» »

Diablo III

Diablo III

Temo vidijo: vsi
««
19 / 157
»»

Tr0n ::

DOOM_er je izjavil:

zanima me kje bi lahko najceneje digitalno kopijo diabla 3?

http://www.gamekeyfinder.de/games/Diabl...

Samo so ze marsikje razprodali, pa cene so tudi navili. Preorder na key straneh je bil vcasih 40 EUR. :)

Izi ::

Blizzard so mojstri, moram potrditi. Igra na prvi pogled ni nič posebnega ampak vleče k igranju kot nobena druga.
Igraš lahko tako rekoč v neskončnost, saj je vsakič vse drugače z vsakim klasom pa se sploh igra popolnoma drugače.

Mudi se nikamor, zato sem jaz najprej z vsemi razredi preigral celo prvo poglavje. In najhuje je, da se še vedno ne morem odločiti s katerim klasom bi igral. Prav vsi so po svoje zanimivi.
Kako se obnesejo na višjih težavnostih je težko oceniti, sploh, ker je prvo poglavje samo za ogrevanje in ne nudi nobenega izziva. Že drugo poglavje je bistveno težje, nove težavnostne stopnje pa so sploh poseben izziv, in veliko vprašanje je ali je Inferno težavnost sploh možno preigrati SOLO z vsemi klassi. Blizzard trdi da je, ampak kar nekaj fanatikov, ki že igrajo na višjih težavnostih trdi na ni mogoče.

Kakorkoli že, lahko potrdim, da razlike med klassi so kar opazne.

- Lovec na demone je najbolj šibek od vseh petih. Tukaj ni kaj debatirati. Pobija najbolj počasi od vseh. V boju z Bossi in skupinami Elitnih sovražnikov pa kasneje povsem odpove.
- Čarovnik je tudi precej šibek, ampak ima vsaj precej magije, ki kontrolira in upočasnjuje sovražnike, tako da z njim nekako gre, je pa treba biti zelo previden in taktičen pri Bossih, še posebej pa pri skupinah Elitnih sovražnikov, ki so dostikrat kot skupina celo močnejši kot Boss, ki je samo eden.
- Vrač je najmočnejši borec na daljavo. Sam po sebi sicer enako šibek kot ostala dva borca od daleč, ampak Vrač ima ves čas na voljo celo skupino pomagačev, ki pred njim delajo živi ščit, ima pa tudi precej hudo skupinsko magijo, ki ga naredi najhitrejšega pobijalca normalnih "kanon futer" sovražnikov v celi igri. S pihalnikon pljuva strupene puščice s tako brzino, kot da bi imel kakšen minigun, kuri ali zastruplja pa tudi velika področja naenkrat. Edini problem je, ko mu kakšen bos z nekaj udarci pobije vse pomagače, potem lahko samo beži, dokler ne poteče cooldown za ponoven priklic njegovih zombi pomagačev.
Kako se to obnese na Inferno težavnosti je težko reči. Bi pa bil Vrač brez dvoma daleč najboljši klass, če bi le njegovi pomagači bili malo bolj zdržljivi.
- Barbar je najlažji za igrat in zaradi tega tudi precej dolgočasen. Za igranje rabiš tako rekoč samo eno roko in popolnoma nič razmišljanja ali kakšne taktike. Vse skupaj je samo klikanje in nič drugega. Dolgočasno ko hudič, ampak na višjih težavnostih se precej dobro obnese. Kljub vsemu navadne sovrage pobija kar solidno hitro, saj jih ves čas tolče po več hkrati, vseeno je za polovico počasnejši kot Vrač.
- Menih je še en klass, kjer ne rabiš tipke Shift. Precej bolj šibek kot Barbar, ampak se pa zato lahko zdravi s svojimi uroki precej pogosto. Poleg tega precej manj dolgočasen za igrati.

Po do sedaj videnem mi je daleč najbolj zanimiv Vrač. Zgleda sicer precej rahitično in skrivenčeno, ves čas ga daje huda tresavica, ampak ko z vajeti spusti svojo magijo v desetih sekundah pobije tudi po 50 sovražnikov hkrati, dokler mu ne zmanjka mane. Vsak boj z Vračom igra označi kot masaker. Ko sem z ostalimi dosegal masakre od 15 do 20 pa še to ne prav pogosto, sem z Vračem dosegel rekordni masaker 50 8-)
Je pa res, da sem že čez prvega Bossa "Skeleton Kinga" z Vračem prišel najtežje, saj mi je takoj sesekljal vse pomagače že nekaj sekund po tem ko sem jih priklical.

koyotee ::

zame je izšla 5 let prepozno, da bi jo sploh povohal :)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

krneki ::

Na Hell meni DH (lvl 53) zaenkrat še ni odpovedal. Čist normalno se da champione pobijat, ostalo je pa kanon futr za multishot pa elemental arrow (lightning ball). Morm si še mal nabildat opremo za templarja, ker mi mal prehitro crkne, ko se zadimim :D

zilavi ::

Kje na internetu je najceneje možno kupiti Diablo 3?
Sprašujem seveda katera stran in naj bo slovenska. In tudi koliko je kje kaj poštnina...

Prosim za pomoč in odgovore.

Hvala

>JJ< ::

@ribicaa

maxplay.si in wotam.com sta najcenejša.

zilavi ::

>JJ< je izjavil:

@ribicaa

maxplay.si in wotam.com sta najcenejša.

Aha, angleška verzija ali nemška??? Ker jaz hočem angleško.
V Mullerjü imaju tudi za 50€ samo nemško :/

>JJ< ::

zilavi je izjavil:

Aha, angleška verzija ali nemška??? Ker jaz hočem angleško.
V Mullerjü imaju tudi za 50€ samo nemško :/
Angleška.

Če te ne moti škatla v nemščini lahko kupiš igro v Mullerju, uporabiš CD-key in potem povlečeš angleški klient iz battle.net-a.

zilavi ::

Aha, tako bi tudi šlo. Bom videl :) Hvala

ameba ::

Živjo,

mena pa zanima koliko bi dobil za Diablo 3 in Wow acc.( level 85 ) ?

Good Guy ::

ameba je izjavil:

Živjo,

mena pa zanima koliko bi dobil za Diablo 3 in Wow acc.( level 85 ) ?


1 ban zihr
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

ameba ::

Ne razumem ?

Good Guy ::

ameba je izjavil:

Ne razumem ?


Prodaja battlenet računov vodi do instant ban-a
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

ameba ::

Zakaj pa ? Kaj pa je to kej tazga ?

Freaxx ::

Ja zakaj pa misliš da so igre account bound? Ni jim v interesu da se igre preprodajajo, tako zaslužijo bistveno več! Zato da to preprečijo pa imaš sicer kao instant ban če prodajaš, samo se to ne zgodi v večini primerov, edino če te kdo prijavi (čeprav nevem kako to gre). Prodaš lahko, vredno pa najverjetneje ni veliko gledena trg z battlenet računi.

ameba ::

Torej je vse odvisno od kupca.
Torej dejansko mislijoda bo nek kupec 10 let igrov to igro ? Sj oni služijo z podaljševanjem naročnine ne pa z računi.
Zanimivo to.

Hvala za opozorilo :-)

Mi lahko kdo še ceno pove ? :-P

Bolf3nk ::

če upa kdo raskirat ban...

Koliko krat se je zgodilo, da je en prodal račun. Kupec ves vesel začne malo igrat, pol pa prodajalec javi na support krajo accounta in kupec dobi lepo prst v rit, ker se ne more pritožit

glede cene pa... Level karakterja nima dobene veze. Razen če imaš top gear.....ker lahko dobiš instant lvl 80.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Bolf3nk ()

zilavi ::

>JJ< je izjavil:

zilavi je izjavil:

Aha, angleška verzija ali nemška??? Ker jaz hočem angleško.
V Mullerjü imaju tudi za 50€ samo nemško :/
Angleška.

Če te ne moti škatla v nemščini lahko kupiš igro v Mullerju, uporabiš CD-key in potem povlečeš angleški klient iz battle.net-a.

Lahko pa potegnem npr. igro iz Partisa in jo inštaliram, ter uporabim za account samo CD-key in se prijavim.
Ali bi bilo kaj narobe, če bi naredil tako??

Bolf3nk ::

ne bo

>JJ< ::

@ribicaa

Ne vem zakaj bi potreboval Partis, če pa imaš vse lepo na uradni strani. Drugače pa ne bi smelo biti nič narobe.

Freaxx ::

uradna stran client, pa cdkey moraš kupit! Private server je opcija vendar zelo slaba.

Tr0n ::

AH pa je za en qurac. Vcasih sploh ne izpise rezultatov, ne mores sortirat, ker ti itemi kr izginejo, ne mores searchat po imenu itema oz. comparat s cenami drugih podobnih itemov.

A res niso znali v vseh teh letih razvoja konkretno zimplementirat en simple AH?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tr0n ()

Ahiles ::

Jah toj pa to k odkrivajo novo vodo AH majo 100x bol v wowu sam codo bi mogl prekopirat pa ustimat da dela v d3.

Isto je z chatom ki je tolk lesen da te srat prime in se vid da so ga scodal v pol dneva zato k se je folk bunil po forumih.

mjolnir ::

Tudi jaz se priporočam :)

Izi ::

Za informacijo naj omenim, da "Guest pass key" omogoča omejeno igranje samo do prvega bossa v igri in sicer "Skeleton Kinga", ki je nekje na polovici 1. poglavja. Če vsa ozemlja do tam počistiš, dosežeš okoli level 10. Dodeljen ti je "Guest account", ki je močno omejen in večina funkcij v igri ne deluje.
Kakšnega relevantnega mnenja o igri si do tam še ne moreš ustvariti, ker ima vsak class do tam komaj tiste 3 najbolj osnovne skille, sovražniki pa še ne nudijo tako rekoč nobenega odpora.

Kar se pa tiče same igre sem sedaj končno prišel do prave slike.
Vsi klassi so popolnoma uravnoteženi in enako zahtevni za igranje ne glede na situacijo ali težavnostno stopnjo. Prav z vsemi se da z enako problemov solo preigrati tudi najtežjo Inferno težavnostno stopnjo.
Blizzard je imel na voljo kar nekaj let, da je vse klasse do popolnosti uravnotežil in izenačil. Klassi se tukaj ne dopolnjujejo, kot je to običajno v MMORPG ampak je prav z vsakim enako možno igrati solo.
Tudi Blizzard je potrdil, da je možno prav z vsakim klasson solo opraviti celo z najtežjo Inferno stopnjo. Če si seveda malo fanatika in boš igro igral vsakodnevno nekaj mesecev.

Prav zato je na forumih, na oddelku za Barbare zaznati kar nekaj razočaranja, ker Barbari, ki so iz MMORPGjev znani kot neumrljivi tanki, v Diablu 3 na višjih težavnostih umirajo celo precej hitreje od ostalih klassov, ki so znani kot "glass cannoni". Razlog pa je povsem preprost in sicer Barbare večinoma izberejo manj vešči igralci, ki hočejo skozi igro priti najhitreje in najlažje po bližnjici do najvišjih težavnosti. Zaradi hitenja skozi zgodbo imajo potem vedno prenizek level za določeno območje, so slabo opremljeni in manj vešči svojega karakterja.
Igralci ostalih klassov, so precej bolj potrpežljivi pri čiščenju ozemelj in iskanju skrinj in bolj vešči svojih karakterjec, zato so v skupinskih pohodih skozi težja ozemlja Barbari vedno tisti, ki najbolj umirajo. Pa še precenijo se, ker pustijo, da jih obkoli na desetine sovražnikov, medtem ko ostali klassi čistijo sovrage bolj od strani in pazijo, da za hrbtom nimajo nikogar.

Če hočeš iti skozi igro brez problemov s katerimkoli klasom in skozi vse težavnostne stopnj potem tukaj ni nobene bližnjice. Treba je čistiti vsa ozemlja v celoti, narediti vse queste in pobrati vse skrite skrinje in ujeti in ubiti vse plenilce grobnic. Predvsem slednji v svojih vrečah nosijo najboljše predmete. Čeprav denar odmetavajo ves čas ko jih loviš, tiste prave redke predmete odvržejo šele ko jih uspeš ubiti, kar zahteva kar nekaj lovljenja.
Tako si vedno dovolj visok level in imaš vedno dovolj dobro opremo, brez da bi jo kupoval od drugih igralcev.

Igralci, ki samo hodijo od točke do točke glavnega questa, puščajo dele ozemlja neraziskane, stranskih questov ne delajo, sicer skozi normalno težavnost še nekako pridejo, kasneje pa se to nikakor ne obnese več, vedno boš prenizek level in preslabo opremljen. Tudi če v Auction House sproti kupuješ najboljšo opremo se če ne prej vsaj na hardcore vse skupaj ustavi, ker si prenizek level.

Potem ko sem vseh 5 klasov spravil nekaj čez level 20, sem se za mojega glavnega karakterja, ki ga bom popeljal skozi vse težavnosti odločil kar za Wizarda.
Klasi se razlikujejo predvsem na začetku, ker nekateri prej dobijo dobre skille nekateri kasneje. Tam nekje po level 20 pa se vsi uravnotežijo in je razlika smo še v levelu in opremi.
V boju z najtežjimi bossi Barbar umre povsem enako hitro kot Čarovnik oziroma še hitreje, ker je Čarovnik vedno previden se Bossu umika in ga onemogoča z vsem kar ima na voljo, Barabar pa brezglavo juriša na njega in mimogrede pozabi na zaščitne uroke, kar ga hitro stane glave.
Barbar ima pri opremi še najtežje delo, saj se mora poleg "Strength", ki mu daje moč udarca, precej posvetiti tudi "Vitalitiju", ki mu daje zdravje. Vsi ostali klassi, tudi Menih, lahko "Vitality" v večji meri ignorirajo in se posvetijo skoraj izključno samo tistemu atributu, ki njim veča moč.

Diablo 3 nikakor ni lahka igra in hitenje te ne pripelje nikamor. Potrpežljivo "grindanje" peklenščkov in raziskovanje se bogato obrestuje.
Skupnega z MMORPG ima ravno to, da se pravi rezultati pokažejo šele po nekaj mesecev igranja. Šele takrat se lahko s svojim karakterjem začneš hvaliti pred soigralci :P
Sedaj po 5 dneh igranja smo še vsi pravi "noobi" čeprav se največji fanatiki, ki so v 5 dneh nabrali že blizu 100 ur igranja :)), že nekaj trudijo celo na Inferno stopnji, ampak tam kot prebiram bolj umirajo kot pa igrajo, ker še nimajo prave opreme za tisto divjo težavnost.

Cene v Auction House pa so tudi popolnoma nesmiselne. A se prodajalci sploh zavedajo, da je modri predmet level 20, kakorkoli obračaš vedno močno boljši od rumenega level 10? Pa kljub temu rumenega prodajajo 10-krat dražje kot tistega modrega. Kje je tu logika?

PARTyZAN ::

Da lahko zlatega začneš uporabljat pri lvl10, drugega pa precej kasneje.

todman74 ::

Čar te igre je torej izjemna težavnost in pa dejstvo, da moraš imeti skoz najboljšo opremo , če hočeš sploh kam priti, če sem prav razumel....zanimivo.

@Izi
Eno vprašanje zate( ker vem, da si že vse živo preigral).....ker Diabla 3 ne nameravam zaenkrat kupiti, te sprašujem, če se mi splača kupit Diablo 2, ali je to že preveč zastarelo.....razmišljam tudi o Dragon Age 2, Assasin's Creed 1,2, Bioshock 2 (vse to škatelne verzije). Sedaj špilam Dragon Age: Origins pa mi je zelo dobra....

PARTyZAN ::

Poglej si na youtubu gameplay videe Diabla 2. Grafika je precej outdated, marsikdo tega ne prebavlja več.

morbo ::

Od vseh classov ki sem jih sprobal v demo verziji (vse razen demon hunterja), menih najbolj raztura. Z njim (kar se demo verzije tiče) praktično kolješ 50% hitreje kot z ostalimi. Vrač pa je najbolj odpuljen (vaze s pajki in žabe, lol :))).

Magic drop je kar slab - recimo Skeleton King ti vedno vrže rare item ko ga prvič poraziš z nekim charom, potem pa ne več, tako da sem si moral najboljšo opremo craftat. Je v full verziji tudi tako? Kot se spomnem je imel vanilla D2 precej škrt magic drop, zato sem jaz raje špilal Median XL mod, kjer si bil bolj pravično nagrajen za vse klikotanje.

Še nekaj; ko greš vn iz igre in potem hočeš nadajevat, ne moreš od zadnjega teleporterja ki si ga odkril, ampak od zadnjega "quest checkpointa", pa mapa se ti resetira, tako da moraš ponovno iskat pot do bossa. Je v full verziji tudi tako?

morbo ::

@todman74, če te stara grafika ne moti (guglaj: Diablo 2 high resolution patch), si kar nabavi D2 (+ dodatek LOD, seveda). Obrni na normal, in če ti bo tip igre všeč potem si dolpotegni Median XL mod in PlugY mod, ter pozabi na vanilla.

ABX ::

Izi je izjavil:

Za informacijo naj omenim, da "Guest pass key" omogoča omejeno igranje samo do prvega bossa v igri in sicer "Skeleton Kinga", ki je nekje na polovici 1. poglavja. Če vsa ozemlja do tam počistiš, dosežeš okoli level 10. Dodeljen ti je "Guest account", ki je močno omejen in večina funkcij v igri ne deluje.
Kakšnega relevantnega mnenja o igri si do tam še ne moreš ustvariti, ker ima vsak class do tam komaj tiste 3 najbolj osnovne skille, sovražniki pa še ne nudijo tako rekoč nobenega odpora.


Dobiš pač občutek če je igra fun za igrat. Če te ne potegne notri v tem obdobju dvomim da postane bistveno bolj zanimiva kasneje.

Ker v osnovi je grind fest. Ne rečem da ni zabavna, ampak lahko da ti ta stil igranja ne ustreza.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Izi ::

todman74, Diablo 2 je star 12 let in moje mnenje je, da ni primeren za moderne računalnike. je treba kar nekaj popravkov, da se ga sploh pripravi do delovanja na modernih sistemih, pa še delan je za zelo nizke resolucije in na modernih HD resolucijah ekranov izpade zelo ubogo.

morbo, Skeleton King mi je pri vseh 5ih klassih, ki sem jih naredil vrgel 1 ali 2 rumena predmeta. Ampak ti tam na začetku tako niso važni, saj jih moraš že čez nekaj levelov tako ali tako zamenjati z boljšimi.

Kar se tiče pa prekinjanja igre pa je še vedno tako kot praviš od zadnjega checkpointa naprej, ampak je po mojem mnenju checkpointov kar precej, sploh ob bossih je vedno checkpoint takoj pred njim in ko ga ubiješ je to takoj spet zabeleženo, tako da ne moreš farmati bossov. Moraš iti cel zadnji quest od začetka, če hočeš še enkrat ubiti bossa.
Na zemljevidih se ti pa zbrišejo že obiskana področja in sovražniki se ponovno respawnajo, ker je vse usmerjeno k večkratnemu igranju. To je meni v redu, ker je bolje, da se zemljevidi izpolnjujejo vsakič sproti, da vidiš kje imaš še sovražnike. Je pa malo tečno, če igro prekineš ravno ko si do polovice raziskal neko veliko ozemlje. Takrat moraš iti tisti del še enkrat, ampak kot sem rekel, v Diablu ni nikoli preveč pobitih sovražnikov. Včasih je tako ali tako pametno iti neko področje večkrat preigrati, da se malo nabildaš za naslednje poglavje. Vsako naslednje poglavje je kar opazno težje od prejšnjega.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

krneki ::

V D3 se sploh ne splača delat bosse zaradi predmetov. Sploh se ne spomnim, če mi je na nm ali hell kakšen že odvgel kakšen rare, po drugi strani pa iz ene random jame privlečem po 5 rareov. Dobro je imeti občutek, kaj je dober rare in ga takoj vržeš na AH.

Smurf ::

Z izijem se ne strinjam cist, normal pa nightmare komot po rushas pa si potem vzames vec casa za lvlat, tko potem v hitrejsem casu dobil visji level (nizki lvl itemi itak niso dosti pomebni).

Glede rare itemov, bosi jih dropajo prvic, ampak tudi jaz sem dosedaj najboljse dobil v random jamah (tudi ze legendary item).

>JJ< ::

Jaz sem pred kratkim preigral Diablo 2 na 24" monitorju in Windows 7 in deluje povsem v redu na 800x600 resoluciji.

Gledee itemov pa Blizzard ne želi, da bi jih nabirali kot v Diablo 2 kjer je folk konstantno pobijal bosse in ignoriral preostale dele igre.
Več info.

koyotee ::

v d2 se je farmalo vecino krave :D
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

zilavi ::

Tako pa je Diablo 3 doma, kupil v Comshopu angleška verzija za 45€! ;)

stražar ::

ameba je izjavil:

Živjo,

mena pa zanima koliko bi dobil za Diablo 3 in Wow acc.( level 85 ) ?



en velik BAN

morbo ::

zilavi je izjavil:

Tako pa je Diablo 3 doma, kupil v Comshopu angleška verzija za 45€! ;)

A to preko spleta ali osebno? Na njihovi strani vidim samo resno pisarniško programje...

Berserker ::

Izi špil je baje dolg 12 ur, kako lahko takšno igro večkrat preigraš, ali pa celo 100ur , je zgodba potem kaj drugačna ?

morbo ::

Berserker je izjavil:

Izi špil je baje dolg 12 ur, kako lahko takšno igro večkrat preigraš, ali pa celo 100ur , je zgodba potem kaj drugačna ?

Zgodba je klišejska in popolnoma nepomembna. Igrati Diablo zaradi zgodbe je kot igrati tetris zaradi dobre grafike.

RPG-ji z dobro zgodbo so Mass Effect, Dragon Age, ipd. Diblo = klanje + bildanje lika + nabiranje opreme. To lahko igraš tudi 1000 ur, če si tak tip seveda, tako kot tisti ki imajo radi avtomobilščine lahko furajo isto progo 100x.

fireX88 ::

morbo je izjavil:

Berserker je izjavil:

Izi špil je baje dolg 12 ur, kako lahko takšno igro večkrat preigraš, ali pa celo 100ur , je zgodba potem kaj drugačna ?

Zgodba je klišejska in popolnoma nepomembna. Igrati Diablo zaradi zgodbe je kot igrati tetris zaradi dobre grafike.

RPG-ji z dobro zgodbo so Mass Effect, Dragon Age, ipd. Diblo = klanje + bildanje lika + nabiranje opreme. To lahko igraš tudi 1000 ur, če si tak tip seveda, tako kot tisti ki imajo radi avtomobilščine lahko furajo isto progo 100x.


nimam kaj pripomnit!
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Izi ::

Berserker je izjavil:

Izi špil je baje dolg 12 ur, kako lahko takšno igro večkrat preigraš, ali pa celo 100ur , je zgodba potem kaj drugačna ?

Nekateri po 12 letih še vedno igrajo Diablo 2, pa je imel še bistveno manj zgodbe kot Diablo 3.
Poleg tega pa je zgodbe hudo več kot za 12 ur. Samo do prvega Bossa "Skeleton Kinga", do katerega velja guest account, traja približno 4 ure, pa je to komaj na polovici 1. poglavja.
Za normalnega igralca, če lepo čisti vse zemljevide, opravi vse queste, glavne in stranske, in ne prekinja pogovorov in videov, je zgodbe kar za dober teden na najlažji normal stopnji. Po Normal pa te čakajo še Nightmare, Hell in Inferno.
Če ne štejemo fanatikov, ki nimajo pravega življenja, je ta hip po 5-ih dneh igranja večina igralcev nekje okrog levela 30, kar je komaj na polovici zgodbe, pa je za drugo polovico potrebno dvakrat več časa kot za prvo polovico.
Kot pa je bilo že rečeno, je zgodba v Diablu povsem postranskega pomena. Normal stopnja je samo ogrevanje. Ultimativni cilj vsakega Diablo igralca je preigrati igro na Inferno stopnji, ker šele tam dobiš tisti "pravo" opremo, s katero se potem lahko brez sramu pokažeš online :P
Do tam pa je doga pot, ki za normalne igralce traja kar nekaj mesecev.

Berserker ::

No potem hvalabogu da nisem kupil, zgodba in gameplay sta mi na prvem mestu.

Bojevnik ::

Če kdo hoče me lahko doda: Bojevnik#2956

Matev ::

No potem hvalabogu da nisem kupil, zgodba in gameplay sta mi na prvem mestu.


to je tako kot da bi v porniču pričakoval da se na koncu poročita

Gladi ::

The final boss: girlfriend

ABX ::

Kaj pa igraš na Hardcore mode.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

zilavi ::

morbo je izjavil:

zilavi je izjavil:

Tako pa je Diablo 3 doma, kupil v Comshopu angleška verzija za 45€! ;)

A to preko spleta ali osebno? Na njihovi strani vidim samo resno pisarniško programje...

Osebno v njihovi trgovini sem kupil, ne pa preko spleta.

Berserker ::

Matev je izjavil:

No potem hvalabogu da nisem kupil, zgodba in gameplay sta mi na prvem mestu.


to je tako kot da bi v porniču pričakoval da se na koncu poročita


Ne razumem točno ? Torej je kvaliteta diabla 3 na nivoju porniča v primerjavi z filmom ? Ko se špil konča sledi cutscena in marš na police ali pa na bolho. :)
««
19 / 157
»»