Forum » Kaj kupiti » Docking station za iPod nano
Docking station za iPod nano
El Nino ::
LP
Pred kratkim (1 teden) sem dobil iPod nano 8gb, nov, se razume. No, zdaj sem malce 'na lovu' za raznimi dodatki in sicer omrežni polnilec sem že zrihtal prek eBaya originalen za male pare, zdaj se oziram še za docking stationom. Cena naj bi bila 80€ max. Pri nas sem brskal predvsem po spletnih trgovinah in nisem našel nič, kar bi ustrezalo mojim kriterijem, ki so:
- zvočniki
- AC adapter
- daljinec
Zaenkrat sem izbrskal le tegale:
JVC ra-p11e (stran je v italjanščini)
Ta ustreza vsem mojim kriterijem in ga lahko dobim za 60€ blizu meje (ITA - Gradisca če kdo pozna). Zanimala bi me predvsem vaša mnenja in izkušnje, tudi predlogi drugih dock-ov dobrodošli.
Hvala in LP
EDIT: popravljen link
Pred kratkim (1 teden) sem dobil iPod nano 8gb, nov, se razume. No, zdaj sem malce 'na lovu' za raznimi dodatki in sicer omrežni polnilec sem že zrihtal prek eBaya originalen za male pare, zdaj se oziram še za docking stationom. Cena naj bi bila 80€ max. Pri nas sem brskal predvsem po spletnih trgovinah in nisem našel nič, kar bi ustrezalo mojim kriterijem, ki so:
- zvočniki
- AC adapter
- daljinec
Zaenkrat sem izbrskal le tegale:
JVC ra-p11e (stran je v italjanščini)
Ta ustreza vsem mojim kriterijem in ga lahko dobim za 60€ blizu meje (ITA - Gradisca če kdo pozna). Zanimala bi me predvsem vaša mnenja in izkušnje, tudi predlogi drugih dock-ov dobrodošli.
Hvala in LP
EDIT: popravljen link
- spremenilo: El Nino ()
če se ne motim so v BigBang reklamah oglaševali nekaj takega od Bose-a.
A to v tiskanih letakih? Jaz nisem nič zasledil. Niti na spletni strani. Vse kar sem odkril je 100€ +.
bluefish ::
jap, v tiskanih letakih. Cene pa se žal ne spomnim. Sem pa sedaj gledal tudi na BOF strani, pa ni nič takega.
>>><<< ::
Docking station od Bose-a stane od 350 evrov navzgor.
Kupi raje kaj takega, Altec Lansing IM500 ali Zicplay iBass.
Kvalitetni speakerji stanejo tam okoli 150 evrov (JBL Radial in drugi modeli, Logitech PureFI ...)
Kupi raje kaj takega, Altec Lansing IM500 ali Zicplay iBass.
Kvalitetni speakerji stanejo tam okoli 150 evrov (JBL Radial in drugi modeli, Logitech PureFI ...)
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
hm, se opravičujem, tisti dock v oglasu je bil od JBL (BOSE se mi je motal po glavi zaradi nekih slušalk).
>>><<< ::
Potem verjetno misliš ta docking station iz zadnjega letaka, ki se nahaja na 8. strani.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
A v tem letaku... Ma ta ni ta nov, jaz sem včeraj dobil po pošti drugega, kjer ni nobenega docking stationa notr. Hja tale JBL je sigurno kvaliteten, vendar pa presega moj budget. Bi pa raje dal 100€ za tega kot 83€ za ZicPlay. Izgleda, da bom še malo počakal da priteče v denarnico še tistih 20€.
Kaj pa tisti JVC iz prvega posta?
Tudi ostali predlogi dobrodošli...
Hvala
Kaj pa tisti JVC iz prvega posta?
Tudi ostali predlogi dobrodošli...
Hvala
sem zasledil tudi te Logitech docke. Na pogled niso videti slabi. Bi ti pa v vsakem primeru priporočal, da najprej stvar slišiš, tudi če pozneje naročiš preko neta. BB ima verjetno vsaj enega od teh dveh modelov.
Mater, tale AudioHub zgleda pa super. 80W RMS - kar namesto stolpa bi tole mel. Pa še radio ima in daljinca, gor polniš iPod, vse živo... še malo bom premislil in pobrskal, vendar tale je top of the top zaenkrat.
Kar se pa tiče mm50 - isti model sem bo bolj podrobnem iskanju v Bofu našel dobrih 40€ ceneje - klik
Če ima še kdo kak predlog - rade volje sprejmem.
Hvala še enkrat
EDIT:@BlueFish: to sigurno. Zato bom poiskal tega AudioHuba, če ga imajo kje pri nas ali v Italiji za v živo poslušat. mm50 pa ga ima Bof, kot je že zgoraj omenjeno.
Kar se pa tiče mm50 - isti model sem bo bolj podrobnem iskanju v Bofu našel dobrih 40€ ceneje - klik
Če ima še kdo kak predlog - rade volje sprejmem.
Hvala še enkrat
EDIT:@BlueFish: to sigurno. Zato bom poiskal tega AudioHuba, če ga imajo kje pri nas ali v Italiji za v živo poslušat. mm50 pa ga ima Bof, kot je že zgoraj omenjeno.
Zgodovina sprememb…
No, zadevo sem nabavil in sicer sem ostal pri prvotni ideji - JVC ra-p11e. Logitechovega Pure-fi elite ni bilo nikjer za ga poslušat, preklical skorej vse tehnične trgovine na vzhodu Italije. Nekako me je tudi zmedla cena, ki je na elektronika.si 76 eurov, na uradni strani Logitecha pa 300. Prav tako sem opazil, da je na strani elektronika.si še en popolnoma enak model, le s 3x višjo ceno. Logitechov mm50 sem poslušal v BB-ju v NG, prav tako tudi JBL-ov on-stage micro, ki je stal 70 eurov, 3 manj kot mm50. Ni primerjave med Logitechom in JBL-om, vendar pa sem raje vzel JVC-ja, ki se lahko postavi ob bok JBL-u on stage micro po kvaliteti zvoka. Pritegnilo me je tudi to, da ma zadeva vgrajen radio, tako da mi ni treba v sobi stalno imet compa prižganega za radio poslušat, tudi JBL nima radia, ima pregleden LCD zaslon, ki ga omenjeni JBL ne premore. Tako da sem se odločil kot kaže prav in sem zaenkrat z nakupom zelo zadovoljen.
EDIT: še slika, kako stvar zgleda
Hvala vsem za pomoč in LP
EDIT: še slika, kako stvar zgleda
Hvala vsem za pomoč in LP
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pcOddelek: Kaj kupiti | 1719 (1288) | potepuhec |
» | ZvočnikiOddelek: Zvok in slika | 1795 (1592) | lasse007 |
» | zvočnikiOddelek: Kaj kupiti | 2544 (2101) | bluefish |
» | Comp do 800EUR (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5327 (4030) | novinec09 |
» | Nakup računalnika-kompletaOddelek: Kaj kupiti | 1524 (1406) | novinec09 |