» »

Diablo III

Diablo III

Temo vidijo: vsi
««
40 / 157
»»

Zmajc ::

Osebno sem dolgo igral Dhja ki pa se mi je v ac 2 inferno zagabil do konca. Zato sem počakal na 1.0.4 in rolal monka. Trenutno napredujem skozi act 3 ...včeraj padel Ghom.

MrX ::

moram se en popoldne spravit pa končat act4 ja... do sedaj sem raje farmal a3, ker se a4 enostavno ne splača... prekrtek in premalo elite/champ packov

Smurf ::

Mene je za dober mesec ustavil ghom, ko sem njega ubil so bili ostali bosi trivialni (vsi padli v prvem poskusu, diablo v 4).

Outsajder ::

MrX je izjavil:

moram se en popoldne spravit pa končat act4 ja... do sedaj sem raje farmal a3, ker se a4 enostavno ne splača... prekrtek in premalo elite/champ packov
In težji kot act 3 dropi pa isti!

oblivioner ::

počekerite novo stran na slovenski sceni http://diablo3.si all free to join :) mamo tut forum pa ventrilo. upam da se nas nabere. lp!

pa mal pošerite okrog ;)

Oblivioner

Zgodovina sprememb…

neboben ::

trenutno igram akt 1 na inferno stopnji. Do zdej nisem dobil niti enega legendary dropa. Dropi na boss-ih so pa sploh kr nekej. Pa vi ?

Killermode ::

Dobil 2 popolnoma neuporabna legendary dropa vredna popolnoma nič na inferno akt 1

Kenpachi ::

Pri Blizzardu hočejo, da ubijaš modre in rumene sovražnike za ta fine stvari.
Zaraki Kenpachi.

subby ::

tud jaz sem v act1 dobil dva popolnoma neuporabna legendary, en vem da je bil od treasure goblina, drug pa najbrž od kakšnega elite packa

u A3 pa A4 pa pony level mate najboljše šanse za item levele 63

legendary item leveli 63 sploh weaponi so kr dobri.

preizkušeno sm dubu Set armor na pony levelu item level 63. se je lepo prodal za 30m golda.

A1 pa A2 sta mi pa v 1.0.3 prinesla dost dokaj solidnih Rare itmov.

Ja pobijat je treba čempe pa rare monstre. Bossi ne mečejo dobr. Sm pa dubu pri Wardenu, Andariels Visage v 1.0.3.

đizs končno inferno Diablo down. :)

tist k ga je pred 1.0.3 killu, si zasluž pohvale, takrat je blo res težko :)

Izi ::

koyotee je izjavil:

Izi je izjavil:

... je moj Monk na svetovni paragon lestvici, z level 7, vseeno na ~ 7200. mestu.

iz tega lahko sklepas, da folk vedno manj igra d3 :)

Izkazalo se je za napačno sklepanje, dober teden dni kasneje sem Paragon level 14, pa sem tako daleč na lestvici, da se sploh ne najdem več, kot kaže me ni več med prvih milijon :P

Nekateri so hudi fanatiki. Barbar Alkaizer, ki je največji Diablo 3 fanatik na svetu je že Paragon level 82 in izračunali so, da prav vsako uro ubije 3255 normalnih in 134 elitnih monsterjev. In to non stop 24 ur na dan in 7 dni na teden.
V enem dnevu tako ubije povprečno 78122 normalnih in 3231 elitnih pošasti. Vse skupaj je pobil že preko 1,3 milijona pošasti :))

We have a no-life winner then :D
Zaraki Kenpachi.

koyotee ::

najbrz jih je vec igra en char ane
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

We have multiple no-life winners!
Zaraki Kenpachi.

Matev ::

how can you kill a man with no life

Delete all his characters.
Zaraki Kenpachi.

:))

zihr da ni bot?

Peters ::

Se sploh uporablja +XP gear za hitrejše paragon levelanje? Sprašujem, ker bi rad 50 mio golda pretočil v čim več rmah eurov in iščem iteme, ki bi se dobro prodajali. :)

Peters je izjavil:

Se sploh uporablja +XP gear za hitrejše paragon levelanje? Sprašujem, ker bi rad 50 mio golda pretočil v čim več rmah eurov in iščem iteme, ki bi se dobro prodajali. :)

Za +XP se uporablja izključno samo čeleda s prosto režo za Rubin. Rubin, Star kvalitete, ki si ga brez večjih (milijonskih) stroškov izdela vsak sam, ti poveča XP za 25% (Za večino nedosegljivi Radiant Star ti da 31%).
S tem sicer žrtvuješ okoli 15% življenja, ki bi ga lahko pridobil z Ametistom, ampak se več kot izplača.
Ostala oprema, ki ti da nekaj dodatnih točk (ne procentov) je nesmiselna, poleg tega pa oprema najvišjih levelov tega "affixa" sploh nima.

Peters je izjavil:

Zakaj enostavno ne prodaš golda za EUR ? trenuten tečaj kakor sem danes videl je 1.40 EUR na / m golda. Opremo je zelo težko prodati za gold. Gold gre pa kot za med. Samo določiš malo nižjo ceno od trenutne, narediš kupčke po 10m golda.

oblivioner je izjavil:

Peters je izjavil:

Zakaj enostavno ne prodaš golda za EUR ? trenuten tečaj kakor sem danes videl je 1.40 EUR na / m golda. Opremo je zelo težko prodati za gold. Gold gre pa kot za med. Samo določiš malo nižjo ceno od trenutne, narediš kupčke po 10m golda.

...Opremo je zelo težko prodati za EUR... (mal sm se zmotu u prejšnem postu)

glistovje ::

kako so hinavsko zmanjsali drop rate ta vikend. I nikome ništa.

Che passa? Source?
Zaraki Kenpachi.

Kenpachi je izjavil:

Che passa? Source?
To tudi mene zanima.
Drugače pa je drop rate v tej igri že od nekdaj tako nizek, da jaz osebno ne bi nič opazil četudi ga prepolovijo ali pa podvojijo :P

glistovje je izjavil:

kako so hinavsko zmanjsali drop rate ta vikend. I nikome ništa.

jst sm dubu u petek 2 legendary pa u soboto tut 2 legendary u nedeljo pa 0 legendary

pomoje vse skupi je blo ene 10 pony runov pa še ene 5 areov v A3.

mempo of twilight
strongarm bracers
strongarm bracers
bul-kathos's wedding band

sicer sam ena stvar neki vredna ostalo pod 1m

Zgodovina sprememb…

Ljudje imajo kak dan crap drop rate pol pa naslednji dan jokajo po forumih da so nerfali drop rate .....random je in vedno bo ... random.

Peters ::

oblivioner je izjavil:

Peters je izjavil:

Mah, včasih se je prav fino dalo zaslužit z gearom na rmah. Zdaj bo pa zgleda res treba prodat kar gold direktno.

Peters je izjavil:

oblivioner je izjavil:

Peters je izjavil:

Mah, včasih se je prav fino dalo zaslužit z gearom na rmah. Zdaj bo pa zgleda res treba prodat kar gold direktno.

to je res. prve 3 stvari, ki sem jih prodal za EUR so bili itmi. sedaj je ta prodaja itmov upadla. vendar se še vseeno splača prodati za gold in nato gold v EUR. meni je tako še boljše.

detroit ::

a je kdo wizard pa ne špila windupa? Men bojo roke odpadle
Skero

Jaz pa vedno bolj ugotavljam, da vse skupaj nima nobenega smisla. Igro sem končal že davno, Diablo na Inferno je tudi padel, Na Hardcore som prišel do level 53, preden sem žalostno umrl, preizkusil sem vse klase, našel svoj najljubši klas, ga opremil tako, da je na Inferno Act 2 praktično nesmrten, edino Act 3 in 4 sta še iziv.
Ostane samo še gonja za super predmeti, ki jo opravljam že tako dolgo, da sem prilezel že do Paragon level 15. Pri tem pa se pojavi en problem, namreč da v vsem tem času nisem dobil niti enega samega predmeta, ki bi vsaj približno spadal v skupino končnih predmetov. Rabiš pa jih 10.
Če v vsem tem času nisem dobil niti enega potem vseh 10 ne bom imel nikoli. Da bi jih kupil pa tudi ni upanja, saj vsak stane okoli 25 milijonov, kar znese minimalno 250 milijonov za super opremo. Farmanje denarja pa prinese komaj po pol milijona na dan, če si zelo priden.
Zaradi mnogo prenizkega "drop ratea" je vse skupaj postalo nesmiselno. Diablo 3 je pravzaprav samo še tekma o tem kdo bo sestavil boljšo skripto za farmanje in imel bolj pametnega Bota, ki bo uspel nafarmati čim več denarja. Igralci, ki igro dejansko igrajo nimajo v Diablu 3 kaj več iskati potem ko so enkrat ubili Diabla na Inferno.

V podobni dilemi se prej ali slej znajde vsak igralec in potem ostaneta samo še 2 možnosti. Ali igro odinstalirati in oditi ali pa probati še z Botom. Izgubiti nimaš kaj, saj igre tako ali tako ne potrebuješ več, zato te ban ne skrbi.
Večina se odloči za drugo možnost in nekje najde enega generičnega Bota, ki potem neutrudno farma denar 24/7, tisti boljši "igralci" pa še malo pilijo in izboljšujejo skripto, da se lahko nafarma še malo več denarja v krajšem času ...

BladE_ ::

Ok... sem za drugo možnost... zdaj pa kje dobiti bota? Rabim 100% real thing, lahko tudi plačam par €!
Akcija - Reakcija

Smurf ::

Moj cilj v D3 je trenutno optimiziranje farmanja in dobivanje boljse opreme. V uri igranja dobim okoli 9mio XP (brez +%gema) in 300k golda (s prodajo pa zasluzim se priblizno 500k-700k na uro v povprecju, res pa da je vecina itemov za 10k-100k potem pa dobis vsake toliko casa item za par miljonov). Je pa res, da lahko verjetno precej hitreje farmas s kaksnim wizardom, dhjem in barbarom kot monkom (tukaj je minus monka).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smurf ()

Osebno sem zelo užival v hardcore dokler me ni sredi akcije disconnectalo + krešnil client (prvič odkar igro igram ever) in je šel moj dokaj godly opremljen lvl 36 monk (8k HP, 2k armor, 110 loH) v večna lovišča. Še enkrat pa se pod temi pogoji ne mislim mučit.

Drugače v SC tu pa tam nardim par act 3 farm runov ampak me tudi tu motivacije počasi splahneva. Po 9 Paragon levelsih ni padel niti en uporaben predmet. 25-50 mio na upgrade v AH pa ne mislim farmat. Ko prideje ven Boderlands 2, Torchlight 2 in X-COM bom verjetno za daljši čas pavziral.

Smurf je izjavil:

Je pa res, da lahko verjetno precej hitreje farmas s kaksnim wizardom, dhjem in barbarom kot monkom (tukaj je minus monka).

Najhitreje se farma z Barbarom, kar potrjuje tudi največ Barbarov med najvišjimi Paragon leveli. Barbar ima v Diablo 3 najboljše AoE skille, kar je neobičajno za fantazijske RPG-je, pa še premika se najhitreje med vsemi klasi. Lahko celo skače iz ene platforme na drugo, kjer je vmes prepad, medtem ko morajo vsi ostali klasi hoditi precej naokoli.
Vsi ostali klasi so počasnejši od Barbara in dokaj enakovredni. Monk ni pravzaprav nič kaj dosti počasnejši od DH-ja ali Wizarda. Večina Monkov se teleportira od enega sovražnika do drugega in vsak tretji udarec je AoE, kar ob daleč največji hitrosti udarcev med vsemi klasi pomeni, da Monk bolj ali manj ves čas tolče AoE. Tako da po moje nič kaj dosti ne zaostaja za DH ali Wizardom. Najpočasnejši je po moje WD.
Ima pa Monk daleč najboljše preživetje, kar potrjuje tudi največ Monkov na Hardcore.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Pa sej to je cilj Blizzarda, da na koncu posežeš po kreditni kartici in daš $$$ to win :)
Zaraki Kenpachi.

Izi je izjavil:

Jaz pa vedno bolj ugotavljam, da vse skupaj nima nobenega smisla. Igro sem končal že davno, Diablo na Inferno je tudi padel, Na Hardcore som prišel do level 53, preden sem žalostno umrl, preizkusil sem vse klase, našel svoj najljubši klas, ga opremil tako, da je na Inferno Act 2 praktično nesmrten, edino Act 3 in 4 sta še iziv.
Ostane samo še gonja za super predmeti, ki jo opravljam že tako dolgo, da sem prilezel že do Paragon level 15. Pri tem pa se pojavi en problem, namreč da v vsem tem času nisem dobil niti enega samega predmeta, ki bi vsaj približno spadal v skupino končnih predmetov. Rabiš pa jih 10.
Če v vsem tem času nisem dobil niti enega potem vseh 10 ne bom imel nikoli. Da bi jih kupil pa tudi ni upanja, saj vsak stane okoli 25 milijonov, kar znese minimalno 250 milijonov za super opremo. Farmanje denarja pa prinese komaj po pol milijona na dan, če si zelo priden.
Zaradi mnogo prenizkega "drop ratea" je vse skupaj postalo nesmiselno. Diablo 3 je pravzaprav samo še tekma o tem kdo bo sestavil boljšo skripto za farmanje in imel bolj pametnega Bota, ki bo uspel nafarmati čim več denarja. Igralci, ki igro dejansko igrajo nimajo v Diablu 3 kaj več iskati potem ko so enkrat ubili Diabla na Inferno.

V podobni dilemi se prej ali slej znajde vsak igralec in potem ostaneta samo še 2 možnosti. Ali igro odinstalirati in oditi ali pa probati še z Botom. Izgubiti nimaš kaj, saj igre tako ali tako ne potrebuješ več, zato te ban ne skrbi.
Večina se odloči za drugo možnost in nekje najde enega generičnega Bota, ki potem neutrudno farma denar 24/7, tisti boljši "igralci" pa še malo pilijo in izboljšujejo skripto, da se lahko nafarma še malo več denarja v krajšem času ...

Če imaš preigranih ene 500ur bi mogu vsaj z itmi k si jih do sedaj dubu zaslužt za ene 250m golda. Razn če si vse u EUR dal?
Dropi res da niso konstantni, vendar če dolgo igraš bi se moralo obrestovati. Osebno imam veliko dni ko nič ne prodam, nato kak dan ko prodam za 10m robe in moj najboljši dan za 100m robe (2 itma). Slišal sem tudi da so nekateri dobri playerji dobili tudi po 1b golda v 3eh dneh s prodajo itmov in to še vse v 1.0.3 patchu.

Jaz osebno imam večji problem ker gold menjam v EUR, potem mi pa lik in oprema trpita :P Drugače pa Magic Find definitivno pomaga pri dropih, enako velja za Valorje.

Nemixxx ::

No zdej je pa res prišu eden do lvl 100. norc :D

http://www.diabloprogress.com/post/102_...
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

subby ::

sem glih na šihtu mal čekiral twitch.tv pa naletel na barbara s skoraj 100% paragon in gledal par minut...
ko je dosegel paragon 100 je bil chat kakšnih 5 minut zaspeman z "gz" in podobnimi

Prilezel do lvl51 Hardcore monk...

Act 4 Nightmare. Verjetno se bom ustavil in farmal kot Izi do ene lvl 53-4-5...
Zaraki Kenpachi.

krneki ::

Najbol varno se mi zdi prit do 60 če delaš act2 royal audience rune, kjer kolješ guarde in praktično ni šans da crkneš.

ales85 ::

Očitno tale zgodba res počasi zamira... tudi na moji strani :) Jaz sem sicer večinoma igral hardcore in sem imel dovolj, ko sem zopet izgubil karakter zaradi prekinitve. Ko sem jih izgubil zaradi svoje krivde me ni motilo, pač sem bil nesposoben :) Ali pa len ali karkoli, nepazljiv. Zaradi prekinitev je pa res neumno.

Le kdo se je spomnil teh pametnih 10 sekund proti katerim se ne moreš boriti... pošteno ali z goljufijo :)

disconecti so tudi na d2, recimo 1x/dan povprecno, in tako se res ne da igrati na hardcore
Rear DVD collector!
JTD power!

koyotee je izjavil:

disconecti so tudi na d2, recimo 1x/dan povprecno, in tako se res ne da igrati na hardcore

D2 je bil dost lažji, pa ni blo problemov z disconnecti. Poleg tega si mel Save and Exit, tko da kar te je ubil je blo lahko samo instakill, kkšni undead soul killerji, al kaj so že bli :) sm velik D2 HC preigral :) sam 1x-2x ripnu če se ne motm :)

http://www.youtube.com/user/TROblivione... ewo par filmčkov od D2 so vsi HC

ko zmanjka povezave ti ne pomaga noben save&exit, ker takrat si se v spilu, vn te pa vrze po kakih 10 sekundah
Rear DVD collector!
JTD power!

koyotee je izjavil:

ko zmanjka povezave ti ne pomaga noben save&exit, ker takrat si se v spilu, vn te pa vrze po kakih 10 sekundah

kakor sem napisal, jst nism opazu disconnectov pr D2. Ne spomnem se da bi bli kakšni.

Tam je bla bolj smrt zaradi laga kot disconnecta. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Jaz sem trenutno act2 hell z monkico, level 58, hardcore seveda.

Doing good. Probavam bit ne preveč cocky.
Zaraki Kenpachi.
««
40 / 157
»»