Forum » Pomoč in nasveti » HP All-In-One Preko Mreze
HP All-In-One Preko Mreze
d0rK ::
Zdravo,
ker mi HP vsakic ko instaliram driverje za moj printer (HP C4180) naserje miljon in en
proces na sistem, bi zelel printer/skener instalirati na kako drugo od mojih masin in ga
nato sharati preko mreze. Zanima me, ali je pri temu potrebno namestiti driverje tudi na
racunalnike s katerih zelimo dostopati do omrezenega tiskalnika? Ce je odgovor ja, potem
lahko na celo zadevo pozabimo, v kolikor pa je odgovor ne, bi pa prosil, da mi nekdo razlozi
postopek da to all-in-one napravo omrezim. Oba racunalnika sta na net povezana preko
routerja.
Hvala.
ker mi HP vsakic ko instaliram driverje za moj printer (HP C4180) naserje miljon in en
proces na sistem, bi zelel printer/skener instalirati na kako drugo od mojih masin in ga
nato sharati preko mreze. Zanima me, ali je pri temu potrebno namestiti driverje tudi na
racunalnike s katerih zelimo dostopati do omrezenega tiskalnika? Ce je odgovor ja, potem
lahko na celo zadevo pozabimo, v kolikor pa je odgovor ne, bi pa prosil, da mi nekdo razlozi
postopek da to all-in-one napravo omrezim. Oba racunalnika sta na net povezana preko
routerja.
Hvala.
trek@s ::
Na računalniku, kjer instaliraš tiskalnik, le tega daš v skupno rabo. Na drugem računalniku klikneš "dodaj tiskalnik" in poiščeš tega v omrežju. Prenesejo se le najnujnejši driverji, brez dodatnih programov. Sicer pa, a ne zanš odinstalirat odvečnih programov in procesov, da se ne zaganjajo?
d0rK ::
Ne gre za "uninstalirat" programe...Ker je multifunction zadeva laufa za vsako
funkcijo (skener, printer, citalec kartic) po en proces. Vse skupaj mislm da jih
je nekje 5. Bom probal s to opisano varjanto, da vidim ce bo kaj bolje.
Hvala.
Ce ma pa se kdo slucajno kaksne izksnje z omrezenjem tocno tega modela naprave ali
s kaksnimi drugimi multi-function napravami pa naj prosim opise svoje izkusnje in morda
tudi kaksno boljso resitev.
funkcijo (skener, printer, citalec kartic) po en proces. Vse skupaj mislm da jih
je nekje 5. Bom probal s to opisano varjanto, da vidim ce bo kaj bolje.
Hvala.
Ce ma pa se kdo slucajno kaksne izksnje z omrezenjem tocno tega modela naprave ali
s kaksnimi drugimi multi-function napravami pa naj prosim opise svoje izkusnje in morda
tudi kaksno boljso resitev.
ales85 ::
A ti je morda uspelo preko mreže deliti tudi skener? Ker meni z omenjenimi All-in-one tiskalniki tega ne uspe narediti. Morda kakšen nasvet?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39019 (22733) | gazer |
» | Vprašanje - skenerOddelek: Pomoč in nasveti | 1781 (962) | Han |
» | Slikar noče skenirat :(((Oddelek: Pomoč in nasveti | 1719 (1582) | Unknown_001 |
» | Opozorilo glede nakupa HPjevih printerjevOddelek: Strojna oprema | 7160 (6021) | blackbfm |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7525 (6064) | BlaY0 |