Forum » Omrežja in internet » Apple Airport Extreme + Vista
Apple Airport Extreme + Vista
getz ::
Eno nagradno vprašanje
Namreč nikakor mi ne uspe odpreti port za Utorrent (39554). Poizkusil že vse sorte, probal srečo na PortForward.com in podobne zadeve preletu po netu. Ali ima kdo še kakšno idejo.
LP
Namreč nikakor mi ne uspe odpreti port za Utorrent (39554). Poizkusil že vse sorte, probal srečo na PortForward.com in podobne zadeve preletu po netu. Ali ima kdo še kakšno idejo.
LP
>>>>>Vsi pametni so ze umrli... tudi jaz se slabse pocutim<<<<<
Vanadium ::
Mislim da ti vse piše v naslovu teme, torej router apple airport OS pa win vista. Ali imaš v utorrentu vklopljeno UPnP in NAT-PMP? Jaz če imam vklopljeno deluje b.p. na mojem linksysu pa nimam nič odprta porte
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | linksys wrt54gl in forwardiranje portovOddelek: Omrežja in internet | 1426 (1193) | SmeskoSnezak |
» | BitLord in partis... sledilniki :SOddelek: Omrežja in internet | 6506 (5642) | 4luka4 |
» | Odpiranje portov pri LinksysOddelek: Omrežja in internet | 3175 (2702) | Domini |
» | [Port Forwarding] Prokleta gamad!Oddelek: Omrežja in internet | 4524 (3991) | blackbfm |
» | ROUTER NETGEAR RP614 težave portforwardOddelek: Strojna oprema | 1659 (1481) | skico |