Forum » Kaj kupiti » tipkovnice, nasveti
tipkovnice, nasveti
Z WC R ::
[i]Počasi[/i] se pripravljam na nakup nove tipkovnice. Rabim čim več mnenj, priporočil in podobnega.
Na mizi imam pladenj, ki ni ravno majhen, ni pa tudi zelo velik. Zato ne bi mogel kupiti najbolj velike tipkovnice (sem gledal dimenzije na netu tako, da Razer Tarantula najbrž odpade). Sem premišljeval, da bi tipkovnico dal na mizo vendar mislim, da to zaradi manjše oddaljenosti od monitorja in položaja rok ne bi bilo najbolje. Če bi imel višji stol oz. manjšo mizo bi vsaj zadnji problem odpadel :)
gledal sem:
-Steelpad SteelKeys 6G: tipkovnica je bila moj tih [i]favorit[/i], vendar se jo težko dobi v Sloveniji in nima slovenskega nabora črk
-Logitech Wave: bi jo moral najprej poizskusiti
-Microsoft natural ergonomic 4000: bi skoraj raje imel "navadno" kot ergonomsko
-Logitech dinovo: cena. sploh edge pri nas stane 170€ kar je zelo veliko (če jo kdo ima bi bil zelo vesel kakšnih informacij).
najlepša hvala za sodelovanje :)
lp
Na mizi imam pladenj, ki ni ravno majhen, ni pa tudi zelo velik. Zato ne bi mogel kupiti najbolj velike tipkovnice (sem gledal dimenzije na netu tako, da Razer Tarantula najbrž odpade). Sem premišljeval, da bi tipkovnico dal na mizo vendar mislim, da to zaradi manjše oddaljenosti od monitorja in položaja rok ne bi bilo najbolje. Če bi imel višji stol oz. manjšo mizo bi vsaj zadnji problem odpadel :)
gledal sem:
-Steelpad SteelKeys 6G: tipkovnica je bila moj tih [i]favorit[/i], vendar se jo težko dobi v Sloveniji in nima slovenskega nabora črk
-Logitech Wave: bi jo moral najprej poizskusiti
-Microsoft natural ergonomic 4000: bi skoraj raje imel "navadno" kot ergonomsko
-Logitech dinovo: cena. sploh edge pri nas stane 170€ kar je zelo veliko (če jo kdo ima bi bil zelo vesel kakšnih informacij).
najlepša hvala za sodelovanje :)
lp
EvilDare ::
Logitech G15 NEW: Ceneje.si. Jo imam tudi sam. Prejšne verzije nisem mogel kupiti, ker j bila preširoka, ta model je bil pa narejen ravno iz tega razloga. Če boš kaj meril, v najbolj širšem delu je široka 49 cm. Še najbolj so mi včeš tipke, ki jih lahko programiraš, ki še posebej pridejo prav v igranju iger preko spleta. Recimo Crysis. Če si rad ostrostrelec, lahko z enim pritiskom na gumb umiriš puško, vstreliš in se nazaj zakriješ. Pa da ne pozabim še najboljše lastnosti. Tipkovnica je osvetljena nežno oranžno, kar pride prav če si na računalniku v temi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EvilDare ()
bate ::
Poglej še za samsung pleomax, nekaj v zvezi z zenom :) Jo imam že pol leta in sem še vedno navdušen.
Okrog 30 € je stala žična izvedba.
Okrog 30 € je stala žična izvedba.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipkovnica z osvetljitvijoOddelek: Pomoč in nasveti | 3671 (3217) | integral15 |
» | Katero tipkovnico priporočate?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12259 (8675) | Half-Saint |
» | Katero tipkovnico uporabljate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 14268 (12027) | Half-Saint |
» | Nova anketa: Koliko ste odšteli za tipkovnico in miško s podlogo? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7663 (6315) | specterss |
» | Tipkovnice - katero predlagate za dobro tipkanje!?Oddelek: Kaj kupiti | 2104 (1858) | ginekolog |