Forum » Omrežja in internet » Prekinjanje brezžične povezave
Prekinjanje brezžične povezave
Zelenko ::
Imam problem z brezžično povezavo: SIOL ADSL, Sagem Fast router z brezžično kartico, Edimax brezžična kartica v računalniku.
Preko kabla normalno deluje internet.
Brezžično tudi instalirana in deluje, po nekaj časa (npr pol ure) se povezava ugasne - če povežem s kablom, normalno deluje povezava v internet.
Brezžično mi stalno kaže moč signala (ki je zelo dobra), router pa ne dodeli več IP-ja. Povezava je omejena ali prekinjena - VZROK: omrežje ni dodelilo IP-ja. POPRAVI ne naredi nič, ker Win ni mogel odpraviti težave.
Poskusil sem že vse živo, pa je rezultat enak. Najbolj zanimivo pa je, da če grem na Telemach omrežje, brezžična povezava deluje brez problema.
Ali mi lahko kdo pomaga s kako izkušnjo ali idejo?
Preko kabla normalno deluje internet.
Brezžično tudi instalirana in deluje, po nekaj časa (npr pol ure) se povezava ugasne - če povežem s kablom, normalno deluje povezava v internet.
Brezžično mi stalno kaže moč signala (ki je zelo dobra), router pa ne dodeli več IP-ja. Povezava je omejena ali prekinjena - VZROK: omrežje ni dodelilo IP-ja. POPRAVI ne naredi nič, ker Win ni mogel odpraviti težave.
Poskusil sem že vse živo, pa je rezultat enak. Najbolj zanimivo pa je, da če grem na Telemach omrežje, brezžična povezava deluje brez problema.
Ali mi lahko kdo pomaga s kako izkušnjo ali idejo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim za pomoč - routerOddelek: Omrežja in internet | 1866 (1631) | lali12 |
» | Linksys WRT54GL ne dela???Oddelek: Omrežja in internet | 11586 (9097) | Kyou |
» | Kako narediti 2 ločeni povezavi?Oddelek: Omrežja in internet | 2180 (1859) | rzidar1 |
» | Slabost Wireless-aOddelek: Omrežja in internet | 3368 (3084) | Vice |
» | WLANOddelek: Omrežja in internet | 1973 (1328) | Virko |