Forum » Strojna oprema » kako ugasnit lučke na ramu?
kako ugasnit lučke na ramu?
Tim Burton ::
LP. Pred kratkim sem kupil te Crucial RED tracer rame, ki imajo 16 diodic na palco, se prav skup na 2 palčkah je zdej 32 diod ki rdeče utripajo, mežikajo, itd... No zadeve sem se nekolk naveličal (ohišje imam skoz odprt in ponoč je to disko moja soba =), zanima me če obstaja kakšna nastavitev da se teh 32 diod ugasne (BIOS,...)?
Pyr0Beast ::
Ugasneš komp [:D]
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
R-S-LoVe ::
prelepi z izolir trakom
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
WyattEarp ::
pošpricaš s propenom - se fajn prime :)
AMD Phenom II 1090T,ASUS M4A89GTD PRO/USB3,12 Gb RAM(2x4Gb,2x2Gb)-1.600Mhz,
GMC H70, Gigabyte R9 270X, Samsung 850 EVO 250GB,WD 2Tb(G),Scythe 700W, LG 23''.
GMC H70, Gigabyte R9 270X, Samsung 850 EVO 250GB,WD 2Tb(G),Scythe 700W, LG 23''.
Pyr0Beast ::
Odlotaš ?
Some nanoparticles are more equal than others
Ste pa dobil navdih =)
Najbrš bom prodal in kupil druge =), stranico imam iz pleksija deloma, tko da tut če zaprem ni nič boljš. Če kupi kdo......=)
Najbrš bom prodal in kupil druge =), stranico imam iz pleksija deloma, tko da tut če zaprem ni nič boljš. Če kupi kdo......=)
da-timch ::
jah neseš nekem poravljajcu oz. strokovnjaku za take reči in mu rečeš naj ti vgradi stikalo v ram.....to sem naredil tusi jaz
Master94 ::
odličen ram...
če hočeš izklopiti lučke naredi sledeče:
odstrani aluminijasto ohišje in snemi lučke, eno po eno...
vendar je to lahko tudi tvegano početje saj se lahko pri odstranitvi ohišja lahko kaj zalomi...
če pa nisi za tako modanje potem pa premakni PC iz sobe.
če hočeš izklopiti lučke naredi sledeče:
odstrani aluminijasto ohišje in snemi lučke, eno po eno...
vendar je to lahko tudi tvegano početje saj se lahko pri odstranitvi ohišja lahko kaj zalomi...
če pa nisi za tako modanje potem pa premakni PC iz sobe.
Ja aluminijaste rebre sem že dal dol, lepo počas pa je šlo, samo ne vem kak naj te lučke dol dobim zdej, brez da uničm stvar. Sicer pa me zanima če so ti rami primerlivi s trenutno tko popularnimi teamgroup extreme dark, nisem se še spravu navijat k še nisem meu cajt =(
Urc ::
Če so z D9GMH čipi so še bolši. Lepo da ti je ratalo uzet dol, brez da bi ti kak čip ostal na tistem plehu, kakor je meni...
Ja vse 4 ploščice aluminija so šle dol bp, sem potem pognal še orthos za 2 ure in je blo vse OK, vsaj moja logika je narekovala v tem smislu da če bi uničil ram, da bi program kej sporočil, kakšno napako.
GrimReaper ::
Sicer pa me zanima če so ti rami primerlivi s trenutno tko popularnimi teamgroup extreme dark
Nekaj podobnega so, tut tm okol 550, moji Mushkin Extreme prav tako.
Več tukaj:
http://www.xtremesystems.org/forums/sho...
http://www.xtremesystems.org/forums/sho...
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Modifikacije strojne opremeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 5842 (5814) | sid911 |
⊘ | A8N32-SLI DeluxeOddelek: Strojna oprema | 1366 (1085) | gfighter |
» | Nova Zalman hladilnikaOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 4217 (3684) | antonija |
» | Rami Team Group 2*512 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6219 (4411) | Jan987 |
» | Kere high oc rameOddelek: Kaj kupiti | 1015 (859) | K0K0 |