Forum » Programska oprema » linux: 64bitni Firefox in java
linux: 64bitni Firefox in java
neboben ::
icedtea, sun-java, openjdk ...
Nič o tega ne vsebuje kakega direktorija plugins in knjižnice libjavaplugin_oji katerega naj bi
linkal v firefox plugine.
Java mi ne deluje v 64bitnem Firefox brskalniku. Kako je s tem pri vas, je komu uspelo.
Bi lahko dobil malce pomoči.
Lp
p.s.
Kubuntu 8.04 RC
Nič o tega ne vsebuje kakega direktorija plugins in knjižnice libjavaplugin_oji katerega naj bi
linkal v firefox plugine.
Java mi ne deluje v 64bitnem Firefox brskalniku. Kako je s tem pri vas, je komu uspelo.
Bi lahko dobil malce pomoči.
Lp
p.s.
Kubuntu 8.04 RC
- spremenil: neboben ()
kopernik ::
Ne gre, obljubljajo že nekaj let, a delujočo verzijo naj bi dobili šele proti koncu tega leta ali v začetku naslednjega. Več tukaj. Mislim, da je zaenkrat rešitev le 32 bitni brskalnik.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kopernik ()
Brane2 ::
Mislim da sta v bistvu dve rešitvi:
- IcedTea, ki je v bistvu scompilan 64-bitni plugin iz javasourcea. Stvar je že v gentoojevem portageu, za ostale ne vem.
IcedTea INFO
-nspluginwrapper, ki ti omogoča, da lahko uporabljaš 32-bitne plugine na 64-bitnem brskalniku
NSPLUGINWRAPPER
- IcedTea, ki je v bistvu scompilan 64-bitni plugin iz javasourcea. Stvar je že v gentoojevem portageu, za ostale ne vem.
IcedTea INFO
-nspluginwrapper, ki ti omogoča, da lahko uporabljaš 32-bitne plugine na 64-bitnem brskalniku
NSPLUGINWRAPPER
On the journey of life, I chose the psycho path.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | edavki ubuntu 13 chromeOddelek: Omrežja in internet | 4926 (2581) | harvey |
» | V Firefoxu 43 končno 64-bitna verzija enakopravna z 32-bitnoOddelek: Novice / Brskalniki | 10411 (7718) | knesz |
» | Chrome za Windows postal 64-bitni (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 37541 (31502) | Tr0n |
» | Flash končno s 64-bitno podporo za LinuxOddelek: Novice / Brskalniki | 7242 (5406) | BaRtMaN |
» | Java bo letos postala odprtokodnaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6187 (4776) | Vlady |