Forum » Pomoč in nasveti » meče ven iz igric v visti
meče ven iz igric v visti
Alessio983 ::
hay
, imam sledeč problem , vedno ko igram kerokol igrco me meče ven iz nje in mi napiše to sporočilo , nikoli ni bilo težav , zdaj pa imam nov ekran pa se to dogaja . naložil sem nove gonilnike , nič ne pomaga
Lp
hay , ja pozabu sm povedat da imam x1650 pro sapphire grafično , pa to mi ni nikol delalo , karnaenkrat z lepega se je začelo , poizkuso sm pa vse že zbrisat pa nanovonaložit vedno isto , nevem a bi formatiral ...
, imam sledeč problem , vedno ko igram kerokol igrco me meče ven iz nje in mi napiše to sporočilo , nikoli ni bilo težav , zdaj pa imam nov ekran pa se to dogaja . naložil sem nove gonilnike , nič ne pomaga
Lp
hay , ja pozabu sm povedat da imam x1650 pro sapphire grafično , pa to mi ni nikol delalo , karnaenkrat z lepega se je začelo , poizkuso sm pa vse že zbrisat pa nanovonaložit vedno isto , nevem a bi formatiral ...
- spremenil: Alessio983 ()
blackbfm ::
Dvomim da bi zaradi monitorja to metal vn. Kaj pa ce prikljucis starega? Drugače pa formatiraj če imaš čas.
StandAgainst ::
To se je tudi meni ven metalo. Krivi pa so bili driverji od ATI. Zadevo pa sem rešil tako da sem dal na comp neke starejše driverje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na koliko casa formatirate?Oddelek: Loža | 2647 (1504) | floyd1 |
» | asrcok plata oz. računalnik se ne prižge prvič ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 808 (753) | Alessio983 |
» | Catalyst 7.9 zdravi ali bolani gonilniki?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1208 (993) | Echelon |
» | run time error 53Oddelek: Pomoč in nasveti | 1104 (986) | Alessio983 |
» | PC zamrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 1016 (927) | Dead_Eye |