Forum » Kaj kupiti » dual plate za AMDje
dual plate za AMDje
Monster ::
ja kere palte so najboljse za dual procesorje(amdje)... Neki sem bral neki od tyna pa to... no povejte kere pac...
pa keri procesorji gore delajo normalno(v dual nacinu :)), ker sem zasledil da lahko duroni delajo cist oke.. .
Lp
pa keri procesorji gore delajo normalno(v dual nacinu :)), ker sem zasledil da lahko duroni delajo cist oke.. .
Lp
Ka zaboga...
kuglvinkl ::
Še Asus in Abit + verjetno še kaj. To rabiš za server?
CPUji: delajo tudi XPji, kakor je meni znano, bo tudi ST laufal na "non XP MP". Je bil pa v novicah objavljen link do strani, kaj moraš ukreniti, da stvar zalaufa.
Duroni: preglej X bit labs, Anandtech, kjer so bili objavljeni testi dual Duron sistemov.
CPUji: delajo tudi XPji, kakor je meni znano, bo tudi ST laufal na "non XP MP". Je bil pa v novicah objavljen link do strani, kaj moraš ukreniti, da stvar zalaufa.
Duroni: preglej X bit labs, Anandtech, kjer so bili objavljeni testi dual Duron sistemov.
Your focus determines your reallity
Monster ::
ma rabim za neko .. nevem mesanco med desktopmo in serverjem :)...
dej prosim mi povejte konkretna imena plat porcov se sploh splaca pa to...
LP
btw kk je to treba bol hladiti
dej prosim mi povejte konkretna imena plat porcov se sploh splaca pa to...
LP
btw kk je to treba bol hladiti
Ka zaboga...
kuglvinkl ::
Vpraši Brane2.
Če se splača, se boš mroal izjasnt, za kaj rabiš. Nekakšna mešanica ne bo dovolj...
Če se splača, se boš mroal izjasnt, za kaj rabiš. Nekakšna mešanica ne bo dovolj...
Your focus determines your reallity
dr.J ::
Cenovno je najboljša osnovna Tyanova (glej MlacoM) . Tu je še Asus in MSI. Mogoče Asus? Nekje pa sem zasledil primerjavo Dual AMD plošč, pa kakšne bistvene razlike ni bilo med njimi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup prenosnika za 1000€Oddelek: Kaj kupiti | 3457 (2737) | Mohic |
» | Again :)Oddelek: Kaj kupiti | 1520 (1158) | Moonman |
» | Plata Asus ali Gigabyte ??Oddelek: Kaj kupiti | 1849 (1321) | schurda |
» | Plato za 30k sitOddelek: Kaj kupiti | 1490 (1140) | schurda |
» | GIGABYTE? ASUS? ABIT?Oddelek: Kaj kupiti | 1375 (1066) | krucymucy |