Forum » Strojna oprema » Štekanje miške na prenosniku
Štekanje miške na prenosniku
Maggio ::
V čem bi bila lahko fora da občasno šteka miška na prenosniku
če potegnem kazalec čez cel ekran se 1x ziher ustavi za trenutek potem pa spet gre in tako naprej
prenosnik je pa starejši HP omnibook VT6200 P4 2.0
če je komu kaj jasno se lahko razpiše
lp
če potegnem kazalec čez cel ekran se 1x ziher ustavi za trenutek potem pa spet gre in tako naprej
prenosnik je pa starejši HP omnibook VT6200 P4 2.0
če je komu kaj jasno se lahko razpiše
lp
Thagirion ::
Mogoče bo potrebno flashat bios na novejšo verzijo, vsaj pri nas na firmi je tako da če dobimo kakšne prenosnike in potem miška šteka in ne zazna lan-a, da samo posodobimo bios in potem zadeva deluje =) lahko poskusiš, mogoče bo pomagalo, mogoče pa tudi ne.
ok sem že prej gledal tale upgrade mislim da bo kar v redu samo povej mi še kako ga naj updatam ,ko pa nimam floppy diska a se da š čim na cd spravt
Problem rešen
prenosnik sem razstavil na prafaktorje in ga sestavil nazaj in zdaj deluje vse BP.
sgleda da je bil kak slab stik
hvala na pomoči
lp
prenosnik sem razstavil na prafaktorje in ga sestavil nazaj in zdaj deluje vse BP.
sgleda da je bil kak slab stik
hvala na pomoči
lp
PJani ::
Ja jst mam tudi take probleme samo takrat ko recimo torrenti laufajo dol z adslja s puhno močjo in processor nabija kar do konca(v TaskInfu mi kaze plava...[int+dpc] je vedno 100%) in mi vse šteka miš,winamp,bsplayer.
In pa ko recimo spodaj v menuju izbiram minimizrane programe miš kar zašteka za trenutek...
Drgace mam:
Windows XP Home Edition SP3
HP Compaq nx9420:
--T5600 Intel Core 2 Duo;
--1GB RAM;
--ATI radeon mobility X1600 256MB;
A veste kako se bi dalo to resit?
In pa ko recimo spodaj v menuju izbiram minimizrane programe miš kar zašteka za trenutek...
Drgace mam:
Windows XP Home Edition SP3
HP Compaq nx9420:
--T5600 Intel Core 2 Duo;
--1GB RAM;
--ATI radeon mobility X1600 256MB;
A veste kako se bi dalo to resit?
C/C++
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PJani ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hp compaq 6830s težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2958 (2274) | userf480 |
» | računalnik včasih začne "preskakovati" - zvoku in sliki se začne zatikati in "kolcatiOddelek: Strojna oprema | 2261 (1929) | solatko |
» | Windows xp bluescreenOddelek: Pomoč in nasveti | 2148 (1829) | Duhec |
» | Pododobitev BIOS-a na DELL Latitude CPi brez baterijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1091 (999) | Pentium |
» | mis mx500Oddelek: Pomoč in nasveti | 1170 (1009) | eR@S3R |