» »

Lenovo ThinkPad R61i T5550 NG1E9ZY

Lenovo ThinkPad R61i T5550 NG1E9ZY

goranv ::

Nisem se kupoval prenosnika in me zanima ce se splaca kupiti tega Lenovo ThinkPad R61i T5550 NG1E9ZY 15,4" Link ali se mi priporočate kakega boljšega za podobno ceno, do 800 EUROV in naj ima code duo, 2GB rama, graficna ni tako pomembna, hp ali lenovo.
  • spremenil: goranv ()

ant ::

dober nakup, sploh pa dosti boljši od kakega hp

jan01 ::

Zelo dober za tako ceno.

BluPhenix ::

In zakaj je dosti boljši od kakega HP?
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

ant ::

ker se pač ne more primerjat z ibm po kvaliteti. in to je bilo že neštetokrat dokazano, zato lahko že zaključimo to debato. pač thinkpadi med boljšimi laptopi

prej ko se boste s tem sprijaznili bolje bo za vas :)

Po kakšni kvaliteti? Vgrajenih komponent ali škatle? Lahko podaš povezavo, kjer je bilo to dokazano?

Sam imam v službi HP laptop in čisto nobenih problemov, oz. sem zelo zadovoljen z njim. Sodelavec ima pa thinkpada, pa že 6 dead pikslov. Vsakemu proizvajalcu se lahko pripetijo problemi, ampak sta HP in Lenovo čisto enaka po kvaliteti...

goranv ::

Kupil sem enega drugega ki je cenejsi je pa tudi lenovo.
1. Zanima me kako je zdaj ko ga bom prvic uporabljal ga lahko samo priklopim in uporabljam ali ga moram najprej pustiti nekaj casa priklopljenega v elektriko da se baterija napolni?

2. Imam ze namescen xp poleg pa nisem dobil CD-ja z XP. Kako naj potem ce bo potrebno formatirati sistem naj ponovno nalozim xp, uporabim naj piratsko verzijo in aktiviram z kodo ki je na nalepki na prenosniku??

1. piše v navodilih. Navadno naj bi se polnil nekaj ur.

2. na disku imaš (skrito) particijo, s katere lahko inštaliraš windows ob formatiranju C diska.

Leks ::

sej verjetno maš tisti gumb THINK_VANTAGE, s katerim lahko vse uštimaš. Nekaj časa nazaj sem dal restore na tovarniške nastavitve. Brez težav!

Lp

moj_nick ::

Ko prižgeš računalnik, pritisneš thinkvantage tipko in izbereš, da ti ponovno naloži windowse.
110111001001010001010000

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

So Lenovo prenosniki dobri? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7429655 (17827) Invictus
»

Iščem prenosnik za urejanje slik

Oddelek: Kaj kupiti
233435 (3050) opeter
»

LENOVO Thinpad ali HP Elitebook?

Oddelek: Kaj kupiti
497939 (6262) Invictus
»

HP - primerjave (strani: 1 2 )