» »

Iščem igro (RPG, MMORPG, FPS, RTS, ...)

Iščem igro (RPG, MMORPG, FPS, RTS, ...)

««
24 / 29
»»

iDare ::

Če te zanima far cry 4 - imam 2 acounta za prodat :D

krefi ::

cena ?
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

prodam ali menjam racun od battle.neta (WOW, Diablo 3 z dodatkom) ponudbe mi pisite na zs.

Gabriel Arch ::

Pred kratkim sem dobil CD key za Assassin's Creed: Syndicate ( http://assassinscreed.ubi.com/en-us/gam... ). Igra izide približno čez mesec dni. Unovčljiva je preko Nvidia Redeem. V koliko je kdo zainteresiran za menjavo ali pa odkup me lahko kontaktira tu ali preko ZS.

Lep pozdrav!

P.s.: Ali morda poznate se kakšen drug portal kjer bi lahko tovrstni oglas oddal?

kje kupiti gta najcaneje ?
ter kasna razlika je ce kupim prek steama ali rocketstars?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: krefi ()

BorutK-73 ::

21.19GBP (29.45EUR)
https://uk.gamesplanet.com/game/grand-t...

ps
Preveri prvo da ni kakšna UK only fora.

Zgodovina sprememb…

tt2 ::

Mene pa zanima, če morda kdo pozna naslednjo igro. Je zvrsti kot je super mario bros, sonic... V glanem, mislim da se dogaja bolj po gradovih in podobo. Vse kar se spomnim je to, da si imel več vrst orožij, ki si jih seveda spotoma pobiral. Ena vrsta orožja so bile sekirice, ki si jih pač metal. Se komu kaj sanja katera igra bi lahko bila?

djabi ::

Neka Castlevania? Sicer pa nisi napisal, na kateri platformi si igral to igro (konzole, PC DOS/Windows, Amiga itn.)?

15kol ::

Če koga zanima:
Medieval Europe - Free Online Role Playing Game

je tipična browser online igra, grafika ni nič posebnega, vendar pa je free play, kar pomeni, da si lahko sam izbiraš cilje ki jim nato slediš. Postavljen si v leto 1315 in se najdeš kot državljan v kraljestvu ki si ga izbereš na začetku igre.

Sam sem v Srbskem Carstvu in tam zmeraj potrebujemo aktivne igralce, tako da vas vabim da jo sprobate.

Je pa igra taka, da ali te sploh ne gane, ali pa te zasvoji :D

Link do igre

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

kajetan ::

Mene pa zanima ... če je kakšna igra ki je kot COD: World at War samo da ima boljšo grafiko in je novejša? (ciljam na 1440p).
malo sem out iz gaming sveta. pa kera fps streljačina je zdaj najbolj popularna v multiplayer načinu poleg CS:GO?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kajetan ()

kajetan ::

ej, eno igro še iščem, zdaj sem se spomnil. neka turn based streljačina ko maš vojake pa moreš neke talce reševat. bolj mini igra je. kakih par let stara?

Truga ::

kajetan je izjavil:

malo sem out iz gaming sveta. pa kera fps streljačina je zdaj najbolj popularna v multiplayer načinu poleg CS:GO?

battlefield/camper on duty/camper strike so najbolj popularne. Ostalo je bol tko tko. Lahko pa za vec al manj vsako najdes igralce se vedno.

Jaz trenutno igram warframe sem pa tja mal, sam to je bolj space ninja wizard horde shooter kot streljacina.

opeter ::

kajetan je izjavil:

Mene pa zanima ... če je kakšna igra ki je kot COD: World at War samo da ima boljšo grafiko in je novejša? (ciljam na 1440p).

Huh ... Druga svetovna vojna trenutno ni ravno aktualna tematika igre. Edina novejša, katere se spomnim, da se je pojavil v zadnjem času, je poljski Enemy Front. Kako dobra ali slaba je, pa ne vem, ker še nisem igral.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Domobrancek ::

Js pa iscem igro, ki bi bila podobni igri metin 2. Pri tej igri mi je zelo usec to, da je na voljo bolj malo classov (4) in da nimas 500skilov, ki jih moras uporabit :D usec mi je tudi to, da lahko napades vec kot 1 skupino mobov proti katerimi se dejansko boris (drzis pritisnjeno tipko space za napade...ni tko k pr vecini igrc k sam kliknes na moba da ga napades pa potem cakas 10min da on napade tebe pa ga pol spet ti...). Grafika mi niti ni tok pomembna. Ce mogoce kdo ve za kaksno tako igrco nej prosm napise.

Alien123 ::

Iščem igro vbistvu že par let, nazadnje sem jo igral že dolgo let nazaj tak da je spomin bolj bogi.
Vem samo da si hodil okrog kot v rpg, imel si lok in si streljal nekakšne pošasti, podobne lizardom na dveh nogah..

Bogo je ampak to je vse kar se spomnim :D

fantje katero igro mi iz COD iger mi priporocatE in katero iz BF ?
-BF 3/4/hardline
-COD katerkoli

BF3. Za CoD so mi pa vsi isti od 4 dalje.

koliko pa se sploh igra bf 3 multiplayer se ?

isčem RPG igro na podoben stil igranja kot dark souls ali the elder scrols.
ne iscem strelske igre

zdaj ne dolgo nazaj je izšla Dragon's dogma na pc.. meni eden boljših rpgjev

galu ::

Pozna kdo kak online-coop turn-based strateški špil za Android? Nekaj v stilu EU:IV, Victoria, Hearts of Iron, ... , le da je na Androidu in da ni potrebno biti neprestano povezan. Torej da recimo prvi igralec odigra svoj turn, pa pogleda naslednji dan, kaj je (če je) drugi igralec naredil in igra dalje.

Anyone?
Tako to gre.

Bryn ::

Da še jaz poskusim. Iščem kako novejšo (do 2-3 leta staro) igro, če se le da FRP, kjer bi lahko igral kot nekromant. Torej obujanje mrtvih, armada skeletonov ter kak zombi za povrh. Utopično bi bilo verjetno pričakovat, da lahko v igri svoje nekromantske sposobnosti uporabiš tudi na NPCjih, v smislu, da ko potrebuješ informacijo, ga ubiješ in ga kot zombija pripelješ nazaj, da ti izda informacije.

Bryn je izjavil:

Da še jaz poskusim. Iščem kako novejšo (do 2-3 leta staro) igro, če se le da FRP, kjer bi lahko igral kot nekromant. Torej obujanje mrtvih, armada skeletonov ter kak zombi za povrh. Utopično bi bilo verjetno pričakovat, da lahko v igri svoje nekromantske sposobnosti uporabiš tudi na NPCjih, v smislu, da ko potrebuješ informacijo, ga ubiješ in ga kot zombija pripelješ nazaj, da ti izda informacije.

Hmm ... tak na hitrico (čeprav niso ravno 2-3 leta stare igre):

- Arcanum of Steamworks - dobiš na GOG, obstaja HD mod za večjo resolucijo
- Torchlight 2 z nameščenim SynergiesMOD
- Sacrifice - igre je imel več takih likov, recimo Ragman
- Path of Exile - online RPG
- Grim Dawn - kolikor sem bral, ima tudi ta nek takšen karakter
- Diablo 2
- Heroes of Might and Magic serija je imel določene junake - nekromante
- Elder Scrolls V: Skyrim z SkyRE modom ali pa Undeath mod
- Guild Wars serija
- Summoner - zanimiv starejši RPG
- Eador: Masters of a Broken World (tudi na GOG ali pa Steam)
- Tales of Maj' Eyal
- Disciples 2
- Warlords BattleCry (ima nemrtve)
- Battle for Wesnoth (brezplačni, odprtokodni, vsebuje eno raso z nemrtvimi)
- Wacraft 3 z dodatkom Frozen Throne - tudi tukaj si imel neke vrste nekromante
- Vampire the Masquerade: Bloodlines (recimo) ...

Zdaj glede FPS iger kot so npr LichDome: Battle Mage ali pa kakšen Ziggurat ... ne vem, ker jih nisem igral. Ampak pravim, ta zadnja dva nista prava RPG-ja ampak akcijski igri z RPG elementi.

Aja, pa še to sem pozabil ...

Dokaj stara strateško-akcijska serija Battle Mages

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

Bryn ::

opeter> I bow down in respect! :D Thanks!

sandmodnigga ::

krefi je izjavil:

fantje katero igro mi iz COD iger mi priporocatE in katero iz BF ?
-BF 3/4/hardline
-COD katerkoli

Če imaš namen igrati multiplayer, potem zadnjo iz serije Call of Duty. Po letu dni (po izidiu nadaljevanja) igra namreč več nima kaj dosti igralcev.

katero igro se mi trenutno splaca najbolj kupiti iscem nekaj novega za mp.

Jarno ::

krefi je izjavil:

katero igro se mi trenutno splaca najbolj kupiti iscem nekaj novega za mp.

Če bi rad nekaj novega je zanimiva izbira Overwatch.
Trenutno bi naj že lahko igral v open beta.
Torej, lahko že kupiš, je nekaj izredno novega in čisti MP.:D

sej Overwatch cakam na izid.
drugace pa gledam:
The Division
Far Cry Primal
Rainbow Six Siege
katero izmed teh mi priporocate ? al priporocate katero drugo?

Dark Souls 3 pa tut cakam sam se na izid da jo kupim :D

Domobrancek ::

No ja bom pa tud js probu če se kej zame najde :D Rd bi najdu kak mmorpg, ki je podobn igri metin 2. Sprobal sem jih že veliko pa se mi nobena ne dopade neki zlo..usako čez neki časa neham igrat. Iščem nekaj kar bo f2p. Ma mogoče kdo kak predlog?

Tuki je še gameplay metin 2:

meho7 ::

Iscem staro lovsko igro(late 90s/early00s) kjer si po vrstnem redu pobijal zivali -> najprej zajca potem medveda na koncu pa se T-rexa. Na voljo si imel vec orozji (minigun, rocket launcher,...)

ze vnaprej hvala :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: meho7 ()

Mogoče Carnivores serija?

opeter je izjavil:

Mogoče Carnivores serija?

Ne grafika je bila kot iz kaksne risanke

Alamar ::

meho7 je izjavil:

Iscem staro lovsko igro(late 90s/early00s) kjer si po vrstnem redu pobijal zivali -> najprej zajca potem medveda na koncu pa se T-rexa. Na voljo si imel vec orozji (minigun, rocket launcher,...)

ze vnaprej hvala :)

Natural Fawn Killers

ja!! to je to hvala :P

orbika ::

Ali lahko kdo priporoča kakšno dobro arkadno dirkačino, ki bi jo lahko igral z nečaki in po možnosti, da ima splitscreen/deljen zaslon?

Računalnik znamke Medion, ki je na voljo:
- Core i3 četrte generacije
- Geforce 750
- 8 GB RAM
- Windows 10

* * *

Do sedaj smo igrali Split/second velocity in BLUR. Te so res super!

Na GOG sem jim kupil še nekaj podobnih iger, recimo Screamer 1 in 2, P.O.D., Flatout serija ...
V Dosboxu sem uspel nastaviti Big Red Racing, Micro Machines serijo, Skunny Kart, Wacky Wheels in Need for Speed 1.

Jaz sem nekdaj igral serijo Need for Speed, tretji del sem jim uspel usposobit s pomočjo RejZorjevega popravka ... tako, da nekaj materiala zdaj imajo.

A vseeno bi vprašal, če je še kaj podobnega?
Ali obstaja kaj novejšega?

Mi s kolegi si potegnemo wii emulator pa špilamo mario kart, imaš pa tudi Sonic and all stars racing transformed

orbika ::

Alien123 je izjavil:

Mi s kolegi si potegnemo wii emulator pa špilamo mario kart, imaš pa tudi Sonic and all stars racing transformed

Super, hvala!

Pa pozabil sem še na trackmania, hitro postaneš odvisen :D

yoco ::

Alien123 je izjavil:

A to poj igraš z gamepadom al na tipkovnici?

Z gamepadom

odbitko ::

Mene pa zanima, če kdo od vas igra kakšno browser oziroma brskalniško igro ? Sem en čas igral Travian in se mi je sedaj spet zaluštalo, še posebej sedaj ko sem doma praktično polovico dneva in se nimam kam dat. LP

En čas sem igral Anno online, laahko probaš tudi to
http://uk.empireuniverse.com/game.html

Jerry000 ::

odbitko je izjavil:

Mene pa zanima, če kdo od vas igra kakšno browser oziroma brskalniško igro ? Sem en čas igral Travian in se mi je sedaj spet zaluštalo, še posebej sedaj ko sem doma praktično polovico dneva in se nimam kam dat. LP

Od 2009 igram to igro:
http://en.dinorpg.com/

Je izjemna, RPG elementi, clan warsi, se drugi elementi, vidjo se boji, zbiraš skille, lvl je dost visok, res odličen browser game :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

N0t0ri0us ::

nekoč davno časa nazaj sem igral eno igro:

Dogajalo se je v vesolju, igral sem vesoljsko plovilo katero je streljalo naboje in uničevalo komete. Vsakič ko si zadel komet je šel na polovico. vsake toliko časa je v kakšnem kometu bila izboljšava za orožje v ladji in si naprej imel samo eno "špuro", potem 2, 3, itd. Streljalo je vedno bolj razpršeno oziroma pod širšim kotom, če te je zadel kakšen komet si izgubil orožje.

Ladja je bila na levi strani, streljala je proti desni, lahko si se sprehajal po celem vidnem prostoru.
Kometi so bili rjave barve..

Kdo ve mogoče naslov? :D

111111111111 ::

Astrofire ustreza opisu. :) Amapk je dosovska igra. :D

žal ni ta ki jo iščem :)

Streljalo se je lahko samo proti desni in ladje ni bilo mogoče rotirati.

Mogoče kaj takega (čeprav tukaj raketo obračajo):

Sicer pa predlagam, da malo preveriš na spodnji strani:
http://www.dosgames.com/g_spa.php

Za slike klikni na (screenshot):

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

Ne tudi ta ni bila :) bil je čisti 2d. Igral sem jo malo po l2000 na win98.. ampak je bila stara verjetno 10+ let :D

Sem našel na las podobno ampak ni bila ta :D Če se ne motim je bila razlika le ta, da se ladje ni dalo obračati. Ta igra je nastala par let kasneje :)

http://pygame.org/project-Asteroids-506...

loveJDM ::

odbitko je izjavil:

Vojna plemen..ene 5x boljša od traviana,vsaj meni...vse se dogaja hitreje in je bolj zanimivo,pa običajno eni in isti playerji igrajo več svetov tak da poznanstva si najdeš in ti je vedno lažje.

Če boš probal,javi...si takoj top150 če ti pomagam
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zanima me,če ima kdo kak predlog za igro oz ve katera se igra kolko tolko...
Stvar je sledeča:
MW3 so zjebali hekeri
MW2 ni več toliko playerjev+snajpa rani čiste kille in popizdim
BO1 mi fpsji dropajo ker je baje celi game za kurac naret za PC
BO2 je super,občasno hekerji ampak ni playerjev dosti in je to problem(HC domination)
BF3 je tak za kurac,da mi je bilo žal,da sem ga sploh inštaliral,pa čeprav je bil 1e takrat
BF4 sem ravnokar zbrisal ker mi enostavno ne odgovarja tak način igranja in popizdim

trenutno mi je ostal samo BF2 preko "revive project-a"...

A še obstaja kak multiplayer pa da ni vse v neki prihodnosti pa kr neka laserska orožja itd?Mora pa bit igrana igra!

Bor H ::

BF Bad Company 2?
««
24 / 29
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali kdo igra 20 let stare igre? (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Igre
785138620 (4841) oo7
»

Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 459 60 61 62 )

3071509211 (8777) Nesta
»

Oldies goldies (strani: 1 2 )

6411740 (2142) blabling2
»

Katera je vaša najljubša igra vseh časov? (strani: 1 2 3 4 5 )

20540004 (18023) msms
»

Stare igre, ki ste jih igrali (strani: 1 2 )

7822231 (18584) BorutO

Več podobnih tem