Forum » Omrežja in internet » težave z interetom
težave z interetom
simejanko ::
No zadeva je taka: Formatiral sem računalnik... In ugotovim da mam pr ethernet controllerju klicaj in seveda internet ne dela :S . Moja mrežna je na motherboardu... od znotraj zgleda kot nekakšna železna škatlica na njej pa komaj vidno piše foxconn... hvala vam za pomoč
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
aja če kaj pomaga: imam wireless modem pa na bratovem kompu brezžično internet normalno dela.
Saintek ::
Zraven računalnika oz njegove matične plošče si sigurno dobil cd z gonilniki, naloži gonilnik za mrežno kartico pa bo tisti klicaj zginil. Če cdja nimaš naloži kak program kot so everest ipd., da boš v njem videl kako matično ploščo imaš in probaj poiskat gonilnike na internetu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Saintek ()
zravn kompa sploh dobil nism nč drgač sm pa že probu tak program ja in lj kaj mi pokaže a se ne zdi mal čudn:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: simejanko ()
Kaj maš to prenosnik ali PC ? Če je prenosnik poišči na googlu gonilnike za točno ta tip prenosnika za win xp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Saintek ()
dronyx ::
Najprej poglej, kdo je sploh izdelovalec računalnika. Po sliki sodeč gre za prenosnik ali računalnik proizvajalca Lenovo? Potem pogledaš tip računalnika (običajno neka koda iz številk in črk, nalepljena na računalnik skupaj s serijsko številko). Ko imaš te podatke, greš lahko na spletno stran proizvajalca (običajno rubrika support), in si preneseš gonilnike.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
mam PC drgač je pa tok enih številk povsod :S :S ena večja je na dnu škatle od kompa (noter v škatli) a je možno da je to ta ? glede firme pa nism ziher js tut mislm da je lenovo sam na kompu je tut IBM (ni nalepka) pa nad cdji ThinkCentre
Zgodovina sprememb…
- spremenil: simejanko ()
Torej imaš PC Lenovo? Ta številka skoraj sigurno ni znotraj računalnika, da bi moral kaj odpirat. Včasih, ko je bil to še IBM, si imel na dnu računalnika nalepko, kjer je pisalo MACHINE TYPE in MODEL. Morda pri tebi piše PRODUCT NUMBER. Ko to najdeš, greš na to spletno stran.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
pisal je MT-M in pol številka. To sm kle napisu in mi je najdl driverji za grafo so bli iz te strani ql za zvok tut in sm že čist vesel pol pa za etheret controlerja zdowloadam inštalam in se nč nouga ne zgodi (sm restartu)
Pyr0Beast ::
Zbrišeš, ponovno naložiš mrežno kartuljo, če je v njej problmemm kar pa dvomim.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Če še vedno nisi rešil problema, napiši product number tvojega PC. V Nadzorni plošči, Sistem, Strojna oprema, Upravitelj naprav imaš pod Network adapters domnevam vprašaj ali klicaj? Včasih se spomnim, da si imel lahko v istem tipu PC dve različni mrežni (Intel, Broadcomm), tako da si moral naložiti pravi gonilnik, sicer jasno zadeva ne dela.
šernk ::
glede driverju na njihovi uradni strani je katastrofa. 3/4 jih je ne dela. sem inštaliral XPje 14dni nazaj, vse driverje sem ročno enega po enega povlekel dol iz njihove strani (za to porabil skoraj 2 dni) in nato pol jih ni delalo... problem sem rešil nato z recovery CDji ki sem jih dobil priložene, je pa res da v starih serijah teh CDjev ni, tako da boš moral nekje dobiti delujoči driver za modem in se povezati na internet nato pa downloadat update vseh.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
product number to je ta 7-dig modela ane? 8327-75G. Pr device manager network adapters sploh najdm ne :S jih ni tm na seznamu
simejanko si se pa mučil, jaz sem ti kot prvi, ki ti je odgovoril svetoval everesta od tebe pa nič :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP pavilion dv6-6c02sm NETWORK DRIVERSOddelek: Operacijski sistemi | 1168 (1059) | legice |
» | Driverji za hpOddelek: Operacijski sistemi | 2646 (2068) | pokec93 |
» | Lan Driver problemOddelek: Omrežja in internet | 4591 (3231) | enjst |
» | problemOddelek: Strojna oprema | 1024 (934) | honda16 |
» | adsl ne dela :(Oddelek: Omrežja in internet | 1808 (1340) | polde66 |