Forum » Igre » Diablo III
Diablo III
Temo vidijo: vsi

Nemixxx ::
Čestitke :D
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

PNG ::
Nimam pojma, nisem meril. A3 rune delam, čisto po občutku kaj mi je. Mape, ki jih najraje grem skozi so tower of the damned, core of arreat, arreat crater level 2, rakkis crossing, fields of misery, stonefort, skycrown battlements.
Najbolj pomembno je, da uživaš v tem. Drugače ne boš nikoli prišel daleč.
Najbolj pomembno je, da uživaš v tem. Drugače ne boš nikoli prišel daleč.

BUMP!
Fak, kaki fuck up. A kdo spremlja kaj se dogaja z novim patchom na D3 US? Trilijone golda je folk dupliral. Povprečen exploiter si je naredil ocenjeno okrog 500 bilijonov.
Hahaha, že to je razlog, da se splača spremljati sceno. Šit! :D
Fak, kaki fuck up. A kdo spremlja kaj se dogaja z novim patchom na D3 US? Trilijone golda je folk dupliral. Povprečen exploiter si je naredil ocenjeno okrog 500 bilijonov.

Xserces ::
kako? men ga primankuje XDXD
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

jijetelu ::
BUMP!
nothing ventured nothing gained
"At this time (and after careful consideration), we've decided to not move forward with rolling back the servers. We feel that this is the best course of action given the nature of the dupe, how relatively few players used it, and the fact that its effects were fairly limited within the region. We've been able to successfully identify players who duplicated gold by using this specific bug, and are focusing on these accounts to make corrections. While this is a time-consuming and very detailed process, we believe it's the most appropriate choice given the circumstances. We know that some of you may disagree, but we feel that performing a full roll back would impact the community in an even greater way, as it would require significant downtime as well as revert the progress legitimate players have made since patch 1.0.8 was released this morning."

Kr slabo tole. Emeraldi so vmes skočli iz 20m na 500m. Kr nekaj ljudi je s tem spet zaslužilo. Tokrat resnično ogromno. Tisti ta prvi in iznajdljivi so z lahkoto zaslužli par $10k.
Ah ja :)
Ah ja :)

nek podoben feller se je pojavil kakšen mesec dni nazaj, ko so AH preplavili "perfect crafed" itemi, najbolj očitna so bla orožja, rokavice in oklep, je Bliz saniral zadevo v doglednem času (naslednji dan), samo nekateri so v tem času opravili povsem legalen nakup po zelo ugodnih cenah
sicer pa glede na vse peripetije, ki so se zgodile v času delovanja D3, je povsem očitno da se z igro ukvarja neka "balkanska" branža Bliza in ne podjetje, ki ima več deset letne izkušnje z online RPG/RT/MM
sicer pa glede na vse peripetije, ki so se zgodile v času delovanja D3, je povsem očitno da se z igro ukvarja neka "balkanska" branža Bliza in ne podjetje, ki ima več deset letne izkušnje z online RPG/RT/MM

detroit ::
Teh exploiterjev seveda ne bojo bannal bannal bojo enga k je z botom dobu 5miljonov hehe
Skero

kr?en ::
nek podoben feller se je pojavil kakšen mesec dni nazaj, ko so AH preplavili "perfect crafed" itemi, najbolj očitna so bla orožja, rokavice in oklep, je Bliz saniral zadevo v doglednem času (naslednji dan), samo nekateri so v tem času opravili povsem legalen nakup po zelo ugodnih cenah
Folk, ki je trenutno pri Blizzu imo nima nic z starimi klasikami ala WC 1-3, D1/2 itd. Se ekipe, ki je delala vanilla WoW ni vec ze kar nekaj let.

No, no, ne jokat ker si dobil ban. Hvala bogu smo se rešli takšnih, kot si ti.
Drugače pa so exploiterji dobili IP-wide perma ban na vseh accountih.
Drugače pa so exploiterji dobili IP-wide perma ban na vseh accountih.

Truga ::
Uni ki so delali D2 so sli po svoje ze dolgo nazaj. Eni so delal hellgate, precej jih je delalo za guild warse, un k je delal musko je pr torchlightu...

no no i zakaj bi jokal? Jst sm vedu v kaj se spuščam ko mi je dojadil špil. Verjamem da v tvojem svetu to zgleda kot jokanje sicer.
Takih kot "sm jst" se ne boš v temu špilu nikol rešu dokler bodo taki kot si ti (torej ne botterji) plačevali za pixle.
pa fyi jst sm imel bota za samooskrbo ker preprosto špil ni bil vreden mojega časa in ne prodajo, in še to kak teden;)
Takih kot "sm jst" se ne boš v temu špilu nikol rešu dokler bodo taki kot si ti (torej ne botterji) plačevali za pixle.
pa fyi jst sm imel bota za samooskrbo ker preprosto špil ni bil vreden mojega časa in ne prodajo, in še to kak teden;)
Skero

Od kod nepotesljiva zelja po postanju tu? Spil je bil beden itd. jaz ponavadi ne spremljam forumov bednih spilov. Cao!

Kam se odpravljaš?
Špil je bedn ampak edini ki podpira 20min rune na dan. Vmes sm že probal poe in je isti suffer.
D3 še vedno špilam.
Od kod teb neka samo pravičniška želja po "zatiranju" ljudi, ki se jim zdi tvoj omiljeni špil bedn?
Špil je bedn ampak edini ki podpira 20min rune na dan. Vmes sm že probal poe in je isti suffer.
D3 še vedno špilam.
Od kod teb neka samo pravičniška želja po "zatiranju" ljudi, ki se jim zdi tvoj omiljeni špil bedn?
Skero

Aja pardon, narobe si razumel. Na kurac mi grete ljudje, ki bottate. Za tvoje mnenje o tej igri mi dol visi. Je pa kar smešno, kako vsak dan igraš špil, ki ni "vreden tvojega časa".
Aha, 15 letniki dandanes :)
Aha, 15 letniki dandanes :)

Kenpachi ::
Hm, je pa vsaj rahlo bolj zanimivo lovljenje keywardenov, zdaj vsaj ni puščava, ampak so kar povečali število monstrov po lokacijah, tako da ni spet toliko zamudno laufat okoli.
Zaraki Kenpachi.

Misilm, da si tudi ti narobe razumel. Ne vem če sem kje izjavil da špilam vsak dan, pravzaprav sm spet začel 3dni nazaj po kakih 4mesecih or so ker mi skače kolega po glavi da se mu pridružim.
Tvoje mnenje ciciban mi res seže do srca, mogoče je bolje da nadljujemo o špilu?
anyhow back on topic
Kenpachi: dons je bil nek patch, mogoče je kaj pametnega. Kaj se dela z demonic essenci btw?
p.s. a sem bil samo lucky ali sem dobil lacunije s cc, vile ward in chantodo source za 300k vse skupaj zelo džabe?
Tvoje mnenje ciciban mi res seže do srca, mogoče je bolje da nadljujemo o špilu?
anyhow back on topic
Kenpachi: dons je bil nek patch, mogoče je kaj pametnega. Kaj se dela z demonic essenci btw?
p.s. a sem bil samo lucky ali sem dobil lacunije s cc, vile ward in chantodo source za 300k vse skupaj zelo džabe?
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()

Kenpachi ::
Patch nič drastičnega.
Več monstrov, identify all, stvari, ki bi morale bit že ob izidu noter, nekaj buffa HP regeneracije na vseh klasah...
In en (zame)kolosalni fakap. So zajebali izbiro možnosti show items for 10 seconds, ne dela, vedno switcha na samo show items.
Več monstrov, identify all, stvari, ki bi morale bit že ob izidu noter, nekaj buffa HP regeneracije na vseh klasah...
In en (zame)kolosalni fakap. So zajebali izbiro možnosti show items for 10 seconds, ne dela, vedno switcha na samo show items.
Zaraki Kenpachi.

Matev ::
1. v avkcijski hiši končno vidiš vpliv orožja na tvoje stanje (ni treba linkat v igro)
2. lahko kraftaš tudi če so itemi v stashu (ni potrebno imeti pri sebi)
3. monsterji imajo manj zdravja - to pomeni da lahko igraš na višji mp stopnji
4. mnogo več xp-jev - kar se mi zdi dokaj dobro - glede na to da sem paragon 66 in traja celo večnost za napredek
2. lahko kraftaš tudi če so itemi v stashu (ni potrebno imeti pri sebi)
3. monsterji imajo manj zdravja - to pomeni da lahko igraš na višji mp stopnji
4. mnogo več xp-jev - kar se mi zdi dokaj dobro - glede na to da sem paragon 66 in traja celo večnost za napredek

jst odkar sm zadnjič špilou sm opazu samo hell rift nekako bolj napolnjen z monstri sm krepnu precejkrat
Skero

Smurf ::
Mogoce kdo ve, ali se cm wizard z ene 150k dpsji bolj splaca se zmeraj imeti archona na nizjem lvlu ali cm na visjem za XP farming. Mogoce bi probal spet malo.

Smurf ::
Heh, ugotovive so, da lahko igram celo mp10 zdej in da se najbolj splaca igrati act1. Paragon 53-59 naredil v 3 urah, smesno.

Truga ::
Aja, to pa ne vem.
Kako iz screenshota ves ce je HC? :P
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Truga ()

Vajenc ::
Ne moreš falit tistih ogabnih cuckov ;p
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen

Aja, to pa ne vem.
težko :P
No, če je res HC, vsaka ti čast!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/zbog...

Čestitam !

Prodaja kdo Diablo 3 ? En moj kolega ma željo, da bi kupil rabljenega.

Dami ::
Prodaja kdo Diablo 3 ? En moj kolega ma željo, da bi kupil rabljenega.
Bi ga takoj če bi se dalo brez celega bnet accounta prodat.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

fireX88 ::
meni je bila, dokler sem igral s kolegom, potem je šlo samo navzdol in sem jo tudi prodal...
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

fireX88 ::
mah, to je zdaj tricky vprašanje. meni osebno ni bilo všeč samemu igrat, mogoče tebi bi/bo všeč samemu igrat.
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*