Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri HP Compaq- ?hitrost rama?
Pomoč pri HP Compaq- ?hitrost rama?
Jankolovski ::
Živjo mam HP Compaq DX6120MT (dektop computer), P/N: PW284ES
hočem pa zvedeti kolk hiter ram lahko kupim? Vem da podpira ddr2 sam ne vem hitrosti a je ddr2 400 ddr2 533 ddr2 677 ali ddr2 800- prosim za pomoč iščem po uradni hp strani vendar nisem nikjer zasledil hitrosti ki jo podpira ram????
Hvala za razumevanje
hočem pa zvedeti kolk hiter ram lahko kupim? Vem da podpira ddr2 sam ne vem hitrosti a je ddr2 400 ddr2 533 ddr2 677 ali ddr2 800- prosim za pomoč iščem po uradni hp strani vendar nisem nikjer zasledil hitrosti ki jo podpira ram????
Hvala za razumevanje
Pyr0Beast ::
Potegni dol CPU-z in poglej.
Poleg tega, če boš sam vgrajeval moraš tako ali tako odpreti tist pokrovček spodaj.
Priporočam ti, da kupiš 2 ista rama in tastara dva vržeš ven in prodaš.
Poleg tega, če boš sam vgrajeval moraš tako ali tako odpreti tist pokrovček spodaj.
Priporočam ti, da kupiš 2 ista rama in tastara dva vržeš ven in prodaš.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pyr0Beast ()
CPU-z ti pove samo trenutno kaj maš v kompu če jest prou razumem!
To vem kaj mam jest v kompu katere rame, mene sam zanima kolk matična podpira hitrost ramov do koliko!
Trenutno mam pa 256 mb pc3200U-333-11-C1 + 256mb pc4200U-444-10-C1 oba HP !
Aja pa serijska matične sploh ni napisana na matični ampak je nalepka na kompu HP Compaq DX6120MT , P/N: PW284ES
To vem kaj mam jest v kompu katere rame, mene sam zanima kolk matična podpira hitrost ramov do koliko!
Trenutno mam pa 256 mb pc3200U-333-11-C1 + 256mb pc4200U-444-10-C1 oba HP !
Aja pa serijska matične sploh ni napisana na matični ampak je nalepka na kompu HP Compaq DX6120MT , P/N: PW284ES
Pa če kupiš najhitrejše rame na trgu, ti ne bo nč hitreje delovalo, če je frekvenca ista, kar definitivno bo.
A je kej narobe s tem ?
Zaženi in poglej, s kolikšno frekvenco ramov ti laptop dela, ter napiši, kakšen procesor imaš, ter kolikšna je hitrost vodila (HTT/FSB) ter delilnik ramov.
A je kej narobe s tem ?
Zaženi in poglej, s kolikšno frekvenco ramov ti laptop dela, ter napiši, kakšen procesor imaš, ter kolikšna je hitrost vodila (HTT/FSB) ter delilnik ramov.
Ko sem govoril mam hp compaq - ni moj je od soseda tko da bom ju3 pogledau frekvenco! Hvala za CPU-z!
Aja pa to ni laptop ampak business desktop (=namizni) računalnik. Zato mam tut tok problemou ker te business namizni računalniki od HP-ja so neumni vse je neki natlačen not mejhno serijskih ni na matični, vse je kao napisan na kompu - ni mi všeč!
Bom ju3 pogledau pa sporočim kaj pravi!
TNX
Aja pa to ni laptop ampak business desktop (=namizni) računalnik. Zato mam tut tok problemou ker te business namizni računalniki od HP-ja so neumni vse je neki natlačen not mejhno serijskih ni na matični, vse je kao napisan na kompu - ni mi všeč!
Bom ju3 pogledau pa sporočim kaj pravi!
TNX
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jankolovski ()
Pri vsakem kompu piše serijska na matični, ponavadi na robu, če ne drugje. Res je pa da moraš zato pri notebook-ju celga odpret.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pyr0Beast ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RAM (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7206 (6466) | Mr.Nice |
» | Kaj pomenijo številke pri RAM-ih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5387 (4771) | Hayabusa |
» | Kakšen računalnik ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1578 (1465) | ThomasSGS |
» | navijanje e8200Oddelek: Navijanje | 2565 (1993) | Nwanko |
» | Nadgradnja ram-a na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1597 (1396) | OVID |