Forum » Pomoč in nasveti » Win XP blue screen
Win XP blue screen
windman ::
DUMP PHYSICAL MEMORY!!! blue screen, restart... To mi nardijo XP ko izberem userja. Računalo: athlon XP 1700, Msi DDR plata, 512 MB RAM DDR, 60GB IBM dicek...
Dokler sem nalagu softwer (winXP, corel10, Acad) je vse delat, pol probam gledat en divx, in usred se obesi, pol pa vsakič ob zaganjanju win, DUMP PHYSICAL MEMORY!
Probu tut že formatirat, na novo naložit...
HELP!!
Dokler sem nalagu softwer (winXP, corel10, Acad) je vse delat, pol probam gledat en divx, in usred se obesi, pol pa vsakič ob zaganjanju win, DUMP PHYSICAL MEMORY!
Probu tut že formatirat, na novo naložit...
HELP!!
the_unborn ::
Men se je to tut dogajalo. Tezaavo sem resil tako, da sem zamenjal os
Sej vem, da ti to nc ne pomaga...
Sej vem, da ti to nc ne pomaga...
krucymucy ::
sej to je skoraj res ... čeprav so w2k nekako še bolj...
kaj pa my computer > properties > startup and recovery > pa poglej če se da tam kej narest!
kaj pa my computer > properties > startup and recovery > pa poglej če se da tam kej narest!
McClane ::
edin predlog ti lohk dam ta da si odznacis automatic reboot tam pod recovery...tako bos vsaj videl kaj te zeza, ker ponavad prej resetira kokr pa lahko prebereš.
Jaz sem drugače obupal nad temi bluescreeni in šel nazaj na W2k. XPje bom poskusil spet tam pri SP2 prej ne.
mc
Jaz sem drugače obupal nad temi bluescreeni in šel nazaj na W2k. XPje bom poskusil spet tam pri SP2 prej ne.
mc
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
Tr0n ::
ACPI v biosu izklopi pa na novo sistem. Se prej pa si novi bios nalozi in vse vredu nastavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 1178 (1055) | g33k0n3 |
» | Nadlezen Blue Screen v Win 2000 ProOddelek: Operacijski sistemi | 1017 (892) | krneki |
» | Težave pri ugašanju računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1154 (1029) | horr |
» | Pomagajte!!!! Blokada v Win 2000Oddelek: Pomoč in nasveti | 1203 (1076) | OrlyTM |
» | windows 2000 in resursiOddelek: Programska oprema | 1332 (1248) | Thunder |