Forum » Kaj kupiti » kateri disk
kateri disk
M323SBA ::
pravkar se spopadam z WD2500KS, ki počasi umira zaradi bad sectorjev. Na srečo gre nazaj v garanciji. hkrati pa sem tik pred nakupom novih kapacitet. v mislih imam nekje 500 GB. večinoma snemam audio, zato mi že zdajšnjih skupnih 500 GB ni dovolj.
Trenutno imam dva WD diska, odločam pa se, katerega bi kupil kot tretjega. Gledam seagate, hitachije in WD-je, drugega ne (za zdaj). Dam maksimalno 100 EUR.
Nekako se nagibam, da bi vzel 32MB bufferja.
Kakšni nasveti (po možnosti s specifičnimi oznakami ali pa url)? Vaša pomoč dobrodošla in cenjena. Hvala! Nabavil bi ga pri enem izmed slovenskih spletnih ponudnikov računalniške opreme.
Trenutno imam dva WD diska, odločam pa se, katerega bi kupil kot tretjega. Gledam seagate, hitachije in WD-je, drugega ne (za zdaj). Dam maksimalno 100 EUR.
Nekako se nagibam, da bi vzel 32MB bufferja.
Kakšni nasveti (po možnosti s specifičnimi oznakami ali pa url)? Vaša pomoč dobrodošla in cenjena. Hvala! Nabavil bi ga pri enem izmed slovenskih spletnih ponudnikov računalniške opreme.
M323SBA ::
hm tega 640GB WD-ja pa nisem videl do zdaj. sem kar vzel najcenejšo ponudbo. z denarjem ni taka panika, razmišljam celo, da bi nabavil 2x 640 GB. Potem bi imel praktično 1,5TB kar je zame dobro izhodišče, da lahko nadaljujem s snemanjem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri trdi disk?Oddelek: Kaj kupiti | 3389 (2771) | Mitja358 |
» | Sestavimo moj računalnikOddelek: Kaj kupiti | 2298 (1714) | dzinks63 |
» | Računalnk do MAX 700€Oddelek: Kaj kupiti | 2438 (2103) | billgates |
» | Hard Disk Max. 100 €Oddelek: Kaj kupiti | 1341 (1174) | GrimReaper |
» | Nov kompOddelek: Kaj kupiti | 1456 (1408) | dzinks63 |