Forum » Programiranje » [C#, Ajax]ModalPopupExtender
[C#, Ajax]ModalPopupExtender
mmaestro ::
Pozdravljeni,
nekaj se ukvarjam z Ajaxom in tem ModalPopupExtender-jem in imam sledeč problem. Rad bi, da se zadeva proži ko pritisnem Enter in Textboxu, to pač naredim pač nastavim ID pri ModalPopupExtender-ju na id od Textboxa in se lepo proži problem je pa, da bi rad da preden se pokaže ModalPopup, da se izvede še procedura, katera nafila določene podatke v GridView kateri je na tamu modalu. Problem je, da če nastavim, da se ModalPopupExtender proži na Textbox se oz npr na Button, kateri ima pod eventom Click kodo katera naj bi se ob kliku izvedla se ta ne izvede. Kaj narediti da bo zadeva fukncionirala?
Drugi problem pa imam z GridView-om, v katerega bi rad spravil NewLine in tega mi nikakor ne uspe, rad bi mel tako, da bi imel npr stolpec Oseba drugi stolpec Telefon in potem se nafila v stolpec Oseba tako:
Ime in priimer
oddelek
fukncija
v telefon pa:
interna številka
mobitel številka
Probaval sem z Enviroment.NewLine z "\n" in tega sploh ne upošteva, tako da so zdaj kar izpisane zadeve en za drugo.
Že vnaprej najlepša hvala za pomoč.
LP
nekaj se ukvarjam z Ajaxom in tem ModalPopupExtender-jem in imam sledeč problem. Rad bi, da se zadeva proži ko pritisnem Enter in Textboxu, to pač naredim pač nastavim ID pri ModalPopupExtender-ju na id od Textboxa in se lepo proži problem je pa, da bi rad da preden se pokaže ModalPopup, da se izvede še procedura, katera nafila določene podatke v GridView kateri je na tamu modalu. Problem je, da če nastavim, da se ModalPopupExtender proži na Textbox se oz npr na Button, kateri ima pod eventom Click kodo katera naj bi se ob kliku izvedla se ta ne izvede. Kaj narediti da bo zadeva fukncionirala?
Drugi problem pa imam z GridView-om, v katerega bi rad spravil NewLine in tega mi nikakor ne uspe, rad bi mel tako, da bi imel npr stolpec Oseba drugi stolpec Telefon in potem se nafila v stolpec Oseba tako:
Ime in priimer
oddelek
fukncija
v telefon pa:
interna številka
mobitel številka
Probaval sem z Enviroment.NewLine z "\n" in tega sploh ne upošteva, tako da so zdaj kar izpisane zadeve en za drugo.
Že vnaprej najlepša hvala za pomoč.
LP
mmaestro ::
Prvi del problema sem delno rešil, tisti kodi ki se izvrši ob kliku na gumb sem dodal na koncu ModalPopupExtender.Show() tako da to zdaj dela, morem samo še narest da se mi kliče metoda iz JavaScripta ob pritisku na Enter.
Medtem, ko drugi del problema z GridView-om pa ostaja in mi je zadeva kar precej nadležna. Mogoče kdo ve za kako alternativno rešitev, če se tega ne da rešiti?
LP
Medtem, ko drugi del problema z GridView-om pa ostaja in mi je zadeva kar precej nadležna. Mogoče kdo ve za kako alternativno rešitev, če se tega ne da rešiti?
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ASP.NET] Prenos podatkov iz ene spletne strani v drugoOddelek: Programiranje | 933 (792) | Cvenemir |
» | Baza & c#Oddelek: Programiranje | 4152 (3210) | xardas |
» | DataView, DataTable, DataSetOddelek: Programiranje | 1152 (903) | detroit |
» | problem v C#Oddelek: Programiranje | 1967 (1682) | dvojka |
» | [ASP.NET] problemOddelek: Izdelava spletišč | 2162 (1812) | Microsoft |