» »

obrobna guma za plexi

obrobna guma za plexi

OZZY ::

Zanimam me, če kdo ve,kje bi lahko dobil gumo za vgraditev plexi okna v stranico. Sej veste za kaj gre-vsaj upam:8) .
Bi raj z tem poskusil kot z čem drugim. Je vizualno lepše.

Go with the flow.

ToniT ::

Mogoče v kaki trgovini z navtično opremo.

subz ::

astra u LJ jih ma precej razlicnih. sam ce mene prasas je z gumo sipa precej ceska za videt. grdo tist debel crn rob okol zgleda :)

OZZY ::

Ambrogio: No kakor za koga. Jaz ciljam bolj na to, da bom prebarval svojo drugo kišto v črno in še eno kombinacijo. Potem se pa tako ali tako ne bo videlo. Sem pa razmišlal tudi, da bi uporabil obojestranski lepilni trak za pritrditev. Ni vibracij, ker trak kompenzira. Samo je malo preveč lufta med stranico in plexi steklom-1-2mm, kar je preveč. Če bi uporabil gumo pa je nekako enako.

Vsekakor ti hvala za info. Bom šel prečekirat stvar.

Samo še eno vprašanje. A Astra je tam za bežigradom (vsaj mislim da je) ali kje drugje.

LP
Go with the flow.

subz ::

ce gres od razstavisca prot bezigradu prvo (uno ta velko) krizisce levo in pol skor prec na levo dol na en parkir plac.
Lohk ti pa povem da majo tud tako tanko ploscato gumico k je na ene robu odebeljena da skrije tisto spranjo med plehom pa plexijem. na konc pol sam tist del gume vidis in je res minimaln. sam plexi mors se zmer prilepit pol na ohisje

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Se eno vprasanje v zvezi z plexijem!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
12981 (778) Cuoresportivo
»

pritrditev plexija

131519 (1346) matias
»

Kako narediti Da imas na strnici pleksi!

101391 (1108) m.i.h.a.
»

Guma za pritrditev okna

122156 (1827) m.i.h.a.
»

izrez + gumica?

321404 (824) m.i.h.a.

Več podobnih tem