» »

TOSHIBA L40-18X prenosnik

TOSHIBA L40-18X prenosnik

lojk ::

Imam novo Toshibo s prednaloženo Visto, ki sem jo zradiral in formatiral disk za XP. Naredil sem slipstrim z n-lite na XP-jih z driverjih (intel matrix, video, sound, ...)in jih uspešno inštaliral. Ko se XP hočejo dvignit, se takoj (po 1-2 sekundah) sesujejo, tudi v safemode. A ma kdo kakšno idejo?

Klenobo ::

Imaš service pack gor?
Pajek.Net, (http://www.pajek.net)
Brezplačna MojaPosta.Com (http://www.MojaPosta.Com)

Tilen ::

Naredil sem slipstrim z n-lite na XP-jih z driverjih (intel matrix, video, sound, ...)

Native SATA tudi? Oziroma si probal v matični plošči izklopit AHCI in nastavit na IDE?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

zee ::

verjetno si pozabil, kaj dodati. CDjev sem z nLite naredil precej in na začetku sem skoraj vedno pozabil kakšno malenkost.

glede na simptome bi rekel, da si pozabil kakšen fajl ali dva.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

SP2 je integriran v XP. Prenosnik je zelo reven z nastavitvami v BIOSU, ima samo nekaj osnovni nastavitev, V N-Liteu sem nastavil multiple driver in označil mapo AHCI HDD drivers ICH8M_32bit v Intel matrix folderju ter Textmode.

Stvar sem rešil tako, da sem vzel en cd z xp, ki sem jih pred pol leta naložil na hp prenosnik (s HP driverji)in deluje. Imam pa še eno vprašanje: Na Toshibo sem preslikal staro particijo s starimi xp, ker jo nujno rabim. Ali se da na kakšnen način inštalirati te driverje v stare xp iz novih xp ali kako drugače.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri sata driver je pravi za TOSHIBA SATELLITE L40-Q17???

Oddelek: Strojna oprema
145781 (2604) Leoon
»

Kako dodati XP k že naloženi visti z AHCI v biosu

Oddelek: Operacijski sistemi
193223 (2200) Gutjerez
»

Win XP - problemi z SATA/RAID driverji

Oddelek: Pomoč in nasveti
51124 (1028) SkyMan666
»

Ima kdo Intel (P35) ICH9R SATA adapter ? (štekanje diska)

111806 (1714) ender
»

vista problem

153170 (2829) markk1

Več podobnih tem