Forum » Programiranje » Inno installer
Inno installer
Lukeatluke ::
Zvedel sem za Inno installer s katerim bi rad naredil install datoteko.Na netu nisem našel nobenega pametnega tutoriala.Vključil bi pa rad j# program.
Zanima me če ima kdo še kakšen drug program in če mi lahko pomagate kako narediti program.
Trenutno sem prišel le to izpisa dobrodošli v Myprogram 1.5, ki ga ubistvu doda Inno program moj pa se ne izvrši naprej.
Hvala vsem že vnaprej za pomoč
Lp!
Zanima me če ima kdo še kakšen drug program in če mi lahko pomagate kako narediti program.
Trenutno sem prišel le to izpisa dobrodošli v Myprogram 1.5, ki ga ubistvu doda Inno program moj pa se ne izvrši naprej.
Hvala vsem že vnaprej za pomoč
Lp!
Sem potegnil dol, a odkrit povedano je še malo težji za razumet.Spet nobenega pametnega tutoriala.A mi lahko poveš kaj vse je potrebno dodati, da bo vse skupaj delovalo.
Je kodo potrebno kopirati v "Script" ali v "code"?
Je kodo potrebno kopirati v "Script" ali v "code"?
MaCoFaCo ::
V meniju izbereš File/New, odpre se ti en enostaven čarovnik, ko zaključiš imaš skripto narejeno (rezultat vidiš v Script sekciji).
Hm...
Spet novo vprašanje.A je potrebno pod cca. 3jim zavihkom-> Apllication main excutable file: C:\Program Files\Inno Setup 5\Examples\MyProg.exe
Navesti kaj drugega?
Uvajam totalni java program.Sedaj sem kopiral text kodo pod "code".
A ko želim recimo "predvajati", ko kliknem "Run Setup" mi napiše "Output file '\Output\setup.exe' doesn't exist.
Kaj nisem naredil pravilno?
Spet novo vprašanje.A je potrebno pod cca. 3jim zavihkom-> Apllication main excutable file: C:\Program Files\Inno Setup 5\Examples\MyProg.exe
Navesti kaj drugega?
Uvajam totalni java program.Sedaj sem kopiral text kodo pod "code".
A ko želim recimo "predvajati", ko kliknem "Run Setup" mi napiše "Output file '\Output\setup.exe' doesn't exist.
Kaj nisem naredil pravilno?
Ne, saj pravim, da ne vem kako bi spremenu in je trenutno v pisni navadni obliki.Prilepil sem ga pa kar pod "code".
:|
:|
MaCoFaCo ::
In kaj naj uporabnik dela s to kodo? Sam prevede v izvršljivo datoteko? Ti moraš to tvojo kodo najprej prevesti v .exe programček in to potem vključiš v setup.
Kako bi se pa to dalo nardit?
Preletel sem kar dosti tutorialov, a konkretnih nisem zasledil.
Žal bi prosil, da mi pomagač če že veš :)
Prosim za pomoč....
->Kako bi se pa to dalo nardit?
->Kako bi se pa to dalo nardit?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč - visual basic - proti plačiluOddelek: Programiranje | 1260 (896) | borut_p |
» | Java vprasanje - kako spraviti v *.exe datotekoOddelek: Programiranje | 3995 (344) | killa bee |
» | [C++] preprosto risanjeOddelek: Programiranje | 1658 (1535) | popec |
» | [Java] Zagon brez instalirane JaveOddelek: Programiranje | 1822 (1560) | noraguta |
» | Kako ustvariti Setup.exe??Oddelek: Programska oprema | 1545 (1265) | Jackass |