Forum » Kaj kupiti » Pomoc pri nakupu osebnega in prenosnega racunalnika
Pomoc pri nakupu osebnega in prenosnega racunalnika
NoDrugs ::
no...
A )
odlocam se za nakup novega racunalnika in me zanima primerna konfiguracija za gaming in programing racunalnik. budget : hja no... okol 750 eur brez monitorja. racunalnik bi v zacetku mel na default frekvenco pol pa mal visou da bom dohajou druge
1. Vzeti c2d al c2 quad procesor. E8400 \ E8500 ali Q9300 \ Q6600 \ Q6700 --- namenjen igranju iger kot programiranju. pa ce bo sla cena kateremu izmed teh procesorjev pocenila v roku 2-3 tedna
2. kateri rami (2 gb) bi bili primerni za zacetno navijanje ( ne dragi )
3. Trdi disk za domaco uporabo- hitrost, kolicina( velikost) ali oboje
neka zacetna konfiguracija je bila
( ce ja kaksna podobna z boljsim Price\ preformance prosim da napisete )
- mamaplata : Asus P5K Pro
- grafa : XFX 8800GT Alpha dog edition --- 185 eur
- trdi disk : Samsung F1 HD753LJ 750GB 32mb --- 95 eur
-Napajalnik : ( se ne vem,prosim ce poveste koliko bi bilo zadosti in kateri je vredu )
-Rami : vsaj 2gb z dobrim price\performanse in ne z najboljsimi navijalskimi sposobnosti ker se bom sele zacel uvajati
- proc : - E8400
- E8500
- Q6600
- Q9300
B)
sestra je zainteresirana za nakup prenosnika
kaj se najbolj splaca tocn budget nevem ker je sla na pocitnice in me je prosila da raziscem. prenosnik bo namenjen predvsem pisarniskem delom, gledanju filmov, surfanju po netu ter msn-ju
.
prosil bi za cimvec mnenj saj o delih za prenosnike nimam pojma. rekla je da bi rada okrog 15 incen zaslon al kater ze je.
prosil bi za cimvec mnenj,izkusenj,priporocil in brez prepirou
hvala
lp
A )
odlocam se za nakup novega racunalnika in me zanima primerna konfiguracija za gaming in programing racunalnik. budget : hja no... okol 750 eur brez monitorja. racunalnik bi v zacetku mel na default frekvenco pol pa mal visou da bom dohajou druge
1. Vzeti c2d al c2 quad procesor. E8400 \ E8500 ali Q9300 \ Q6600 \ Q6700 --- namenjen igranju iger kot programiranju. pa ce bo sla cena kateremu izmed teh procesorjev pocenila v roku 2-3 tedna
2. kateri rami (2 gb) bi bili primerni za zacetno navijanje ( ne dragi )
3. Trdi disk za domaco uporabo- hitrost, kolicina( velikost) ali oboje
neka zacetna konfiguracija je bila
( ce ja kaksna podobna z boljsim Price\ preformance prosim da napisete )
- mamaplata : Asus P5K Pro
- grafa : XFX 8800GT Alpha dog edition --- 185 eur
- trdi disk : Samsung F1 HD753LJ 750GB 32mb --- 95 eur
-Napajalnik : ( se ne vem,prosim ce poveste koliko bi bilo zadosti in kateri je vredu )
-Rami : vsaj 2gb z dobrim price\performanse in ne z najboljsimi navijalskimi sposobnosti ker se bom sele zacel uvajati
- proc : - E8400
- E8500
- Q6600
- Q9300
B)
sestra je zainteresirana za nakup prenosnika
kaj se najbolj splaca tocn budget nevem ker je sla na pocitnice in me je prosila da raziscem. prenosnik bo namenjen predvsem pisarniskem delom, gledanju filmov, surfanju po netu ter msn-ju
.
prosil bi za cimvec mnenj saj o delih za prenosnike nimam pojma. rekla je da bi rada okrog 15 incen zaslon al kater ze je.
prosil bi za cimvec mnenj,izkusenj,priporocil in brez prepirou
hvala
lp
- spremenilo: NoDrugs ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Duo vs. QuadOddelek: Kaj kupiti | 3481 (1634) | st0jko |
» | Nakup PC ja po delih (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7997 (6719) | zigasoncek |
» | Kakšen računalnik predlagate?Oddelek: Kaj kupiti | 2267 (1736) | mihajlo carr |
» | Nov Racunalnik tja do 1000 € (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6852 (4708) | Veteran007 |
» | Nakup računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7879 (5868) | Goli |