Forum » Igre » Diablo III
Diablo III
Temo vidijo: vsi

Izi ::
Edino za non-season so se leaderboardi resetirali.
V non-seson se "sezoni" reče era.
Lestvice stare ere so se včeraj resetirale in začela se je nova era in zato sem jaz danes z mojim Hardcore WD prišel na novo solo GRift lestvico. S precej revno opremo brez set itemov sem prilezel skozi GRift 18 in prišel na okoli 800. mesto. Sem probal še GRift 19 pa je bilo prenevarno, sem raje nehal.
Zgleda so Hardcorovci bolj počasni. Vseeno kar hitro padam

Boon of the Hoarder gem mi pa noče več pasti v GRiftu. Zgleda so spet nekaj spreminjali in ga je treba kot včasih dobiti v Vaultu od tamkajšnjega Bossa.

Cancer ::
Z wizom mi je ratalo naredit gritf 40, in sem okoli 900 mesta(nonseasonal). Jutru se spravim na 41. Mislim da bi moral se iti skozi.

@Izi, mogoce je omejitev na 1 Boon na cel account...
Lahko jih imaš več, jaz imam 3 na softcore, na Hardcore pa trenutno nobenega.
Sem malo brskal in gre menda takole:
Za prvi Boon of the Hoarder (to velja tudi za novo sezono) moraš obvezno najti Goblina, ki ti odpre teleport v Vault in Gem dobiti od tamkajšnjega bossa.
Če ta Gem izgubiš, ali ga daš drugemu junaku, kar pomeni, da ga nimaš na sebi, niti v skrinji, ti bo drugi Gem (in vsi naslednji) padel v GRiftu.
Imamo pa v Diablu kar štiri povsem ločena "vesolja" s svojo ločeno skrinjo. SC normal, HC normal, SC sezonski in HC sezonski. V vsakem od teh moraš Gem prvič dobiti iz Vaulta.
Tudi v vsaki novi sezoni bo spet treba najprej najti Vault in od tam dobiti Gem, da rešiš denarne težave.
Sem ugotovil zakaj na HC ne morem dobiti Gema. Moj umrli HC Wizard z Gemom je bil narejen v sezoni in je umrl pred koncem sezone. Moj trenutni HC Doctor je pa nesezonski in v tem "vesolju" jaz še nisem dobil Gema, zato gre za prvega in ga moram torej najprej najti v Vaultu.
Cela znanost

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()

V čem je fora imeti žnj boon-ov? Experience stack?
Ni fore. Rabiš samo enega.
Enega sem imel v sezoni, enega na normal, potem sem v sezoni naredil še enega junaka, Boon pa je ostal na drugem in ko sem naredil GRift je tudi drugemu junaku padel Boon.
Iz sezone sta se mi torej prenesla 2 Boona in sedaj imam na normal že 3 Boone.
V tem je torej "fora" mojih treh Boonov

Enega sem že vrgel v smeti, ampak 2 sta pa kar visokega levela, pa mi srce ne da da bi uničil še drugega

Slo-Tech Diablo 3 lestvica z dne 7. februar 2015
____________ SC | HC
_1. Paragon: 850 | 0 ____ killer86_2. Paragon: 665 | 178 __ Izi
_3. Paragon: 623 | 0 ____ chief
_4. Paragon: 606 | 0 ____ Insan3Lik3
_5. Paragon: _36 | 603 __ krneki
_6. Paragon: 601 | 0 ____ guybrush
_7. Paragon: 598 | 0 ____ tursca
_8. Paragon: 584 | 0 ____ sixxs
_9. Paragon: 557 | 0 ____ vezalke
10. Paragon: 524 | 0 ____ pivo
11. Paragon: 519 | 0 ____ kentrix
12. Paragon: 515 | 0 ____ MariX
13. Paragon: 500 | 51 ___ Vajenc
14. Paragon: 497 | 0 ____ detroit
15. Paragon: 478 | 0 ____ Smurf
16. Paragon: 477 | 69 ___ sajmonmofo
17. Paragon: 430 | 0 ____ yxiz
18. Paragon: 427 | 59 ___ Kenpachi
19. Paragon: 423 | 9 ____ Zmajc
20. Paragon: 416 | 55 ___ Tribal
21. Paragon: 414 | 0 ____ finkec
22. Paragon: 365 | 10 ___ miskoslo
23. Paragon: 303 | 0 ____ bozicek
24. Paragon: 286 | 17 ___ Matev
25. Paragon: 228 | 0 ____ TehDucky
26. Paragon: _46 | 209 __ Andreos1
__. Paragon: ??? | 0 ____ Sasquat _ 29. januar 2015
__. Paragon: ??? | 0 ____ MrX _ 24. januar 2015
__. Paragon: ??? | 43 ___ swiftpwns _ 22. januar 2015

klasicni ::
Včeraj sem malo sprobal Fire Annihilation Monk build, z opremo ki je daleč od idealne pa se mi zdi da je za T6 speed farming super...
Gre za tale build:
http://www.diablofans.com/builds/19153-...
Če tega ne bodo nerfali, bo to prvi char za S2 :)
Gre za tale build:
http://www.diablofans.com/builds/19153-...
Če tega ne bodo nerfali, bo to prvi char za S2 :)

BBxi ::

Insan3Lik3 ::
Wizard spet pomoje
NZXT s340 White | Gigabyte GA-B85-HD3 | Intel i5-4690K | Corsair Vengeance 8GB
1600MHz DDR3 | Gigabyte GTX 970 G1 Gaming | Transcend SSD SSD370, 256 GB |
Western Digital Black 1TB | Corsair CS750M 750W

turbohud bans mogoce?

guybrush ::
http://www.finderskeepersd3.com/
a se za ta program dobi ban? mal sm bral o tem baje ni se noben dobil bana sm nevem nevem. :)
a se za ta program dobi ban? mal sm bral o tem baje ni se noben dobil bana sm nevem nevem. :)

http://www.finderskeepersd3.com/
to oz. neki podobnega je tudi en na streamu uporablju.
nikjer ne piše da ne smeš, nikjer pa tudi da lahko :P
na lastno odgovornost so usi tile 3rd party programi

Insan3Lik3 je izjavil:
Piše, piše, če bi pazljivo prebral s čimer si se strinjal ob registraciji bi opazil, da izrecno prepoveduje vse take in podobne programčke.
Kljub temu, da ti programčki pravzaprav samo berejo spomin in vanj ne posegajo aktivno, jih Warden (Blizzardov vohunski programček, ki išče uporabo botov in ostalih stranskih programčkov) prej ali slej opazi glede na uporabnikovo obnašanje in "sumljivi" račun označi. Potem pa sledi podroben človeški pregled in opazujejo te kar nekaj časa preden ti ukinejo račun.
Blizzard je tudi pri bananju pregovorno počasen ampak vseeno zelo zanesljiv. Ponavadi traja 3 do 6 mesecev preden dobiš ban.

Insan3Lik3 je izjavil:
Piše, piše, če bi pazljivo prebral s čimer si se strinjal ob registraciji bi opazil, da izrecno prepoveduje vse take in podobne programčke.
Kljub temu, da ti programčki pravzaprav samo berejo spomin in vanj ne posegajo aktivno, jih Warden (Blizzardov vohunski programček, ki išče uporabo botov in ostalih stranskih programčkov) prej ali slej opazi glede na uporabnikovo obnašanje in "sumljivi" račun označi. Potem pa sledi podroben človeški pregled in opazujejo te kar nekaj časa preden ti ukinejo račun.
Blizzard je tudi pri bananju pregovorno počasen ampak vseeno zelo zanesljiv. Ponavadi traja 3 do 6 mesecev preden dobiš ban.
hmm nvem par folka je reklo da so uporabljali nevemkok dolg turbohud pa ni noben dobu ban se mi zdi, sicer nevem zdej kaj je z njimi
kko je pa pol z multiboxanjem? nekateri streamerji so celo multiboxali pa še dandanes streamajo, jaz sem mislil za season 2 multiboxat z dvema accountoma

in da so usi accounti dejansko tvoji

Smurf ::
V D3 pravilih lepo pise, da programi kot Turbohud niso dovoljeni. Za tega specificnega je bila celo tema odprta, kjer so admini potrdili to. Je pa res, da uporabnikov tega do sedaj se niso banali, kar pa ne pomeni, da se jih ne bo tudi v prihodnosti.

guybrush ::
jst multiboxam ze nek cajta pa ni blo bana. :D Za ta finders keepers pa res nevem jst sm si ga nastimal mal prej upam, da ne bojo tezili. Kr zdej mam dva razlicna monitorja in ne morm snycat miske. Tok da mam zdej fullscreen in mi keepers lepo opozarja na lege.:P

Zmajc ::
Blizzard nima absolutno nobenega načina da 100% zazna da ti uporabljaš karkoli saj bi za to rabili kak root kit in dostop do tvojega računalnika. Bote in podobne zadeve lahko zaznanjo izključno z spremljanjemiralnih navad in število preigranih ur na dan. Če nekdo 22 ur na dan non stop igra d3 in vedno isti vzorec map pol je očitno da bota. Programe ki lokalno spremljajo tvoje procese ipd pa ne smejo uporabljat.

Nummy ::
Blizzard nima absolutno nobenega načina da 100% zazna da ti uporabljaš karkoli saj bi za to rabili kak root kit in dostop do tvojega računalnika. Bote in podobne zadeve lahko zaznanjo izključno z spremljanjemiralnih navad in število preigranih ur na dan. Če nekdo 22 ur na dan non stop igra d3 in vedno isti vzorec map pol je očitno da bota. Programe ki lokalno spremljajo tvoje procese ipd pa ne smejo uporabljat.
Zato te pa ne morejo bannat, če botaš v mejah "normale".
Sam sem služil nekaj let nazaj na WoW-u, botal po 2x 4 ure na dan, pokasiral po nekje 100k golda na mesec, s tem, da nisem prodajal nabranega na AH-ju, pač pa sem zadeve sprospectal, geme uporabil za craftanje jewelry-ja in potem do disenchantal in delal enchante ali prodajal enchanting material na AH-ju. Rožice pa lepo zmillal in delal karte za trinkete ali pa kar trinkete in jih potem prodajal. Lep biznis je bil. Prav tako sem za bota napisal profile sam in naredil da je celo sam vsake 10 minut zamenjal profil na random tako da je bil vsak krog na mapi malo drugačen. Imel sem nekje 25 različnih profilov.
Dobili me niso nikoli, ampak sem kasiral potem ban na botting accountu zaradi prodajanja golda, ker sem enkrat enmu kitajcu zdilal 100k golda naenkrat. Po tej "šoli" sem zadevo presedlal na prodajo golda preko AH-ja in takrat me potem niso mogli več dobiti.
Drgač pa WoW pobere imena procesov, ki se izvajajo v ozadju, prav tako imajo v samem špilu tudi profiler, ki gleda če kateri drugi zunanji proces dostopa to pomnilnika, ki ga uporablja sam špil. Zadeva se imenuje "warden". Bot exe file samo preimenuješ in s pomočjo "cheat-engine-a" spremeniš par zadevc tako da program zgleda kot da uporabljaš music addon v wow-u da nadziraš recimo winamp ali kak drug predvajalnik. :) Vse se da če se hoče!

Blizzard nima absolutno nobenega načina da 100% zazna da ti uporabljaš karkoli saj bi za to rabili kak root kit in dostop do tvojega računalnika.
To je res, ampak uporaba nedovoljenih programčkov ti da prednost in ti začneš dosegati nadpovprečne rezultate. Warden te res ne more najti, ampak ti pretirani rezultati so tisti, ki te označijo za podrobnejši pregled in ko te bo pod drobnogled vzel človek bo 99% odkril uporabo prepovedanih programčkov.
Tvoj Diablo teče pretežno na Blizzardovem strežniku, na tvojem računalniku je samo grafični klient. Mapo sestavi server, sovražnike postavi server in vse sovražnike premika server. Tebi samo pošilja položaje sovražnikov in izgled mape. Edino kar se dejansko dogaja na tvojem računalniku je premikanje našega junaka. To pa mi ves čas pošiljamo serverju.
Njihov varnostni program Warden ves čas kontrolira vso komunikacijo v obe smeri in označi vsak račun, ki se sumljivo obnaša. Programčkov, ki direkt ne komunicirajo s serverjem pa ne more odkriti.
Bote najde takoj, saj ti na server vedno pošiljajo ukaze, ki se hitro začno ponavljati.
Tiste programčke, ki pa berejo samo spomin na tvoji strani pa teoretično tudi lahko opazi po določenem obnašanju uporabnika, ki ga sproži uporaba določenega programa. Za določene pogramčke Blizzard spiše skripto, ki v komunikaciji išče točno določen vzorec obnašanja. Na primer, če ti veš kje je določen sovražnik ali kje je določen pylon boš igral drugače kot če tega ne bi vedel in to se lahko opazi. Če naprimer legendarne predmete spreminjaš v material brez da bi jih identificiral je tudi verjetne znak, da uporabljaš zunanji programček, ki ti jih sproti prikazuje brez identifikacije, i. t. d.
Podroben osebni pregled si pa prislužiš na več načinov. Lahko te označi Warden, lahko pa tudi sam Blizzard, če kakorkoli posebej izstopaš iz povprečja. Na primer, da igraš pretirano dolgo ali če si pretirano dober.
Točnih številk ne vem ampak lahko ugibamo, da si vsako igranje nad 12 ur na dan avtomatsko prisluži podroben pregled, saj to kaže na uporabo bota in vsi ki so v top 10 na katerikoli lestvici si tudi avtomatsko prislužijo pregled, saj to kaže na uporabo zunanjih programčkov za pomoč.
Blizzard nima shranjene vse komunikacije za nazaj za vse igralce, ker bi bilo to praktično nemogoče. Šele takrat ko si označen se sproži shranjevanje celotne komunikacije, ki poteka iz tvojega računalnika. Blizzard te pusti nekaj časa pri miru in v tem času skrbno beleži tvoje obnašanje. Potem pa vse te log datoteke nekdo pregleda in zelo verjetno najde nekaj, kar se ne sklada s tisto dolgo litanijo pravil, ki smo jih podpisali ob registraciji.
Dosedanja praksa torej kaže, da če si zelo povprečen igralec s paragonom pod 500, ki igra par ur na dan in nisi na nobeni lestvici, tvoj račun ne bo nikoli označen in tako tudi uporabo nedovoljenih programčkov ne bodo odkrili, razen botov seveda. Ampak ne se zanašati na to

A je kdo že dobil Bottomless Potion of Fear ?
Naj bi bil ne-sezonski, dodan z 2.1.2
Se mi zdi zelo v redu potion za WD in DH, ampak ga ne morem dobiti da bi testiral.
Naj bi bil ne-sezonski, dodan z 2.1.2
Se mi zdi zelo v redu potion za WD in DH, ampak ga ne morem dobiti da bi testiral.

Kenpachi ::
Meh, ne uporabljam nobenega 3rd party programa, pa salvage-am vecino legendarnih brez identifikacije...
Zaraki Kenpachi.

kentrix ::
Jaz imam eno vprašanje glede legendary item-ov in sicer, ali je možno scraftati Ancient legendarne?

Zmajc ::

TehDucky ::
Kdaj jutri se začne nova sezona? Mogoče spet skočim na paragon train, ravno doma zabušavam cele dneve pa razen, da pospravljam bajto od A do Ž ne delam nič pametnega.

TehDucky ::
Meh, pol je to zame bolj sobota že. Takrat je še valentinovo... No upam, da se kej pokažem, tudi če sem zadnji/predzadnji na lestvici, važno da sem 
Edit: Tuhtam kaj naj igram to sezono. Prejšno sem crusaderja povohal pa se nisem kaj preveč hecal, sem igral nesezonskega monka s frendi. Monk je imel od vanilla še najmanj sprememb, ostali classi so se spreminjal vsak patch, monk pa vsake 3 dobil kaj novega. DH mi je po tem kar sem gledal nezanimiv ratal. Nič bom še prespal kaj bom igral.

Edit: Tuhtam kaj naj igram to sezono. Prejšno sem crusaderja povohal pa se nisem kaj preveč hecal, sem igral nesezonskega monka s frendi. Monk je imel od vanilla še najmanj sprememb, ostali classi so se spreminjal vsak patch, monk pa vsake 3 dobil kaj novega. DH mi je po tem kar sem gledal nezanimiv ratal. Nič bom še prespal kaj bom igral.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TehDucky ()

Tako je to, nekateri bodo Valentinovali, nekateri pa igrali Diablo 
Vprašanje kateri bodo bolj uživali, vsekakor pa bo igranje Diabla mnogo cenejše
Jutri dopoldne bom še enkrat zalavfal ne-sezonsko lestvico. Potem pa zvečer štartamo z novo sezono in bo sezonska lestvica tista glavna za nekaj naslednjih mesecev.
Jaz bom najbrž igral Demon Hunterja. V 1. sezoni je bil DH, čeprav zelo močan, menda tudi najbolj dolgočasen za igranje. Sedaj je kolikor prebiram postal zanimiv za igranje in še vedno zelo močan. Tudi novi DHjev lok ima velik potencial postati najboljše DHjevo orožje.
Največ si igralci sicer obetajo od Monka, ki je bil vsa prejšnja leta daleč najslabši klas, sedaj pa naj bi kar naenkrat postal najboljši, Jaz menim, da so pričakovanja prevelika. Vsekakor ga bo nova zapestnica precej izboljšala, ampak na vrhu po mojem mnenju ne bo. Pa še hudičevo težko ga je igrati.
Wizarda sem se naveličal, pa še najbolj šibek klas je postal. Tisti novi prstan je sicer zanimiv. Mislim, da se bo glavni Wizard tokrat boril na blizu in zamrzoval vse živo.
Witch Doctor sicer dobi odlično novo orožje, ampak Demon Hunterja ne bo nikoli dosegel. Doktorjeve živalce umirajo, DHjevi Sentriji pa so nesmrtni.
Barbar in Križar pa nista po mojem okusu.

Vprašanje kateri bodo bolj uživali, vsekakor pa bo igranje Diabla mnogo cenejše

Jutri dopoldne bom še enkrat zalavfal ne-sezonsko lestvico. Potem pa zvečer štartamo z novo sezono in bo sezonska lestvica tista glavna za nekaj naslednjih mesecev.
Jaz bom najbrž igral Demon Hunterja. V 1. sezoni je bil DH, čeprav zelo močan, menda tudi najbolj dolgočasen za igranje. Sedaj je kolikor prebiram postal zanimiv za igranje in še vedno zelo močan. Tudi novi DHjev lok ima velik potencial postati najboljše DHjevo orožje.
Največ si igralci sicer obetajo od Monka, ki je bil vsa prejšnja leta daleč najslabši klas, sedaj pa naj bi kar naenkrat postal najboljši, Jaz menim, da so pričakovanja prevelika. Vsekakor ga bo nova zapestnica precej izboljšala, ampak na vrhu po mojem mnenju ne bo. Pa še hudičevo težko ga je igrati.
Wizarda sem se naveličal, pa še najbolj šibek klas je postal. Tisti novi prstan je sicer zanimiv. Mislim, da se bo glavni Wizard tokrat boril na blizu in zamrzoval vse živo.
Witch Doctor sicer dobi odlično novo orožje, ampak Demon Hunterja ne bo nikoli dosegel. Doktorjeve živalce umirajo, DHjevi Sentriji pa so nesmrtni.
Barbar in Križar pa nista po mojem okusu.

yxiz ::
verjetno bom monka igral. zdej ga sprobavam in ko sem uredil si kolker tolk gear in vse, mi je kr zabavn in dober za igranje.

detroit ::
Ekola update sem pravzaprav probal ne blefirat in iti na moč da vidim kolk visok na GRift v prvem poizkusu pridem. V samem testnem portalu (tam kjer dobivaš višino rifta ...nimam pojma kako se imenuje) sem prišel do 32 z malce neresnosti seveda. V GRift pa 37 s precejšno lahkoto do bossa brez smrti, no tam se je zapletl ker FB set in njegovi ticki mi delajo pol manj ko prej...nimam pojma zakaj, zdaj mi tickajo do 90miljonov. Kakorkoli že 38level sem prišel do bossa lih na koncu časa, tako da očitno prostora za improvement je še veliko...samo ni ne časa ne itemov:) Tako da moj wiz le ni totaln shit
Skero

Slo-Tech Diablo 3 lestvica na startu 2. sezone
____________ SC | HC
_1. Paragon: 851 | 0 ____ killer86_2. Paragon: 674 | 212 __ Izi
_3. Paragon: 626 | 0 ____ chief
_4. Paragon: _36 | 609 __ krneki
_5. Paragon: 606 | 0 ____ Insan3Lik3
_6. Paragon: 603 | 0 ____ guybrush
_6. Paragon: 603 | 0 ____ tursca
_8. Paragon: 589 | 0 ____ sixxs
_9. Paragon: 570 | 0 ____ vezalke
10. Paragon: 537 | 0 ____ pivo
11. Paragon: 521 | 0 ____ kentrix
12. Paragon: 520 | 0 ____ MariX
13. Paragon: 509 | 0 ____ detroit
14. Paragon: 500 | 123 __ Vajenc
15. Paragon: 478 | 0 ____ Smurf
16. Paragon: 477 | 69 ___ sajmonmofo
17. Paragon: 465 | 43 ___ swiftpwns
18. Paragon: 460 | 0 ____ yxiz
19. Paragon: 432 | 9 ____ Zmajc
20. Paragon: 429 | 59 ___ Kenpachi
21. Paragon: 417 | 55 ___ Tribal
22. Paragon: 414 | 0 ____ finkec
23. Paragon: 365 | 10 ___ miskoslo
24. Paragon: 328 | 0 ____ bozicek
25. Paragon: 303 | 17 ___ Matev
26. Paragon: 228 | 0 ____ TehDucky
27. Paragon: _46 | 211 __ Andreos1

yxiz ::
se da pri monku kako kombinirat azurewrath pa rimehearth? je potrebno imet še kak poseben item, da se kak build nardi? oz. je kakšna boljša alternativa za dual wield?