Forum » Mobilne tehnologije » Prostoročno telefoniranje
Prostoročno telefoniranje
STASI ::
Hm. Sem v dilemi ali bi kupil kako bluetooth slušalko ali bluetooth set za avtomobil. Eden od pogojev je se mora na napravo "priključiti" dva telefona (domači+službeni). Kar se tiče druge opcije razmišljam med naslednjima napravicama:
Jabra SP5050
ali
Parrot Minikit
Ali ima kdo v lasti oziroma je imel v uporabi ali Minikit in ali SP5050?
Kaj je + za slušalo in kaj - ter enako za Minikit in SP5050.
Jabra SP5050
ali
Parrot Minikit
Ali ima kdo v lasti oziroma je imel v uporabi ali Minikit in ali SP5050?
Kaj je + za slušalo in kaj - ter enako za Minikit in SP5050.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
- zavarovalo slike: STASI ()
Poldi112 ::
Osebno imam raje slušalko. Če hočem zvočnik ga vklopim na telefonu.
Konkretno imam neko jabra bluetooth slušalko in ljudje ne opazijo razlike. Na zvočniku telefona jo pa kar konkretno (malo slabše se sliši).
Ne vem pa koliko bi zadevo izboljšala taka napravica. Po moje da ne prav veliko.
Priklopa na dve napravi ne morem testirat, ker imam zgolj 1 bluetooth telefon. Gre pa skoraj zagotovo.
Konkretno imam neko jabra bluetooth slušalko in ljudje ne opazijo razlike. Na zvočniku telefona jo pa kar konkretno (malo slabše se sliši).
Ne vem pa koliko bi zadevo izboljšala taka napravica. Po moje da ne prav veliko.
Priklopa na dve napravi ne morem testirat, ker imam zgolj 1 bluetooth telefon. Gre pa skoraj zagotovo.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup prostoročne napraveOddelek: Na cesti | 3030 (2785) | St235 |
» | Bluetooth slušalkeOddelek: Kaj kupiti | 5176 (5088) | flipflop |
» | Prenosna Bluetooth avto-instalacijaOddelek: Kaj kupiti | 3840 (3321) | St235 |
» | Prostoročno telefoniranje - nokia - kaj vzeti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2862 (2581) | Klemenn |
» | Katera BlueTooth slušalka do 17.000 sit?Oddelek: Kaj kupiti | 1453 (1317) | Tomson |