Forum » Pomoč in nasveti » siol kablska tv
siol kablska tv
ANGEL_B ::
No, dobil sem med drugim tudi siolovo kablsko tv, imam pa en problemcek.
Na njihovi strani so napisani programi, vendar po drugacnem zaporedju kot dejansko so, na katerem kanalu je kateri pa ne pise.
In ker imam ze starejso televizijo in je treba rocno nastavljat vse kanala imam par problemov ker nekaterih ne najdem.
Predvsem me zanimajo RTL2, INFO TV in pa neki program iz drzavnega zbora.
Ce bi mi kdo ki ima tudi siolovo kablsko tv znal povedat kateri programi so pred oz. za temi ki sem jih nastel, bi bil zelo vesel.
Na njihovi strani so napisani programi, vendar po drugacnem zaporedju kot dejansko so, na katerem kanalu je kateri pa ne pise.
In ker imam ze starejso televizijo in je treba rocno nastavljat vse kanala imam par problemov ker nekaterih ne najdem.
Predvsem me zanimajo RTL2, INFO TV in pa neki program iz drzavnega zbora.
Ce bi mi kdo ki ima tudi siolovo kablsko tv znal povedat kateri programi so pred oz. za temi ki sem jih nastel, bi bil zelo vesel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amis IPTV na android boxuOddelek: Omrežja in internet | 1474 (1166) | alexz |
» | Telemach trojček - kako do samo internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 3165 (2303) | mtosev |
» | Siol TVOddelek: Pomoč in nasveti | 4488 (3999) | AaBoy |
» | Novi SiOL paketi (2048/768 & 4096/768)Oddelek: Omrežja in internet | 2071 (1411) | Cokolesnik |
» | The NetOddelek: Loža | 1616 (1442) | ahac |