Forum » Šola » Nash
Nash
OmegaBlue ::
Sliko v tvojem webmailu težko vidimo
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
Double_J ::
Ne sej se pomoje da dostopat do webmail slike, dokler je dljaš na outlook. Men se je pokazala slika, čeprov sm bil odjavljen, pol pa valda ne več k je šla na outlook.
Pa forum je mau čudn sam neka povezava mi je ratala... drgač mi noče.
Dobr kdo se bo izkazal, morda FDV matematik Matthai?
Pa forum je mau čudn sam neka povezava mi je ratala... drgač mi noče.
Dobr kdo se bo izkazal, morda FDV matematik Matthai?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
poweroff ::
Ne, slike se ni videlo, ker je bila v webmailu. Sliko si videl ti, ker si jo imel v cacheju. Mislim, da bi bilo precej slabo, če bi lahko kdorkoli gledal tvoje (ali pa od kogarkoli drugega) slike preko webmaila.
Drugače je pa od mojega zadnjega matematičnega izpita minilo precej časa, pa sedaj se z drugimi stvarmi ukvarjam, tako da... :-)
Drugače je pa od mojega zadnjega matematičnega izpita minilo precej časa, pa sedaj se z drugimi stvarmi ukvarjam, tako da... :-)
sudo poweroff
Zakaj pa ni opcije, da iz diska kr gor uploadš... bedno.
Hehe Matthai, ta predmet je drgač Operacijske raziskave.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
Zakaj pa ni opcije, da iz diska kr gor uploadš... bedno.
Saj lahko uplodaš, samo moraš imeti nek upload server, ne?
Ja, od mojega izpita za Operacijske raziskave je pa minilo že... hmm, bo kar blizu 10 let. Sicer pa eden bolj zanimivih predmetov takrat.
sudo poweroff
Mislim direkt na slo-tech, zakaj ne moreš iz diska, vsaj jz ne vidim opcije.
Aha, pol je ta predmet kr stalnica na DI vidim.
Aha, pol je ta predmet kr stalnica na DI vidim.
Hmm, daj zateži Primozu naj to omogoči. Enkrat je celo delalo, samo je bilo precej komplicirano ker je bil poseben static server.
Hehe, pol si ti tudi DI?
Ja, ta predmet je že od začetka. Sicer pa moram reči, da sem jaz na DI pogrešal malo več matematike. Pa tudi kakšna filozofija bi prav prišla, pa ne ta FDVjevska, ampak kaj takega, kot učijo na filofaksu.
Hehe, pol si ti tudi DI?
Ja, ta predmet je že od začetka. Sicer pa moram reči, da sem jaz na DI pogrešal malo več matematike. Pa tudi kakšna filozofija bi prav prišla, pa ne ta FDVjevska, ampak kaj takega, kot učijo na filofaksu.
sudo poweroff
leinad ::
Matthai FRI ti je v tistem času nudil kar precej mate, po 2004 prenovi so je nekaj ven zmetali ampak še je vedno je kar nekaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Študij informatike - VŠOddelek: Šola | 3926 (3428) | PrihajaNodi |
» | Se splača iti študirati (izredno) družboslovno informatiko?Oddelek: Šola | 3292 (2586) | krho |
» | Vpis na FDV - izobrazba (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 17239 (15558) | Meizu |
» | Magistrski študij na FE v šol. letu 2006/2007Oddelek: Šola | 5051 (3650) | Roadracer |
» | vzporedni študij FRIOddelek: Šola | 2686 (2443) | hunter01 |