Forum » Pomoč in nasveti » lop.com--od kod sem to dobil
lop.com--od kod sem to dobil
appz ::
pozdravljeni,,,
neki casa nazaj je blo objavljeno kak odstranit ta nedlezen site ki se sam pojavlja -> nozdej sem ga tud sam dobil ... mi prosim pomaga najdet tist post al pa ce kdo se ve kak to nardit
thx
neki casa nazaj je blo objavljeno kak odstranit ta nedlezen site ki se sam pojavlja -> nozdej sem ga tud sam dobil ... mi prosim pomaga najdet tist post al pa ce kdo se ve kak to nardit
thx
DaNe ::
Če se ti to pojavlaja v namizju sam zamenjaj ozadje in problem je rešen.
You'll never drink alone!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DaNe ()
ni samo to problem ..fora kje se ta da vedno ko zajebes ime kaksnega sajta te redirecta na lop.com in pol se vedno to nalaga..in mi gre ze tako na zivce da ...mislim za popizdit
vem pa da je blo neki casa nazaj to napisano tle naforumu ..sam memorija mi je mal v k*
vem pa da je blo neki casa nazaj to napisano tle naforumu ..sam memorija mi je mal v k*
DaNe ::
to pa nevem točn sam baje sem bral v enem topicu da na njihovi strani obstaja uninstall.
Sam ne me držat za besedo
Sam ne me držat za besedo
You'll never drink alone!
ja to se tud jz spomnem sam ga ni za najdet ...oz baje da ne zbrise v celoti ..vem da so takrat navedlil neke folderje kamor treba it pa neke fajle zbrisat
...no tocno to bi jz rabu ..kere
...no tocno to bi jz rabu ..kere
Elemen-t full si faca ker tako hitro pomagas sam tole zadevo sploh ne gre instalirat ..oz. ne odpravi napake
ma se kaksno drugo idejo...
ma se kaksno drugo idejo...
Tr0n ::
Na strani od lop.com imas vec programov za uninstall. Presnami in pozeni si vse in ti bo zadevo odstralno.
Dobil si pa ga tako, da si pac pritisnil Yes, ko te je vprasalo, ce zaupas bla bla bla...
Dobil si pa ga tako, da si pac pritisnil Yes, ko te je vprasalo, ce zaupas bla bla bla...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna stran revije JokerOddelek: Omrežja in internet | 989 (900) | Gandalfar |
» | Okužba z lop.com >>Kako odpraviti to težavo<<Oddelek: Pomoč in nasveti | 903 (761) | akulp |
» | This page can not be dizplaydOddelek: Programska oprema | 1055 (850) | darh |
» | Lop.comOddelek: Pomoč in nasveti | 1098 (897) | Klemenn |
» | search lop.comOddelek: Pomoč in nasveti | 838 (763) | DaNe |