Forum » Igre » Diablo III
Diablo III
Temo vidijo: vsi

Smurf ::
Hehe, jaz sem imel za moje razmere precej aktiven d3 vikend pa mi je uspelo nabrati le cca 20 miljard, pa se zdejle grem verjetno na daljso pavzo, ker je prisel nov dodatek za EU4 :).
Ocitno mi ne bo uspelo nabrati se tisti zadnji item, ki si ga zelim (furnace), vsaj ne se zdaj.
Ocitno mi ne bo uspelo nabrati se tisti zadnji item, ki si ga zelim (furnace), vsaj ne se zdaj.

klasicni ::
Ja meni tu ne uspe dobit fire SOJ in pa Furnace, fino bi bilo še s tem sprobat moj build... sicer me pa to iskanje še nekak naprej vleče k igranju :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: klasicni ()

Pa SOJ je se relativno lahko (mislim, da sem jih jaz skozi igranje dobil ze vsaj 5, ce ne vec), po drugi strani je pa Furnace precej bolj redka stvar.
Zadnjic mi je sicer padel WoH, ki je se za 50% redkejsi od Furnaca, sam kaj ga nism hotel vec xD.
Zadnjic mi je sicer padel WoH, ki je se za 50% redkejsi od Furnaca, sam kaj ga nism hotel vec xD.

klasicni ::
Hja RNG je hudič, sam se tudi dobil nekaj SOJev, samo vsi neuporabni...
WoH pa mogoče še pride kdaj prav :)
WoH pa mogoče še pride kdaj prav :)

Zmajc ::
Jaz sem zato po novem sel igrat se Crusaderja in DHja ...tam vsaj kaj uporabnega se lahko dobim. :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()

killer86 ::
Ja ta vikend je bil dober za levelat 
Najbolj se je splačalo delat Fields of Misery kjer si za 4minutni 4man run dobil med 500-700mil exp.
Zdaj pa čakat neslednji buff, ki bo najbrž okrog novga leta

Najbolj se je splačalo delat Fields of Misery kjer si za 4minutni 4man run dobil med 500-700mil exp.
Zdaj pa čakat neslednji buff, ki bo najbrž okrog novga leta

yxiz ::
wuhu, so padle :)
razmišljam še, če jih naj uporabljam na DH-ju, kar bom najverjetneje, ali na WD-ju :)
morm še pametno rerollat
[IMG]http://i.imgur.com/fRXj7BB.png[/IMG]
razmišljam še, če jih naj uporabljam na DH-ju, kar bom najverjetneje, ali na WD-ju :)
morm še pametno rerollat
[IMG]http://i.imgur.com/fRXj7BB.png[/IMG]

Zadnic se je v guildu en bunil pa umiral od besa ker še vedno ni dobil T&T
Sem mu rekel .."pač kockat je treba pri Kadali" ....nato pa za finto kliknil ter pri Kadali kupil en par rokavic .... zMajc has found Tasker and Theo
Oni je skoraj popizdo od besa.
Sem mu rekel .."pač kockat je treba pri Kadali" ....nato pa za finto kliknil ter pri Kadali kupil en par rokavic .... zMajc has found Tasker and Theo
Oni je skoraj popizdo od besa.

Izi ::
Fields of Misery je že od nekdaj moje najljubše lovišče. Že 2 leti in pol ga redno čistim

Poleg njega pa v zadnjem času redno izvedem deratizacijo v Halls of Agony. Še posebno 3. level pred Butcherjem se mi zdi, da ima največjo gostoto sovražnikov v celi igri.

guybrush ::
http://www.reddit.com/r/Diablo/comments...
Slabo kaže v World of Diablo. Bomo vidli kaj bojo danes povedali :D
Slabo kaže v World of Diablo. Bomo vidli kaj bojo danes povedali :D

Meni se zdijo napovedi zelo v redu.
Večina negativnih komentarjev je kot ponavadi samo od tistih, ki imajo že preko 10.000 preigranih ur in od tistih, ki imajo manj kot 100 preigranih ur.
Prvi so ogorčeni, ker v igro pridejo boljši predmeti kot jih imajo oni in kar naenkrat nimajo več popolne opreme, ker je za njih nepojmljivo, drugi pa se razburjajo, da bodo sedaj še bolj šibki kot so sedaj, ko igrajo tisto eno uro na teden.
Napovedane novosti:
1. Po Normalnih, Magičnih, Redkih, Set in Legendarnih predmetih, pride sedaj nova skupina predmetov imenovana Starodavni predmeti (Ancient items).
Ancient predmeti bodo za okoli 30% boljši od Legendarnih.
Na primer pri Legendarnem gre recimo inteligenca od 626 do 750, pri Ancient pa bo šla od 750 do 1000.
Vsaj zaenkrat ne bo novih predmetov, ampak bodo to isti Legendarni kot do sedaj samo z višjimi statistikami.
Ni treba posebej omenjati, da bodo to hudo redki predmeti, ki bodo padali verjetno še redkeje kot Ramaladni's gift
2. Pridejo nova ozemlja, ki bodo na voljo v Riftih in GRiftih. Na primer "The Ruins of Sesheron" znan iz Diablo 2, ki je domače ozemlje Barbarov. To bo mrzlo in temačno ozemlje z novimi nevarnostmi in sovražniki...
3. Dobili bomo enega novega Rift Guardiana imenovanega "Rat King". Ta Podganji kralj bo velika podgana s človeško podobo, ki bo za pomoč klical velike skupine ubijalskih podgan.
4. Blizzard je napovedal, da bo spremenil glavno mesto v Act 1, ki je precej uporabniško neprijazno, ker sta Draguljar in Ciganka zelo daleč stran, tako da bo vse skupaj lažje dosegljivo.
To je ena boljši potez, ker sedaj se jaz vedno najprej teleportiram v Act 2 ali Act 5, kjer je vse skupaj bolj na kupu.
5. V igro pridejo trije novi Goblini
Prvi bo nabiral dragulje in ob smrti seveda odvrgel večjo količino le teh,
drugi bo eksplodiral in naokoli se bo razletelo veliko crafting materiala,
tretji pa bo specializiran za nabiranje blood shardov, ki jih bomo seveda ob njegovi smrti pobasali mi.
6. Napovedali so tudi 2 nova Legendarna dragulja.
Prvi bo namenjen obrambi (damage reduction),
drugi pa obnavljanju zdravja (life regeneration)
7. Omenili so tudi Sezone.
Drugo Sezono lahko pričakujemo enkrat v prihodnosti, vsekakor pa ne pred novim letom.
Večina negativnih komentarjev je kot ponavadi samo od tistih, ki imajo že preko 10.000 preigranih ur in od tistih, ki imajo manj kot 100 preigranih ur.
Prvi so ogorčeni, ker v igro pridejo boljši predmeti kot jih imajo oni in kar naenkrat nimajo več popolne opreme, ker je za njih nepojmljivo, drugi pa se razburjajo, da bodo sedaj še bolj šibki kot so sedaj, ko igrajo tisto eno uro na teden.
Napovedane novosti:
1. Po Normalnih, Magičnih, Redkih, Set in Legendarnih predmetih, pride sedaj nova skupina predmetov imenovana Starodavni predmeti (Ancient items).
Ancient predmeti bodo za okoli 30% boljši od Legendarnih.
Na primer pri Legendarnem gre recimo inteligenca od 626 do 750, pri Ancient pa bo šla od 750 do 1000.
Vsaj zaenkrat ne bo novih predmetov, ampak bodo to isti Legendarni kot do sedaj samo z višjimi statistikami.
Ni treba posebej omenjati, da bodo to hudo redki predmeti, ki bodo padali verjetno še redkeje kot Ramaladni's gift
2. Pridejo nova ozemlja, ki bodo na voljo v Riftih in GRiftih. Na primer "The Ruins of Sesheron" znan iz Diablo 2, ki je domače ozemlje Barbarov. To bo mrzlo in temačno ozemlje z novimi nevarnostmi in sovražniki...
3. Dobili bomo enega novega Rift Guardiana imenovanega "Rat King". Ta Podganji kralj bo velika podgana s človeško podobo, ki bo za pomoč klical velike skupine ubijalskih podgan.
4. Blizzard je napovedal, da bo spremenil glavno mesto v Act 1, ki je precej uporabniško neprijazno, ker sta Draguljar in Ciganka zelo daleč stran, tako da bo vse skupaj lažje dosegljivo.
To je ena boljši potez, ker sedaj se jaz vedno najprej teleportiram v Act 2 ali Act 5, kjer je vse skupaj bolj na kupu.
5. V igro pridejo trije novi Goblini

Prvi bo nabiral dragulje in ob smrti seveda odvrgel večjo količino le teh,
drugi bo eksplodiral in naokoli se bo razletelo veliko crafting materiala,
tretji pa bo specializiran za nabiranje blood shardov, ki jih bomo seveda ob njegovi smrti pobasali mi.
6. Napovedali so tudi 2 nova Legendarna dragulja.
Prvi bo namenjen obrambi (damage reduction),
drugi pa obnavljanju zdravja (life regeneration)
7. Omenili so tudi Sezone.
Drugo Sezono lahko pričakujemo enkrat v prihodnosti, vsekakor pa ne pred novim letom.

Po dolgem času ko sem od 2.0 naprej igral samo wizarda sem končno spet šel testirat malo druge klase in moram reči da sem wizarda zaenkrat upokojil saj je farmanje z njim dokaj počasnejše kot z end game setom pri Crusaderju in Demon Hunterju.
Marauder 6p cold sentry build je dosti hitrejši za t6 rift speedrune, Crusader z Frydehr's Wrath shieldon in Blade of Prophecy (ta mi nikakor noče pasti, grr) pa je pa tudi morilski stroj da samo gledaš kako hitro vse pomre.
Marauder 6p cold sentry build je dosti hitrejši za t6 rift speedrune, Crusader z Frydehr's Wrath shieldon in Blade of Prophecy (ta mi nikakor noče pasti, grr) pa je pa tudi morilski stroj da samo gledaš kako hitro vse pomre.
Zgodovina sprememb…

Moral bi štopat pa malo primerjat, ampak se mi wiza trenutno ravno ne da špilat preveč.
Crusader z condemnation shieldom in swordom se mi zdi kar konkretno hitrejši od Wiza. (Furnace nimam tako da to ne primerjat)
Crusader z condemnation shieldom in swordom se mi zdi kar konkretno hitrejši od Wiza. (Furnace nimam tako da to ne primerjat)
Zgodovina sprememb…

Tisti moji casi so tudi brez furnace, ampak ti na t6 niti ne pomaga kaj dosti. Uporabljam pa teleport (pa passive, ki ti da extra speed, ko se teleportas), pa tiste shoulderje, ki ti dajo speed, ko razbijes nekaj.

Zmajc, tvoj Wizard ni najbolje optimiziran za hitrost.
Imaš orožje, ki ti omogoča več Hyder, ker pa po moje ni dobra odločitev. Hydre so vsaj po mojem mnenju precej slabotne in jaz sem jih kompletno nehal uporabljati.
Namesto Hydre se mnogo bolje obnese Black Hole, ki jo ti sploh ne uporabljaš.
Pa za orožje sta pravzaprav samo dve dobre možnosti in sicer Sun Keeper za 1H in Furnace za 2H. Oba imata močan Elitni damage, brez katerega pravzaprav ne gre.
Pa nujno rabiš nekaj za hitrost.
Vsaj enega izmed hitrostnih pospeševalnikov: Warzechian Armguards ali Krelm's buff belt ali Boon of the Hoarder gem,...
Jaz trenutno uporabljam Warzechian in Hoarder gem kombinacijo, pa sem tri četrtine časa s povečano brzino.
Za teleport raje uporabljaj runo, ki ti omogoči dvoji teleport.
Če pa bi že uporabljal katero drugo orožje je to edino tisti, ki ti omogoča časovno neomejeno teleportiranje naokoli.
Jaz imam tudi vse klasse in kar se tiče hitrostnega pobijanja velike količine sovražnikov je Wizard nedosegljiv rekorder. Apokalipso mečeš lahko na 50 sovražnikov naenkrat in v nekaj sekundah so vsi mrtvi. In medtem ko ena skupina umira se ti že boriš na drugi fronti.
Jaz solo pobijam tudi po 200 sovražnikov na minuto. Temu se ostali klasi ne približajo niti v sanjah.
Imaš orožje, ki ti omogoča več Hyder, ker pa po moje ni dobra odločitev. Hydre so vsaj po mojem mnenju precej slabotne in jaz sem jih kompletno nehal uporabljati.
Namesto Hydre se mnogo bolje obnese Black Hole, ki jo ti sploh ne uporabljaš.
Pa za orožje sta pravzaprav samo dve dobre možnosti in sicer Sun Keeper za 1H in Furnace za 2H. Oba imata močan Elitni damage, brez katerega pravzaprav ne gre.
Pa nujno rabiš nekaj za hitrost.
Vsaj enega izmed hitrostnih pospeševalnikov: Warzechian Armguards ali Krelm's buff belt ali Boon of the Hoarder gem,...
Jaz trenutno uporabljam Warzechian in Hoarder gem kombinacijo, pa sem tri četrtine časa s povečano brzino.
Za teleport raje uporabljaj runo, ki ti omogoči dvoji teleport.
Če pa bi že uporabljal katero drugo orožje je to edino tisti, ki ti omogoča časovno neomejeno teleportiranje naokoli.
Jaz imam tudi vse klasse in kar se tiče hitrostnega pobijanja velike količine sovražnikov je Wizard nedosegljiv rekorder. Apokalipso mečeš lahko na 50 sovražnikov naenkrat in v nekaj sekundah so vsi mrtvi. In medtem ko ena skupina umira se ti že boriš na drugi fronti.
Jaz solo pobijam tudi po 200 sovražnikov na minuto. Temu se ostali klasi ne približajo niti v sanjah.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()

Tvoj Crusader je daleč od tega da bi lahko hitro klal izi, poglej si profil od killer86-tovega Crusaderja za to kar mislim, še posebej shield + weapon combo. Če imaš 6p bonus in dovolj visok cooldown reduction imaš praktično perma Arakat's champion, dodaš še Reaper's Wraps ki ti refila mano ter z Steed charge turbo fast pučeš vse pred sabo.
Ja za wizarda vem da ni najbolj optimalno opremljen za hitrost, Sk in Furnace nikakor ne padeta na žalost.
Ja za wizarda vem da ni najbolj optimalno opremljen za hitrost, Sk in Furnace nikakor ne padeta na žalost.
Zgodovina sprememb…

Ja, res je, Crusaderja sem takrat ko je prišel, spravil samo do level 70 potem pa se ga nisem več dotikal.
Melee klassi nekako niso po mojem okusu. Crusaderja sem igral najmanj, pa Barbara tudi ne kaj dosti. Tako da o teh dveh klassi ne bom sodil.
Sem pa precej igral Monka, potem pa sem ga upokojil, ker je postajal vedno slabši in slabši. Se mi zdi, da ga je Blizzard dejansko zanemaril.
Moram pa reči, čeprav sem preigral daleč največ z Wizardom mi je Witch Doctor pravzaprav ljubši.
V 2. sezono bom zelo verjetno štartal z Doctorjem. Tisto desno orožje zgleda precej vabljivo.
Melee klassi nekako niso po mojem okusu. Crusaderja sem igral najmanj, pa Barbara tudi ne kaj dosti. Tako da o teh dveh klassi ne bom sodil.
Sem pa precej igral Monka, potem pa sem ga upokojil, ker je postajal vedno slabši in slabši. Se mi zdi, da ga je Blizzard dejansko zanemaril.
Moram pa reči, čeprav sem preigral daleč največ z Wizardom mi je Witch Doctor pravzaprav ljubši.
V 2. sezono bom zelo verjetno štartal z Doctorjem. Tisto desno orožje zgleda precej vabljivo.

Bi bilo možno dobiti osveženo lestvico če se ti še da osveževat izi ? 
Za 2.1.2 patch je sploh kak približen ETA?

Za 2.1.2 patch je sploh kak približen ETA?
Zgodovina sprememb…

Slo-Tech Diablo 3 lestvica z dne 12. november 2014
_1. Paragon: 583 | 0 ____ S1: __0 | 0 ___ chief _ Barbarian
_2. Paragon: 545 | 0 ____ S1: 707 | 0 ___ killer86 _ Barbarian
_3. Paragon: 528 | 104 __ S1: 507 | 0 ___ Izi _ Wizard
_4. Paragon: 496 | 0 ____ S1: __0 | 0 ___ PNG _ Monk _ 29. september 2014
_5. Paragon: 488 | 0 ____ S1: __1 | 0 ___ kentrix _ Witch Doctor
_6. Paragon: 477 | 0 ____ S1: _23 | 28 __ Sasquat _ Witch Doctor
_7. Paragon: 443 | 0 ____ S1: _21 | 0 ___ detroit _ Wizard _ 18. oktober 2014
_8. Paragon: 436 | 0 ____ S1: __0 | 0 ___ Smurf _ Wizard _ 2. november 2014
_9. Paragon: _36 | 435 __ S1: __0 | 490 _ krneki _ Witch Doctor
10. Paragon: 405 | 43 ___ S1: 293 | 0 ___ swiftpwns _ Demon Hunter _ 8. november 2014
11. Paragon: 387 | 0 ____ S1: 394 | 0 ___ guybrush _ Wizard
12. Paragon: 386 | 0 ____ S1: 130 | 0 ___ finkec _ Demon Hunter _ 4. november 2014
13. Paragon: 350 | 40 ___ S1: 311 | 0 ___ Vajenc _ Monk _ 6. oktober 2014
14. Paragon: 309 | 0 ____ S1: 352 | 0 ___ MrX _ Barbarian
15. Paragon: 288 | 0 ____ S1: 459 | 0 ___ tursca _ Wizard
16. Paragon: 255 | 17 ___ S1: __0 | 0 ___ Matev _ Demon Hunter
17. Paragon: 252 | 15 ___ S1: 364 | 0 ___ Tribal _ Monk _ 18. oktober 2014
18. Paragon: 223 | 0 ____ S1: 332 | 0 ___ MariX _ Wizard _ 3. november 2014
19. Paragon: 222 | 0 ____ S1: _27 | 0 ___ TehDucky _ Monk _ 25. oktober 2014
20. Paragon: 208 | 69 ___ S1: 415 | 0 ___ sajmonmofo _ Wizard
21. Paragon: 203 | 0 ____ S1: 182 | 0 ___ Turak _ Wizard _ 23. oktober 2014
22. Paragon: 201 | 9 ____ S1: 343 | 0 ___ Zmajc _ Demon Hunter
23. Paragon: 200 | 0 ____ S1: 147 | 0 ___ Killermode _ Wizard _ 29. september 2014
24. Paragon: 191 | 2 ____ S1: 258 | 0 ___ Kenpachi _ Monk
25. Paragon: 115 | 0 ____ S1: __0 | 0 ___ Oblivion83 _ Monk _ 16. september 2014
26. Paragon: 110 | 0 ____ S1: __0 | 0 ___ Chuapoiz _ Wizard _ 13. september 2014
1. sezona - 76. dan
_1. Paragon: 707 | 0 ___ killer86 _ Crusader, Barbarian, Demon Hunter
_2. Paragon: 507 | 0 ___ Izi _ Wizard
_3. Paragon: __0 | 490 _ krneki _ Demon Hunter, Witch Doctor, Crusader
_4. Paragon: 459 | 0 ___ tursca _ Wizard
_5. Paragon: 415 | 0 ___ sajmonmofo _ Demon Hunter
_6. Paragon: 394 | 0 ___ guybrush _ Wizard, Crusader, Witch Doctor
_7. Paragon: 364 | 0 ___ Tribal _ Demon Hunter, Barbarian
_8. Paragon: 352 | 0 ___ MrX _ Witch Doctor
_9. Paragon: 343 | 0 ___ Zmajc _ Wizard, Demon Hunter, Crusader
10. Paragon: 332 | 0 ___ MariX _ Demon Hunter
11. Paragon: 311 | 0 ___ Vajenc _ Wizard
12. Paragon: 293 | 0 ___ swiftpwns _ Monk, Wizard
13. Paragon: 258 | 0 ___ Kenpachi _ Witch Doctor, Wizard
14. Paragon: 182 | 0 ___ Turak _ Wizard, Witch Doctor
15. Paragon: 147 | 0 ___ Killermode _ Wizard, Crusader
16. Paragon: 130 | 0 ___ finkec _ Wizard
17. Paragon: _23 | 28 __ Sasquat _ Witch Doctor, Demon Hunter
18. Paragon: _27 | 0 ___ TehDucky _ Crusader
19. Paragon: _21 | 0 ___ detroit _ Wizard
20. Paragon: __1 | 0 ___ kentrix _ Crusader
Kar se pa tiče 2.1.2, pa bo najprej javno testiranje (PTR)
PTR naj bi se začel nekje v naslednjih treh tednih.
Med tem časom bodo verjetno objavili kdaj se bo zaključila 1. sezona.
Zaključek 1. sezone bodo objavili 30 dni preden se zaključi.
Predvideva se, da naj bi se 2.1.2 in 2. sezona začeli približno ob istem času. Zelo verjetno enkrat v januarju.
Skratka zedeva je iz "Soon", kar po Blizzardovo pomeni okoli pol leta, prešla v "Very Soon", kar pri njih pomeni okoli 2 meseca

Na diablofans se je pojabil datamined patch z PTR strežnika.
http://www.diablofans.com/news/48257-pt...
Marauder set bo čisto spremenjen (nerfan), čisto vsi top buildi so s tem praktično uničeni.
http://www.diablofans.com/news/48257-pt...
Marauder set bo čisto spremenjen (nerfan), čisto vsi top buildi so s tem praktično uničeni.

Crusaderju so wrath generation znižali z z 2,5/s na 1/s ... verjetno zaradi Condemnation builda. Ampak tam se wrath tako ali tako regenerira z skili tako da ne vem kaj mislijo s tem doseči

killer86 ::
Crusaderju so wrath generation znižali z z 2,5/s na 1/s ... verjetno zaradi Condemnation builda. Ampak tam se wrath tako ali tako regenerira z skili tako da ne vem kaj mislijo s tem doseči
Ta wrath so znižali na templarju kajti njegov skil Inspire ti je dal 2.5 wrath regen namesto 1.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: killer86 ()

Nummy ::
Ja sej sem quital po nerfu pred expansion-om, pa sem potem prišu nazaj, ko so popravili veliko stvari, sedaj pa spet vse razturajo in me bo spet minilo do naslednjega velikega patch-a. Ah blizzard ruknjeni, vse kar je dobro uničijo, kar je slabo pa vlečejo naprej in naprej...

Kenpachi ::
In namesto, da bi pofixali zbuggan skill, kar across the board nerfajo Crusaderja wut :)
Tle sicer pise, da inspire da 1.1w/s
http://eu.battle.net/d3/en/follower/tem...
Tle sicer pise, da inspire da 1.1w/s
http://eu.battle.net/d3/en/follower/tem...
Zaraki Kenpachi.

Evo glihkar sprobu PTR... sploh niso nerfal marauder set-a. Še boostal so ga da je OP u 3PM...
Resno.
Vse kar rabiš sedaj je Kridershot in si zmagu. Trenutno sem še sicer brez, ampak dropnem dol 3 sentry-je, en cluster arrow in cel elite pack crkne v 1-2 shotih. Pol pa sam hitr nazaj hatred dobit, za kar pa poskbri evasive fire z focus runo in seveda passive night stalker, kar je 7+4 hatred na en shot kar je zelo hitro. Tak burst damage mamo zdej, da je smešno... pa še sedaj lahko deploy-amo 3 sentryje. če imaš nabildane stack-e.
Smeh je blizzard.
Z kridershot pa samo zamenjaš evasive fire z frost arrow in imaš potem še slow, hatred builder pa še dodaten hatred spender, ki ti ga sentry-ji shotajo ko blesavi... zmaga popolna!
P.S.: pa da ne pozabim dodat: sentry-ji sedaj shotajo skoraj čez celo mapo, ne glede na to kako daleč stran si, vsaj hater spenderje... LOL.
Resno.
Vse kar rabiš sedaj je Kridershot in si zmagu. Trenutno sem še sicer brez, ampak dropnem dol 3 sentry-je, en cluster arrow in cel elite pack crkne v 1-2 shotih. Pol pa sam hitr nazaj hatred dobit, za kar pa poskbri evasive fire z focus runo in seveda passive night stalker, kar je 7+4 hatred na en shot kar je zelo hitro. Tak burst damage mamo zdej, da je smešno... pa še sedaj lahko deploy-amo 3 sentryje. če imaš nabildane stack-e.
Smeh je blizzard.
Z kridershot pa samo zamenjaš evasive fire z frost arrow in imaš potem še slow, hatred builder pa še dodaten hatred spender, ki ti ga sentry-ji shotajo ko blesavi... zmaga popolna!
P.S.: pa da ne pozabim dodat: sentry-ji sedaj shotajo skoraj čez celo mapo, ne glede na to kako daleč stran si, vsaj hater spenderje... LOL.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nummy ()

Ja.. efekt taki zato ker so težavnost monsterjev konkretno nerfali, doatno pa so nerfali težke nasprotnike v act 4, 5 (exarch, winged assassin, cprrupt angel, ...)
Corrupt angelom so ukinili shield, vampiric ability so tudi ukinili, onim velikanom v act 5 so zmanjsali jump range ter stun duration.
Na forumih pisejo da je T6 sedaj tako enostavem kot je bil prej T1 ... in Greater rift 40 se težavnost nekje tam kjer je bil prej Grift 28
Brez tega bi bil nov Marauder set nerf zelo očiten.
Še najbolj pa me moti da si pri novem setu omejen samo na najredkejši lok v igri, vse ostalo lahko vstran vržeš.
Mislim da bom kar na Wizardu ostal v 2.1.2
Corrupt angelom so ukinili shield, vampiric ability so tudi ukinili, onim velikanom v act 5 so zmanjsali jump range ter stun duration.
Na forumih pisejo da je T6 sedaj tako enostavem kot je bil prej T1 ... in Greater rift 40 se težavnost nekje tam kjer je bil prej Grift 28
Brez tega bi bil nov Marauder set nerf zelo očiten.
Še najbolj pa me moti da si pri novem setu omejen samo na najredkejši lok v igri, vse ostalo lahko vstran vržeš.
Mislim da bom kar na Wizardu ostal v 2.1.2
Zgodovina sprememb…

Na PTR naredim grift 38, ki ga na live še ne morem... LOL. Dober "nerf" je tole. Upam da pustijo notri XP in gold bug za grift trial, kjer ti da več kot miljardo XP in golda ko končaš trial... :D

Malo sem testiral DHja na PTR ... dal sem si gor quiver da z chakram generiras hatered pa sentriye dal na polar station + CA: Maelstrom pa se slo dokaj v redu. Probleme z Hateredom nisem mel... edino elite Anarchi pa Winged assassini so me v Griftih 35+ se vedno one shotali z 800k hpja. To me je malo zmotilo
Grift 36 bi skorj uspel narditi ce nebi mel ekstremno closed quarters mapo polno anarch elitov v kombinaciji morlu incineratorji ki so metali meteorje ko zmesani.
Na live sem z isto opremo lvl 30 komaj nardil.
Bom danes probal malo zlevelat defensive gem pa testiral se malo.
Zaenkrat se mi play stil kar dopade ... je bolj akcijski kot prej.
Grift 36 bi skorj uspel narditi ce nebi mel ekstremno closed quarters mapo polno anarch elitov v kombinaciji morlu incineratorji ki so metali meteorje ko zmesani.
Na live sem z isto opremo lvl 30 komaj nardil.
Bom danes probal malo zlevelat defensive gem pa testiral se malo.
Zaenkrat se mi play stil kar dopade ... je bolj akcijski kot prej.

Unity ringe imaš na sebi in followerju?
Jaz sem včeraj skoraj naredu grift 38. Mislem damage imam dovolj dober, da lahko naredim rift, problem je res samo survivability, ker te dobesedno vse one-shot-a. Crknu ene 10x in to mi je na koncu pokradlo preveč časa. Na guardianu sem crkno zaradi unga laserja, ampak če nebi bi ga ubil v času in bi bil rift narejen.
Burst damage je velik prehud, samo če bodo pa karkoli nerfal glede tega, pa bo DH totalno useless.
Jaz sem včeraj skoraj naredu grift 38. Mislem damage imam dovolj dober, da lahko naredim rift, problem je res samo survivability, ker te dobesedno vse one-shot-a. Crknu ene 10x in to mi je na koncu pokradlo preveč časa. Na guardianu sem crkno zaradi unga laserja, ampak če nebi bi ga ubil v času in bi bil rift narejen.
Burst damage je velik prehud, samo če bodo pa karkoli nerfal glede tega, pa bo DH totalno useless.

Unity ringe imaš na sebi in followerju?
Ja saj to sem mislil da je tezava ... Unity mam samo na wizu pa nisem htel tega gor dajat. Unity na followerji + na sebi in novi defensive gem bi moral zadostovati da 40+ dosežeš.
Pet dmg gem edino ne vem če še naj uporabljam ali ne. Bom danes probal Trapped in Powerfull ter dodal novi defenzivni gem.
Zgodovina sprememb…

Ja jaz imam na followerju trinket, da ne more umret = ne izgubi niti 1HP lajfa in unity na sebi in njemu, kar je avtomatsko 50% damage reduction. Zdej za okoli 35grift mislim da je nekje 15 miljonov toughness z unity ringom da lahko preživiš... :)

Ja, na followerju mam cel set ze equpipan (Thunderfury, Wyrward, Unity, Ess of Johan, undying relic) .. za wiza mam tud unity ...samo za DHja mi dex Unity nikak se ni padel. Bom verjetno dal got wizov unity da testiram kako bo pol.
Zgodovina sprememb…

PTR so rekli da bo trajal manj kot en mesec in da bojo konec prve sezone najavili najmanj 1 mesec pred koncem.

Ma Blizz ga serje tipično po njihovo, 2 nova gema in par novih setov pa delajo s tega celo dramo. Serverji so praktično prazni, ker ze mesec di nne igra noben razen die hard fanov ki nimajo kaj boljsega za delat.

togo ::
1. Kako se pride v PTR ?
2. Če igraš s kolegom v Hardcore in te ubijejo te lahko le ta obudi ?
hvala za odgovore
hvala za odgovore

krneki ::
1. https://us.battle.net/support/en/articl...
2. Če te fentajo, si fentan...nobenega obujanja.
2. Če te fentajo, si fentan...nobenega obujanja.

1. Kako se pride v PTR ?1. PTR je popolnoma drug client in si ga moraš naložiti, kot novo igro. Potem boš imel dve diablo igre. Navadno in PTR.
hvala za odgovore
2. V Hardcore ni nobenega obujanja. Če umreš si mrtev dokončno in niti bog te ne obudi več

Ma Blizz ga serje tipično po njihovo, 2 nova gema in par novih setov pa delajo s tega celo dramo. Serverji so praktično prazni, ker ze mesec di nne igra noben razen die hard fanov ki nimajo kaj boljsega za delat.Bo kar precej novosti. Spremembe so praktično na vseh nivojih igre. Da Legendarnih predmetov sploh ne omenjamo.
Vsi klassi bodo doživeli določene spremembe. Pri Itemih bo precej spemememb in tudi Adventure mode bo doživel precej spremeb.
Predelano bo mesto Tristram, Whimsydale naj bi nudil večje nagrade, vsi izključeni bountiji bodo spet vključeni in hkrati spremenejeni.
Rifti bodo tudi precej sprmenjeni. Ne bo več obujanja na checkpointih, ampak z določeno zakasnitvijo ob svojem truplu,...
Vseh novosti se je nabralo že za manjšo knjigo

Za nadgradnjo 2.1.2 so nekateri po tihem upali, da bo še letos, ampak je sedaj že vsem jasno, da bo v januarju.
Kot ponavadi so krive konzole. Blizzardovci so si vbili v glavo, da bodo patch 2.1.2 izdali istočasno za vse platforme: Simultaneous Patch 2.1.2 Release on Console and PC
Tudi uradno potrdilo, da se je 2.1.2 premaknil v januar: Patch 2.1.2 PTR Extended Into 2015
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()