» »

Diablo III

Diablo III

Temo vidijo: vsi
««
90 / 157
»»

Izi ::

Bozicek in Kenpachi pozabljata, da za craftanje opreme do level 60 potrebujemo tiste stare "low level" materiale, ki jih nihče nima nikoli na zalogi ;)
Šele ob level 61 preidemo na RoS in takrat se začno uporabljati novi materiali, ki jih imamo vsi shranjene v kosih po 5000 komadov. Craftanje pred level 61 nima smisla, še posebej z Gem of Ease, ker si tam v parih urah.

Insan3Lik3 ::

v parih urah če levlaš solo, kar pa nevem zakaj bi kdo delu, zdej te lahko folk zboosta do 70 v slabih 20 minutah, extremi so 10-15 min
NZXT s340 White | Gigabyte GA-B85-HD3 | Intel i5-4690K | Corsair Vengeance 8GB
1600MHz DDR3 | Gigabyte GTX 970 G1 Gaming | Transcend SSD SSD370, 256 GB |
Western Digital Black 1TB | Corsair CS750M 750W

Slo-Tech Diablo 3 lestvica - 2. sezona - 24. dan

____________ SC | HC

_1. Paragon: 667 | 0 ____ killer86
_2. Paragon: 510 | 0 ____ Izi
_3. Paragon: 506 | 0 ____ kkemikk
_4. Paragon: 493 | 0 ____ guybrush
_5. Paragon: 431 | 0 ____ Insan3Lik3
_6. Paragon: 427 | 0 ____ Vajenc
_7. Paragon: 408 | 0 ____ tursca
_8. Paragon: __0 | 395 __ krneki
_9. Paragon: 355 | 0 ____ detroit
10. Paragon: 351 | 0 ____ vezalke
11. Paragon: 348 | 0 ____ yxiz
12. Paragon: 341 | 0 ____ chief
13. Paragon: 314 | 0 ____ MariX __ Neaktiven: 22. februar 2015
14. Paragon: 301 | 0 ____ KaiV6
15. Paragon: __0 | 270 __ Shadow666
16. Paragon: 221 | 0 ____ kentrix
17. Paragon: 210 | 0 ____ sixxs
18. Paragon: 205 | 0 ____ MrX
19. Paragon: 200 | 0 ____ Tribal __ Neaktiven: 1. marec 2015
20. Paragon: 185 | 0 ____ bozicek
21. Paragon: __0 | 177 __ Matev
22. Paragon: 131 | 0 ____ miskoslo
23. Paragon: 122 | 0 ____ Kenpachi
24. Paragon: 115 | 0 ____ TehDucky
25. Paragon: _92 | 0 ____ Zmajc __ Neaktiven: 2. marec 2015
26. Paragon: __0 | 89 ___ Andreos1
27. Paragon: _73 | 0 ____ Smurf

Kmalu bo en mesec sezone in tole bo verjetno zadnja ekskluzivno sezonska lestvica. Naprej bo spet celotna lestvica, kjer bo za mesto štel seštevek sezone in nesezone.

Krneki je včeraj doživel tragedijo. Njegov sezonski Demon Hunter je tragično preminil.
Ni umrl naravne smrti, ampak so ga ubili zlobni peklenščki >:D
Potem je med levelanjem novega sezonskega Demon Hunterja še enkrat umrl na level 32. Hardcore's a Bitch.
Je moral biti hudo jezen. Verjetno danes kupuje novo tipkovnico in monitor :P

Moj novi Monk je že popolnoma funkcionalen in ga lahko primerjam z mojim Demon Hunterjem in moram reči, da z Monkom nisem ravno zadovoljen.
Skozi skupine sovražnikov sicer drvi z velikansko hitrostjo, saj ko en eksplodira gredo z njim tudi vsi ostali v bližini, tako da je pri običajne pobijanju vsaj enakovreden Demon Hunterju, če ne celo malenkost hitrejši. Tudi z Elitnimi paketi ni problema, če je vsaj en navaden sovražnik v bližini. Vedno ubiješ najšibkejšega v skupini in celotna skupina verižno eksplodira. Eksplozije so tako močne, da tudi Elitneži umrejo takoj v prvi eksploziji.
Tudi "Gungdo Gear", ki so ga tako kovali v zvezde je popolnoma nepotreben, če uporabljaš Eksplozivno pest z električno runo, saj ta samodejno skače naprej na druge sovražnike ob vsakem udarcu.

Ko pa enkrat naletiš na Elitni paket, kjer ni v bližini nobenega navadnega sovražnika, ali pa ko prideš do Rift Guardiana in ostaneš sam z njim pa Monk popolnoma odpove. Še s tako Močnim Monkom je solo praktično nemogoče ubiti GRift Guardiana 35 ali več. Celo Wizard je neskončno boljši v solo bojih z Guardiani. Ravno zato je Monk čisti "support" klas, ker za končanje GRiftov nujno rabi pomoč soigralcev.

Toliko o mojih načrtih o uporabnem solo Monku. Za solo igranje je Demon Hunter še vedno daleč daleč najmočnejši. S svojimi petimi Sentiji hkrati je strah in trepet Rift Guardianov :D
Se bom kar vrnil k Demon Hunterju s katerim sem že uspešno končal tier 41 GRift. Tier 40 farmam brez problema v manj kot 10 minutah, Tier 42 pa mi vedno zmanjka okoli pol minute za časovno končanje.

Vajenc ::

Jaz sicer nisem nek pro, ampak se ne morem strinjat s tabo. Za začetek tvoj monk po opremi niti približno ni na nivoju s tvojim DH. Manjka ti marsikaj, npr. inna set, daibo za zmanjšan spirit WoL oz. fist weapon za zvišan damage palm, kakšen spirit stone glede na skill build itd.

Na sezonski grift lestvici so najvišje prav monki, tako da se več kot očitno da priti prek 35 grift guariana ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

krneki ::

@Izi

Ah kje, nisem nič jezen...trajal je 1 uro pa imam že novega T6 DH-ja. Malo sem se zafrknil pri novem DH-ju in so me fental pri lvl 32, ko sem paragone razporejal. Najhitreje je namreč, da greš solo iz 1-40 (5min), potem pa traja nekje 20min čakanja v T6 riftu, medtem ko ga tvoji kolegi pucajo...in si že lvl 70.

@krneki
That's the spirit! :D

@ Vajenc
Moj Monk je bil namenjen hitremu nabiranju EXP, kar pa je možno, kot sem ugotovil, samo če imaš s seboj nekoga, ki ti bo pobijal Bosse.
Monk je za solo uporaben samo če ima na glavi Leorikovo krono z obveznim Diamantom. Celotna fora Monkov je trenutno tisti Epiphany, katerega cooldown moraš iz 60 sekund spraviti na 20 sekund. Epiphany mora delovati ves čas drugače je Monk mrzel.

Ampak to sezono je pač tako, da če na glavi nimaš Leorikove krone z Rubinom, potem je build neuporaben, ker ne boš v Paragonih prišel nikamor.
In Demon Hunter prav lepo deluje z Leorikovo krono in Rubinom vse do GRifta 40. Šele za GRifte 41 in 42 moram na glavo povezniti Pride's Fall z Ametistom.
GRift 39 uspem narediti celo brez Unity prstana in lahko uporabim Hellfire prstan. Z DH-jem lahko torej hitro nabiram EXP od GR35 do GR39 in bom hitreje napredoval kot z Monkom s polno EXP opremo, ki lahko farma EXP samo do GR30. Zato se bom kar vrnil k DH-ju.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

zdej sm prvič probu solo grift 40 (prej sm meu 16 rekord k nism nč igrau solo xD) in sm ga presenetljivo sprve naredu xD zanimivo, rank 700ish (wiz)
bo treba probat kšnga večjega kmalu

chief ::

GZ Insan3Lik3

bozicek ::

Tole je moj tretji monk (en navaden se iz vanille, s1 in sedaj s2) in se strinjam z Izijem...v guzvi poka na polno...z enim palmom lahko pade cel ekran...ko si pa enkrat sam na bossu pa jebes jeza.
Za mene mi je se zmeraj najbolj vsec WoL build...ta EP mi ne disi prevec...
Zato pa po eni strani komaj cakam 2.2 patch ko bomo spet bildal na AS in uporaba primary skila :)
Darila letos samo za poredne

kko kej zgledate fantje, da vidmo vaše transmoge.

jst sm tak (img+gif): http://imgur.com/a/aMdo2

Shadow666 ::

Lep look Insan3Lik3 =)

Še moj HC crusader =]

IntelXeon1241v3 3.5Ghz|GTX 1060 Strix 6GB| 16Gb 1600Mhz CrucialBallistics|
|AsusH97Pro|XFXPro650WBronze|
|1TbWDBlue|Crucial M500 SSD 240GB|Samsung EVO 256GB|ThermalRightRev.A

Zgodovina sprememb…

Sicer tole ni popolnoma uradno, ampak udarna novička prihaja iz zelo zanesljivih virov.
Med drugim se nam v 2.2. obeta možnost dviga tiste nadležne omejitve glede količine Bloodshards.

Bloodshard Cap increasable
Bloodshard: The maximum number of Blood Shards you can carry can be increased by achieving a new Greater Rift solo personal best.

Torej, če jaz prav razumem, bo osnovna omejitev še vedno 500 bloodshard-ov, ampak ta omejitev se bo dvigovala glede na naše dosežke v solo Greater Riftih.
Višje kot boš prilezel v GRiftih več bloodshard-ov boš lahko nosil s seboj. Najbolj bistveno pa je, da se bodo šteli samo solo dosežki, kar pomeni, da bo vsak lahko nosil toliko bloodshardsov kolikor bo sam dober in ne kolikor so dobri njegovi prijatelji :P

10 na grift naj bi bilo
sepravi nardiš grift 40 se ti poveča iz 500 za 400 na 900

Matev ::

jaz vse blodšarde kojci ponucam za neuspešno kupovanje željenega seta

Nummy ::

Ma men je pa sam zoprn, ko špilaš pa čist pozabš na te sharde pol pa šele čez en cajt ugotoviš, da si če cel dan čez cap... -.-

pa sej vidiš na tleh da ostajajo ...?

Shadow666 je izjavil:

pa sej vidiš na tleh da ostajajo ...?

Ko maš cel kup shinny shinny včasih spregledaš. Če pa že opaziš je pa zoprno, ker se moraš portat nazaj, porabit shard-e in potem spet nazaj... zguba cajta. Pa tud ti shard-i so brez veze, magari naj boost-ajo drop rate, ne pa da tam igraš eno loterijo, ko pa dobiš en dober legendary na 100 legendary-jev in legendary drop rate je tak okol 1%. Nima smisla, samo dodatno jebanje v glavo playerjev, da morjo nazaj hodit pa zbirat ene shard-e.

Na koncu pa itak najboljši itemi iz craft-anja in odpiranja skrinj pridejo in ne od shardov in monsterjev.

Ja, zgrešiti jih res ne moreš, saj čim se premakneš skačejo v zrak in potem padajo na tla, ker jih nimaš več kam dati.

Včasih je bilo 500 v redu, ampak od kar je Kadala kar za 500% podražila svojo robo, je precej nesmiselno, da so še naprej vztrajali s tako nizko omejitvijo.
V višjih GRiftih je nadležno, če si pred začetkom pozabil porabiti vse shardse jih na koncu ponavadi nimaš več prostora kam dati in se je treba vračati v rift. Sploh v partiyih imajo igralci probleme, ker moraš najprej skočiti do kovača, da izprazniš malho, nato do Kadale, da porabiš nekaj shardsov in preden se vrneš in uspeš pobrati višek shardsov se rift lahko že zapre.

Nummy če shardov na tleh vidš boš pomoje moral malo vid pregledat da ni kaka barva slepota prisotna xD
hecam se brez zamere, ampak tisto kričajočo barvo pa res ne moreš zgrešit pa tudi če leži okoli 50 legov

drgač pa tale bshard cap increase je men res ful fajn, k igrat pou ure da dobiš 500 shardov pa jih pol gemblat za 5x amulet je res brezveze xD

Insan3Lik3 je izjavil:

Nummy če shardov na tleh vidš boš pomoje moral malo vid pregledat da ni kaka barva slepota prisotna xD
hecam se brez zamere, ampak tisto kričajočo barvo pa res ne moreš zgrešit pa tudi če leži okoli 50 legov

drgač pa tale bshard cap increase je men res ful fajn, k igrat pou ure da dobiš 500 shardov pa jih pol gemblat za 5x amulet je res brezveze xD

Zelo hitro zgrešiš ko imaš tist močvirnat rift, ko je vse pinky, pa potem še miljavžnt stvari po tleh, vse rumeno in modro... pač ne pobiram vsega, ampak bolj kot ne letim čez. Gold pobirajo živalce kar ga poberejo, modri in rumeni itemi so itak brez vrednosti, mam vsega čez 15k materiala v stash-u, legendary so edino vredni pobirat, pa še ti so v 99,99% crap shit. Po 412 paragornih sem dobil končno tist kridershot, ki je pa totaln crap proti craftanemu bow-u, ramaladni gift pa nikakor noče in noče droppat. Vsega skup mi je dropalo 2... Sedaj že tudi resno razmišljam, da teh shardov preprosto ne pobiram več, ker se res ne splačajo. Od kadale sem sicer dobil nekaj uporabnih stvari, ampak še daleč od najboljših. Best itemi so vedno v skrinji kje ali pa sam scraftal oz. sem craftal toliko časa, da sem dobil dober ancient. Tak imaš 100% drop rate za določeno stvar in samo rollaš statse, RNG v špilu je pa itak total defekten pa moraš najprej rollat tapravi item, potem pa še statse. Aja pa sploh ti mora legendary past. Včasih padajo ko blesavi, vsake par sekund en, včasih pa po par ur čisto nič.
Ko prideš na eno točko, tale diablo rata pošteno dolgočasn. Samo nabijaš ene levele, gear-a pa praktično ne dobiš boljšega, ker za tist BiS gear pač rabiš imeti tako srečo da prej zadaneš na lotu skorajda. Ni več tistga pull-a v špil, ko te vlečejo nagrade, ki jih sploh ni več razen brezvezno nabijanje... Ti leveli grejo pa itak čedalje bolj in bolj počas, in moraš tudi po več griftov naredit, da narediš en level in ko narediš ene 100 griftov ti ratajo dolgočasni. Je vsakič drgač mapa, ampak še vedno ratajo dolgočasni, ker so bossi na konc vedno eni in isti, mobi pa tud.

hahahaha lepo si to napisu si bom kr shranu če me kdo praša kakšna je diablo3 igrica jim bom to prlepu
je use res, ampak k pa najdeš upgrade je pa kr fajn a ni :P
zto pa jst multiboxam, že to da mi dropa 15-20 legov na rift mi daje zadovoljstvo do igre pa tut če so crap itemi :)

Insan3Lik3 je izjavil:

hahahaha lepo si to napisu si bom kr shranu če me kdo praša kakšna je diablo3 igrica jim bom to prlepu
je use res, ampak k pa najdeš upgrade je pa kr fajn a ni :P
zto pa jst multiboxam, že to da mi dropa 15-20 legov na rift mi daje zadovoljstvo do igre pa tut če so crap itemi :)

Glih to je fora, že več kot dva tedna brez upgrade-a, pa tud tak upgrade za +5 dex več... ni. Preprost ni. Potem pa itak samo en specc in set viable for play. Kdor dons špila DH-ja in ne skače naokol v marauderju in 5 turreti je mal čudn. Ne vem v čem je fora, da dajo notri tolk skillov in gear-a, če je pol vsega skup 1 set in par itemov zraven še viable. Ajde teli legendary gem-i so bli fajn, ampak še vedno premal. Sezone so fajn sam za kazat drugim kolk nimaš lajfa... Že non-season sem prlezu mal nad 400 paragorn in mi je počas vse skup padl dol. Dodatek sm mislu, da bo mal več, pa je bil preklemano kratek in pošteno annoying - dodal so notr mobe, ki se jim nikakor ne moreš izognt, pa non-stop so na teb ko jebene bolhe (winged assasin), pol pa še ene par unih butastih corrupt angels al karkol so že pa maš zmagovalno kombinacijo za razbit monitor... Skratka občasno se še prileže mal razfukavat demone, ko vmes gledam kako nadaljevanko, ampak več ko špilam, manj imam od tega.

Zato pa imamo sezone, da spet postane zanimivo za en mesec. Tam nekje po Paragonu 500 dejansko nimaš kaj dosti več za početi, ker si že skoraj popoln. Jaz bi že zdavnaj nehal, če ne bi bilo sezon.

sej bo patch 2.2 mal popestril zadeve, še posebi zame (wizard)

Patch 2.2 bo zame breaking point, bo za probat spet barbara,roland set, dosti novih itemov bo kul, komej čakam!

Kenpachi ::

Shardi so zato, da lahko sam izbiraš, kakšen kos opreme ti manjka. Čist super zadeva.

Noja, pri orožjih se ne splača, ker sta samo kategoriji 1H in 2H.
Zaraki Kenpachi.

bozicek ::

A naj se nebi armory updejtala nekako enkrat na dan ali pa ko se odlogiras?
Ker se neki igrackam z opremo (ze tri dni) in mi moja dva nonseason monka ne updejta (in je jeba pol na sihtu mal stvari primerjat pa gledat)...
najvecji hec je pa da sem recimo vceraj vse ostale karakterje katere ne igram malce drkal in jih kaze pravilno...
Darila letos samo za poredne

meni se updejta vsakič ko quitam d3, in to isto sekundo

Zaraki Kenpachi.

PARTyZAN ::

Kadala je kar uporabna, brez nje bi Firebird set farmal še par mesecev verjetno, ker igram občasno. Tako sem ga pa dobil v treh tednih, zdaj mi pa še weapon manjka. To pa je frustrating, ker ne morem specifično tip weapona izbirat pri njej.

Trenutno imam Serpent's Sparker, samo sem ga dobil pri 61, pa je precej weak. Še vedno pa boljši od ostalih L70 weaponov.

Ce imas recept, si obvezno scraftaj devastatorja. Drugace pa ja... ni druge kot grindat.
Zaraki Kenpachi.

ja partyzan... devastator ftw
neki tazga išči http://eu.battle.net/d3/en/profile/Insa...

učeri sm jih 91 scraftu pa ni noben biu upgrade ;((

PARTyZAN ::

Nek približek sem scraftal, zdaj je pa zmanjkalo materialov. Kar konkreten upgrade, thanks :).

yw :D

guybrush ::

krava

krava

xD

Zgodovina sprememb…

• spremenil: guybrush ()

xD cows ftw

se ena :D

se ena :D

kkemikk ::

A si pastirc ratal ? :D

yxiz ::

najboljš je tist two hander, ki ti summona morilske krave... tam pa res ko en pastir deluješ :D

je kot barb bol smiselno uporabljat the furnace (ne še ancient) z 50% dodatka na elite, ali kakšen ancient two hander? glih zgornjega s kravcami mam kr ok

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: yxiz ()

yxiz je izjavil:

najboljš je tist two hander, ki ti summona morilske krave... tam pa res ko en pastir deluješ :D

je kot barb bol smiselno uporabljat the furnace (ne še ancient) z 50% dodatka na elite, ali kakšen ancient two hander? glih zgornjega s kravcami mam kr ok

ancient maximux za fire al pa ancient heart slaughter za physical namesto navadn furnace :D
Na ptrju se pa odpre kr dost izbire tut bulkathos dual wield vse 1shota na t6. :D Sm zdej vprasanje kaj bo prslo na live trenutno sm WW drzim pa se peljem cez t6 rift ene 10x hitrejs clearam kot pa z raekor setom.

Matev ::

jaz sem danes iz t4 na t6 prešel
in ilusinon bots so zakon

edit
hardcore način

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matev ()

Fantje, kje ste dobil ramaladni gift?in kdaj?305 paragon pa še ni dropal.večinoma samo riftam.nič grftov.tam pada?

yxiz ::

Rifti, grifti.... Povsod, vsaj pri meni niso tak nepogosti, jih mam ene 5 sam v sezonski skrinjici

Ramaladniji padajo povsod. So pa jasno precej redki. Prvi mi je padel že nekje okrog Paragon 200, do Paragon 500 sem jih dobil 5.
4 sem že porabil enega imam še na zalogi.

Mislim, da bom naredil malo pavze do tretje sezone. V 2. sezoni sem dosegel praktično vse. Imam občutek, da je moj DH skoraj popoln in komplet v antični opremi :P
Upam, da pride 3. sezona čim prej, kajti 19. maja pride Witcher 3, kar pomeni, da mesec ali dva ne bo časa za nič drugega ;)
Pa konec tega meseca se bom verjetno lotil še Pillars of Eternity.

Zmajc ::

Dvomim da bo 3. sezona pred jesenjo.

ajde izi en update lestvice nared :P

Men ni padel niti en, niti 2 znancema, pa smo vsi okoli 300 para .... god damn boxes :/

meni od 350ish naprej padajo veliko pogosteje

vezalke ::

Enako pri meni, do P300 niti en, do 400 celih 5. Dva sem porabil trije so na zalogi.
««
90 / 157
»»