč ARPG. Simpl kot pasulj. Ves problem tega loota je, da si prehitro predober - nafarmaš 100m golda (kar je lahko po dveh minutah inferna, je pa definitivno v okvirju nekega normalnega časega saj ti kaj kmalu pade en item ki je nekaj vreden) in BAM, MP10 eto mene.
2.) Ta console verzija se sliši bedno, saj je ves point špila da nabiraš in trejdaš gear. Komur to ni všeč, mu ni všeč ARPG. Simpl kot pasulj. Ves problem tega loota je, da si prehitro predober - nafarmaš 100m golda (kar je lahko po dveh minutah inferna, je pa definitivno v okvirju nekega normalnega časega saj ti kaj kmalu pade en item ki je nekaj vreden) in BAM, MP10 eto mene.

1.) AH in RMAH sta zakon, D3 bi bil za en kurac brez njiju (dokaj objektivno, D2 nostalgiki si ga lahko drkate na pohekane iteme gor in dol, dejstvo je, da brskanje po forumih in obskurnih straneh dneve in noči in kempanje če te bo kdo PMjal za en item NI zabavno.
D2 smo drkali 2 leti pa ni blo AH in RMAH, smo pa zato tradali po chat kanalih osebno in direkt z playerji.
D3 sem po releasu igral 250+ ur played pa v tem celem času nisem dobil niti en konkeren lvl 50 legendary item samo low lvl šrot.
Dobesedno prisilijo te v farmanje golda kar za moje moje ni fun.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()

Matev ::
pa v tem celem času nisem dobil niti en konkeren lvl 50 legendary item
in kaj bi z lvl50 itmom ti počel

PNG ::
Ure mi nič ne povejo, povej število elite kills in to je to. Eni v 250 urah ne naredijo nič, jaz sem zlevelal 2x paragon 100 chare pred exp buffi (zdaj je itak smešno lahko).

Kenpachi ::
Po mojem skromnem mnenju bi moral tudi imeti opcijo obkljukat "offline character" in bi blo to to, kot je na konzolni verziji.
Se špilas za gušt, se zabavaš pri tem, kar boš vse najdu in počasi spravu igro nazaj na polico dokler se ti ne zalušta spet. Varjanta ladder/non-ladder D2 (ne pa čisto, recimo goblin pie mod za d2 bi bila primerjava).
Fine by me, fine by everyone else. Vsi happy. Ampak ta metoda ne služi cekinov Blizzardu :)
Se špilas za gušt, se zabavaš pri tem, kar boš vse najdu in počasi spravu igro nazaj na polico dokler se ti ne zalušta spet. Varjanta ladder/non-ladder D2 (ne pa čisto, recimo goblin pie mod za d2 bi bila primerjava).
Fine by me, fine by everyone else. Vsi happy. Ampak ta metoda ne služi cekinov Blizzardu :)
Zaraki Kenpachi.

Po mojem skromnem mnenju bi moral tudi imeti opcijo obkljukat "offline character" in bi blo to to, kot je na konzolni verziji.
Yep to bi bila še najboljša rešitev. D2 je imel isto politiko pa se ga je vseeno igralo online na tone ljudi dolga leta.

OMG, nikakor ne!!! Sem odločno proti. Nujni online je ravno največji plus Diabla 3.
Na offline, se pravi na svoj računalnik, lahko brez problema spreminjaš svoj lik in opremo. Par klikov in tvoj lik bo paragon 100, še par klikov in in v malhi imaš milijardo zlatnikov. Še en klik in si nesmrten. Kakšen smisel ima potem sploh igrati?
Če je tvoj lik, vsa oprema in količina denarja na Blizzardovem serverju pa ne moreš prav nič pogoljufati in tako je tudi prav.
Pri taki igri offline ne pride v poštev niti v sanjah, ljudje preprosto niso dovolj pošteni. Prav za vsak offline RPG je na voljo "trainer", kjer samo vpišeš vse statistike in količino denarja in igro že začneš močan kot bog. Boš rekel, saj ti ni treba uporabljati trainer. Če je na voljo se mu je težko upreti.
Moje mnenje je, da bi moral PRAV VSAK RPG biti samo online. Edino v tem primeru si se res prisiljen potruditi in igrati tako kot je zamišljeno.

Truga ::
OMG, nikakor ne!!! Sem odločno proti. Nujni online je ravno največji plus Diabla 3.
Na offline, se pravi na svoj računalnik, lahko brez problema spreminjaš svoj lik in opremo. Par klikov in tvoj lik bo paragon 100, še par klikov in in v malhi imaš milijardo zlatnikov. Še en klik in si nesmrten. Kakšen smisel ima potem sploh igrati?
In kaj tebe briga kaj nekdo dela na svojem pcju, in ce igra popolnoma brez smisla?
In kdo si ti, da narekujes nekomu drugemu kako se mora zabavat?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Truga ()

Izi offline charov tako ali tako ni mogoče igrati online. Kaj se obrmenjuješ s tem kako se zabavajo drugi, dokler to ne vpliva na tebe absolutno nikakor.

Dami ::
Kakšen smisel ima potem sploh igrati?
Kakšen smisel ma ŽNJ-krat ponavljajoče igranje ene in iste mape in farmanje?
Moje mnenje je, da bi moral PRAV VSAK RPG biti samo online. Edino v tem primeru si se res prisiljen potruditi in igrati tako kot je zamišljeno.
Za MMOje vsekakor, za takle singleplayer (co-op je pač opcija) špil kot je D3 pa niti pod razno. Kar folk dela offline s svojim špilom naj te ne skrbi. D3 je online only, samo in le zaradi pohlepa: preprečuje piratstvo in zaslužek pri AH. Sem že veliko dnarja zmetal stran za bedarije, vendar mi še nikoli ni bilo tako žal kot za nakup D3.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Izi offline charov tako ali tako ni mogoče igrati online. Kaj se obrmenjuješ s tem kako se zabavajo drugi, dokler to ne vpliva na tebe absolutno nikakor.
Kar ni kul za casual gamerje, ki igrajo offline (zakaj bi online, če ni treba?) in bi potem želel s svojim charom igrat še s prijatelji... "Ooops, ne gre! Začni novega chara z nule!" Za casual igralca je to lahko velik minus, ki ga odvrne od igranja.

Zakaj pa ne gre? Zakaj nebi mogu svojga gejma hostat kot v diablo2? Aja, sej res, DRM...
Z characterjem, ki ima nacheatan gear? OK, mogoče, če frend ve in se strinja, da cheataš... ampak tega Blizzard ne more vedt...

Seveda se ga. Oni ne želijo, da je online igra polna cheaterjev. Veš kolk bi bilo šele whine v tem primeru?

Sej ni online igra polna cheaterjev? Ti si joinal na sosedov server, ne na battlenet. Battlenet ostane tak kot je bil.

Ti si joinal na sosedov server, ne na battlenet. Battlenet ostane tak kot je bil.
Sosed ti je trejdal nek gear, ki ga je nacheatal v single player. Zdaj greš s tem gearom na battle.net...
Al pa imaš spet ločene characterje za različne tipe online igranja... kar je pa orenk confusing za večino igralcev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()

Ne mores it s tem gearom na battle.net, ker je battle.net locen. Ze skos.
Ne vem tocno pa kaj je kle confusing? Diablo 2 tko laufa ze 10 let, pa nisem nikjer vidu nobenga k bi mi reku da je to confusing.
Ne vem tocno pa kaj je kle confusing? Diablo 2 tko laufa ze 10 let, pa nisem nikjer vidu nobenga k bi mi reku da je to confusing.

Ne mores it s tem gearom na battle.net, ker je battle.net locen. Ze skos.Exactly!
Diablo 2 tko laufa ze 10 let, pa nisem nikjer vidu nobenga k bi mi reku da je to confusing.Ja, ker casual igralci sploh niso šli online... ker je špil enostavno predolg, da bi si naredu ločene characterje.
To ločevanje je outdated koncept in čisto prav je, da tega ni več.
Zgodovina sprememb…

Ne mores it s tem gearom na battle.net, ker je battle.net locen. Ze skos.Exactly!
Diablo 2 tko laufa ze 10 let, pa nisem nikjer vidu nobenga k bi mi reku da je to confusing.Ja, ker casual igralci sploh niso šli online... ker je špil enostavno predolg, da bi si naredu ločene characterje.
To ločevanje je outdated koncept in čisto prav je, da tega ni več.
Aha. Modding in offline play ker si na pocitnicah in nimas interneta je tud outdated koncept, ane? Zato noben ne dela modov za minecraft, in noben ne dela modov za diablo2, in noben ne igra single player iger offline.
Dej no, sej to ne-locevanje nima samo ene posledice, ima jih miljardo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Truga ()

Seveda so slabosti tega, da ni offline igranja, ampak ločevanje na online / online with friends / offline characterje je slaba rešitev.
Blizzard je pač mnenja, da prednosti online igranja odtehtajo slabosti in jaz se tukaj strinjam z njimi.
Prednosti: Imaš 1 click join v prijateljevo igro. Nobenega dodatnega logina, nobene menjave characterjev... ampak samo 1 klik. Lahko v vsemi trejdaš vse kar dropa in to brez omejitev. Špil ni poln cheaterjev. Itd...
Ampak itak smo o tem že pred 1 letom govoril... pa se ni nič spremenil razen tega, da je še manj ljudi brez neta pa, da je vmes prišel D3 za konzole.
ps. Minecraft je drugačen špil z drugačno publiko.
Blizzard je pač mnenja, da prednosti online igranja odtehtajo slabosti in jaz se tukaj strinjam z njimi.
Prednosti: Imaš 1 click join v prijateljevo igro. Nobenega dodatnega logina, nobene menjave characterjev... ampak samo 1 klik. Lahko v vsemi trejdaš vse kar dropa in to brez omejitev. Špil ni poln cheaterjev. Itd...
Ampak itak smo o tem že pred 1 letom govoril... pa se ni nič spremenil razen tega, da je še manj ljudi brez neta pa, da je vmes prišel D3 za konzole.
ps. Minecraft je drugačen špil z drugačno publiko.
Zgodovina sprememb…

Ok, sepravi final verdict je, Diablo 3 na PCju je gnil MMO, ker lahko igras samo s 3mi kolegi, in gnil kot single player spil, ker nemors met niti stash extenderja.
Vse zaradi DRMja.
Vse zaradi DRMja.

Sem skoraj 100%, da se nekateri tukaj razburjajo samo zaradi tega, ker ne morejo igrati zastonj in so morali igro kupiti. Kolikor spremljam se zaradi obveznega online nikjer nihče ne razburja. Je nevšečnost, ampak ima toliko prednosti, da se to spregleda.
Internet ima leta 2013 prav VSAK računalnik. Ljudje dnevno vlečejo gor in dol GB podatkov, medtem ko Diablo 3 porabi povprečno okoli 7 MB podatkov na uro. Si predstavljam, da vsak mulc danes prenese več podatkov na uro s svojim telefonom.
Tudi če imaš omejeno količino podatkov igranje Diabla 3 ne more biti problem saj če cel mesec igraš po 10 ur na dan boš pokuril komaj 2 GB podatkov. Najmanjše omejitve najbolj škrtih ISP-jev po svetu pa se mi zdi, da se začno nekje na 10 GB na mesec.
V Sloveniji pa se mi zdi, da noben ISP nima omejenega prenosa podatkov, tako da ne vem zakaj se nekateri razburjajo.
Internet ima leta 2013 prav VSAK računalnik. Ljudje dnevno vlečejo gor in dol GB podatkov, medtem ko Diablo 3 porabi povprečno okoli 7 MB podatkov na uro. Si predstavljam, da vsak mulc danes prenese več podatkov na uro s svojim telefonom.
Tudi če imaš omejeno količino podatkov igranje Diabla 3 ne more biti problem saj če cel mesec igraš po 10 ur na dan boš pokuril komaj 2 GB podatkov. Najmanjše omejitve najbolj škrtih ISP-jev po svetu pa se mi zdi, da se začno nekje na 10 GB na mesec.
V Sloveniji pa se mi zdi, da noben ISP nima omejenega prenosa podatkov, tako da ne vem zakaj se nekateri razburjajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()