» »

antivibracijske nogice

antivibracijske nogice

Tim Burton ::

Moje ohišje je sicer 1A in sem z njim silno zadovoljen, edina stvar ki mu očitam je škrtarjenje pri "nogicah". Namreč trenutno imam gor eno res chip plastiko, ki je še zlo trda povrhu vsega, in sedaj se mi vibracije od diska in pekača in drugih delov prenaša direkt čez nogice na mizo in mi trese celo mizo (PC je na mizi).
No zdej imam tega dost in sem se odločil da kupim nogice, nekaj podobnega kot imajo nekolk boljše audio komponente, nekak tko da ima aluminijasto osnovo in v sredi zlo mehko gumo, po možnosti da se da samolepilno to prlepit na ohišje. Sem že pogledal na cool-pc, samo mi ni nič všeč. Pozna kdo kje bi še lahko kaj takega prodajali?

WarpedGone ::

Kompliciraš.

Nabavi samolepilne "nogice" iz filca. Cca 2cm x 2cm x 0,5 cm. Js sm jih dobil v železnini oz. štacuni z gradbenim materijalom.
Zbogom in hvala za vse ribe

bluefish ::

hja, cool-pc je načeloma še najboljši vir za tovrstne reči.

edit: še najbolje in poceni pa bo res to, kar je predlagal WarpedOne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Tim Burton ::

Kompliciram zato ker bo ta PC v kratkem šel v dnevno sobo, kjer imam vse komponente na takih nogah, in nekak vsaj meni ki sem perfekcionist zgleda ogabno grdo neki po "klošarsko" narjen. Tako da če ve kdo kje bi kaj takega kupil,....

WarpedGone ::

Ne vem, kako lahko nekaj zgleda grdo, če se pa sploh ne vidi + na gladki površini ne pušča sledov radiranja, ko stvar premikaš. Guma jih.

Sicer pa "It's your money".
Zbogom in hvala za vse ribe

bluefish ::

jah, potem pa slikaj eno od nogic od tistih komponent. Lahko tudi poveš, katero ohišje imaš in slikaš tudi njegove nogice.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov članek: test podlog za miško (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nova vsebina
658948 (6563) Sc0ut
»

Nakup ohišja (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
716218 (4373) gfighter
»

Podloga

Oddelek: Kaj kupiti
281657 (1309) nodes
»

Zvočno izolacijska pena ne deluje, kako naprej?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
166001 (5718) rkb2
»

Natančno drseče miši?

Oddelek: Strojna oprema
352281 (1592) gzibret

Več podobnih tem