Forum » Programska oprema » Problem - outlook 2003
Problem - outlook 2003
feliche ::
Oj,
mam en problem z direkntim odpiranjem povezave v elektronski pošti-
klik na povezavo v emailu - namesto, da bi se aktivirala povezava oz. odprla spletna stran - e mi odpre okno "najdi brskalnik povezav" in prazen prostor za ime datoteke, ter v vrsti datotek "izvedljive datoteke", kot da pričakuje, da jo bom shranil???
Torej če povzamem v outlook pošti, če kliknem na povezavo, ki je v tekstu, je ne morem aktivirati ampak se mi odpre okno "najdi brskalnik povezav".
Stvar je zelo moteča!
thx
mam en problem z direkntim odpiranjem povezave v elektronski pošti-
klik na povezavo v emailu - namesto, da bi se aktivirala povezava oz. odprla spletna stran - e mi odpre okno "najdi brskalnik povezav" in prazen prostor za ime datoteke, ter v vrsti datotek "izvedljive datoteke", kot da pričakuje, da jo bom shranil???
Torej če povzamem v outlook pošti, če kliknem na povezavo, ki je v tekstu, je ne morem aktivirati ampak se mi odpre okno "najdi brskalnik povezav".
Stvar je zelo moteča!
thx
bluefish ::
z brskalnikom povezav morda misli na brskalnik. Poskusi z navedbo poti do brskalnika, ki ga uporabljaš (Firefox, IE,...).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nujno potrebujem pomoč glede vračila računalnika!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1790 (1050) | Mare2 |
» | Ali si z vpn pro res anonimen na netu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 26886 (24579) | poweroff |
» | Nokia na svojih telefonih izvaja SSL MITM napade, a bojda le zaradi hitrejšega prenosOddelek: Novice / Varnost | 10093 (7861) | SuperVeloce |
» | Povečajte Hotmailov poštni predal (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8114 (5403) | Athena89 |