Forum » Igre » Diablo III
Diablo III
togo ::
Najbolj všeč mi je novi WD. Ima velik area dmg - šrot killer in tudi za elite je hud. Je pa, kot je že IZI omenil, potrebno uporabljat vse tipke, torej kar nekaj vaje in bomo not.
Tudi barb je hudo močan, le da je single target. Imam občutek, da zna bit boss killer. Je veliko močnejši od Impale. Sam lažje igram DH, ker sem ga vajen.
Hydra pa ne vem, baje so jo hudo nerfal. Act, tudi tole sem sprobal, ko si dal video, pa meni ne gre tako hitro. Sicer pa mi wizard ni bil nikoli preveč in.
Baje so pa ponovno nazaj Rat-ran Necro. Tako da bodo grupe sigurno dosegle 150, solo pa malo manj njih. Sicer pa počakajmo, danes teden bo vse jasno.
Start kot ponavadi v petek ob 17h. Zame bo to klasika - DH HC.
Eko, to je samo moje skromno mnenje.
Je LoN necro, hudo močan, menim, da ne bo problemov.
Po moje ga vsi naredimo prej ko v 3 min, na voljo pa je 5 min.
Prišparajte si ga za start sezone. Najprej start sezone, polej challenge rift.
Izi ::
yxiz ::
začetni necro set bo vredu?
LP
S tier:
1. Witch Doctor Spirit Barrage buikd - To je WD z novim Mundunugo setom, ki trga gate kot najboljši Solo Push build in ima tudi odličen speed build. Pomembno pa je omeniti še, da bom ta build igral tudi jaz
2. Crudader Valor build - To je bil najboljši solo build prejšnje sezone, čeprav je večina igrala WW Barbara.
3. Barbarian Whirlwind Rend build - To je tisti build, ki smo ga večinoma igrali v prejšnji sezoni, ker se je najbolje ujel s sezonskim buffom iz prejšnje sezone. To sezono bo zato malo slabši, ampak je še vedno najboljši Barbarov build, pa še hudo enostaven je.
Rumene zvezdice imajo novi seti, z Headrigovo vrečo pa so označeni seti, ki so to sezono darilo v sezonskem popotovanju, za najhitrejši start sezone.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
todman74 ::
todman74 ::
Tribal ::
Seasonal Journey - 9 Chapterjev (Chapter I-IV, Slayer, Champion, Destroyer, Conqueror, Guardian)
Chapter 7 - Destroyer _ Actarus16Chapter 5 - Slayer ____ sixxsChapter 4 - IV ________ Andreos1Chapter 4 - IV ________ KaiV6
Chapter 4 - IV ________ ru7Chapter 3 - III _______ KenpachiChapter 0 - / _________ Matev
Hardcore Solo Greater Rift lestvica
_4. ___ (__:__) __ Actarus16 - Barbarian
Hardcore Paragon lestvica
_1. _683 __ togo_2. _486 __ KaiV6
_3. _370 __ Actarus16
_4. _133 __ Andreos1
Normal Solo Greater Rift lestvica
_5. _35 (_4:39) __ ru7 - Necromancer
_6. _10 (_2:56) __ Kenpachi - Wizard
Normal Paragon lestvica
_1. _781 __ Izi_2. _678 __ Actarus16
_3. _592 __ Matev
_4. _266 __ sixxs
_5. _228 __ ru7
_6. __24 __ Kenpachi
Actarus16 ::
klasicni ::
nuclid ::
Izi, včeraj sem se hotel nazaj povezat na slo-tech community, pa mi ni uspelo. So kake omejitve ali misliš da je bilo to slučajno?
Igra ima že od lanske jeseni težave s communityji, tako da nisi osamljen primer. Mene že zadnji dve sezoni ni več na lestvici...
Težavo bi se potencialno lahko rešilo s kreacijo novega in-game communityja, ampak bi se potem morali vsi člani ponovno včlaniti.
Danes pa so ga kot kaže končno uspeli spet usposobiti, vsaj jaz ne dobivam več errorja.
Vsak naj preveri če je še vpisan v našo komuno in se ponovno vpiše, če se v njej ne najde. Včeraj, ko se delal lestvico je kar nekaj Slotechovcev manjkalo in jih zato ni na lestvici.
Večina manjkajočih se je sedaj spet pojavila v komuni. Nuclid in klasicni, sta sedaj oba na lestvici.
Bo treba osvežiti lestvico
Seasonal Journey - 9 Chapterjev (Chapter I-IV, Slayer, Champion, Destroyer, Conqueror, Guardian)
Chapter 4 - IV ________ KaiV6
Chapter 4 - IV ________ ru7
Chapter 4 - IV ________ killer86
Chapter 4 - IV ________ nuclid
Chapter 4 - IV ________ klasicniChapter 3 - III _______ KenpachiChapter 0 - / _________ Matev
Chapter 0 - / _________ Coeus1
_5. _45 (_3:13) __ Andreos1 - Witch Doctor
_1. _700 __ togo_2. _694 __ Freya#
_3. _596 __ KaiV6
_4. _590 __ Actarus16
_5. _207 __ Andreos1
_5. _89 (_9:51) __ Actarus16 - Wizard_6. _80 (_2:55) __ nuclid - Monk
_7. _75 (_4:53) __ Matev - Necromancer
_8. _72 (_5:10) __ sixxs - Barbarian
_9. _70 (_3:07) __ Coeus1 - Barbarian
10. _35 (_4:39) __ ru7 - Necromancer
11. _13 (_5:06) __ Kenpachi - Wizard
Normal Paragon lestvica
_1. 1352 __ nuclid_2. 1057 __ potepuhec
_3. _971 __ killer86
_4. _873 __ Izi
_5. _690 __ klasicni
_6. _678 __ Actarus16
_7. _605 __ Matev
_8. _580 __ Coeus1
_9. _452 __ sixxs
10. _228 __ ru7
11. __48 __ Kenpachi
Jerry000 ::
Smurf ::
nuclid ::
Fellow diablovci :) nekaj me zanima. Z bratom sva se lotila Diablo 3 in to season. Malo sem gledal kaj je fora, in vidim da moraš delat nephalem rifte in greater rifte da dobiš gear. Me pa še zanima če obstaja kakšna dobra stran da malo vidim kakšen gear je primeren zame, kakšen stat build je primeren zame, kako do geara in seveda, kako do te vaše lestvice :). Imate kak channel, guild da se joinam k kakemu riftu :)? Imam pa Diablo 3 in Reaper of souls dodatek, upam da je to zadnji?
Tukaj imaš praktično vse informacije, ki jih rabiš za začetek igranja sezone.
Skratka naslednja starta mislim da naslednji petek.
Bi pa izpostavil Nuclida - v prvih treh tednih na 4000 para, kar je svojevrsten rakord, bi rekel za nas ostale nedosegljive višave.
Morda sledi še končni del, ako bo IZI pri moči.
Se vidimo v sezoni 21.
Patch 2.6.9 je že aktiven, torej za dolpoteg.
Začetek sezone pa 03.07.2020 ob isti uri ako bode vse v redu.
Še en kup nasvetov, da se boste lažje odločili, kaj igrati v novi sezoni.
Torej, danes teden ob običajni uri.
Ima isto bolezen kot Impale.
Dervish and Sand Dweller One Shot reflect mechanic
Bodite pazljivi, še posebno na HC.
Unforgiven ::
Če koga mika druženje z drugimi slovenskimi igralci, imamo v največjem slovenskem klanu SloD3 (Slovenian D3 Team) še nekaj prostora. Kdorkoli je dobrodošel/la, lahko si začetnik/ca ali profi, obveznosti do klana ni, občasno kakšni vesoljci delajo bounty-e v 3 in imajo prosto mesto za claimanje ali kaj podobnega. Klan deluje že od prvega dneva RoS-a, in ima aktivnega vodjo in oficirje, ugotovili smo, da je povprečna starost okoli 30 let, ne grizemo in ne težimo. Najdete nas pod English (British) sekcijo, ali pa me dodate: Unforgiven#2770.
Lp in srečno v S21.
U.
Chapter 9 - Guardian __ Izi
Chapter 9 - Guardian __ Actarus16
Chapter 9 - Guardian __ Freya#
Chapter 9 - Guardian __ KaiV6
Chapter 9 - Guardian __ Andreos1
Chapter 9 - Guardian __ nuclid
Chapter 9 - Guardian __ killer86
Chapter 9 - Guardian __ klasicni
Chapter 9 - Guardian __ Matev
Chapter 4 - IV ________ KenpachiChapter 1 - I _________ chief
_3. 103 (_9:05) __ ru7 - Monk
_4. 103 (_9:22) __ Izi - Witch Doctor
_5. 102 (10:01) __ Freya# - Wizard
_6. 102 (10:44) __ Actarus16 - Barbarian
_7. 101 (_7:48) __ KaiV6 - Barbarian
_1. 1637 __ togo_2. 1097 __ Andreos1
_3. _917 __ Freya#
_4. _889 __ ru7
_5. _881 __ Izi
_6. _855 __ KaiV6
_7. _826 __ Actarus16
_3. 113 (12:04) __ klasicni - Barbarian
_4. 111 (13:39) __ Izi - Witch Doctor
_6. 101 (_9:10) __ togo - Barbarian
_7. 100 (_2:56) __ nuclid - Monk
_8. _98 (_5:17) __ sixxs - Barbarian
_9. _85 (_3:18) __ KaiV6 - Barbarian
10. _80 (_3:33) __ Matev - Necromancer
11. _70 (10:29) __ ru7 - Necromancer
12. ___ (__:__) __ chief - Barbarian
Normal Paragon lestvica
_1. 4663 __ nuclid_2. 1246 __ Actarus16
_3. 4141 __ killer86
_4. 1014 __ Matev
_5. _917 __ klasicni
_6. _873 __ Izi
_7. _869 __ togo
_8. _770 __ KaiV6
_9. _715 __ sixxs
10. _711 __ Kenpachi
11. _413 __ ru7
12. _102 __ chief
Evo, še končna lestvica 20. sezone.
Togo je spet blestel na Hardcore, je pa to sezono z višjimi paragoni dosegel nižji rezultat kot ga je prejšnjo sezono z enakim buildom, kar verjetno pomeni, da je bil Barbar to sezono občutno bolj slaboten kot prejšnjo sezono. Verjetno zaradi divjega sezonskega buffa iz prejšnje sezone.
To sezono je bil na softcore Witch Doctor boljši kot Barbar, zato me čudi, da sem bil jaz edini, ki sem ga igral. Na Hardcore pa je bil Barbar še vedno kralj.
Omenil bi še, da smo čisto vsi Hardcorovci so to sezono prilezli preko GR 100. Bravo.
Killer86 pa je na softcore postavil novi Slo-Tech Solo rekord. Vsaj jaz se ne spomnim, da je že kdo prej počistil GR 130. Čestitke.
Začetek: Petek, 3. julij 2020 ob 17:00
Sezonski buff bo našega Nephalema napolnil z elementalno energijo, ki se bo sprostila na vsakih 90 sekund in potem bo nekaj časa okoli nas divjala ena izmed sledečih elementarnih neviht:
- iz neba se bo vsul Meteorski dež
- naokoli nas bodo začele sekati strele
- pojavil se bo ognjeni zid
- divjati bo začel energijski tornado
- naokoli se bodo začele kotaliti snežne krogle, ki bodo pod svojo težo mečkale sovražnike
Dve novi sezonski nagradi za končanje celotnega sezonskega popotovanja bosta tokrat industrijske tematike.
Novi industrijski okvir za portret in pa novi ljubljenček imenovan Stupendous Contraption:
Novi Demon Hunter Set: Gears of Dreadlands
Novi Necromancer Set: Masquerade of the Burning Carnival
Začetni seti za 21. sezono:
Barbarian - Might of the Earth
Crusader - Thorns of the Invoker
Demon Hunter - The Shadow's Mantle
Monk - Monkey King's Garb
Witch Doctor - Raiment of the Jade Harvester
Wizard - Firebird's Finery
Necromancer - Grace of Inarius
Andreos1 ::
PS.Na Steamu sem nabavil Witcher 3(+ obe ostale prehodnice)+ Assasin creed Oddisey+ Last Epoch. Vse za manj kot 50€. Najdražja in obenem katere se najbolj veselim, je Last Epoch. Izi, predvidevam da si sprobal? Še kdo?
PS.Na Steamu sem nabavil Witcher 3(+ obe ostale prehodnice)+ Assasin creed Oddisey+ Last Epoch. Vse za manj kot 50€. Najdražja in obenem katere se najbolj veselim, je Last Epoch. Izi, predvidevam da si sprobal?
Vse tri Witcherje sem preigral in AC Odyssey tudi. To so odlični RPG-ji, ki pa niso ravno primerljivi z Diablom.
Last Epoch, ki pa je kot vidim precej podoben Diablu pa še nisem probal, ker je še vedno v Early Access. Se pravi igra sploh še ni končana. Polni izid je predviden za konec leta.
Matev ::
Po nekaj sezonah bom očitno preskočil Challange Rift za lažji začetek...
enako
ker mi je tisto norenje za čimprejšnji doseg lvl70 že malce brezveze
tokrat igram kot od začetka
Chapter 9 - Guardian __ Izi
Chapter 9 - Guardian __ KaiV6
Chapter 9 - Guardian __ Actarus16
Chapter 7 - Destroyer _ killer86
Chapter 7 - Destroyer _ MatevChapter 4 - IV ________ ru7
Chapter 4 - IV ________ nuclid
Chapter 4 - IV ________ klasicni
Chapter 4 - IV ________ paco
_1. _88 (_3:35) __ togo - Barbarian_2. _88 (_3:53) __ Izi - Demon Hunter
_3. _86 (_6:29) __ ru7 - Demon Hunter
_4. _83 (_3:04) __ KaiV6 - Barbarian
_5. _81 (_6:46) __ Andreos1 - Crusader
_1. _735 __ togo_2. _710 __ KaiV6
_3. _691 __ ru7
_4. _660 __ Izi
_5. _629 __ Andreos1
_3. _95 (_3:45) __ Matev - Demon Hunter
_4. _95 (_8:19) __ Izi - Demon Hunter
_5. _91 (_6:34) __ killer86 - Barbarian
_6. _85 (_1:52) __ nuclid - Demon Hunter
_7. _40 (_3:54) __ paco - Wizard
Normal Paragon lestvica
_1. _901 __ nuclid_2. _878 __ Actarus16
_3. _790 __ Matev
_4. _691 __ klasicni
_5. _658 __ killer86
_6. _654 __ Izi
_7. _570 __ paco
Jerry000 ::
Actarus16 ::
Preizkusil sem nov set od DH.
Ima isto bolezen kot Impale.
Dervish and Sand Dweller One Shot reflect mechanic
Bodite pazljivi, še posebno na HC.
Ja, sem včeraj žalostno končal sezono. Skozi GR 95 sem letel kot sneta sekira, v manj kot 4 minutah, praktično nesmrten, še z dodatnim Unity prstanom, tako da mi celo noben Guardian ni mogel niti načeti zdravja, potem pa sem naletel na skupino Elitnih Sand Dwellerjev. Kljub "Cheat Dead" sem bil mrtev v manj kot sekundi, saj mi je rafalno vračalo po več milijard damagea.
Zanimivo, da v praktično isti situaciji Witch Doctor, prejšnjo sezono, ko sem tudi vse naokoli streljal rafale z enakim damageom, Elitni Sand Dwelerji vračajo nazaj komaj nekaj 10 tisoč damage na strel, tako da mi je več sekundni rafal vzel komaj polovico življenja.
Demon Hunterju se očitno vrača milijonkrat več Damagea. Blizzard ne zna programirat, oziroma tukaj gre za očitni Bug pri Demon Hunterju.
potepuhec ::
Pa če sem prav razumel, tudi manj stackov v gr-jih.
Andreos1 ::
tokrat na vrsti dvojna nagrada za končan bounty.
Uradni post: klik