Forum » Pomoč in nasveti » vista - sesuti DVDromi
vista - sesuti DVDromi
bryden ::
Naenkrat sta se mi sesula oba DVD roma, ki ju imam na kompu (oba Optiarc DVD RW 8191S ATA). Torej v My computer ju ne prikaže, kaže ju v device managerju, kjer je pod device status
Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)
Check for solutions ne najde ničesar.
Probal sem narediti uninstal, pa najde enake driverje (ki ne delajo)
Probal sem narediti update, pa ne najde ničesar novejšega.
Poskusil sem http://support.microsoft.com/default.as... pa ob restartu ponovno doda te driverje, ki ne delajo ...
Še kak predlog morda? Bi bil zelo hvaležen! Ker se mi ne da spet po viset dve uri na telefonu na MS pomoči :\
Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)
Check for solutions ne najde ničesar.
Probal sem narediti uninstal, pa najde enake driverje (ki ne delajo)
Probal sem narediti update, pa ne najde ničesar novejšega.
Poskusil sem http://support.microsoft.com/default.as... pa ob restartu ponovno doda te driverje, ki ne delajo ...
Še kak predlog morda? Bi bil zelo hvaležen! Ker se mi ne da spet po viset dve uri na telefonu na MS pomoči :\
logout ::
Taka zadeva lahko nastane po instalaciji kaksnega Alcohol ali Daemon Tools programa, samo od sebe ponavadi ne. Ce si zadnje case instaliral kaj podobnega, bo treba zadevo odstraniti, pa bi naj ponovno vse delovalo OK.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | New build Windows 7 javi napako pri inštalacijiOddelek: Pomoč in nasveti | 4491 (3874) | Mare3 |
» | ustavljanje videa po dveh sekundahOddelek: Zvok in slika | 1726 (1726) | OtoReper |
» | Instalacija XP ne najde diskaOddelek: Operacijski sistemi | 6044 (4907) | fredyjetle |
» | Pinnacle PCTV revealed (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7221 (5157) | maxy |
» | Suse 9.0 problemOddelek: Operacijski sistemi | 1219 (1057) | Nerdor |