Forum » Strojna oprema » Upgrade na dual proc?
Upgrade na dual proc?
jernej_k ::
Živjo,
postavljam server, ki ga bo gnal Xeon Quad core. Plošča bo podpirala dual proc. Primarni os bo najverjetneje ubuntu.
V štartu bi mi procesorska moč enega CPU povsem zadostovala. Zanimajo me vaša mnenja / izkušnje o kasnejšem upgrejdu na dual proc (recimo v roku enega leta)?
Lp
J
postavljam server, ki ga bo gnal Xeon Quad core. Plošča bo podpirala dual proc. Primarni os bo najverjetneje ubuntu.
V štartu bi mi procesorska moč enega CPU povsem zadostovala. Zanimajo me vaša mnenja / izkušnje o kasnejšem upgrejdu na dual proc (recimo v roku enega leta)?
Lp
J
Vuli ::
odvisno kaj boš faufal na serverju. samo v enem letu bodo že velike spremebe.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel predstavil osemjedrnike, AMD pripravljen splaviti šestjedrnikeOddelek: Novice / Procesorji | 3603 (2565) | opeter |
» | Nova anketa: Koliko jeder ima procesor v vašem primarnem računalniku? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7568 (5985) | Kenpachi |
» | Windows server 2003 - podpora večprocesorskemu sistemuOddelek: Operacijski sistemi | 1022 (966) | Microsoft |
» | Bil je mrtev in je oživelOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1114 (825) | Rippy |
» | windows meOddelek: Programska oprema | 2004 (1527) | JLP |