» »

Diablo III

Diablo III

Temo vidijo: vsi
««
51 / 157
»»

Truga ::

Jerry000 ::

Diablo 3 is the modern Call of Duty of ARPG's.
in še ostalo kar piše je dost velik razlog, da sem se trenutno odločil da ne bom nabavil tega špila. Hvala za post

PARTyZAN ::

Ja, zato ker Diablo izhaja vsako leto.

Odločat se na podlagi postov iz 4chana ... lol.

PNG ::

PARTyZAN je izjavil:

Ja, zato ker Diablo izhaja vsako leto.

Odločat se na podlagi postov iz 4chana ... lol.

Jaz sem najprej mislil odgovoriti, pol sem se pa odločil da Jerrya kategoriziram kot trolla in ignoriram njegovo sporočilo =)

Ja kaj, naj se odličim iz postov kjer hvalijo igro? Men so kritike tut važne. In i100k100, sej tebe noben ne pros da pišeš, tko da me ne mot tvoj ignore xD

Kaj si ti star 9 let slučajno?

Kenpachi ::

Isto kot se ne moreš odločit samo iz postov, kjer samo zaničujejo igro :)

Sam menim, da je glede na denar/uro zabavnega igranja absolutno vredna.

Po teh 200h igranja pa, odvisno kakšen tip človeka si... Če ti je všeč farmanje, uber +, če pa ne, tudi ok, dobil si dobro mero užitka za svoj denar.
Zaraki Kenpachi.

@i100k100, ne, 7 bom dlugi mesec.

@Kenpachi, res je, vendar sem že takih review dosti pogledal, tko da tole mi je pa dalo mislit na malo drugačen način. In tut fora je da 50€ mi je nekako preveč za igro, če bi bla 30 ajd, bi kupil, 50...če bi bla res dobra bi vzel

Nemixxx ::

Počakaj kakšno leto, ker bo pomoje veliko novega in bo sama igra izpadla veliko boljše pa še cenejše...
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

nja fora je da tale blizard ne spuša veliko cen...1 leto je od izida D3 pa še vedno držijo ceno isto :/

Da, pričakujemo patch s polno košaro novih itemov, vsi legi/seti bodo lahko rollali i63 itd. Definitivno se nam obeta še veliko dobrih stvari.

Jerry, ne vem kaj ti ni jasno. Kupi si en rabljen account za par evrov pa mir. Jaz sem si do zdaj izplačal 600€ že pa še enega izmed najbolje opremljenih monkov na svetu imam. Pa še vedno imam dobrih 100€ na battlenet accountu. Kar se mene tiče me blizzard plačuje za to, da igram D3 + meni osebno je igra zelo dobra. Folk gnjavi zaradi itemov ker je pač tumast, to pa da imaš "samo" 6 skillov hkrati na razpolago pa ... ne vem, ne poznam niti enega ARPGja, ki bi omogočal več. Max 4 igralci na party? Pa kaj, itak 99% časa soliram. V glavnem neumne obtožbe neumnih kretenov, ki niso znali nikoli D3 igrati in gnjavijo ker niso dobili BIS opreme v 10ih urah igranja.

Kakorkoli, danes sem si že naredil 30€ pa glede na to da še imam 1 uro časa igranja grem raje nazaj k D3 kot pa debatiranju tukaj. Čao.

krneki ::

Ko so imeli Diablo 3 1-year anniversary je bila cena pod 40€, pa tudi zdaj se dobi ključ izpod 40€. Meni je špil super, še posebej HC. Za 50€, al kolk je že bilo ob izidu, sem se do sedaj zabaval za več kot 500ur. 50eur je ena večerja za dva...

PNG je izjavil:

Da, pričakujemo patch s polno košaro novih itemov, vsi legi/seti bodo lahko rollali i63 itd. Definitivno se nam obeta še veliko dobrih stvari.

Jerry, ne vem kaj ti ni jasno. Kupi si en rabljen account za par evrov pa mir. Jaz sem si do zdaj izplačal 600€ že pa še enega izmed najbolje opremljenih monkov na svetu imam. Pa še vedno imam dobrih 100€ na battlenet accountu. Kar se mene tiče me blizzard plačuje za to, da igram D3 + meni osebno je igra zelo dobra. Folk gnjavi zaradi itemov ker je pač tumast, to pa da imaš "samo" 6 skillov hkrati na razpolago pa ... ne vem, ne poznam niti enega ARPGja, ki bi omogočal več. Max 4 igralci na party? Pa kaj, itak 99% časa soliram. V glavnem neumne obtožbe neumnih kretenov, ki niso znali nikoli D3 igrati in gnjavijo ker niso dobili BIS opreme v 10ih urah igranja.

Kakorkoli, danes sem si že naredil 30€ pa glede na to da še imam 1 uro časa igranja grem raje nazaj k D3 kot pa debatiranju tukaj. Čao.

Ja dobr teb ne da z D3 služiš:), js drugače služim denar in mi je zato malo težje. Ne vem pa kako lahko folk tok potegne keša iz D3 o_O? Kaj to iteme prodajaš al kko to gre? Rabljen account, ne hvala. Pol raj počakam da cena pade pa si lepo novega nabavim, z rabljenimi stvarmi nimam sreče

Saj meni ni D3 služba, to igram za zabavo 2-3 ure na dan po službi...

vem vem, ampak me zanima kako sploh služiš v D3? Z itemi al so kake druge fore?

krneki ::

Na D3 najhitreje zaslužiš tako, da greš za par ur fušat pa maš par miljard golda z RMAH.

Prodaja itemov, se razume.

Naprimer za primer vzamem Diablo 1, torej najdeš nek item ala sablo, in jo daš v ingame na bid za pravi denar? Ker ni švoh...itq igraš, zraven pa še zaslužiš:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

Da, s tem da sem jaz od dropov do sedaj zaslužil "le" 120EUR. Ostalo je bilo od flippanja.

EDIT: Če dovolj igraš si pokriješ ceno igre 100% sčasoma.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PNG ()

Ja tko je (mogoče sem res pretiraval z tisto izjavo o ne-nakupu), iščem nek nov špil, RPG, zgodba, grafika všečna, igralnost dobra da malo igram. Zdaj naprimer igram večino LOL z frendi ter SP igre sam. D3 sem demo obrnil in je bil kar good. Vendar sem dosti slišal da je folk razočaran in da raje igra Torchlight 2 ki je baje povozil D3.
Ampak to da pa igraš in služiš...saj ne mislim da bi 120 naprimer ven povleku, ampak ej...5€ pa si lahko s tem kak špil na steamu kupiš ko je na sale ali pa kaj drugega pač:).

Je pa odvisno kaj zate pomeni "dovolj igrat"

http://www.pathofexile.com/ je tudi zelo fin akcijski RPG, zastonjski. Lahko ga igraš single player ali pa coop.
Zaraki Kenpachi.

MrX ::

tebe se pa res vsaka čenča prime... tl2 povozu d3 lol

uglavnm ni kr tko simpl služt dnar kokr se ti sliši, treba je met kr dovolj znanja o itemih in nasploh o AHju...

ja lej čenča al pa ne, prenašam govorice kar pravijo, se je na veliko govorilo da je TL2 tisto kar bi moral bit D3, in celo developerji ki so delal na D1 in D2, niso več sodelovali pri D3 ampak pri TL2 (ne usi). Tko se je na veliko govorilo, če kaj ni res ne mene tle obtožvat. Kko naj js to vem a je res al ne? Slišu sm dost več kritik o D3 kot TL2...sam TL2 ne maram ker mi je prvi del bil neznosno boring in mi ga ni uspelo obrniti.

A mislš da ne vem to? Tist k misl da bo prvi dan igral pa služil že mu nekaj manjka. Itq da je potreben znanje, ampak ej, sej igro igraš pa se zanimaš za use to ne? Use pride s časom, tut ti nis nč znau na začetku:)

POF sem probal...no go:)

to se je govorl k je biu tl2 hype in pol po enem mescu je biu špil že mrtu

Kot sem rekel, če boš dovolj igral dobiš noter ta denar 100%. Ne morem reči koliko v urah, ker zelo različno igramo. Jaz imam preigranih ~800 ur in sem bolj efektiven kot marsikdo z 2k urami. Lahko se ti pa še vedno zgodi da bo tvoj prvi drop dex mempo s 6CC pa ga boš prodal za 150EUR po 10ih urah igranja. Odvisno od sreče in efektivnosti, torej.

D3 ni RPG in to je večina folka špilu zamerla. Špil je AKCIJSKI RPG in zame dosti, DOSTI boljši. Sem probal POE in trenutno igram TL2 za foro, igral sem pa tudi tale Van Helsing in nobeden od teh ne seže do gležnjev D3. Sori fanboyi, samo D3 je enostavno na dosti višjem nivoju (po spoliranosti). Combat je fluiden, hiter in posledično zabaven, ne jebeš se z novim charom za vsak kurčevi build in ne rabiš brskat po spletu za optimalno nastavitev stat pointov - HVALA BOGU.

Eni si ga pa pač drkajo na to, da lahko preživijo ure na spletu in brskajo optimalni build, pol pa zapravijo 20ur in ugotovijo, da so vseeno nekje zajebali - reroll, jovo na novo. Zame to ni.

Nikar pa ne pozabimo, da tisti ki gnjavijo kak je D3 zanič (ker ni identičen D2, le z boljšo grafiko, heh) so najbolj glasni. Tisti, ki uživamo v igri ne gnjavimo po D3 forumih kak je špil zabaven. Zato se nergače dosti bolj sliši. Tako to je.

P.S.: AH je zakon. Kdorkoli trdi drugače uživa v brskanju in čakanju po nekih zakotnih spletnih straneh, da se pojavi kakšen item, ki si ga želijo. Jaz ta čas raje zapravim za igranje, kot refreshanje D2JSP, hvala lepa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PNG ()

Ja tut zame ni da brskam po spletu da najdem build itd. Torej ma potem D3 sploh kako zgodbo? Je špil baziran bol na SP al MP? Predvidevam da MP:). Ker v demotu si mel lepo zgodbo, isto kot pri ostalih diablo. Akcijski RPG je tut ok. Torej kje se lahko potem naučim da dobivam dobre iteme al je to use odvisno od dropa?

Noben ARPG na trgu trenutno nima boljše zgodbe kot D3, za to pa bi dal roko v ogenj.

Jaz če kaj blizzu zamerim je res malo različnih mobov. TL2 jih ima več.

Ali je item dober ali ne se pa naučiš sproti, brez skrbi.

Ok, thx za odgovore, bom pač 1x razkiral 50€ pa kupil...ker bi rad box verzijo:)

guybrush ::

combat v špilu je odličen, skill sistem je zanimiv ampak večina uporablja iste builde, ker so najbolj efektivni za farmanje.

kar me moti so itemi preveč so linearni in zato je vse kar pobereš v igri sranje.

pred kratkim sem zleveliral barba kupil opremo za 20mil okroglih 60-70centov in meltam mp10. Trenutno imam preigrainh 50ur (barba) p70 in nism še dobil enega itema vrednega već kot 10mil kaj šele upgrejda. pobiram pa use rare one hand wepne, nakit tu pa tam kake glovse in shoulderje. kar se tiče legendaryov jih 90% pustim na tleh kr nima smisla pobirat une iwory towerje, spirit stone, andariels in ostalo sranje, ki se spremeni v brim...

Combat je dober, zgodba je dobra, grafika bi lahko bila temnejša za moj okus ampak je OK, all in all je klanje pošastkov zabavno. Pet zelo različnih klasov je v igri, tako da če hočeš vseh pet spoznati imaš kar nekaj za igrati, potem so pa tu še achievementi, demonic essenci in ubri. Skill sistem je tako kot povsod drugod - vsi uporabljamoa najbolj optimalne builde, ki so matematično pravilni, le da tu ne moreš zajebat do te mere da moraš na novo s characterjem ker si se zmotil v prvih parih urah igranja - imo odlično. Pri tako opevanem TL2 se mi je zgodilo, da sem izbrskal optimalni build a ugotovil, da sem prvi skill point narobe vložil. Kaj sedaj? Reroll, jovo na novo. Kar hočem povedati je, da imajo VSI ARPGji (tudi POE ima ~8 optimalnih buildov, vse ostalo je pa pač slabše!) optimalne builde, ki jih vsi uporabljajo, le da pri D3 nisi omejen pri izbiri čez čas. Kar se mene tiče en velik PLUS!

End game-a še vedno nimamo pravega, itemi so pa tako...igra je že v poznem stadiju, tako da je standard kaj je dobro in kaj ne postavljen precej visoko, kar je dobro za novince ker lahko za zelo malo golda farmajo "end-game" content, po drugi strani pa je težko priti do dobrih dropov. To bo vedno tako, saj ne moreš imeti hkrati veliko dobrih dropov in da ti dropi obdržijo visoko vrednost dalj časa, to je enostavno nemogoče. Sedaj pride itemization patch, tako da predvidevam, da se bo ekonomija dokaj resetirala in sploh na začetku bo situacija dokaj kaotična, saj se bodo itemi prodajali za nore cifre levo in desno. Tudi vsebine za farmat ni prav veliko (pač štirje acti brez pravih random dungeonov itd.).

Z itemization patch pričakujem reset ekonomije, čez leto dni pa bo verjetno še kak expansion izšel tako da bo spet prišlo do reseta ekonomije. Dve leti zabavnega igranja še nas 100% čaka, dalje pa bodo nadaljevali (najbrž) le še res hardcore navdušenci.

Kako pa je D3 v MP načinu? Kje lahko dobim builde?

Sem pa ravno čekiral, igabiba ima D3 za 42EUR kar je doosti ceneje kot pa drugje (box verzija). Mam pa še kupon za 2EUR, tko da me pride 40EUR...to mi je pa že všečna cena:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

Zelo preprost je MP. Imaš prijatelje ali pa public. Hočeš public? Klikšen join public game in quest kje bi rad začel. Hočeš ti odpreti server? Stisneš open to public. S prijatelji pa z enim klikom ali invajtaš ali joinaš v drugo igro.

Trotl ziher in definitivno najboljši sistem za kreiranje serverjev kar sem jih do sedaj videl. Eni se pizdijo ker ne moreš public gejmov poimenovati samo imo s tujci jaz osebno tako ne bi nikoli farmal mp10 keyev recimo. Še vedno je najboljše imeti skupino 4ih prijateljev, ki koordinirano skupaj igrajo.

Ja z frendi že ampak...noben ne igra D3, tko da bi večino public igral:). Glede poimenovanja pa me ne moti. Torej fora D3 MP je grind, grind, grind?

detroit ::

yes grind grind grind.
Accounte se dobi ceneje kot 40€. Jst sm dobil dva za 10€/acc. Samo pač moraš poiskat folk, kateremu se ne da več igrat ali pa jim ni potegnilo. Diablo ni presežek v ničemer zato je takih polno. Je pa lih za kake pol urce na dan da se mal zrelaksiraš...če ti je všeč grind seveda.
Skero

Ja tako kot vsi ARPGji...loot hunt je. Saj drugega ni. To ni MMORPG.

Frende najdeš v igri a ne...

ajaj zdej je pa ugotovu še da je grind :D

a gremo pobirat stave če bo kupu al ne

kr?en ::

D3 je ziv samo zaradi (RM)AHja :P Ce ga nebi imel, bi mu slo se slabse kot TL2 in PoE.

MrX je izjavil:

Grind ali ne, še vseeno ne vem trenutno za nakup (ni igra edina stvar). Sem pa že igral igre z grindanjem, tko da mi je vseeno. Se pa lahko čez 1 teden premislim, ko bom pa imel željo za nabavo in ko bo ta želja ostala, bom pa nabavil

Jerry000 je izjavil:

MrX je izjavil:

Grind ali ne, še vseeno ne vem trenutno za nakup (ni igra edina stvar). Sem pa že igral igre z grindanjem, tko da mi je vseeno. Se pa lahko čez 1 teden premislim, ko bom pa imel željo za nabavo in ko bo ta želja ostala, bom pa nabavil

vrž 50€ za box in to je to, če boš tuhtal pa bral kakšna je igra ne boš nč dosegel. IMO se ti pa splača uzet, kr dokler boš spoznal kaj tej igri primankuje bo minilo več deset ur in to je poceni zabava.

kr?en je izjavil:

D3 je ziv samo zaradi (RM)AHja :P Ce ga nebi imel, bi mu slo se slabse kot TL2 in PoE.

Eh. Če so pa kekci pri blizzardu....

Komot bi bla glavna atrakcija spet kaki ladderji, kaki double xp eventi (časovni ali pa lokacijski), pa kaki mesečni/3mesečni/polletni whatevet rewardi od kakih novih posebnih monstrov itd itd. sej je miljarda idej kako popestrit zadeve z malo developerskega/dizajnerskega dela.

Mogoče ko bo špil prišel ven iz beta faze jeseni, po izidu konzolne verzije.
Zaraki Kenpachi.

Dober dan, a ste ze obupali al zakaj je taksna tisina kle? :P

Odgovorim v haiku obliki :)

Tu pa tam,
par urc na dan,
ne lih vsak dan.
Zaraki Kenpachi.

Itemizationa ne bomo se videli a? Glede na to, da patcha ne bo pred blizconom, ki pa je novembra pa se to ce dajo PTR decembra vn bomo cakali se 2-3 mesece da gre live :P

To pa so ze tako sami povedali na blogu mislim, da itemization pride sele z expansionom.
Zaraki Kenpachi.

jap, je kr kriza... edini point diabla je trenutno kako in kje najhitreje in najbolj efficient farmat mp10.

žal je najbolj efficient še vedno zgolj igranje AHja : )

Pomoje pa bo itemization pred xpansnom verjetno za 2. anniversary no bomo vidli do takrat pa mal pavze hihihihih:P

Kingster ::

Imam štiri accounte za prodat, če koga zanima. Dva sta paragon 100, preostala sta 99 in 77 (vsi so monki). Prenehal sem multiboxat že pred časom.

Si mislil napisati botati?

ahac ::

Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

ales85 ::

To sem že videl ja ampak ni to kar bi moralo biti. Jaz še vedno nespametno čakam nadaljevanje v stilu Diablo 2. Pa kot so se mnogi pritoževali, nekatere reči, ki bi že morale biti in so celo bile "obljubljene", bodo prodali na novo.
««
51 / 157
»»