» »

Diablo III

Diablo III

Temo vidijo: vsi
««
122 / 157
»»

111111111111 ::

togo je izjavil:

Kot wd si ga naredi, imaš veliko možnosti. Je že IZI povedal.

sedaj pa prošnja - manjka mi portret in mavrična krila
če kdo najde me lahko povabi enako bom naredil sam

Explain please. Noob here. :)

Zgodovina sprememb…

Zmajc ::

Kot WD v kocki upgradaj rare 2h mace v legendary

WDji imajo za uporabo na voljo en 2h legendary mace manj kot ostale klase zato imajo večjo šanso da dobijo furnace pri upgradu.

Furnace je padel v 34 poskusu. :)

Shadow666 ::

Jaz sem jih rabil za Wand of Woh cca. 70 :D
IntelXeon1241v3 3.5Ghz|GTX 1060 Strix 6GB| 16Gb 1600Mhz CrucialBallistics|
|AsusH97Pro|XFXPro650WBronze|
|1TbWDBlue|Crucial M500 SSD 240GB|Samsung EVO 256GB|ThermalRightRev.A

ru7 ::

važno, da sem ga jst dobil 1 min za tabo v riftu lol

ru7 je izjavil:

važno, da sem ga jst dobil 1 min za tabo v riftu lol

Ne se delat norca. :D Kronično mi je primanjkovalo Death Breathov in naši podvigi na ozkih hodnikih TX so odlično prispevali, k temu, da sem si jo lahko skraftal. Tako da sem zelo hvaležen. :D Potem se lahko dobiva danes v igri, da mi jo predaš, da bom imel še eno na rezervi. :) Ker včerajšnjo sem skuril v kocki. :D

Žal te morem razočarat ,vendar trade ni na voljo po tem ko preteče določen čas :/ (razen če si to že vedel :D)

Saj upam da še ni potekel. :D

je šla h drugmu wizardu v grupi takrat ker jo še ni mel :)

ru7 je izjavil:

je šla h drugmu wizardu v grupi takrat ker jo še ni mel :)

Štala. :)

Drugače pa sem včeraj porabil 40 minut, da sem dobil pravi bounty, za Chest 350 conquest. :) Pa nam ni uspelo. Pobili smo jih samo 297. :( Jutri poskusimo znova. :D

Poišči Multishot DHja. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

A je tukaj kak? :) Bi danes zvečer poskusil ponovno. :)

Wizz eatherwalker build je tako broken,
danes sem skoraj effortless odigral GR84. Samo zafrknit ne smem elite FB buffa in
je vse one shot pri archon 2 buffu :D

Chuapoiz če bom online me klikn pa pridem pomagat (DH multi). Če si me zato rabu zanč bi lahko reku za kaj se gre lol.

Jap. Točno to sem te rabil. :) Slabo minuto. :D

Včeraj sem spet našel chest. Sem dobil še dva tujca, da sta prišla pomagat. Bili smo WD, Wizz, Barbar in Monk. Vsi najnižji paragon je bil 386. :) Pobili smo jih natanko 290. :D

Danes bom poskusil spet. ru7 računam nate, če boš online. :D traja ene pol ure da se mi pravi bounty zarola.

Izi ::

Ko sem jaz delal ta Conquest sem ugotovil, da skupina pri tem Conquestu ne pomaga popolnoma nič, morda pa celo škodi.
Razlog je preprost in sicer večja je skupina, močnejši so sovražniki. Močnejši so sovražniki, počasneje se jih pobija.
Sovražnikov pri tisti skrinji pa tudi ni neskončno veliko. Če se jih vse pobije v trenutku se jih lahko maksimalno spawna nekje okoli 450. Več ne gre četudi bi bila možna skupina desetih igralcev.
Če se ne motim vsak dodaten član v skupini poveča sovražnikov HP za 50%. Če je torej 4-članska skupina imajo tisti mali stvori 150% več življenja kot če bi bil Solo.
Logika je torej, da če že sam uspeš sproti pobijati večino tistih malih stvorov takoj ko se pojavijo, ti bo vsak dodatni član v skupini bolj škodil kot pa koristil.
Skupina je sicer v redu, ampak morajo prav vsi člani imeti dober Area damage. Če bo en sam član skupine tolkel enega po enega sovražnika in ne vseh hkrati bo rezultat samo še okoli 300 pobitih sovražnikov.

Moj WD je solo opravil s tem Conquestom že tam okoli Paragoma 500. Brez posebnih priprav, običajen build za visoke GRifte, vse so opravili tisti trije Gargantuani, ki imajo vsi trije Area damage.
Najlažji za ta Conquest pa je menda Demon Hunter.

Jst sem ga že 2x opravil.
1: 4 man: 3xDH, monk ; 490 kilov
2: 3 man: DH, wiz, ,monk ; 450 kilov

Pomoje nima toliko vpliva 4 man, health unih malih mobov ni baš neki ornk.

@Chuapoiz: ni problema, če bom gor kar whisperaj pa se bomo zmenli. Če ne odgovorim takoj preveri, da nisem glih v GR, odgovorim takoj ko bom fertik.

Gor bom verjetno 22h do ~01h

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ru7 ()

Jaz bom tam. :D Ti naredim whisper.

guybrush ::

se kej nabirate primarni stat?

Izi, daj mi linkaj en dober WD set. Ne pridem višje od G66. :(

Zanimivo. Bom pogledal, samo zakaj ima samo +1?

EDIT: pa nekateri imajo iste iteme v buildu, ampak delajo grifte 80+, jaz pa 66. V čem je fora? Kaj sem spregledal?

Zgodovina sprememb…

- Od vseh itemov imaš samo en ancient item.
- Non ancient weapon

Z podobnim gearom sem jaz z WDjm prišel se mi zdi do 70-71 višje ni šlo.

Za 80+ rabiš praktično full ancient gear z Calsedain's Despairom dodanih na vse slote.

Zgodovina sprememb…

Zmajc hvala. Naslednje vprašanje pa je ali moram sedaj delat TX na polno rifte, da mi padejo Ancient itemi, al je kaka kombinacija z kanai?

Kombinacija vsega. Najprej z reforge legendary in upgrade rare probaj dobiti ancient nožek.
Armor pa pač gemblanj pri kadali in pa seveda delaj TX rifte / grift speedrune.

Convert set item ne more dati ancient itema tako da s tem ne izgubljat časa.

Zgodovina sprememb…

Matev ::

antične dobiš z kanai kjubom
ko daš notri staf ki ga dobiš v bountijih
...
imaš 10% šanse - i to 2x na en komplet bounty

Še nekaj me zanima. Se splača menjati Ancient za Legendary Ancient, čeprav ima Legendary Ancient npr. vse statse v redečih številkah? Ta del mi naprimer ni jasen. Imam Legendary Ancient wepon, ampak ima slabše statse (govorim o treh statistikah spodaj) kot navaden Legendary?

menjaš če so statsi zeleni

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matev ()

potepuhec ::

Matev je izjavil:

menjaš če so statsi zeleni

Načeloma to drži... moraš pa upoštevati tudi ostale lastnosti na kosu, ki ga menjuješ in niso nujno zajeti v spodnji primerjavi kosa. Na primer "area damage" je že ena izmed takšnih stvari. Dosti kosov ima secondary statse, ki so vezani na odstotek. Vcasih je ravno zaradi tega tudi non anc item lahko precej boljsi od anc, kljub temu, da ti bo na vseh primerjavah kazalo na anc,...

Če si v dvomih, kateri kos je boljši, samo polinkaj oba kosa v igri pa ti bo kateri od nas rade volje pomagal ;)

OK. :) Zdaj vsaj vem na kaj moram biti pozoren.

pa če menjaš
glej da je oprema istega tipa
ker buildi so tako sestavljeni da se specifine fiksne lastnosti posameznih kosov med seboj pokrivajo
in ustvarjajo sinergijo

primer:
imaš pas kjer je lastnost ki ti na vsakega pomočnika da bonus obrambo
in potem imaš kos za kanai kube kjer ti da dva dodatna omočnika
in imaš še set ki ti aktivira vse pomočnike ...
samo primer

Lahko kdo vrže uč na moj profil in mi pove kaj za vraga delam narobe. Pridem samo do GR67, več nikakor ne gre. Pogojno bi šlo 68, ampak na milimetre.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Chua...

KaiV6 ::

Premalo dmg imas :)

Na prstanih ce ni roll ze fuc, namesto dmg od-do zamenjas z AD, CHD, CHC.
Na maski manjka CHC roll.

Potrebujes pa defensive mojo (henrys ali urkhapian), da pol zamenjas passive skill swampland z pierce of veil :)
<insert>podpis.html</insert>

sajmonmofo ::

+garg damage ti fali na mojo ter slabi rolli na chestu in shoulders, na ringih in amu ciljas na chc+chd max (ad tudi ne skodi), kot ze prej omenjeno nujno rabis def. mojo da lahko presaltas na ptv passive...

če bi dal na vse iteme še caldeum despair rank .. +300-400prim stat
potem bi šlo lažje
zagotovo

Hvala za nasvete fantje. Grem šraufat svojega WD-ja

Zdej sem ga malo popimpal, če se vam da še enkrat pogledat prosim. @Matev: Vse iteme ne morem, kakšnega pa lahko. Katerega mi priporočaš?

vseeno katerega
mora pa biti antčni da imaš to možnost

Sem se odločil da bi nadgradil Sacred Harvester. Sem slišal da je pomembno katere geme vržem noter. Bi imel kdo kak nasvet?

111111111111 je izjavil:

Sem se odločil da bi nadgradil Sacred Harvester. Sem slišal da je pomembno katere geme vržem noter. Bi imel kdo kak nasvet?

Fantje hvala za nasvete Sacred Hrvester sem zajebal, ker sem dal napačne geme. Ampak mi je uspelo narediti GR70.

Sacred Hrvester lahko še popraviš
samo čez daš topaz geme in level 50+ leg gem

Izi, kakšna lestvica bi prav prišla. :)

togo ::

tako al tako skoraj nihče več ne igra
menim da večina ima nov predal pajacke in krila morda mavričnih ne
torej vse kar se je v tej sezoni dalo nabrat
sicer je še mesec dni do konca te sezone
lp

KaiV6 ::

Jaz sem krvavo potreboval +predal pred 6. sezono, pol pa sem na zacetku sezone zbrisal vse charje in bom tako delal naprej, problem s stashom resen. :)
<insert>podpis.html</insert>

PTR patch notes: http://eu.battle.net/d3/en/blog/2014971...

Dodatni trije Torment lvli 11-13. To je pa to ostalo so pa balance changes. Spet nic konkretnega mogoce bojo na gamescomu najavili kaksnega novega goblina/mini peta. :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: guybrush ()

A so že vsi obupali nad 6 sezono al še kdo igra?

Če je kdo kolkr tolk aktiven bi blo fajn, da se malo dodamo ker je friend lista vedno bolj prazna ob večerih :)

Jaz sem nehal. Sicer sem začel buildat WD-ja za visok GR support, samo me je minilo. :( Po moje se vidimo 7 sezono. :)

neBlot ::

Najugodnejši nakup RoS-a je najbrž prek Kinguina?

Sezona 7 se bliža začne se v petek 5. avgusta ob 17.00!
Sprašujete se kaj prinšasa nova sezona v Diablo 3? Popolnoma nič! Še vedno se nadaljuje saga twister čarovnika in 3 podpore. Kaj to pomeni? Celotna oprema vas bo pričakala pri lvl 70, brez vašega truda bodo peklenski vojaki padali kot leta 1942. Po dveh dneh (oziroma prvi dan) bo vaš junak počistil najvišje težavnosti. Nato se bo začelo farmanje 5 pik primarnega stata za vašaga bojevnika. Ali ste sposobni nabiranje 5 primarnega stata naslednje 3 mesece?

Kakorkoli Blizzard je napovedal dvojne pike blood shardov, ki se zaćnejo 9.7.2016 ob 00:01 in se končajo 10.7.2016 ob 23:59.

Veselo pobijanje demonov in ostalih sovražnikov v Diablu "3".

potepuhec ::

Sicer ne spremljam kaj dosti novosti v S7 pa kaj se trenutno dogaja na PTR... je pa dosti govora o nerfu twisterja pa vseh suport likov. A nas kljub vsemu čaka še ena sezona 3+1 mete ter napadanja zidov?

tole z dvojnimi bs je pa tako kot lahko kratica namiguje... raje bi dali dvojne bounti materiale... to bi bilo vsaj koristno :)

Zgodovina sprememb…

««
122 / 157
»»